Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Vidio sam objavu od Fabrizia Debilomana da ćelavi škobalj iz Citya navodno zeli i Enza da mu dovedu.

Ukliko klub proda igrača takvog kalibra bilo kome u domacoj ligi, od tog dana pa do kraja sam protiv vlasnika.

Pare koje traze za njega jedino City moze platiti, otkako je Real odustao.

Ma nema tu pregovora sa rivalima za titulu za svoje najbolje igrace, nebitno od svote novca, pogotovo kad igrac ima ugovor jos 4-5 godina, direktnom rivalu se ne prodaje takva klasa, koja igra konstantno i nije ostecen povredama. Chelsea ne treba da bude klub kojem mozes uzimati najbolje igrace ukoliko izvadis pare, sta onda postajemo Dortmund, Roma etc.

Ovo se ponovo kazem odnosi na to ako igraca traze klubovi iz engleske, ako ove latinose traze Real ili barsa tu je druga prica jer su oni maloumni 

Problem je sto je on odavno u mislima u Madridu, jos Pastore (menadzer mu) izjavi na svjetskom:

“Enzo likes Madrid? Who doesn’t love Madrid. I did not even play there but I live there now. “We are looking at options to leave Chelsea."

Nisam nikad bio za njegov odlazak, al' takvi igraci ti sjebu atmosferu u svlacionici, sjetite se primjera smece lukaku... 

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ma nema tu pregovora sa rivalima za titulu za svoje najbolje igrace, nebitno od svote novca, pogotovo kad igrac ima ugovor jos 4-5 godina, direktnom rivalu se ne prodaje takva klasa, koja igra konstantno i nije ostecen povredama. Chelsea ne treba da bude klub kojem mozes uzimati najbolje igrace ukoliko izvadis pare, sta onda postajemo Dortmund, Roma etc.

Ovo se ponovo kazem odnosi na to ako igraca traze klubovi iz engleske, ako ove latinose traze Real ili barsa tu je druga prica jer su oni maloumni 

A sta da radis sa njim ako zatrazi da ide ?

Najlakse je da teras mak na konac i b tim i cao. Poenta je uraditi nesto dobro. Ono sto je najteze je sada naci zamenu za njega sve i da dobijes 150 milki za Enza. Ne igramo evropu i tesko ce neki dobar igrac doci kod nas tako da je kupovina ispodradara neminovna i da imamo srece ako pogodimo. Ja sve nekako imam osecaj da ce zadnjeg dana neko reci: a u kurac plati 130 i cao. Da li real pdg citx ko god. Meni lici da se vec trazi zamena za njega  pa se spominje i neki klinac iz monaka, Lamine Camara. Po statistici bi rekao da je neki box to box.

• Popularna objava

Za takve stvari bi ja tjerao do kraja.

Ako Enzo hoce da ide, nije problem, pozoves njega i njegovog agenta kazes lijepo, mozes ici ali ponude od rivala iz lige nece biti prihvacene, bilo gdje drugo cijena je ta i ta, zavrseno.

Zamisli 10 dana pred pocetak sezone ti prodajes Enza u City, nebitno za koliko para i sta onda dobijas ? City koju svoju sredinu Rodrija i Silvu zamijeni Enzom (vise nego dokazan igrac) i Andersonom (engleski prvotimac) a nas ostavis sa cime, da nas trpaju za Whortona, Scotta itd. koji nisu mogli da udju u repku prije par mjeseci... Jednostavno ne smijes postati klub od kojega ti rivali kupuju najbolje igrace.

I neka sljedeci put stavljaju igracima u klauzulu da ne smiju javno koketirati sa drugim klubovima. Ovako je i Hazard bio koketirao sa Realom, ali srecom uspjeli smo izvuci velike pare za njega. Ali svejedno smo izgubili glavnog igraca. To onom starom Chelsiju prije 15+ godina ne bi se nikad moglo dogoditi. 

Ni ja nikad nisam volio transfere unutar lige i uvijek sam bio protiv prodaje igrača rivalima, ali dolaze vremena kad se to mijenja, financijska situacija u nogometu je takva da je engleska jako daleko iznad svih ostalih. Malo je klubova van engleske koji mogu platiti...

