Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Premiership (ENG)

Istaknuti odgovori

Mata, Oscar, Hazard, Schurrle, Willian, De Bruyne. Kakvih 6 igraca, kakav pakao! Vrlo polivalentni igraci jer svi mogu igrati sve pozicije iza spica, Schurrle moze i spica a Oscar moze i na centar. Maltene da se nece ni osjetiti razlika ko od ovih 6 momaka bude igrao iza spica.

• Odgovori 14,5 hilj.
  • Pregledi 687,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Hamco kad vidi tabelu:  

• Juče sam tekmu gledao u Pubu na skupu navijača Arsenala iz Bosne. Kakve su to glave, zanimljivo je bilo, šteta što mi nemamo razloga da se okupimo, plus onako dobra tekma... Poslije utamice snima

• Adi, poceo si pratit fudbal kao nasa uprava preko statistika nekih. Kao arsenala ne mozemo svakako stic, bolje da oni uzmu da imamo sansu citia stic u titulama.   Nek ima jos 5 titula vise o

Objavljene slike

da prokomentarisem malo danasnje utakmice koje su odigrane.Pobjeda Arsenala je potpuno zasluzena,Fulham nije ni malo opravdao onu pobjedu u gostima u proslom kolu,kad krenu u napad i izgube loptu svaki put im je to prilika da prime gol,moraju poraditi na tom brzom rasporedu i postavljanju igraca,Stoke me iznenadio kad je okrenuo i nisam vjerovao uopce da to mogu s obziram na njihov nacin igranja,Hul pobijedio Norwicha,negdje sam procitao da je bio penal,nisam gledao cijelu utakmicu nego sve po malo,Norwich mora i moze bolje igrati,imaju ekipu za premiershipa i tu im je mjesto, samo da uhvate malo bolju formu,danas nisu igrali onako kako se ocekivalo da ce igrati,nerijeseno u Newcastleu je bilo i za ocekivati,s tim da je Newcastle promasio nemogucu priliku preko Gufrana,Sautempton isto kao i Fulham potpuno razocarao danasnjom igrom protiv Sunderlanda,nije bilo onog njihovog pritiska kakav se ocekivao i trebali su izgubiti od Sundrlenda koji je igrao pametno ali ipak primio gol pri kraju utakmice,i najvece iznenadjenje je Everton,jasno se da primijetiti da im je Moyes bio cijela ekipa,izvlacio je iz njih i ono sto se skoro nije moglo izvuci,moje misljenje je da ce biti na sredini tabele a cak mozda i nize,s onakvom igrom vjerujem da nemogu nikog pobijediti u gostima a zadrzali su cijjelu eipu,ako im jos odu Bains i Felaini kao sto se pise imat ce Everton ozbiljnih problema,slijedi utakmica izmedju Aston Vile i Liverpola a tu prognoziram da ce Aston Vila bar dati gol,nerijeseno bi lahko moglo biti i ako je Aston Vila imala dosad najtezi raspored u ligi od svih klubova.

Prvi put mi Liverpool u zadnjih par godina djeluje koliko toliko konkurentno.

Igracki i individualno su nesto jaci nego proslih sezona, Coutinho i Sturridge bi mogli biti njihova najveca snaga ove sezone. Sigurno su mnogo jaca osovina nego ona Downing i Caroll.

Nisu prodavali bitne igrace a i otjerali su vec spomenute poluproizvode. Ocekujem da budu bolji ove sezone, posebno u slucaju ostanka Suareza.

Kutinjo je Liverpulova kupovina decenije siguran sam imaju u vidu cifru koju su platili i ono sta ce dobiti. Inter nemam gde da gledam na TV- u, ne znam kako je tamo igrao.

Tanak LFC danas, bas tanak. Odmah sad da povecaju platu Mignoletu za 30% jer im je on donio ovih 6 bodova. Imali 1 sut u okvir gola u cijeloj utakmici i dobili. Slatke su takve pobjede ali sada im slijede United, Swansea i Soton i mislim da ce ih United rutinski otresti a volio bih da pogrijesim. Villa im je prvi kakav-takav protivnik i odmah su odigrali jedva pola sata utakmice.

Kutinjo je Liverpulova kupovina decenije siguran sam imaju u vidu cifru koju su platili i ono sta ce dobiti. Inter nemam gde da gledam na TV- u, ne znam kako je tamo igrao.

On je bio Interov Pato ;)

Tanak LFC danas, bas tanak. Odmah sad da povecaju platu Mignoletu za 30% jer im je on donio ovih 6 bodova. Imali 1 sut u okvir gola u cijeloj utakmici i dobili. 

Sturridge im donio 6 bodova, dok su nama naši napadači donijeli samo brige.

Sturridge im donio 6 bodova, dok su nama naši napadači donijeli samo brige.

Ti gledas iz takvog ugla, ja iz drugacijeg. Kad god se lomila utakmica a LFC-a nije bilo nigdje, iskocio Mignolet i skinuo penal pa onda nestvarnu sutinu Bentekeu. Igrac utakmice 2 puta.

Arsenal najozbiljniji kandidat za 4. poziciju. Imaju dovoljno karaktera da kroz cijelu sezonu budu pri vrhu. Kolko god Wenger ima loše igrače zna izbalansirat ekipu. Boas i Rodgers mi nisu na duge pruge dobri, kad ekipa padne, ne mogu ništa promijenit.

Vec imamo +3 u odnosu na jednog konkurenta a to je City. Ljepota. Onako neplanski dodje plus, niotkuda. Jos kad bismo tukli scum...

Baš mi je drag postao ovaj Malezijac, vlasnik Cardiffa. Moram priznati da me i Mackay iznenadio kako je dobro postavio ekipu. Potpuno zaslužena pobjeda. Zabaleti treba odbiti od plate koliko je užasan bio. Sva tri gola 'njegova'.

Džekson po starom nastavlja rešetati protivničke mreže, nadam se da je ostalo šta u arsenalu i za Slovake.

PS. Swansea tambure žive, nisu odigrali poštene utakmice od osvajanja kupa prošle sezone.. Al ko da vidim da će se protiv nas napaliti sto na sat.. Također mi se ne sviđa šta ovaj Laudrup radi od te ekipe, dovodi neke kurce iz Španije bezveze. Doveli su najveće drvo Shelveya, kako je čovjek preloš bio danas, to je nevjerovatno.

Ali je i goso Hart bio ispod svog renomea sto jest jest.....inace ne moze bolje vrijeme doci za kiks rivala,jaoo samo ponedjeljak se ceka i onda opleti,ima da potjeramo djavolcice iz pakla Old Traforda :D

edit:

AVB on signing Steaua defender Vlad Chiriches: "Maybe someone will steal him as well." :D

Here is the full story on the fresh twist in the Gareth Bale transfer saga, with Sky Sports sources understanding that Tottenham are considering offers for the Welshman from more than one club. Real Madrid have been leading the chase to sign Bale all summer, but Spurs insist have yet to agree a deal with Real Madrid.
by Lewis Rutledge 10:32 AM

Sto bi volio da sad ode u PSG ili Monaco :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.