29. juli29. jul comment_373790 Ovaj mali Satpajev će biti dobar igrač. Delap je smeće, jedan od najgorih napadača. Prijavi
29. juli29. jul comment_373793 Dolazak Welbecka znaci da ce Jackson i Delap biti prodati a Stapaev otici na pozajmicu. Joao Pedro ce biti prvi spic naravno a Emegha i Welbeck ce krpiti kupove i ulaziti po potrebi. Posto Alonso nije uspeo u tome da angazuje Dzaku na poziciji svog coveka u svlacionici uradice to sa Hendersonom. Ne vidim da ce on imati neku bitnu igracku ulogu u ekipi, vise motivacionu. Ja bih u tu svrhu doveo Stonesa recimo, ali izgleda da ce on u Inter.. Prijavi
29. juli29. jul Popularna objava comment_373795 Zasto smo 36-godisnjem i 35-godisnjem igracu dali ugovore na 2 sezone? Ne znamo ni hoce li iducu sezonu fizicki biti na nivou Premiershipa, kamoli onu tamo. Koliko veznih i napadaca igra sa 38 godina u Premiershipu na vrhunskom nivou? Prijavi
29. juli29. jul comment_373812 6 hours ago, reLo said: Kod nas nema sredine. Ili djeca, ili djedovi. Djedovi iliti momci nasih godina Prijavi
30. juli30. jul comment_373820 14 hours ago, Igi said: Djedovi iliti momci nasih godina Bome ovi su dobro stariji od mene Ugovori na 2 godine su im previše, samo ne znam koje su plate dobili. Dastan Satpayev- Ne vjerujem da će ga Alonso koristiti u špicu, on je možda više neka "zamijena" za Rogersa. Prijavi
4. august4. aug comment_373951 Zanimljivo, dobar je lik golman ali mislim da se prvo treba otarasiti malo ovih golmana sto imamo. Ukoliko trazis prvog golmana Sanchez mora otici, Penders ostati kao drugi golman. Prijavi
4. august4. aug comment_373960 Penders slovi za velikog talenta, za razliku od drugih pozicija golmani se baš i ne rotiraju. Nema smisla za njegaov razvoj da budr drugi golman. Treba ga ili odmah gurnut za prvog ili na posudbu Prijavi
4. august4. aug comment_373966 Jorgensen je plaćen više od Pendersa 🤣 valjda to znači da je talentovaniji Prijavi
5. august5. aug comment_374023 Simon Phillips prenio vijest da smo zainteresovani za Zubimendija. Prijavi
6. august6. aug comment_374025 5 hours ago, BT14 said: Simon Phillips prenio vijest da smo zainteresovani za Zubimendija. Da finansiramo Arsenal i njihovu kupovinu Newcastleovog kapitena i to za šta ? Igrača koji se koristi u rotaciji, takvih se može naći na pasja preskakala, bolje dati 10-15 miliona više bilo kome a da to nije Arsenal! Prijavi
6. august6. aug comment_374029 Trenutno postoje koliko hoces igraca za koje smo tainteresovani. Od Skota Zubimendija, Dijega Coste, Vlahovica, Chavarrie, Gibs Vajta,.....a imamo i 15 nasih igraca cija se sudbina jos ne zna. 2 3 golmana,10 stopera, 2 3 vezna, 2 3 krila , 2 spica Prijavi
9. august9. aug comment_374095 Jorgensen izgleda posudba u Strasbourg. Ne mogu vjerovati na koga trošimo posudbe u Strasbourg. Prijavi
9. august9. aug comment_374106 Pa mora posudba u Strazbur kad ga nikom ne možemo prodati a niko neće ga neće ni na posudbu. Prijavi
9. august9. aug comment_374108 To je jasno, ali koliko znam imamo pravo poslati 3 igrača u jedan klub. Prvi je bio Genesis Antwi, drugi je sad Jorgensen. Treći mora biti neko ko baš mnogo obećava, recimo Satpayev. Prijavi
9. august9. aug comment_374114 27 minutes ago, Spaha said: Ima Vitesse Al može samo još jedan mislim da su tamo već Lucas Piazon i Charly Musonda Prijavi
9. august9. aug Autor comment_374118 2 hours ago, BT14 said: Al može samo još jedan mislim da su tamo već Lucas Piazon i Charly Musonda A sta je s Marcom Van Ginkelom, zar on nije tamo? Milan Lalkovic u M’Bori posudba Prijavi
11. august11. aug comment_374149 6 hours ago, Blue97 said: Već imamo previše igrača i već smo doveli isti tip igrača Prijavi
11. august11. aug comment_374150 Nema mi to logike, video sam da ga je Arteta koristio na dve pozicije, a da je u sredini igrao neke utakmice i pre Zubimendija, ne vidim zašto bi trebao nama, a još manje zašto bi ga oni prodali, jel njima znači za rotaciju dosta, a nama neće doneti ništa Prijavi
11. august11. aug comment_374151 Vidio sam objavu od Fabrizia Debilomana da ćelavi škobalj iz Citya navodno zeli i Enza da mu dovedu. Ukliko klub proda igrača takvog kalibra bilo kome u domacoj ligi, od tog dana pa do kraja sam protiv vlasnika. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.