1. septembar1. sep comment_374844 Šteta, valja nam se patiti u sredini terena. Posebno ako Caiceda počnu povrede hvatati... Prijavi
1. septembar1. sep comment_374845 Das rijec, dogovoris, potpises neke papire i onda ovo. Ciganija teska. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374846 2 minutes ago, Wisey said: Das rijec, dogovoris, potpises neke papire i onda ovo. Ciganija teska. Pa mogli smo i mi isto tako uraditi sa Enzom dok ne osiguramo dolazak novog igrača. Sami smo ga sebi zabili. Moliti Boga da ne bude povreda a biće. Sreća pa smo doveli penzionera. 🫣 Prijavi
1. septembar1. sep comment_374847 16 minutes ago, Wisey said: Das rijec, dogovoris, potpises neke papire i onda ovo. Ciganija teska. Zar nismo i mi tako izradili PSG sa Ziyechom? Ovo je realno amaterizam, ko bi normalan cekao zadnji dan roka? Sto se uopste cjenkati sa Cityem za igraca koji ne zeli biti tu? Ili daj za 10m manje odmah ili nedaj nikako. Apsolutno amaterski od strane nasih, slabiji smo u veznog redu 30% nego prosle godine. Steta za Camaru generalno, mislim sa je izuzetan igrac i da bi nas bas pojacao. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374848 Koja je ovo sprdacina. Das rok i cenu i posle pljunes na to. Pa kako neko da te dozivi ozbiljno. Ko im jebe mater glupu i maloumnu. Ko vama dade da vodite transfere, dve nacrtane ovce da vam ne da covek. Ako si dao rok i cenu cao, nema vise, ili moze za 220. To je klub to je stav! Umesto Kamare docice Karma i Kara.... sad kad se povrede jedna na drugu nadovezu....... Prijavi
1. septembar1. sep Popularna objava comment_374849 @Walter nismo mi cigani. Pisu novinari da smo imali priliku isto uraditi sa Enzom, ali smo dali rijec i odrzali je. @hamco Koliko se sjecam, tu se desila neka greska tehnicke prirode. Naravno, lose za imidz kluba ali nije u pitanju bila namjerna sabotaza kao ovdje. City je nudio ispod 100m, sa bonusima do 100. Mislili su iskoristiti ucjenu i uzeti ga ispod cijene. @cobinho Aj sad realno, koji je klub ikad zadrzao igraca od 100+ miliona koji se naklatio da ide ima vise od pola godine i sve cini javno i tajno da izgura svoje? Malo budite realni. Nije posteno srati po Upravi, ljudi su odradili ovaj put jako dobar prelazni rok. Trener je doveden odlican, dosta se pitao oko transfera, bio ukljucen. Rijesilo se masu skart igraca, dovodjeni ciljano igraci. Ostaje gorak ukus zbog ove situacije s veznim redom sada, ali to ne mijenja dosad napravljeno. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374850 Realno da nam je svima ponudjen ovaj prelazni rok, da se ovoliko otpada otarasimo i po ovim cijenama svi bi pristali na ustrb jednog veznog igraca kojeg nismo uspjeli dovesti. Ima izgleda dobrih naznaka i za Caiceda, mozda se oporavi i cak i za Arsenal, a na kraju jebem li ga mogu izgurati valjda caicedo, lavia, barco, reece i hendo makar do januara Uprava odradila dobar posao, to sto je neko drugi ispao govno to je druga stvar, jebi ga Mozda dovedemo nekog boljeg u januaru Prijavi
2. septembar2. sep comment_374851 Kakva sprdancija na kraju, sad opet mozemo nabrajati 5 veznih koje imamo i tvrditi da je to dovoljno, mislim vjerovatno ce biti i 6 veznih jer ce tu biti ubrajan i Gusto. Sjebali smo prelazni rok na kraju, desilo se nesto što smo mjesecima znali da ce se desiti i nista nismo uradili. Evo da mi je neko rekao da necemo dovesti zamjenu za štakora ja bi mu rekao da je lud u najmanju ruku. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374852 Čim se vidjelo da će City pokušati opet za Enza u ovih posljednjih nekoliko dana, trebala se dovesti zamjena i zadnji te boli kurac hoće li stići ponuda ili ne. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374853 Monaco se možda ponio cignaski, ali sami smo krivi što smo se doveli u ovu situaciju da rješavamo transfer zadnja dva sata. Nemojmo se lagat, da Enzo odlazi svi znamo već mjesec dana. Trebala se zamjena riješiti puno ranije. Ništa, molit se za Lavino zdravlje i da Barco može ponoviti onakvu utakmicu i protiv PL ekipa Prijavi
