1. oktobar 2013.13 god. comment_146257 Cudan pocetak premiershipa , Arsenal i L'pool na vrhu . Arsenal igra odlicno na pocetku samo pitanje je do kad ce tako moci . Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146279 HAHA Koji si ti mozak,3 sezone unazad i više su prodavani igrači svjetske klase i onda da je govorio da će dovesti opet,nema smisla... Prvi put je otvoreno rečeno javno i sto puta ponovljeno i od stranee Wengera i uprave tokom zimskog prijelaznog roka prošle sezone da klub postaje sve više izrazito financijski jači,da će svake sezone ubrzo biti rame uz rame sa najjačim timovima u borbi za igrače na tržištu a i toh roka već da će probati nekoga dovesti...medjutim nisu uspjeli ali eto kako izgleda sad na kraju ispade bolje nego su planirali... Ja znam sta sam slusao u vijestima, izrazito na sky sportsu i espnu... Svake sezone govori dovest cemo pojacanja svjetske klase i onda kada nikoga ne dovede kaze skupi su bili... Igraci su prodavani ne zato sto je arsenal to htio, vec zato sto su igraci zahtjevali to... Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146294 If he has one or two good seasons at Tottenham, Chelsea will be willing to pay a large sum to buy Chiriches. Vlad Chiriches' agent Victor Becali Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146299 JOooj Barkleya igračine, novi Gerrard 100% ideeemoo on i Lukaku razvljuju Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146311 Arsenal igra odlicno na pocetku samo pitanje je do kad ce tako moci . Dok Chelsea ili City ne uhvate formu, onda se vraćaju na svoju realnost, 3. mjesto. Prijavi
2. oktobar 2013.13 god. comment_146436 http://www.mozzartsport.com/vesti/u-igru-ne-ulazi-ali-krevet-mojesove-cerke-redovno-obilazi Zaha ne igra uopste u timu ManU-a,ali zato izgleda redovno igra u krevetu Mojesove cerke :D Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146585 Nemam gdje staviti,pa cu ovdje According to Marca, Porto have already accepted that Otamendi will leave at the end of the current term and expect him to move to Chelsea. Chelsea 'beat Barcelona and Milan' to signing of Porto defender Nicolas Otamendi http://www.express.co.uk/sport/football/434105/Chelsea-beat-Barcelona-and-Milan-to-signing-of-Porto-defender-Nicolas-Otamendi Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146588 Ja mislim da bi bio kraj svijeta, ono kao u onim filmovima katastrofe, da mi dovedemo jebenog NAPADAČA!!!! Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146595 Pa nama bi bas dobro legao veznjak, al centralni ili defanzivni, isti je to qrac danas skoro. Imamo mi viska ofanzivnih veznjaka, krila, napadaca. Pa tak da nas nece bolit glava i od viska stopera :) Prijavi
3. oktobar 2013.13 god. comment_146600 Navijači Evertona istrajali su u svojim zahtevima i nisu dozvolili da klub sam izabere novi grb! Oni su se usprotivili novom dizajnu koji je pre nekoliko meseci predstavljen, a čelnici kluba sa Gudisona zatim su morali da navijačima predlože tri varijante, od kojih će oni glasanjem izabrati najprihvatljiviju. Ono što je najviše zasmetalo navijačima u prvoj varijanti koju je klub predložio bilo je izbacivanje latinske poslovice koja od 1978. krasi logo Karamela a koja kaže: "Samo je najbolje dovoljno dobro" (Nil satis nisi optimum). Evo i grba koji je klub prvobitno napravio: Dakle, pošto ovaj predlog nije prošao kod navijača, na Gudisonu su morali da ponude tri nova amblema (na svakom od njih latinska poslovica je vraćena), od kojih je izabran ovaj velikom većinom glasova od 78 odsto. BRAVO ZA NAVIJACE EVERTONA,tako se pokazuje koliko se voli klub i zbog koga se igra fudbal! Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146634 Arsenal je zabeležio sjajan start u novoj sezoni, Tobdžija dobro ide na svim frontovima, međutim, Arsen Venger očigledno smatra da mu za trofeje trebaju još dva vrhunska igrača, zbog čega će u januaru pokušati da angažuje napadača Porta Džeksona Martineza i vezistu Bajerna Đerdana Šaćirija. Prema pisanju portugalskih i nemačkih medija francuski stručnjak već je spremio 40 miliona evra za zimski prelazni rok. Oko 25 miliona biće usmereno na kolumbijskog golgetera, dok će 15 biti ponuđeno Bajernu za Šaćirija. Vengerov najveći adut u borbi za Šaćirija biće to što 21-godišnji Švajcarac jako malo igra kod Gvardiole i postoji verovatnoća da će vrlo brzo izgubiti strpljenje. S druge strane, stvari će oko Martineza ići dosta teže, jer se za njegove usluge interesuju i Čelsi i Totenhem. Da podsetimo, Arsenal je u finišu prelaznog roka angažovao Mesuta Ozila iz Reala za 42 miliona funti, što se ispostavilo kao pun pogodak. Očigledno da se Vengeru osladilo, a i rezultati su tu, pa planira da nastavi s trošenjem na zimu... Wenger se otvorio,navijaci u transu,neka lete pare :D Da ne poverujes koliko je samo Ozil doveo do podizanja Arsenala na visi nivo. Dobro tu je i Ramsey proradio,nehumano je koliko je golova do sada dao. Arsenal je po meni prosirio ove godine borbu na titulu. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146644 ove sezone je u Premiershipu samo jedna stvar sigurna, a to je da ManUtd nece biti prvak :-bd Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146651 Shaqiri - kako pogan mali lisaj za gledanje. Nimalo fudbalskog smeka kad vodi loptu. Pravi gorstak. Ni kvalitetom nije potreban ovakvom Arsenalu. Neka pojacaju odbranu jer je samo pitanje vremena kad ce Koscielny poceti mecati autogolove i kiksati najstrasnije. Moze i neki fizicki dominantan grmalj na sredini, nema veze sto je Flamini trenutno dobar. Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146653 Treba obratiti paznju na cinjenicu da JAvi Martinez ne igra kod Pepita... Just sayin' :- Prijavi
4. oktobar 2013.13 god. comment_146661 Da ne poverujes koliko je samo Ozil doveo do podizanja Arsenala na visi nivo. Osim igrački, taj transfer podigao je Arsenal i psihički. U svakom slučaju, kada daješ 50 milja za igrača, takav utjecaj bi taj igrač trebao imati na tvoju ekipu. A naš Torres... Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146752 Nisam pratio utakmice uzivo. Vidim malo pre da je Scum dobio 2:1. Samo se pomolim da nije bilo posle preokreta, da mi bude lakse... Kad ono medjutim...Ma da ispadnu u 5.ligu, u konferenciju, da igraju sa omladincima, oni ce da okrecu i da okrecu i da okrecu. Prijavi
5. oktobar 2013.13 god. comment_146754 Ma bjež bolan.. Čujem gube, šprdam se malo, odem pojedem nešto, upalim rezultate kad 1:1, upalim stream 1:2. Jebat ga. Al Sunderland je fakat očajna ekipa, danas bi protiv njih i Dinamo Zagreb uspio okrenuti. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146894 Kako mi WBA ima kul domace dresove, kompletno od dresa do stucni. Ajmo oboriti i Arsenal ! Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146899 Jako dobra nedjelja za nas danas. Prvo pobjeda omladinaca, pobjeda prvog tima na teškom gostovanju, pa onda kiksevi rivala. Odlično. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146906 Suma sumarum, fin dan za nas. Perutnina unistena i WHU ih dobio prvi put jos od '99., Arsenal kiksao ali ipak smo mi najgori u ligi, igramo najgori fudbal. #vanginkel16 Veliki posao radi i napravio je odlicnu atmosferu u ekipi. Drze se zajedno i guraju bez da se ikoga boje. Ona pobjeda na Old Traffordu je postala legenda vec sada. Sa stilom uradio ono sto mnoge generacije igraca i trenera prije njega nisu mogle. P.S. Obratiti paznju na Berahina, njihovo dijete. Zele ga Arsenal, Everton i United. Spremaju mu u WBA novi, jaci ugovor. Prijavi
6. oktobar 2013.13 god. comment_146913 Moyes pokazao da ima cvrstu ruku i stavi Januzaja u pocetnu,Younga na trebine a Kagawu na klupu,mladi igrac mu to vrijedno vratio,Sunderland je veliki kandidat za Championship,kiksanje Totenhema je svakako veliko iznenadjenje a ja ocekujem jos slabije njihove partije,nemaju oni kvalitet za ligu prvaka,Liverpol je trenutno daleko ispred njih,a oba kluba iz Manchestera su kvalitetniji od njih,bit ce im borba za 8.mjesto s Evertonom. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.