27. juli27. jul comment_373712 4 hours ago, Kun Aguer0 said: Ja mislim da Neto nece prihvatiti da bude u rotaciji a ako zelimo nesto ozbiljno ne mozemo se osloniti na njega da nam bude u prvih 11. Ukoliko ostane kao squad igrac i cijena ce mu pasti zato bi ga prodao sad ako stigne dobra ponuda. Liverpool ga zeli ali nasi puno traze. Prijavi
27. juli27. jul comment_373717 Ako se riješimo Delapa i ako Jackson ne može prihvatiti ulogu jokera sa klupe, i i njega se riješimo, onda nemam ništa protiv ovog transfera. Prijavi
27. juli27. jul comment_373725 Welbeck jeste postao sa godinama bolji igrač i igrač koji daje doprinos sa klupe ali već ima 35 tako da bi to zaobišao Prijavi
27. juli27. jul comment_373729 Welbeck i Henderson. Ovi debili stvarno ne znaju za sredinu. Prvo dovodili djecu, sad istrosene didove. Ako je Xabi ovo trazio onda sam i u njega razocaran. Welbeck je mozda bio dobar za klupe prije 3-4 godine, Henderson nije nikad. Prijavi
27. juli27. jul Popularna objava comment_373732 Možda do kraja roka vratimo i Milnera iz penzije, od sve trojice je fizički vjerovatno najspremniji a o iskustvu da ne govorimo. Prijavi
27. juli27. jul comment_373739 Jel moguće šta ovi idioti rade ? Od dovođenja igrača bez seniorskog nastupa za 50-70, ma nije bitno koliko milijuna eura do dovođenja Hendersona i Welbecka ? Kakvi su to idioti, ovo ni na crtanom filmu nema. Prijavi
27. juli27. jul Popularna objava comment_373740 Treba nam malog engleskog iskusta da usadi u glavvu momcima sta je Chelsea Prijavi
28. juli28. jul comment_373741 theathleticfc Bournemouth have rejected an offer from Chelsea for midfielder Alex Scott and expect him to stay at the club this summer. Bournemouth sources indicated that Scott is expected to remain with the south coast side regardless of his contract situation. Zanimljivo, nisu napisali koliko smo para poslali za njega ali ne znam da li od njegovog transfera zavisi dolazak Hendersona Prijavi
28. juli28. jul comment_373742 Xabi očigledno pošto poto želi dovest nekog iskusnog s liderskim osobnostima. Henderson je dugo godina bio kapetan Liverpool-a, naosvajao se titula zna kako se to radi reklo bi se. A u svoje vrijeme uopće nije bio loš igrač, rekao bih malo i podcijenjen. Dok god nije prvotimac nemam ništa protiv ovog transfera. Što se tiće Welbacka, lani je zabio 13 golova, Pedro 15, Delap 1. Znači, ništa lošiji od onoga što imamo. Ali s iskustvom i možda mentalitetom kakav Xabi traži da usadi u ovu ekipu. Može poslužiti. Ja osobno ga ne bih dovodio, dao bih Delapu još jednu šansu. Ali ne mislim da je totalno iracionalno. Ovo ljeto se neko jače ime na poziciji špice vjerojatno nećeš dovodit. S njime kratkoračno malo podebljaješ klupu... Prijavi
28. juli28. jul comment_373743 Izgleda da od početka postoji ideja da se ekipi doda iskustva, od početka se tom smislu ciljaju samo igrači koji su ostavili karijeru u Premiershipu, vjerovatno je ideja da se sa takvim igračima pokušaju dodatno povezati redovi. I ok, ovo je 100% ideja Alonsa tako da treba pustiti čovjeka da radi posao kako misli da treba, a ako ne bude islo lako cemo ga razapet to je bar lako😁 Takođe mislim da dolazak Hendersona nema veze sa dolaskom jos jednog veznjaka. Prijavi