2. septembar2. sep comment_374855 1 hour ago, King Chelsea said: Kakva sprdancija na kraju, sad opet mozemo nabrajati 5 veznih koje imamo i tvrditi da je to dovoljno, mislim vjerovatno ce biti i 6 veznih jer ce tu biti ubrajan i Gusto. Pa 5 veznih za polusezonu gdje se igra jednom sedmično i još imaš 2 reprezentativne pauze, od kojih je jedna produžena, je sasvim dovoljno. Sa jednim tim jednim igračem vjerovatno ne bismo bili 4. ekipa lige nego 3. tako da se do zime možemo "kockati". Prijavi
2. septembar2. sep comment_374857 12 minutes ago, Adi said: Pa 5 veznih za polusezonu gdje se igra jednom sedmično i još imaš 2 reprezentativne pauze, od kojih je jedna produžena, je sasvim dovoljno. Sa jednim tim jednim igračem vjerovatno ne bismo bili 4. ekipa lige nego 3. tako da se do zime možemo "kockati". Da su svi zdravi i da inače nemaju problema sa povredama bilo bi dovoljno. No s obzirom da bi normalna pojava bila da sad dođe informacija da su Reece i Lavia povrijeđeni, vrlo vjerovatno da neće biti dovoljno. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374859 @Wisey ako je tako i znas da ce da ide onda ne kenjas o rokovima dedlajnovima picke materine i onda tih 50 milki ne potrosis na stopera koji ti ne treba vec za veznog za koga znas da ce vrlo verovatno da ti zatreba. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374860 Ne pamtim kada me je neka situacija vezana za klub ovoliko naljutila i razočarala. Udar na svaku mogucu ambiciju u ovoj sezoni, konačno imamo dobrog trenera nakon godina i godina lutanja i ti ovo sebi dopustiš. Ovo mi je neka druga dimenzija, amaterizma, druga dimenzija nebrige o samom sebi. Nije kriv Monaco, krivi smo sami sebi, sve smo znali i nista nismo radili. James odjednom veznjak, Laviu odjednom vodimo kao igrača a čovjek odigrao 10 utakmica od kako je dosao u klub, Barca vodimo za ozbiljno na osnovu utakmice protiv Lutona. Pa što bar nismo onda Santosa ostavili, momci prodali i Santosa i štakora i Essuoga bacili na posudbu da bi nas Balogun spasavao padanjem na ljekarskom, al eto ne dade se ni to a nismo ni zaslužili. Pogledajte vezne linije naših rivala i sve ce vam biti jasno, pa Arsenal doveo Brunu pa opet nije htjeo da pusti Zubimendia a mi prodali nosioca igre i ko ga jebe nikome nista. U ovakvoj ligi nemas sta traziti bez kvalitetne vezne linije, to je kičma ekipe, Fulham i Brighton su nam sakrili loptu ni to nam nije bila dovoljna opomena i na to smo zažmirili jer eto pobjedilo se, ali nece tako moći uvijek. Jedino tandem Caicedo-Lavia ima smisla i vrijedno je pažnje, ostalo je ok za sredinu tabele. Mozemo se tješiti koliko hocemo jer eto riješili smo se dosta otpada, ali smo isto tako prodali nosioca igre i nismo uradili ništa. Neobjašnjivo mi je sve ovo, ne mogu pronaci ni jedno realno objasnjenje. Imali smo idealnu šansu da nesto uradimo ove sezone, međutim odlucili smo sebi pucati u noge. Ne pamtim kada smo prodali važnijeg igrača a da nismo imali apsolutno nikakav plan kako ga zamjeniti, hajd ovi u upravi ali da je i Alonso ovo sve ovako pustio. Uglavnom nema nazad, ovakve situacije i klasična nebriga uglavnom dovode do toga da ti se vec na sljedecoj utakmici neko sjebe. Bitno da smo mi pojačali City a mi ćemo lako, ako kula krene ponovo da se ruši ovo ce mi biti tačka od koje je sve počelo. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374861 Volio bih i ovog malog Watsona da hoće progurati da vidimo ima li šta od njega, bio je dobar na pripremama. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374863 A svi zaboravljate Hendersona? 🤣 Pa to je joker od kojeg se očekuje da zasija. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374865 Svakako nam veznjaci ni čemu ne služe trenutno, sad bar mozemo igrati gol za gol, prošle sezone samo smo mogli strepiti ko će nas i koliko natrpati. Prijavi
