Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor
13 minutes ago, reLo said:

Pa ništa je za nikakvog igrača. A to ovaj vjerovatno jeste.

Sta je definicija nikakvog igraca? Ima li nekih argumenata ili se jednostavno tebi ne svidja ili ga nisi gledao dovoljno da imas neko misljenje? Napisati da je nikakav igrac a ne ponuditi nista kao argument je smijesno.

• Autor

60 miliona je Rodri.
40 miliona je Cherki.
53 miliona je Olise. 
45 miliona je Calafiori. 

Mogu ovako do sutra, shvatio si poentu. 

S druge strane: 
90 mil je Mudryk.
80 mil je Kepa.
80 mil je Woltemade. 
130 mil je Joao Felix.
65 mil je Lavia. 
70 mil je Yoro itd. 
80 mil je Fofana nas lijepi prelijepi.
80 mil je Arthur Melo
90 mil je Sancho
90 mil je Nunez.
100 mil je Antony.
95 mil je Kolo Muani.
80 mil je Pepe
80 mil je Hojlund itd itd 

Mogu ovako do sutra, prilicno je jasno da ti visoka cijena ne garantuje kvalitet. 

Ocjenjivati nekog igraca na osnovu njegove cijene je neozbiljno.
Ovo gore sto si napisao samo je dokaz koliko nasa upravu radi super posao kada je u pitanju prodaja igraca i na tome im treba odati priznanje.

20 hours ago, King Chelsea said:

Dajte neki info za tog Camaru, ko je frajer ima li tu materijala za plavu lokomotivu..

Nisam ga pratio ali nakon ovih spekulacija sam pogledao nekoliko videa i djeluje poprilicno dobar, atletski mocan a opet dobra kontrola lopte. Primjetio sam da igra s obje noge pa sam jedva skontal da je desnjak.

Evo namjerno nisam kacio klasicni highlights najboljih poteza nego isjecke utakmica protiv 2 jake ekipe u kojima vidimo svaki dodir s loptom.

Joj kad vidim ime kanala odmah se iznerviram, pythagora in boots... sve najgore u ovoj njegovoj karijeri mu želim..

Ako sam dobro skonto, ovaj lik je faktički još jedan Lavia, nadam se samo da će ostati zdrav ako dođe.

14 hours ago, chiba said:

Sad čitam da Ričarlison hoće da napusti Totenhem, ima još godinu dana ugovora, ne bih imao ništa protiv da nam on bude drugi špic

Imamo Welbecka kao drugog špica i Emeghu kao trećeg. Iritantan lik kao Govnacho, a svakako bi trebao u Everton u sklopu deala za Ndiayea.

Ovo je samo prvi post na koji sam nasao gdje nas povezuju sa ovim transferom, pricalo o ovom momku ali prica se pojacala danas, pogotovo nakon mogucnosti da je Caicedo opet out. 

Ne znam o njemu bukvalno nista, znam da je igra za Senegal na SP ali ne sjecam se kakav je bio, nije mi bilo u interesu da ga toliko pratim. Senegal je bio simpa ekipa a najivse sam upamtio onog nekog visokog ogromnog veznjaka sto je izbusio Irak (vjerovatno neki Cisse ili tako nesto)

Dobro igramo, dobro izgledamo na terenu u imamo dobre igrače u napadačkom segmentu, ali obranu treba armirati sa 2 bomba pojačanja i to je trebalo još jučer.

Strašan disbalans u ekipi, Lacroix najbolji obrambeni igrač u momčadi koji je u najveću ruku prosjek lige.

Ni ja ga nisam upratio tog Camaru do sad ali sam sinoc pogledao Monaco-Marseille baš zbog njega.

Atletski moćan, vrijedan radan vezni igrač, oštar u duelima, u suštini dobijaš nekog ko uživa razbijati protivničke napade.

Ono što nije karakteristično za takve igrače da je stvarno dobar na lopti,  dijeli i neke duge lopte, čak je sinoc i kornere izvodio.

Ubacila je i Roma solidne novce u ekipu a i Kone se pokazao kao jako dobar igrac i bio je prvotimac francuske.

Upratio sam Romu, prva dva kola kidaju, imaju za italiju jako dobru ekipu i dosta talenta, fin posao radi klub, ne majmunisu se kao Juventus. Tako da mi ima logike da su odbili nas panic buy

Jedino ih jebe najgori raspored u LS sto sam vidio da je neka ekipa dobila

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.