Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pellestra mi je dobar potez pogotovo ako se onaj prosjek Gusto uvalio Cityu. 

Lecroix mi je fenomenalan potez i nadam se da će to uskoro biti dogovoreno.

Ali Xhaka, pa gdje njega nađe moj Xabi i plus uz to treba neke grdne pare da izdvajamo za njega ?? Kao 8 miliona nije dovoljno za igraca koji ce izvuci sezonu ili dvije ? Sprdnja, nisam uopšte za to da trener vuče igrače iz bivših klubova sa kojima je postigao nešto, šta sad jel nudimo pare i za Grimalda ?? 

Ukoliko je ta ponuda oko 10 miliona odbijena, to je to, Xhaka ne vrijedi ni marke više i to nema veze sa time sto je siptar, jednostavno ne vrijedi ! 

Ukoliko hoćeš veznjaka, pored Fernandesa i Andersona koji su već završen posao u engleskoj imas more dobrih igradca. Bruno G, Tonali, Alex Scott, Whorton, Gardner milslim da su svi vrijedni pažnje i da je bolje gledati u tom pravcu nego u pravcu Xhake

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Pellestra mi je dobar potez pogotovo ako se onaj prosjek Gusto uvalio Cityu. 

Lecroix mi je fenomenalan potez i nadam se da će to uskoro biti dogovoreno.

Ali Xhaka, pa gdje njega nađe moj Xabi i plus uz to treba neke grdne pare da izdvajamo za njega ?? Kao 8 miliona nije dovoljno za igraca koji ce izvuci sezonu ili dvije ? Sprdnja, nisam uopšte za to da trener vuče igrače iz bivših klubova sa kojima je postigao nešto, šta sad jel nudimo pare i za Grimalda ?? 

Ukoliko je ta ponuda oko 10 miliona odbijena, to je to, Xhaka ne vrijedi ni marke više i to nema veze sa time sto je siptar, jednostavno ne vrijedi ! 

Ukoliko hoćeš veznjaka, pored Fernandesa i Andersona koji su već završen posao u engleskoj imas more dobrih igradca. Bruno G, Tonali, Alex Scott, Whorton, Gardner milslim da su svi vrijedni pažnje i da je bolje gledati u tom pravcu nego u pravcu Xhake

Ne mislim da Xhaku dovodi samo zbog kvalitete vec i zbog iskustva i liderstva. 

ovakvu situaciju sam i ocekivao, ne igramo LS, nemamo prihod od glavnog sponzora na dresu, gomilu prethodnih transfera smo promasili.... cak mislim da bi jos gora situacija bila da nema SP

jel ovo dize cene igracima, ovi sa reprez. su sad raspustena banda

ako smo promasili i sa ovim trenerom, tek onda idemo u ambis

• Autor
22 minutes ago, Whisper said:

Zanimljiva zamena. 

Ovaj nece biti ispod 60-70 miliona. Ako Enzo ostaje, ne bih toliko miliona dao za njega. Ne bi uopste dao toliko miliona za squad igraca. Posebno ne jer jos nismo rijesili poziciju stopera. 

Santos sluzbeno otisao.

Pregovori su u toku za Chavariu iz Raya Vallecana (nikad cuo, navodno ga je Alonso eksplicitno trazio) i Lacroixa iz CP. 

O golmanu, novom veznom ili napadacu ni rijeci.

pa pisali su posle tih vesti da ce se Dzekson prikljuciti ekipi ...

ali da, za golmana nista

plasim se da ne udjem u problem i sa stoperima, necu sad da zalazim u kvalitete Chalobe, to je tolko prezvakana tema, samo napominjem da se isti expresno prodaje, dok je Disasija ponavljam i dalje na platnom spisku, a kolko vidim njega nema na treningu ili ga ja bar nisam video

ispada da nam je trenutno stanje

Achempong koji se nije povredjivao, i Fofana, Kolvil i Badiashil koji su propustili ogroman broj utakmica

Mora se i visak prodati, valjda neko pokupi Disasia i Badia. Izgleda da će Ćabola za 30ak miliona u Como. Hej, standardni stoper Chelsea u vrhuncu karijere je 30 miliona...

Neko je bacio i bombu da se interesujemo za Alajbegovica koji je pred potpisom za Atalantu. Nadam se da ce se Lecroix uskoro ozvaniciti

Sto se golmana tice, gurati Pendersa ispred ovih polovnjaka, ne bi dovodio novog golmana.

Alex Scott mi je zanimljiva prica i mislim da bi bio dobar potez.

• Autor
16 minutes ago, Wisey said:

Bomba u subotu vece: Rodgers dogovoren. 117 miliona funti odsteta Villi, ugovor na 6 godina. U ponedjeljak bi trebalo sve biti zavrseno.

Izvor Ornstein.

Apsolutno nisam zadovoljan. Vise bi volio da smo drugog Morgana doveli. 

2 minutes ago, Adi said:

Koliko znam budžet nam je jako ograničen, nemamo golmana koji valja, nemamo štopera koji valja, u napadu koliko-toliko imamo kvalitete i daje se preko 100 miliona za ofanzivca.

Kao Alonsova želja ali opet valjda Alonso shvata u kakvim smo mi problemima pozadi ili će tek shvatiti tokom utakmica kada vidi na djelu naše "bistre" defanzivce i golmana u svojim izdanjima, haha.

Svakako top igrac, kad smo mogli dati 55 za Gitensa i 40 miliona za Ganaca a nisu napravili nista. Makar je Rogers provjerenu sezonu imo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.