2. septembar2. sep comment_374872 1 hour ago, Bari said: Gdje je Milner, zna li se šta? Kaže Romano neće novesti Wijnalduma. Prijavi
3. septembar3. sep Popularna objava comment_374897 Plusevi: - Trener se pitao oko transfera - Prethodnih godina smo bili svjedoci prelaznih rokova u kojima se dovede samo jako mladi igrači i to iz Brightona, Strasbourga i Cityeve akademije. Imali smo i ove godine takvih transfera, ali je bilo i transfera koji se nikada ne bi desili da trener nije umiješao svoje prste. Dovedena su 4 igrača čija godina rođenja započinje brojem 1, a to znači da imaju preko 26 godina, gdje su neki debelo u 30-im godinama. - Prodavali smo uglavnom jako dobro - Riješili smo se, trajno ili privremeno sa mogućnošću trajnog, skoro 20 igrača. Od tih 20 žalilo se za 2,5 igrača. Za ostalima niko nije "suze pustio", niko nije napisao da uprava nije normalna, niko se nije postom oprostio od njih, nego se slavio njihov odlazak i nije se vjerovalo koliko se uspjelo para uzeti. Žal je za Cucurellom i Enzom koji su bili kičma ekipe, ali nije se moglo više sa vidno nezadovoljnim igračima i tu se nije moglo izmusti kupca do kraja i malo se retroaktivno žali za Santosom sada kada prijeti da se stvori rupa na sredini terena. Samim skraćivanjem spiska igrača se omogućio treneru lakši rad, a dosta se skresao i budžet za plate. - U plusu smo 40 miliona, a ekipa nije ostala slabija. - Najveći hendikep je odlazak Cucurelle i malo manji odlazak Enza. Prvog bih stavio na 3. mjesto po važnosti prošle sezone, a drugog bih stavio negdje na 6. mjesto. Nakon ovako neuspješne sezone i niza neuspješnih sezona smo dobro i prošli da ih se nije više pokupilo i otišlo. Ni jednog ni drugog nismo direktno zamijenili igračem visokog kalibra. Zamjena za obojicu je jedan postojeći igrač od kojeg očekujemo da ove sezone eksplodira i jedan novi igrač kojem je dolazak u Chelsea veliki skok. Na golu je upgrade, na štoperu je upgrade, na lijevoj napadačkoj strani takođe. Minusi: - Igrače koje smo doveli nisu htjeli najbolji klubovi - Od dvocifrenog broja dovedenih igrača samo je Rogers igrač kojeg su tražili najbolji svjetski klubovi. Tražio je i Inter Palestru, ali smo mi ponudili duplo veću platu. Npr. Martinez toliko nije imao ponuda da je ostao do kraja slobodan. Najveća pojačanja su nam zapravo igrači koje smo već imali, samo su sad ili željni dokazivanja jer nisu išli na prvenstvo ili su boljeg zdravlja ili im je pronađena bolja uloga na terenu. - Ispali smo naivni - Dozvolili smo da nas City sa Enzom voza cijelo ljeto i da nas Monaco izvoza zadnju noć. Ako se već htjelo pregovarati nakon isteka ultimatuma i ako se htjela dovesti neka zamjena (vidjeli smo da jeste) zašto zamjena nije bila od ranije na brzom biranju? Generalno više dobro nego loše. Prijavi
4. septembar4. sep Popularna objava comment_374916 Odlican post. Sve precizno i jasno objasnjeno. Nema se tu puno sta dodavati, osim mozda informacije koja se pojavila zadnjih dana, a to je da je Uprava zeljela pod svaku cijenu da se rijesi "repova" vezanih uz celavo govno Marescu. Cucurella i Enzo su navedeni kao 2 igraca s najvecim utjecajem unutar ekipe i bili su zbog svog odnosa sa celavim prvi na listi da lete iz kluba. Po ponasanju igraca se vidjelo da je to ispravna odluka. Sve u svemu, mislim da je ovo jedan od najboljih prelaznih rokova, mozda i najbolji pod ovim vlasnistvom. Prijavi
6. septembar6. sep comment_374949 Mislim da ćemo na zimu opet pokušati za Alexa Scotta, ne bi bilo loše bar da ga osiguramo za ljeto ako ne bude moguće na zimu da dođe. Ima ugovor do 2028, ako se ostali uključe još će rasti cijena Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.