28. juli28. jul comment_373744 @ja13 apsolutno se slazem sa ovim jer nemamo taakvog lidera. Ljudi cesto zapostave i faktor dobrog treninga i komunikacije izmedju igraca. Nas tim je prepun zutokljunaca koji olako umisle da su zvezde i neophodan je ovakav tutor. Drugo kad na treningu imas profesionalca koji ima iskustva razume igru akcije treneru je mnogo lakse. Obe ruke za Hendersona. Ne ocekujem ja da ce on sa svojih 36 godina na terenu praviti direktnu razliku al kroz stav ponasanje iskustvo Da. A Welbek gori od Delapa da ima jednu nogu ne bi bio gori. Ima solidnu brzinu za svoje god i da bude drugi ili treci spic super je. Prijavi
28. juli28. jul comment_373745 Ma tu je matematika vrlo jednostavna: Ako su to igraci koje je trener zatrazio, onda ok. Moramo prihvatiti. Zelimo li vise ovlastenja i moci kod managera, onda trebamo zivjeti s ovakvim odlukama i podrzati ih iako nam se (nekima od nas) ne svidjaju. Al ako je Xabi trazio iskljucivo Xhaku, ili nekog sa iskustvom, a nasi genijalni sportski direktori glume da znaju birati igrace, kao oni ce naci te majstore, pa odlucuju dovesti Welbecka i Hendersona, to je druga prica. Vjerujem da ce vremenom saznati ciji izbor je bio. Prijavi
28. juli28. jul comment_373765 Doduse Henderson izgleda kao neko ko bi ti jebao majku i na terenu i na treningu ukoliko se pravis budala Prijavi
28. juli28. jul comment_373768 Henderson meni liči na lika kojem je drago da je uopšte uspio da se bavi profesionalnim fudbalom. Bezličan lik, taj liverpool što je osvojio titule je to više uspio zbog Van Dijka i Klopa i Milnera. Ni po čemu poseban lik, kako ga može neko shvatati ozbiljno. Recimo Thiago Silva i kad je bio na terenu i kad nije sigurno da je imao veliki uticaj. Prijavi
28. juli28. jul comment_373769 23 minutes ago, Kun Aguer0 said: Doduse Henderson izgleda kao neko ko bi ti jebao majku i na terenu i na treningu ukoliko se pravis budala Mislim da ga upravo zbog toga dovode, meni nema smisla al hajd. Prijavi
28. juli28. jul comment_373770 35 minutes ago, Kun Aguer0 said: Doduse Henderson izgleda kao neko ko bi ti jebao majku i na terenu i na treningu ukoliko se pravis budala Mi smo se svi ovde slozili da nam fali takvih likova u ekipi, al nismo bas Hendersona ocekivali jebiga 😀 Prijavi
28. juli28. jul comment_373772 Jedini igrač koji je u poznim godinama bio dobar za Čelzi je TIJAGO SILVA. TAČKA Neće nama Henderson da pomogne, drugo je kad ti imaš kostur tima, u svakoj liniji jednog jakog igrača i onda na to dodaš lupam drugbu. Kakav bre Velbek jebote bog, pa neka crknu majku im njihovu svima nabijem ih na kurac nenormalnu ne lažite više ovaj napaćeni narod Prijavi
29. juli29. jul comment_373786 Opcije na poziciji napadača: Joao Pedro Danny Welbeck Liam Delap Nicolas Jackson Emanuel Emegha Marc Guiu Dastan Satpayev David Datro Fofana Shiumara Mheuka Prodao bih Delapa i Jacksona, Fofanu poklonio. Guiu i Satpayev posudba, Emegha treći izbor, Mheuka nazad u juniore. Prijavi
29. juli29. jul comment_373787 Pedro - Welbeck - Emegha su na papiru respektabilni napadači. Za prvu dvojicu znamo - treći tek treba da se dokaže u PL. Mislim da Welbeck neće biti loš transfer. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.