Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Popularna objava

140 miliona funti je ozbiljan novac. Pitanje je kako u klubu procjenjuju njegov profesionalizam. Ipak, Juznoamerikanac je to. Latinosi su poznati po prgavom mentalitetu. I sta ti se onda moze desiti? Da nezadovoljan igrac pocne praviti razdore u svlacionici, probleme, klanove stvarati sa svojim jaranima, protiv trenera spletkariti, potkopavati autoritete.. Sve to je moguce ako ga ostavis u ekipi. S druge strane, mozda je tip covjeka koji ce prihvatiti situaciju i nastaviti profesionalno obavljati svoj posao, davati maksimum na terenu. Tesko je izvana reci. Mislim da je nas klub u dobroj situaciji bez obzira na sve. Cak i da ne kupimo direktnu zamjenu ovo ljeto, vjerujem da se mozemo fino snaci bez njega do iduce godine. A nesto se plaho i ne plasim Marescine ekipe.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Po meni to sve zavisi kako krene ova sezona, bude li talasanja kao prošle sezone pravit će probleme to je sigurno. 

Mada po meni to ne bi bilo uredu to s njegove strane, ispoštovali smo ga sa ovim rokom koji je imao City. Imao je njegov agent priliku da izmudruje transfer, ali nije. 

Meni vrlo drag igrač. Davao je uvijek sve na terenu od prvog do zadnjeg dana, onaj plan kakav je mu predstavljen kad je dolazio se izjalovio i ne zamijeram mu želju za odlaskom samo to treba da odradi džentlmenski.Previše je ovdje nepismenih i neukih ljudi krivo, da bi se na njega samo krivica prebacivala. Ponavljam se, ali pričaš čovjeku priču o nekakvom projektu, a iz sezone u sezonu ti dežurni krivci igraju redovno. 

I naravno, igrači svjetske klase koji navijaju za Chelsea i žele da postanu legende Chelsea su posebna klasa igrača, a to Enzo neće i nije nikad imao želju da bude, takav je i Joao Pedro i još mnogi drugi. Samo treba da se ispoštuje dogovor sa klubom i nemam nikakvih problema ako žele da idu.

uh, ta statistika moze debelo da vara, daj da vidimo koje su to utakmice bile, malo mi je to nezahvalno

da me ne shvati neko pogresno, vec sam napisao u samoj encovoj temi

mislim da nam bi zamena sigurno trebala, ostali profili igraca nisu prosto isti, a onaj mali/novi argentinac mi je nepoznat

u teoriji sa dobro raspolozenim Rodzersom, Palmerom, i Z.Pedrom, a nadam se da ce i mali Estevao proigrati mozemo necemu da se nadamo

u toj postavci treba nam igrac da prenese loptu, da doda neku dijagonalu, asistira, ubaci se iz drugog plana, smiri igru

jedino ako cemo na Hendersona da se oslonimo

sustina problema je sto ako je Siti stvarno tolko bio zainteresovan, zasto ga odma nije pazario, njihovo delovanje na trzistu ukazuje da su nameravali neki remont

samo ce nas destabilizovati, a mi cemo direktno pojacati rivala za top 4 a to bogami ne vredi raditi ni za 140 miliona

dok nama igra u napadu najvise zavisi od Palmera i Pedra, njima lako Enco moze da resi 50% problema

8 hours ago, Adi said:

Chelsea with and without Enzo Fernandez in all competitions since joining  Chelsea : r/chelseafc

1. To je statistika od 2023. Pre dugo razdoblje za igrača njegovih godina, napredovao je i on. To što prije dvije godine nije dobar nije relevantno danas.

2. Enzo je igrač bez puno ozljeda, i redoviti prvotimac sve ove godine, što znači ako bi smo krenili tražiti te utakmice vjerojatno bi većina tih što nije igrao bila one koje i ovako i onako pobjeđujemo (tipa kup protiv niželigaša)

Što se tiće teme dovođenje zamjene, naravno da moramo dovesti zamjenu, čak da kvalitetom i možemo preživjeti bez njega, problem je kvantiteta. Henderson ima 36 godina, u Lavino zdravlje se ne treba pouzdat kao ni Jamesovo, Essugo i Barco su pre velike nepoznanice. Praktički nemaš ni jednog pouzdanog partnera Caicedu. 

Samo prekasno je ovo. Trebala se ova situacija već razriješiti ranije. Odpadke prodaješ do zadnjeg dana, bitne igrače riješiš na vrijeme da se možeš pripremit na život bez njih.

2 hours ago, reLo said:

Ako to znači prodaju Sancheza - bujrum.

Zamisli neko plati 20-30 miliona za ojebinu Sancheza.

Toliko ni rodjena mater ne bi za njega dala.

Elem, sta se cekalo dosad sa novim golmanom? Kao da je jos jedno ljeto trebalo da se procijeni da je imbecil na golu upravo imbecil i da od njega kruha nema. Potjerati je to davno trebalo zajedno s trenerom golmana koji onanise na njega. 

Sad posto se kasno krenulo traziti golmana, desit ce se da moras prihvatiti prvu opciju koja ti se ponudi. 

A i malog Pendersa cekaju ko da je drugi Cech, dok je u stvarnosti vrlo upitno kakvu ce karijeru napraviti. Ako ga je dovodio isti trener golmana koji vidi u Sanchezu neku klasu, onda znamo sta je posrijedi.

Skontao Blue&Co da sve mlado kupi za 40 a za dve god  u strazburu proda za 50 60 70 .Zato su i kupili taj klub. Al verujem da ce uefa promeniti pravila. 

Dobrodošao, što se tiče njegovih golmanskih kvaliteta može nam valjati, samo što je ovo krpljenje rane. Sviđao mi se kao golman dok je bio u Arsenalu kad je bio broj 2 iza lena iz nekih razloga. Tad smo ga po meni trebali uzeti bio baš dobar tip one stare klase golmana, ali naši su tražili sve do prije ovog prelaznog golmana koji zna sa loptom u nogama.

Smisleno, logicno i dobro rjesenje. Ko bi rekao da su u nasoj Upravi u stanju izvesti jedan takav transfer? Doduse kasne ko kisna godina ali sta ces.

Martinez dolazi s velikim iskustvom. Dobar na visokim loptama, zna se odlicno rasiriti, brani vecinu lopti koje ocekujes da golman odbrani. Slabost su mu kratki pasovi, tu ga je Emery previse forsirao u nekim situacijama iz kojih su greske dolazile. Ako to smanji na minimalno, bit ce dobro.

Sad to sto je jako prgav i antipatican lik sa gomilom gluposti, seljackih poteza iza sebe - to me iskreno, nakon toliko godina gledanja imbecila na golu, ni najmanje ne zanima. Nek je njemu sretno i dobrodosao u pl(r)avu raju.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.