Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

ovo me jako nervira, ovo Sitijevo ponašanje a to je najviše posledica toga što smo se srozali na tabeli kao klub pa nas vako jebe kako stigne

gubićemo ovako igrače svake godine ako se ne dovedemo u red sa top 4

sve mi je više muka ovd ovih vlasnika iz više razloga, sponzora na dresovima 4 sezone ne mogu da obezbede, bitno da su sami sebe prijavili kod FA

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1 minute ago, Adi said:

Pa zar nismo rekli da nema pregovora nakon petka?

Nema po 120 miliona. Valjda je “džentlmenski” dogovor s njim bio, još tamo od mjeseca maja, da može otići za 120 miliona ko uplati do petka. A preko petka nije više 120 miliona, i da ponuđenu cifru Chelsea može a i ne mora prihvatiti. Dakle, ako stigne ponuda od 150 miliona možemo je glatko odbiti i nećemo biti grešni prema njemu. Ali kako odbiti toliku ponudu?

8 hours ago, soxx said:

Za 150 miliona uzet 7 sedamneastogofisnjaka iz africkih plemena aBd.

za 150 miliona kupis pola afrike

• Popularna objava

Dzakson je 2 godine bio prvi napadac bez ikakve konkurencije. Svaku utakmicu je igrao i pokazao da od njega nema igraca za Celzi. Na stranu sve druge probleme koje stvara ekipi kad je na terenu. Naravno, znalo se jos proslog ljeta da ima ugovor od 300 godina i da ce nas to proganjati kad ga se pokusamo rijesiti. Uostalom, tako je i sa svim ostalima.

Delap je tu jednu sezonu. Mucio se dosta s povredom i povratkom na teren, ali brate kad god je zaigrao izgledao je kao da je potpuno zalutao na ovaj nivo.  Balvan pravi. Spore reakcije, lopta se odbije od njega, slabe kretnje. Jedino sto je znao jeste zaletiti se ko mazga na odbrambenog igraca i faulirati ga. Pisao sam da se ovakvih igraca moze naci po nizim ligama Engleske koliko hoces, zaista tako je igrao. Ne znam kakav genije je zalijepio cijenu 50 miliona, ali ako se uzme 20 treba sretan biti. 

Tosin prosjecan igrac oduvijek bio. Nije ga dzaba Fulham pustio. Naci ce se neki klub za njega ako nasi ne zinu previse. Disasi isto tako, samo sto su za Disasija nasi iskrcali 45 miliona jer je onaj glupan od sportskog direktora dovodio svoje levate iz Monaca. Sada ako se uzme 20 dobro i jest, da ga skines s knjiga.

Mudrik 2 godine bez ozbiljnijeg treninga. Treba otici na posudbu, onda moliti Boga da uradi nesto dobro i na konto toga ga prodati odmah iduce ljeto. Nikad od njega igraca, jer mozak se ne moze istrenirati u teretani. Ima nenormalnu brzinu i sve predispozicije, ali dzaba kad je fudbalski glup.

Nije samo povreda problem, bilo je i ono kad je disao na škrge, kad ga je stavljao da igra 10tku i da trči u prazno

Ja mislim da će njega svakako stići umor u nekom momentu, i da tad samo da se molimo da Palmer i Rodzers kliknu.

Od ovih pojačanja sad najviše očekujem od Rodzersa, 

Ako se ne raspadnemo do decembra, mislim da je top 4 naš

3 hours ago, Kun Aguer0 said:

Ne daj boze da nesto bude Joao Pedru, neka duza povreda ili nesto, bukvalno mozemo zavrsiti sezonu jer ove ostale napadacke opcije uopste nisu kvalitetne.

Ma kad smo nakupovali svakakvog otpada, uspjeh će biti ako ih prodamo do početka sezone.

• Autor
1 minute ago, reLo said:

Nepopulrno mišljenje: ne treba nam ove sezone nikakva zamjena za Enza. Prodati ga i sačuvati novac i dovesti njegovu zamjenu sljedeće ljeto. 