@Kun Aguer0 to u praksi bas i ne funkcionise tako. Nezadovoljan igrac, posebno neko ko ima status i uticaj unutar svlacionice kao Enzo je bukvalno kancer za ekipu. Takvi se prodaju pa makar gradskom rivalu. Naravno pricam pod uslovom da on zatrazi transfer. 

Ne prodaje se Moises Caicedo, covek koji je na svako pitanje medija na tu temu odgovarao kako zeli da postigne uspehe sa Celsijem, bude legenda... 

A ovaj kukavac nek ide gde oce. 

Ako Enzo ode onda samo Wharton. Nikakav Scott, Camara i slicni, samo Wharton. Drugaciji profil od Enza ali nama je takav bas potreban. Wharton je rijedak primjer veznog igraca koji igra na prvu i nema problema da salje dobar pas i slabijom nogom kamoli jacom.

Nadjite mi igraca koji ovako slabijom nogom nadje igraca kao sto je on uradio dole na videu ispod (0:40s). Jednostavno svaki pas mu je odmjeren, precizan i prevovremen.

Nepopularno misljenje ali ja bih Enza rado prodao a Whartona doveo. 

Ma Enzo i Caicedo su doktori, sa ovakvim invalidima održavati svoju vrijednost na preko 100 miliona je jeben izazov. 

Wharton dobar igrač, ali nikad prije Enza. I karakterno i fudbalski Enzo nivo iznad, a možda i dva.

8 minutes ago, BT14 said:

Ma Enzo i Caicedo su doktori, sa ovakvim invalidima održavati svoju vrijednost na preko 100 miliona je jeben izazov. 

Wharton dobar igrač, ali nikad prije Enza. I karakterno i fudbalski Enzo nivo iznad, a možda i dva.

Karakterna picka kuka za Madridom.

Jebem ti ja takav karakter.

1 hour ago, Whisper said:

Karakterna picka kuka za Madridom.

Jebem ti ja takav karakter.

Kad mu ispune ono što mu je obećano onda će biti pička,i ne forsira transfer.  Samo što smo mi trenutno ojebina od kluba koja ne nudi ništa igračima svjetske klase, niti se borimo za velike trofeje niti mogu dobiti astronomsku platu.

Igrači svjetske klase, koji vole Chelsea od malena, su klasa iznad.

2 hours ago, BT14 said:

28 minutes ago, hamco said:

Hamco radije da si reko da je govno jer hoće u real, a ne ovu jednu utakmicu što si našo u ekipi koja nema ni glavu ni rep evo već 5-6 godina.

Dobar je igrac Enzo, ali ni blizu to nije utjecaja na igru kakav su imali Hazard ili Kante. Ako bas pod svaku cijenu zeli otici, pa cak preci kod rivala Citya, onda treba dobro razmisliti kako utrositi tu lovu. Nadam se da nece opet ublehas Shields imati glavnu rijec.

Ako mi uzmemo 140 za Enza CP ce nama 100 za Whartona. Tako to ide. Nismo u pozicoji da nekog ucenjujemo. Ne igramo evropu nismo tim u koji neko zeli postopoto. 

Sto se tice poredjenja Enza i Whartona ...drugacije stvari rade na terenu, nisu isti modeli igre. Mislim da bi legao Caisedu kao parnjak. Ali bi to oduzelo Palmeru deo bitne uloge.

Interesuje me baš ko je odgovoran za dovodjenje Mareske, jel je to povuklo za sobom niz dogadjaja

em ništa od njega nismo dobili, osim što je klub uveo jelte u LŠ tu jednu sezonu, onda kreće onaj sunovrat, okretanja ledja klubu i pregovori sa Sitijem i sad nas taj isti Siti drnda u pola avgusta za našeg bitnog igrača

ako je već postalo jasno a znalo se odkad da će Ćelavi otići "kući" zašto odma nisu slali ponudu za Enca

evo sad čitam da izgleda neći ni slati ponudu osim ako Rodri ne bude prodan Barseloni

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.