Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Šta je ovo, samo crnce dovodimo i to mahom isti tip igrača. Izgleda da je bitno samo da mogu trčati.

Caicedo, Lavia, Essugo sve isto, sad i ovaj Camara i Kone. Isti igrači.

Essuga šaljemo na posudbu a dovodimo drugog u veznom redu. Ne vidim logiku.

Niko od njim ne može zamijeniti Enza. Nisu isti igrači.

Prodati jednog od najboljih igraca i ne dovesti zamjenu je odsustvo svega što jedan ozbiljan klub treba imati. Konstantno je se provlačila priča da nece prihvatati ponudu za štakora dok se ne nađe zamjena.

Odjednom kao ne treba nam niko, stakleni James koji usput nije veznjak i stakleni Lavia, penzioner Henderson i Barco sa kojem ne znas jos na cemu si. Jedan jedini veznjak na kojeg se mozes osloniti u klubu je Caicedo, toliko o našoj sredini terena. Ali eto ne treba nam niko, zato nam i Fulham i Brighton drže loptu 70%.

@King Chelsea City i kako ti rece "stakor" su nas izhebali dobro. Da, moglo ga se prodati i prije 15-20 dana ali ti je tad nudjeno mnogo manje novca. Po meni je ona prva ponuda bila bezobrazno niska i to s namjerom da odugovlace, a znali su da ce morati baciti lovu na sto. To je odigrano sve iza kulisa preko celavog smrada Maresce, 100% garantujem. Isto kao sto je tokom svog posla kod nas pregovarao s drugim klubovima.

Bilo je za ocekivati da drugi klubovi (ni oni manji) nece prodati svoje kljucne igrace osim u slucaju da im ti igraci ne naprave ozbiljne probleme unutar ekipe kao sto je Enzo nama. Realno, lik nije htio igrati 2 utakmice, pravio se da "mentalno nije prisutan" itd.. Potpuno nepostovanje ugovora, neprofesionalizam, bezobrazluk.. Nazovi kako hoces. I na kraju ispadne da je ovakvo ponasanje primjer svim drugim igracima, jer tako dodju do svog cilja.

Siguran sam da su nasi zeljeli dovesti zamjenu. Ovaj prelazni rok puno ozbiljnije i pametnije rade, to se vidi. Xabi je isto ukljucen. Medjutim, ne zeli nenormalno preplatiti neke igrace i to je sasvim ok. S obzirom da do januara imamo samo prvenstvo i jedan kup, uz dosta reprezentativnih pauza, nadam se da cemo izgurati s postojecom ekipom. Uzdam se u trenerske sposobnosti i vrline naseg menadzera.

Loš potez ako se ne dovede zamjena za Enzu, ovako smo prošlo ljeto svi znali za probleme na štoperskim pozicijama osim naših sportskih direktora. U redu ne igramo evropska takmičenja ali opet trenutni roster igrača na sredini terena je nedovoljno dobar.

Pa ako je samo 125 miliona cijena popisam se na onu izjavu 120mil cijena do petka. Zadnji dan ga prodas za 5 mil vise i nemas vise ni vremena da nadjes zamjenu a drugi veznjak ti se povrijedio a treci je pitanje dana kad ce zavrsit sezonu. Usrqt ce transfer rok zadnji dan osim ako danas ne dovedu onog iz bournemouth ili slicno a ne neke tamo kamare 

Dovoljno je da sutra osvane vijest "Caicedo out 2 mjeseca" da možemo kolektivno sjesti i plakati jer to bukvalno znači RIP za ovu sezonu.

Očito znaju nešto što mi ne znamo? Na sve to, posudili su Essuga Strasbourgu. To meni nema nikakve logike, jer ne može nikako jedan Gusto biti bolji od Essuga u veznom redu. A Gusta ćemo se nagledati jer će i James i Lavia, kako im i priliči, više provesti van stroja nego zdravi.

