28. septembar 2013.13 god. comment_146014 Trebo si reći odmah da navijaš za Arsenal, iako sam ja to znao. Neće ti ovdje niko ništa, dok god ne počneš skrnaviti nekog kao što je npr. taj s tvog avatara. ;) Inače šta reći za mutavi Swansea, treba istjerati sve i jednog Španca iz tog kluba osim Michua, kako mi se samo gade. Još onaj Laudrup ostavio Bonya na klupi. Nisu odigrali poštene utakmice od finala kupa prošle sezone krajem februara mjeseca. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146029 nisam znao da sanderlend ima stadion sa kapacitetom 49000 Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146030 Ma bolje da jurimo Arsenal nego City ili United.. Mislim da kako vreme bude prolazilo sve ce doci na svoje mjesto.Jeste da Arsenal trenutno igra dobro ali smatram da ce oni postepeno padati.City igra od katastrofe do perfekcije,United raspad sistema,Liverpool se ponovo vraca starim navikama i gubi "male utakmice",Tottenham zasad dobija utakmice ili uz neke penale ili uz neki dobar period igre od nekih 15-20 minuta,mi smo prica za sebe i ja sam cak i zadovoljan jer smo i pored gostovanja Unitedu,Evertonu i Tottenhamu i dalje u samom vrhu. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146033 Trebo si reći odmah da navijaš za Arsenal, iako sam ja to znao. Neće ti ovdje niko ništa, dok god ne počneš skrnaviti nekog kao što je npr. taj s tvog avatara. ;) Inače šta reći za mutavi Swansea, treba istjerati sve i jednog Španca iz tog kluba osim Michua, kako mi se samo gade. Još onaj Laudrup ostavio Bonya na klupi. Nisu odigrali poštene utakmice od finala kupa prošle sezone krajem februara mjeseca. Liverpool, Valencia. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146041 David Moyes has spent 11 years trying to get Everton stay above Manchester United in the leauge table.He finally achieves it hahahahahqahahahahhahaa Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146047 Trebo si reći odmah da navijaš za Arsenal, iako sam ja to znao. Neće ti ovdje niko ništa, dok god ne počneš skrnaviti nekog kao što je npr. taj s tvog avatara. ;) Inače šta reći za mutavi Swansea, treba istjerati sve i jednog Španca iz tog kluba osim Michua, kako mi se samo gade. Još onaj Laudrup ostavio Bonya na klupi. Nisu odigrali poštene utakmice od finala kupa prošle sezone krajem februara mjeseca. Ma šupčina, ne može biti Bony na klupi koji mu je Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146050 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uXGinfvVYx0 Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146051 chibabachi Svaka čast,slažem se i sa većinom toga što si obrazložio na predhodnoj stranici...svaki igrač je naravno žedan trofeja i uspjeha,nitko ti neće ostati ako klub ne pokazuje neke ozbiljne namjere prema nečemu,svi odoše negdje drugo dje je uspjeh zagarantovaniji ali ne može se reći za sve igrače,neki su prvenstveno zbog novca otiši,to je Wenger sam rekao,neki igrači su otišli vlastitom voljom,ali ima igrača koji su bili prisiljeni da odu,jer je Arsenalu novac bio prijeko potreban...Kolo Toure,Song... To sve stoji i da je Arsenal isto zbog svega što se dešavalo izgubio pojam velikog i ozbiljnoga kluba,postao s vremenom predmet ismijavanja,ali ne znam koliko se samo Wenger može kriviti za to sve? Po meni tu se ne može samo on kriviti,ima sigurno i njegovih prstiju tu,ali on je samo jedna marioneta u nizu koja je radila po dogovoru,a to je bilo da svake godine ambicije budu kvalifikacije u ligu prvaka,prvenstveno da bi se dobijao veliki novac koji je uveliko pomagao,prodavali su se top igrači,dovodili polovnjaci (Benayoun i ostala ekipa)o kakvom