1. juli1. jul comment_373103 Mora imati nekog kvaliteta ako ga traži Ćabi a imas 28 godina, negdje si nešto pokazo sigurno Prijavi
1. juli1. jul comment_373108 Pellestra mi je dobar potez pogotovo ako se onaj prosjek Gusto uvalio Cityu. Lecroix mi je fenomenalan potez i nadam se da će to uskoro biti dogovoreno. Ali Xhaka, pa gdje njega nađe moj Xabi i plus uz to treba neke grdne pare da izdvajamo za njega ?? Kao 8 miliona nije dovoljno za igraca koji ce izvuci sezonu ili dvije ? Sprdnja, nisam uopšte za to da trener vuče igrače iz bivših klubova sa kojima je postigao nešto, šta sad jel nudimo pare i za Grimalda ?? Ukoliko je ta ponuda oko 10 miliona odbijena, to je to, Xhaka ne vrijedi ni marke više i to nema veze sa time sto je siptar, jednostavno ne vrijedi ! Ukoliko hoćeš veznjaka, pored Fernandesa i Andersona koji su već završen posao u engleskoj imas more dobrih igradca. Bruno G, Tonali, Alex Scott, Whorton, Gardner milslim da su svi vrijedni pažnje i da je bolje gledati u tom pravcu nego u pravcu Xhake Prijavi
1. juli1. jul comment_373111 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Pellestra mi je dobar potez pogotovo ako se onaj prosjek Gusto uvalio Cityu. Lecroix mi je fenomenalan potez i nadam se da će to uskoro biti dogovoreno. Ali Xhaka, pa gdje njega nađe moj Xabi i plus uz to treba neke grdne pare da izdvajamo za njega ?? Kao 8 miliona nije dovoljno za igraca koji ce izvuci sezonu ili dvije ? Sprdnja, nisam uopšte za to da trener vuče igrače iz bivših klubova sa kojima je postigao nešto, šta sad jel nudimo pare i za Grimalda ?? Ukoliko je ta ponuda oko 10 miliona odbijena, to je to, Xhaka ne vrijedi ni marke više i to nema veze sa time sto je siptar, jednostavno ne vrijedi ! Ukoliko hoćeš veznjaka, pored Fernandesa i Andersona koji su već završen posao u engleskoj imas more dobrih igradca. Bruno G, Tonali, Alex Scott, Whorton, Gardner milslim da su svi vrijedni pažnje i da je bolje gledati u tom pravcu nego u pravcu Xhake Ne mislim da Xhaku dovodi samo zbog kvalitete vec i zbog iskustva i liderstva. Prijavi
2. juli2. jul comment_373115 11 hours ago, hamco said: Ne mislim da Xhaku dovodi samo zbog kvalitete vec i zbog iskustva i liderstva. Kapitena imamo. Prijavi
5. juli5. jul comment_373152 ovakvu situaciju sam i ocekivao, ne igramo LS, nemamo prihod od glavnog sponzora na dresu, gomilu prethodnih transfera smo promasili.... cak mislim da bi jos gora situacija bila da nema SP jel ovo dize cene igracima, ovi sa reprez. su sad raspustena banda ako smo promasili i sa ovim trenerom, tek onda idemo u ambis Prijavi
8. juli8. jul Autor comment_373221 22 minutes ago, Whisper said: Zanimljiva zamena. Ovaj nece biti ispod 60-70 miliona. Ako Enzo ostaje, ne bih toliko miliona dao za njega. Ne bi uopste dao toliko miliona za squad igraca. Posebno ne jer jos nismo rijesili poziciju stopera. Prijavi
8. juli8. jul comment_373223 kupujemo zamenu za igrača koji je bio u rotaciji plus neizvesna budućnost ja ne znam dal se neko drogira tamo pa mi postajemo ko klub iz Srbije NE LAŽITE VIŠE OVAJ NAPAĆENI NAROD Prijavi
12. juli12. jul comment_373261 Najvjerovatnije ulazimo u sezonu sa losijom ekipim nego li prosle godine Prijavi
