3. septembar 2013.13 god. comment_142894 doveli si ga i sada su najbolji klub na svijetu, misljenje njihovih navijaca. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142899 Sinee mislim da pretjeruješ,čitaj malo i njihove forume,ove kapitalce na forumima,a manje čitaj komentare djece kao ti po nekim FB grupama i slično ;) Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142921 Svi jucerasnji transferi sto se tice Premiershipa: Cameron Jerome - Stoke to Crystal Palace Marouane Fellaini - Everton to Manchester United Romelu Lukaku - Chelsea to Everton (loan) James McCarthy - Wigan to Everton Gareth Barry - Manchester City to Everton (loan) Victor Anichebe - Everton to West Brom Gedo - Al Ahly to Hull City (loan) Elsad Zverotic - Young Boys to Fulham Andrea Dossena - Napoli to Sunderland Stephane Sessegnon - Sunderland to West Brom Mesut Ozil - Real Madrid to Arsenal Fabio Borini - Liverpool to Sunderland (loan) Alvaro Vazquez - Getafe to Swansea (loan) Emiliano Viviano - Palermo to Arsenal (loan) Libor Kozak - Lazio to Aston Villa Stephen Ireland - Aston Villa to Stoke (loan) Adrian Mariappa - Reading to Crystal Palace Victor Moses - Chelsea to Liverpool (loan) Lee Camp - West Brom Mamadou Sakho - Paris Saint-Germain to Liverpool Morgan Amalfitano - Marseille to West Brom Tiago Ilori - Sporting Lisbon to Liverpool Marko Arnautovic - Werder Bremen to Stoke Jack Hunt - Huddersfield to Crystal Palace Emmanuel Mayuka - Southampton to Sochaux Abdul Razak - Manchester City to Anzhi Makhachkala Francisco Junior - Everton to Vitesse Arnhem Sam Hutchinson - Chelsea to Vitesse Arnhem (loan) Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_142956 Odličan posao je napravio Liverpool sa Sakhom, a posebno mi se sviđda dolazak Kozaka u Aston Villu, on mi je baš drag igrač i dobar, a njegov dolazak bi mogao značiti odlazak Bentekea na zimu Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143044 Sinee mislim da pretjeruješ,čitaj malo i njihove forume,ove kapitalce na forumima,a manje čitaj komentare djece kao ti po nekim FB grupama i slično ;) Mozda pretjerujem jer ne ulazim na forume drugih klubova sto mi je debilno, jedino pred neku veliku tekmu. Ono sto sam cuo da govore je da nabrajaju svoje ofanzivce i govore da osvajaju titulu al malo mi je glupo da me zoves sine bez obzira na starosnu razliku izmedju nas, uz duzno postovanje. =; Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143047 Mozda pretjerujem jer ne ulazim na forume drugih klubova sto mi je debilno, jedino pred neku veliku tekmu. Ono sto sam cuo da govore je da nabrajaju svoje ofanzivce i govore da osvajaju titulu al malo mi je glupo da me zoves sine bez obzira na starosnu razliku izmedju nas, uz duzno postovanje. =; Reci mu ti :Nemoj da me zoves sine mogu keva da ti budem :) Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143055 Ako nastave sa igrama iz prethodne sezone Suarez i Benteke ce biti najtrazenija roba u januaru. Prijavi
3. septembar 2013.13 god. comment_143113 izvinjavam se na izrazu,ali jebes reprezentacije,jedva cekam PL da krene normalno :D Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143127 Johnson izgleda povrijedjen na 4 sedmice. Cissokho takodje. Jebena pauza, koliko samo mrzim. Prijavi
4. septembar 2013.13 god. comment_143128 Johnson izgleda povrijedjen na 4 sedmice. Cissokho takodje. Jebena pauza, koliko samo mrzim. Borit' ce se Wisdom i Kelly za tu poziciju . Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143291 http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_nogomet/navijacki-neredi-u-engleskoj-susreli-se-nakon-sedam-godina-i-nastao-kaos---301564.html Dobro je ovaj lik u komentarima rekao: Sada će Platimi reći da se tako to u Engleskoj slavi. Reći će to vam je običaj, ono kao popodnevni čaj, ajmo sada viditi šta ima na balkanu, zafalilo para u pm. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143383 http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFZluVupkufGkmxcyU&tmpl=coranto_eng_news Jel ovo humor :D Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143393 Demichelis se povredio na treningu i nece ga biti na terenu 6 nedelja omg Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143402 Demichelis se povredio na treningu i nece ga biti na terenu 6 nedelja omg To si ti ljudima preveo moj post iznad :D Prijavi
8. septembar 2013.13 god. comment_143557 http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/ Engleska tabela svih vremena. Prijavi
13. septembar 2013.13 god. comment_143926 Pellegriniju sledi prvi reper, i to ni manje ni vise nego loncari iz Stoke-a. Mancini nijednom nije pobedio na Britania stadionu, videcemo kako ce proce Pell... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.