ti čarobnom štapiću govoriš,šta uopće očekivati od takvih igrača,prvi Wenger sigurno nije očekivao,bilo je naravno i par mladjih igrača "talenata" ali nema ni danas talenta za 5-10m kao što je nekada bilo,nego za takve mlade talente danas treba dati i po 30m... Već sam rekao kakve su bile ambicije,prodavali su se top igrači i dovodili takvi polovnjaci poput Benayouna samo da bi se premostili sezonu izborili ligu prvaka,dobili velik novac i to nas je držalo na životu iz sezone u sezonu se isto radilo,dovede se igrač za 1-2 sezone da se premosti i tako u krug iz godine u godinu se iz nova praktički sastavljao tim... Znači kako mnogi kažu čovjek se može reći više bavio i bio zaokupljen financijama nego timom i plus ne znam koji bi još trener danas sve to izdržao,a pogotovo u premier ligi pored ovakve konkurencije? Nemoj da ispada sad da branim nešto Wengera,jest da sam uvijek vjerovao u njega,nikad nisam sumnjao u njegove sposobnosti,naprotiv ja se tom čovjeku i njegovoj inteligenciji ne mogu nadiviti,,,realno imao je i on neke krivice,svojih mušica,padova,nekih grešaka,loših poteza,preloših tekmi koje se ne mogu nikada zaboraviti,ali jbg... Ali sve to ostavljamo iza sebe,vrijeme se ne može vratiti i ništa popraviti...čak i da se vrati ne bi moglo ništa puno bolje biti... Medjutim ja ga obožavam zbog toga što nikad ništa nije lagao,uvijek je bio pošten i čovjek od riječi,što je rekao to je uvijek i ispunio i svaku najmanju sitnicu,uvijek je imao svoje JA i poseban mi je... i mislim da nitko drugi nema šta tražiti u Arsenalu sve dok je on živ i sposoban da vodi ovaj klub...u njegove sposobnosti ne sumnjam... Kako sad stvari stoje čovjek ima znači konačno slobodne ruke,može raditi šta želi,jako mlada momčad,veliki talenti svi,što je najbitnije u stanju je zadržati svakog igrača i uz još neka 2 top pojačanja mislim da kroz max. 2 sezone može sagraditi strašan tim. Ovaj transfer Ozila je te sve ambicije i potvrdio,nešto najbolje što je mogao uraditi,bitno da je sad probio led,svi ovi igrači sad sasvim drugačije izgledaju,imaju veće ambicije i želju za uspjehom,plus Arsenal kao klub sad izgleda dosta ozbiljnije nakon transfera Ozila i bit će dosta privlačniji i za ostale igrače i lakše će biti dovoditi... Sve u svemu svjetla budućnost po meni,klub sad ima sve,sagradilo se sve moguće,vrhunski stadion i svi uvjeti kakve nema skoro ni jedan klub u PL a i šire,vrijeme je da se počme konačno maximalno raditi na gradji momčadi i svi oni problemi koji su bili ostaju iza nas,ali vidjet ćemo još je po malo rano govoriti dok ne prodje još neko izvjesno vrijeme... ;) Ma bolje da jurimo Arsenal nego City ili United.. Mislim da kako vreme bude prolazilo sve ce doci na svoje mjesto.Jeste da Arsenal trenutno igra dobro ali smatram da ce oni postepeno padati.City igra od katastrofe do perfekcije,United raspad sistema,Liverpool se ponovo vraca starim navikama i gubi "male utakmice",Tottenham zasad dobija utakmice ili uz neke penale ili uz neki dobar period igre od nekih 15-20 minuta,mi smo prica za sebe i ja sam cak i zadovoljan jer smo i pored gostovanja Unitedu,Evertonu i Tottenhamu i dalje u samom vrhu. Ništa ne mora značiti,treba gledati da timamo problema i sa povredama sada...može krenuti i nizbrdo,ali može biti još bolje... Tanki smo sa klupom (Santi,Walcott,Rosicky,Podolski,Diaby) igrači od velikog značaja koji puno doprinose momčadi,pogotovo Santi i Walcott... Evo sad trenutno nemamo uopće igrača na krilima,igraju Wilshere i Gnabry krila,a ni njima nema zamjene :S Sad još neka povreda nas može ukopati,ali ako prodje sve dobro i uz brzi povratak ovih gore igrača ne vidim razlog zašto ne bi bili još bolji... Bit će prejaka konkurencija,prvenstveno na srediti terena kad se Santi vrati,ne mogu čekati koliko sam uzbudjen i koliko čekam njegov povratak,o Walcottu da ne pričam,ima sad manjih problema,ali tu je opet za 2 tjedna. Rosicky sutra kreće trenirati,dosta može pomoći u slabijim tekmama da se ostali igrači mogu odmarati,a Podolski takodjer,ako ništa može se rotirati sa Giroudom u špicu po malo,jer će teško imati mjesta po krilu...sve u svemu preyebeno će biti...