13. juli13. jul comment_373273 Santos sluzbeno otisao. Pregovori su u toku za Chavariu iz Raya Vallecana (nikad cuo, navodno ga je Alonso eksplicitno trazio) i Lacroixa iz CP. O golmanu, novom veznom ili napadacu ni rijeci. Prijavi
13. juli13. jul comment_373275 pa pisali su posle tih vesti da ce se Dzekson prikljuciti ekipi ... ali da, za golmana nista plasim se da ne udjem u problem i sa stoperima, necu sad da zalazim u kvalitete Chalobe, to je tolko prezvakana tema, samo napominjem da se isti expresno prodaje, dok je Disasija ponavljam i dalje na platnom spisku, a kolko vidim njega nema na treningu ili ga ja bar nisam video ispada da nam je trenutno stanje Achempong koji se nije povredjivao, i Fofana, Kolvil i Badiashil koji su propustili ogroman broj utakmica Prijavi
17. juli17. jul comment_373316 Mora se i visak prodati, valjda neko pokupi Disasia i Badia. Izgleda da će Ćabola za 30ak miliona u Como. Hej, standardni stoper Chelsea u vrhuncu karijere je 30 miliona... Neko je bacio i bombu da se interesujemo za Alajbegovica koji je pred potpisom za Atalantu. Nadam se da ce se Lecroix uskoro ozvaniciti Sto se golmana tice, gurati Pendersa ispred ovih polovnjaka, ne bi dovodio novog golmana. Alex Scott mi je zanimljiva prica i mislim da bi bio dobar potez. Prijavi
18. juli18. jul comment_373331 Bosanski captain America salim se nemam pojma koju poziciju igra Prijavi
18. juli18. jul comment_373332 39 minutes ago, Igi said: Bosanski captain America salim se nemam pojma koju poziciju igra Pa vidis da imas 😃 Prijavi
18. juli18. jul comment_373339 5 hours ago, Whisper said: Alo komsije gde vam lozenje ?😃😃😃 Želimo mu dobro u životu Prijavi
18. juli18. jul Popularna objava comment_373341 Bomba u subotu vece: Rodgers dogovoren. 117 miliona funti odsteta Villi, ugovor na 6 godina. U ponedjeljak bi trebalo sve biti zavrseno. Izvor Ornstein. Prijavi
18. juli18. jul Autor comment_373342 16 minutes ago, Wisey said: Bomba u subotu vece: Rodgers dogovoren. 117 miliona funti odsteta Villi, ugovor na 6 godina. U ponedjeljak bi trebalo sve biti zavrseno. Izvor Ornstein. Apsolutno nisam zadovoljan. Vise bi volio da smo drugog Morgana doveli. Prijavi
18. juli18. jul comment_373343 Koliko znam budžet nam je jako ograničen, nemamo golmana koji valja, nemamo štopera koji valja, u napadu koliko-toliko imamo kvalitete i daje se preko 100 miliona za ofanzivca. Prijavi
18. juli18. jul comment_373345 2 minutes ago, Adi said: Koliko znam budžet nam je jako ograničen, nemamo golmana koji valja, nemamo štopera koji valja, u napadu koliko-toliko imamo kvalitete i daje se preko 100 miliona za ofanzivca. Kao Alonsova želja ali opet valjda Alonso shvata u kakvim smo mi problemima pozadi ili će tek shvatiti tokom utakmica kada vidi na djelu naše "bistre" defanzivce i golmana u svojim izdanjima, haha. Prijavi
18. juli18. jul Autor comment_373349 14 minutes ago, reLo said: Jel ovo znači da Enzo odlazi? Ne znam kakve on ima veze sa Enzom, ni slicna pozicija. Prijavi
18. juli18. jul comment_373351 a Spoiler bre Bari pa vidis valjda da se sprda jebo te hljeb jeste ovo znaci da enzo odlazi Prijavi
18. juli18. jul comment_373354 Svakako top igrac, kad smo mogli dati 55 za Gitensa i 40 miliona za Ganaca a nisu napravili nista. Makar je Rogers provjerenu sezonu imo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.