@Wisey ne znam, za mene nema opravdanja za ovu situaciju sa nedovođenjem veznjaka, na stranu sve, ali za mene opravdanja nema. Opet kažem konstantno je potencirano da prodaje štakora nece biti dok se novi veznjak ne obezbijedi, naglašavano je da zamjena ne mora nužno imati iste fudbalske osobina kao štakor nego ce se tražiti veznjak koji ce poboljšati trenutni sistem igre. Sad odjednom kao imamo mi 5 veznjaka ne treba nam niko, pa nismo prodali Laviu nego jednog od najboljih igraca ekipe. U suštini nismo se mi sad sjetili da imamo 5 veznjaka vec smo ispušili za sve opcije, do podne ganjamo Camaru i Konea, od podne nam ne treba niko.

Kao što i sam kazes, radili smo odlican posao u ovom prelaznom roku, ali do danas, danas smo uprskali sve.

Amaterizam bar za mene, ovo ce nam doci glave, živi bili vidjeli.

Jedina alternativna opcija je bila prodati ga dobro ispod cijene prije 15 dana (nudili su tad ispod 100 milja) pa onda platiti nekog Scotta 30% vise nego sto vrijedi. Navodim primjer. Da li bi to bio bolji posao?

Ja mislim da ce ovo galvanizirati ekipu. Rijesili su se velikog tereta, konstantnih medijskih spekulacija, ostali su momci koji zele biti tu, skresana je ta velika skupina igraca i sada idemo u sezonu mirni.

U sistemu gdje je svako placan 30-40% više, u sistemu gdje si juce dao 40 miliona za štopera i poslao ga na pozajmicu, da, to bi bio bolji posao.

Nije poenta u kojem momentu smo mi prodali štakora, danas ili prije 15 dana, poenta je da smo znali da ide vec mjesecima i opet nista nismo uradili kada je veznjak u pitanju.

Manchester City nas je nadmudrio. Dogovorili su se sa igračem i čekali posljedni dan da pošalju ponudu. Igrali su sa nama šahovsku igru. Naravno čekali su jer mi vjerovatno nećemo i nismo pronašli zamjenu. Svake godine nešto useremo.

Ako već nismo pronašli zamjenu, nismo ga trebali ni prodavati.

Ovo trenutno imamo centralnom veznom redu i nimalo mi ne djeluje optimistično. Moramo mi nešto usrati.

🤕

Caicedo
Barco
Lavia
Henderson
➕
James
Gusto

E ovo je transfer bomba. Deadline day i deadline hour.

Valjda konacno ubodemo s jednim igracem iz Monaca. Badiashile i Disasi su teske prevare, a sta tek reci za Bakayoka koji je doveden pod Romanom? 

Brine me malo to sto je ovaj Camara vrlo sicusan, samo 173 cm visine i nekakav zgoljav. Al hajd mozda bude neka sirotinjska verzija Kantea, i to bi nam pomoglo. Bitno je da smo osigurali jos jednog igraca na sredini i sada smo solidno pokriveni za sezonu bez Evrope.

Još jedna sezona, još godina dana života potrošena jer gnjide nisu u stanju dovesti poštenog obrambenog.

Ništa, čujemo se nagodinu.

Kladili smo se ove godine na Colvila i Josha, videcemo kako ce to ispasti do kraja. 

Zamena za Enza ispade Rogers, po nacinu na koji igra. On je taj koji trci po terenu i povezuje linije tima.

Camara i Caicedo kao dva pivota sto daje slobodu bekovima da idu napred a kreativni deo prebacuje na Rogersa i Palmera. Meni je to sasvim ok zamisao.

Balogun u sudijskoj nadoknadi😄

Izvukli su se naši u posljednjim sekundama, čist amaterizam bi bio da nije doveden novi veznjak, mogli bi mi do sljedeceg utorka "namještati" priču kako nam ne treba niko ali svi znamo da to nije tako.

Naši su radili odličan posao tokom ovog prelaznog roka, bilo bi stvarno šteta da su sve uništili sa ovim posljednjim danom. Da su se spetljali naši sa ovom cijelokupnom situacijom, stvarno jesu, znali smo za ovo mjesecima a nismo uradili ništa, ali eto spasi nas neko treći. Ima vremena diskutovat ce se jos o svemu ovome, doci ce jos informacija sta se zapravo desavalo danas.

Mislim da ima materijala u Camari, meni bar zanimljiv igrač, nadat je se najboljem. Kada je se pojavio Kone u priči, iskreno navijao sam da on dođe, da malo donese mesa i mišića u sredinu terena, ali nakon svega ovoga zadovoljan sam i sa Camarom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.