čeka nas veoma uzbudljiva i neizvjesna sezona,mislim do samoga kraja ;) Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146057 Kako vam bolan nije nikad lagao, pa svake Bozije sezone vam kaze da ce dovesti 3 igraca svjetske klase, i sta se desi svaki put, velika kurcina :S On je bio predobar trener, i onda je poceo biti finansijer. Jebes ti to. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146073 Ove godine se navijaci LFC-a ne smiju zaliti na neku visu silu, nedostatak srece ili iluminatski uticaj na 23 godine dug post. Sere ih nenormalno. Sve im ulazi. Sunderland pogodi precku, pa Sturridge da gol rukom, pa onda cist indirekt se ne sudi i onda zabijaju drugi. I na sve to dodas bolesnog Mignoleta i to je to. Userski recept. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146076 ne vidi se iz ovog ugla ali laktom je zakačio loptu,malo iznad kakvu formacijju igra ovaj liverpul ć izgine dzerard :D Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146079 Kako vam bolan nije nikad lagao, pa svake Bozije sezone vam kaze da ce dovesti 3 igraca svjetske klase, i sta se desi svaki put, velika kurcina :S On je bio predobar trener, i onda je poceo biti finansijer. Jebes ti to. Ma kad je to lagao ajde reci mi ti? Pratim Arsenal oko 10 godina,svaki detalj iz svake sezone znam napamet,šta i kako je bilo,kakva situacija i sve... Zna svatko,za zimski prijelazni rok su po prvi puta obecali i on i uprava i počeli pričati o nečemu velikome,i na kraju roka je rekao da je bilo malo vremena i nisu uspjeli naći adekvatno pojačanje te da će sačekati do ljeta i od tad prežestoke kritike i napadanja kao nikad do tad...a A gledajući unazad 6-7 godina kad je se to nešto obećavalo? Osim što su se prodavali najbolji igrači i svake sezone su bili isti izgovori,svake yebene sezone,stadion,dugovi,ovo ono bit će bolje,u teškoj smo situaciji nismo u mogućnosti zadržavati igrača i još više trošiti...i to je iz godine u godinu navijačima sve više i više pilo mozak,stalno ista priča. Od strane većine navijača stalno svake godine iste kritike,tko tu koga laže,kakav stadion i te gluposti ovo ono,a sad evo čim je Ozil došao svi redom bi Wengeru lizali šupak,najveći kritičari Wengera gdje god pratim po forumima začepili gubicu. Dosta ih je i priznalo da se kaju što su sve govorili,sad govore "izgleda ono ništa nije bila šuplja priča,bit će kako se najavljuje bolje ovo ono,ma idite ba u qurac,nabijem ja takve navijače sve redom!! Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146080 Vec 3 sezone mogu sa sigurnoscu reci da je pricao da ce dovesti igracE svjetske klase, lahko je to pronaci, ali ja sam lijena osoba. Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146081 eto pohvalio sam pre par dana norvič i vilu,poželeo im sreće al ni na kraj pameti nisam mogo da pretpostavim da će ostvariti takve pobede u ovom kolu :-bd bravo bravo vila zaslužila,nakon teškog rasporeda na početku sada pobeda i to posle preokreta protiv ni manje ni više prebogatog sitija zavidim iskreno ovim ekipama na hrabrosti,nešto što je čelziju falilo u derbiju protiv totenhema Prijavi