Rizik preveliki. Da znas da ce Lavia biti fit cijelu sezonu (a nece), da znas da ce Barco pruziti barem 70% onoga sto je pokazao u Ligue 1 i da si siguran da ce James moci ostati fit i igrati tu poziciju u vezi onda APSOLUTNO SAM ZA TI OPCIJU, medjutim previse je tu AKO. 

Veci je problem sto ce te svi oderati za igraca Wharton sigurno nece biti ispod 100mil, Scott nece biti ispod 80-90 a nisu trenutno bolji igraci od Enza. Camavinga meh, Zubimendi da valja ne bi ga Arteta zamjenio nakon jedne sezone. Fabian Ruiz 29godina, kao osvajac Svjetskog prvenstva,Eura i dvije LP zaredom sigurno bi trazio ogromnu platu. 

Ne znam koga bi jos mogli.

Još nepopularnije mišljenje: Nikad ga nismo ni koristili kako treba, niti je mogao da pruži maksimum u sistemima koje smo igrali, tako da mi zapravo ne gubimo puno. Možda bi tek sada kod Alonsa pružio najviše, tako da gubimo samo neopipljiv ovosezonski potencijal, jer je to samo možda. On u Argentini vrijedi 140 miliona, ali kod nas vrijedi 70. Statistički imamo dosta bolje rezultate bez njega.

Jedini fudbalski razlog zbog kojeg je Henderson doveden da mi može pasti na pamet je to ako Lavia, ako James, ako Enzo, ako Barco, ako Essugo.

Treba nam zamjena za Enza, ne toliko zbog njegove kvalitete vec ii zbog ovog sto je Bari rekao, ne mozemo se pouzdati u Laviu, Barca, Hendersona, Essuga ni u to da ce James biti stalno fit, tako da ostajes na Caicedu koji nedaj boze da se povrijedi mozes halalit sezonu.

Zato moramo, znamo po svaku cijenu dovesti kvalitetnog veznjaka ako Enzo ode. A treba da ode jer sta ce nam koji kurac nezadovoljan igrac koji javno govori da zeli ici.

Ima tu finih igraca, svi mogu dati puno svakoj ekipi pa tako i nama.

Wharton, Manu Kone, Stiller, Scott, Zairre-Emery, Zubimendi. Koga god bi doveli sa ovog spiska unaprijedio bi nas kao ekipu. 

Ako bih birao to bi bio Wharton ali i ostali su dobri svako na svoj nacin.

4 minutes ago, Adi said:

Statistički imamo dosta bolje rezultate bez njega.

Odakle ti to? Po kojoj statistici?

U najmanju ruku to ne znamo. Lani je startao 35 utakmica u PL, što znači da je broj utakmica koje nije igrao pre mali uzorak za takav zaključak.

Pritom je s 10 golova drugi strijelac ekipe, a s 4 asistencije u grupi 3-ih asistenta. To je poprilično opipljiv učinak. Da nije bilo njega možda bi te brojke nadoknadio netko drugi, možda ne bi, to isto ne znamo. Ali znamo da svoj značaj u ekipi itekako ima.

1 hour ago, ja13 said:

Odakle ti to? Po kojoj statistici?

U najmanju ruku to ne znamo. Lani je startao 35 utakmica u PL, što znači da je broj utakmica koje nije igrao pre mali uzorak za takav zaključak.

Pritom je s 10 golova drugi strijelac ekipe, a s 4 asistencije u grupi 3-ih asistenta. To je poprilično opipljiv učinak. Da nije bilo njega možda bi te brojke nadoknadio netko drugi, možda ne bi, to isto ne znamo. Ali znamo da svoj značaj u ekipi itekako ima.

Chelsea with and without Enzo Fernandez in all competitions since joining  Chelsea : r/chelseafc

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.