28. august28. aug Autor comment_374533 Mislio sam da ce nas i vise oderati, 60mil € je ‘nista’ u danasnje vrijeme. Prijavi
28. august28. aug Autor comment_374537 13 minutes ago, reLo said: Pa ništa je za nikakvog igrača. A to ovaj vjerovatno jeste. Sta je definicija nikakvog igraca? Ima li nekih argumenata ili se jednostavno tebi ne svidja ili ga nisi gledao dovoljno da imas neko misljenje? Napisati da je nikakav igrac a ne ponuditi nista kao argument je smijesno. Prijavi
28. august28. aug comment_374538 50 miliona je Delap. Funti. 65 miliona funti je Jackson. Sam zaključi. Prijavi
28. august28. aug Autor comment_374540 60 miliona je Rodri. 40 miliona je Cherki. 53 miliona je Olise. 45 miliona je Calafiori. Mogu ovako do sutra, shvatio si poentu. S druge strane: 90 mil je Mudryk. 80 mil je Kepa. 80 mil je Woltemade. 130 mil je Joao Felix. 65 mil je Lavia. 70 mil je Yoro itd. 80 mil je Fofana nas lijepi prelijepi. 80 mil je Arthur Melo 90 mil je Sancho 90 mil je Nunez. 100 mil je Antony. 95 mil je Kolo Muani. 80 mil je Pepe 80 mil je Hojlund itd itd Mogu ovako do sutra, prilicno je jasno da ti visoka cijena ne garantuje kvalitet. Ocjenjivati nekog igraca na osnovu njegove cijene je neozbiljno. Ovo gore sto si napisao samo je dokaz koliko nasa upravu radi super posao kada je u pitanju prodaja igraca i na tome im treba odati priznanje. Prijavi
28. august28. aug comment_374544 Dajte neki info za tog Camaru, ko je frajer ima li tu materijala za plavu lokomotivu.. Prijavi
28. august28. aug Popularna objava comment_374545 ono što dam govorio, ko bi lud kupio delapa za 45 miliona, ako nema ništa iza tog dogovora Prijavi
28. august28. aug Autor comment_374559 1 hour ago, reLo said: Još će nas sjebati i Palace ili Liverpool. Pa kako to reLo, za nikakvog igraca toliko interesanata? Prijavi
29. august29. aug comment_374561 20 hours ago, King Chelsea said: Dajte neki info za tog Camaru, ko je frajer ima li tu materijala za plavu lokomotivu.. Nisam ga pratio ali nakon ovih spekulacija sam pogledao nekoliko videa i djeluje poprilicno dobar, atletski mocan a opet dobra kontrola lopte. Primjetio sam da igra s obje noge pa sam jedva skontal da je desnjak. Evo namjerno nisam kacio klasicni highlights najboljih poteza nego isjecke utakmica protiv 2 jake ekipe u kojima vidimo svaki dodir s loptom. Prijavi
29. august29. aug comment_374567 Evo ovde im i lepih komparacija sa drugim igracima prednosti mane. Trebace mu privikavanje na PL Prijavi
29. august29. aug comment_374568 Joj kad vidim ime kanala odmah se iznerviram, pythagora in boots... sve najgore u ovoj njegovoj karijeri mu želim.. Ako sam dobro skonto, ovaj lik je faktički još jedan Lavia, nadam se samo da će ostati zdrav ako dođe. Prijavi
29. august29. aug comment_374580 Sad čitam da Ričarlison hoće da napusti Totenhem, ima još godinu dana ugovora, ne bih imao ništa protiv da nam on bude drugi špic Prijavi
30. august30. aug comment_374603 14 hours ago, chiba said: Sad čitam da Ričarlison hoće da napusti Totenhem, ima još godinu dana ugovora, ne bih imao ništa protiv da nam on bude drugi špic Imamo Welbecka kao drugog špica i Emeghu kao trećeg. Iritantan lik kao Govnacho, a svakako bi trebao u Everton u sklopu deala za Ndiayea. Prijavi
31. august31. aug comment_374689 Ovo je samo prvi post na koji sam nasao gdje nas povezuju sa ovim transferom, pricalo o ovom momku ali prica se pojacala danas, pogotovo nakon mogucnosti da je Caicedo opet out. Ne znam o njemu bukvalno nista, znam da je igra za Senegal na SP ali ne sjecam se kakav je bio, nije mi bilo u interesu da ga toliko pratim. Senegal je bio simpa ekipa a najivse sam upamtio onog nekog visokog ogromnog veznjaka sto je izbusio Irak (vjerovatno neki Cisse ili tako nesto) Prijavi
31. august31. aug comment_374704 Dobro igramo, dobro izgledamo na terenu u imamo dobre igrače u napadačkom segmentu, ali obranu treba armirati sa 2 bomba pojačanja i to je trebalo još jučer. Strašan disbalans u ekipi, Lacroix najbolji obrambeni igrač u momčadi koji je u najveću ruku prosjek lige. Prijavi
31. august31. aug comment_374705 Trebali smo ganjati Stonsa, idealno prelazno rješenje jer Colwil je otpad neviđeni. Prijavi
31. august31. aug comment_374707 Ni ja ga nisam upratio tog Camaru do sad ali sam sinoc pogledao Monaco-Marseille baš zbog njega. Atletski moćan, vrijedan radan vezni igrač, oštar u duelima, u suštini dobijaš nekog ko uživa razbijati protivničke napade. Ono što nije karakteristično za takve igrače da je stvarno dobar na lopti, dijeli i neke duge lopte, čak je sinoc i kornere izvodio. Prijavi
31. august31. aug comment_374721 7 hours ago, reLo said: Misliš dovodimo apgrejdovanog Mikela? Više mi baca na Ramiresa😄 Al izgleda da smo haman odustali od Camare, navodno ganjamo Konea iz Rome🤔 Prijavi
31. august31. aug comment_374731 Ljudi moji.. Smiješi nam se Djilobodji. AS Roma Coach was asked if Chelsea target Manu Koné can leave?: Absolutely NOT. Even the ownership doesn't agree to transfer Prijavi
1. septembar1. sep comment_374752 Ubacila je i Roma solidne novce u ekipu a i Kone se pokazao kao jako dobar igrac i bio je prvotimac francuske. Upratio sam Romu, prva dva kola kidaju, imaju za italiju jako dobru ekipu i dosta talenta, fin posao radi klub, ne majmunisu se kao Juventus. Tako da mi ima logike da su odbili nas panic buy Jedino ih jebe najgori raspored u LS sto sam vidio da je neka ekipa dobila Prijavi
1. septembar1. sep comment_374774 Do kraja prelaznog roka se ocekuju 2 igraca sredine terena, ala Caicedo x Lavia stil kraja, ali vidjet cemo jos. Stopera ne ganjamo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.