29. septembar 2013.13 god. comment_146082 Igra Rodgers sa 3 pozadi. Formacija se mijenja od 3-4-1-2 gdje je Moses iza napadaca do 3-4-3 gdje se Moses i Sturridge rasire. Mijenjaju se cesto u toku same utakmice. U ovakvoj formaciji je vrlo bitno da imas loptu u nogama a LFC u ovoj formaciji ocajno otvara utakmice. Protiv Uniteda i Sunderlanda ista prica. Prvih 20 minuta vrlo lose. Treba im vremena da se naviknu. Vidjecemo dokad ce gurati ovako ali takva otvaranja bi ih mogla kostati bodova. Vjerovatno dok je Coutinho out Moses ce imati tu neku njegovu ulogu u sredini gdje moze praviti visak u situacijama 1 na 1 i razigravati Suareza i Sturridgea. Ali Henderson je kladivo i ne moze nista da uradi kao wing-back. Tesko da on inace ista moze krsteno uraditi. Tek s vremena na vrijeme veze 2-3 solidne tekme u kojima ga usere neki gol ili asistencije i tako zamagli ostalih 20 ocajnih dodavanja i rjesenja, pa onda ide 5 tekmi praznog hoda. Da igra i dalje 4-2-3-1 sa Hendom kao 10-kom, Studge bi morao na krilo kao i Moses a Hendo ne moze mnogo toga ponuditi u sredini. Vise moze Moses svakako. A da igra 4-4-2 duvalo bi na sredini najstrasnije jer Gerrard igra bukvalno sam, Lucas Leiva mnogo glup igrac i pritom igra toliko katastrofalno da se covjek zapita da li bi on uopste bio pojacanje Partizanu ili tako nekom klubu na ovim balkanskim oranicama. Ovako sa 3 pozadi imaju kakvu-takvu zgusnutost s loptom u nogama i na sredini pa manje duva i kamuflira se rupa zvana Lucas Leiva. Prijavi
30. septembar 2013.13 god. comment_146125 Samo nam jos to fali, 'talijanske formacije u PL. Znao je Glenn Hoddle tako piciti sa Engleskom svojevremeno. Postujem to sto Rodgers i uopste bilo koji trener zeli pokusati nesto novo kako bi nedostatke u svom timu smanjio koliko se mogu smanjiti. Najgore je kad se trener uhvati jednog nacina i forsira ga do iznemoglosti a da pritom nema nikakve pomake. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146228 Vec 3 sezone mogu sa sigurnoscu reci da je pricao da ce dovesti igracE svjetske klase, lahko je to pronaci, ali ja sam lijena osoba. HAHA Koji si ti mozak,3 sezone unazad i više su prodavani igrači svjetske klase i onda da je govorio da će dovesti opet,nema smisla... Prvi put je otvoreno rečeno javno i sto puta ponovljeno i od stranee Wengera i uprave tokom zimskog prijelaznog roka prošle sezone da klub postaje sve više izrazito financijski jači,da će svake sezone ubrzo biti rame uz rame sa najjačim timovima u borbi za igrače na tržištu a i toh roka već da će probati nekoga dovesti...medjutim nisu uspjeli ali eto kako izgleda sad na kraju ispade bolje nego su planirali... Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146247 Ross Barkley u formi zivota. Kakav bum pod Martinezom. IMa brzinu, odlican tehnicar, odlican sut, samopouzdanje. Full oprema. Tu je i Barry koji je drugi covjek u odnosu na vrijeme kad mu je komandovao najveci user svih vremena Roberto Mancini. Prijavi
1. oktobar 2013.13 god. comment_146249 Smijesne su mi price gdje neki dizu Liverpool. Oni kao odlicnu tecnu igru imaju. Guzicu moju imaju. Protiv Stoke-a ih mingolet spasi, vile ih nosile protiv aston vile. Protiv Swansea su drhtali do samog kraja, shelvey im je nekako donijeo bod, soton ih razvali, aa sunderland je iovako karina al i tu su od sstrane sudija pogurani koliko-toliko. Cak je sunderland izgledao jedno vrijeme bolji na terenu. Sturridge jeste bolji nego sto je bio kod nas al nije to neki WC igrac. Pa on je u liverpoolu najbolji igrac kad nema coutinha i suareza i zato je dolazio do izrazaja. A kod nas imate bruku igraca kvalitetnijih od njega. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.