Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Enzo bi tek sad u ovoj formaciji mogao imati smisla u klubu. I prethodni treneri su igrali 3-2-5 u napadu, a i ovaj će. Kod prethodnih trenera je u dvojci bio Caicedo sa nekim od bekova, a Enzo išao u napadačku petorku. Ako budemo igrali sa dva wing-beka onda će oni da idu visoko na krila, a dva ofanzivna vezna će biti uz napadača. Enzo, ili taj drugi veznjak uz Caiceda, će ostajati povučenije i organizovati napade.

Ako nema veze sa Enzom ,pozdravljam a ako ima veze bas da smo nesto dobili i nismo. Enzo je nuzno igrao napred ali kao parnjak Caisedu i sa Motganom levo Palmerom i Estrvaom levo dobili smo. 

ako zeli da igra sa WB onda stvarno ne vidim zasto je Kukurelja prodat, prosto mi to nema nikakve logike, pa on bi tek tu sa vecom slobodom prema napred imao jos veci uticaj

na drugu stranu, tek me stavlja u rebus kupovina Rodzersa sa skoro pa novi rekord

dosta nejasan meni licno prelazni rok

ostaje levo samo Hato, koji je mozda mogo da igra tog nekog u teoriji LCB, nisam pametan

a prodaje sa Chaloba, i ne nemojte odma kako je najgori, moze da bude kakav god, ali je bar bio zdrav

ne kazem da je Rodzers suvisan ali mi smo imali ogromnih problema kada je J.Pedro bio umoran, da li to znaci da ce Dzeskon ostati, kao i Delap?

Ne mogu da verujem da cu to da napisem ali zasto ne pogledamo malo u proslost

mi smo uzeli titulu sa:

alonso lwb, Teri pred penziju (ponovo isticem.kolko fali lider), Luiz kao bekenbauer najbolja sezona zivota, Azpilkueta, Victor jebani Mozes kao RWB sezona zivota

ja zbilja ne znam i dan danas zasto je Zuma prodat, on je bio i ostao za mene najbolji stoper 1 na 1 koga sam video, nije imao pas, mozda je bio malo nezgrapan ali je bio sirova verzija Nemanje Vidica, npr. Tijago Silva prajm, ili Teri Prajm, ili Ferdinand uz Zumu pa tu nista ne bi proslo

Azar jeste bio top klasa, ali sve skupa gledano, razlika u veznom redu i napadu je pre svega iskustvo i Kante koji je bio svemirac

dakle nije nemoguce ali za razliku od Sancheza tad su bili bese Kurtoa i Begovic

Ma gomilaju se igrači konstantno, nesmotreno i neplanski. 

Za sledecu sezonu nova imena:

Quenda, Barco, Rogers, Pellestra

I prica se o LeCroixu iz Palacea

Denner, Emegha, Satpaev od mladih manje zvucnih imena.

Velika suma novca potrosena ali ekipa opet nekompletna, ima rupa na pozicijama i opet ima previse igraca

• Autor

Daj nekako Micky van de Vena ubaci umjesto ovog. 

Romero je strasan stoper ali je toliki cigan da ga ne bi volio vidjeti u blizini Bridgea. Jos plus zna imati crnu minutu i vrlo cesto popiti nepotreban crveni. Kao igrac je bas top.

3 hours ago, Bari said:

Daj nekako Micky van de Vena ubaci umjesto ovog. 

Romero je strasan stoper ali je toliki cigan da ga ne bi volio vidjeti u blizini Bridgea. Jos plus zna imati crnu minutu i vrlo cesto popiti nepotreban crveni. Kao igrac je bas top.

A bukvalno sam mišljenja da će se baš Neto proslaviti kod Alonsa sa svojim trčanjem. Bolje da smo im Vuškovića uzeli nego njega. Micky je dobar ali ne znam koliko je zdrav.

Par novosti:

Neki spominju i cijenu do 25 miliona kao i zainteresovanost Milana i par francuskih klubova.

Garnacho vjerovatno posudba u Villu s otkupom (uslov, koji nadam se nece biti kao sto je Jackson imao u Bayernu).

Prije bih Whartona nego Scotta. Scott je vise trkac, igrac koji se bori i koji daje maksimum u svakom duelu, pravi onaj ratnik. Medjutim Wharton je mozak, kontroler sredine terena, njegov osjecaj za pas, prostor i vizija su cak (po meni) iznad i Enza a kamoli Scotta. 

Ipak prije svih treba nam stoper, Lacroix prije nego Stones. 

Takodjer prodati Gusta, Garnacha, Badiashilea, Disasija, Delapa, Neta, Guiua, Chalobu, Jorgensena posto poto. To su igraci koji nam vise smetaju i stete prave tako da ne treba zatezati u pregovorima vec dati ih i ispod cijene ako treba samo da idu.

• Autor

A ja bi opet prije Scotta nego Whartona. Ne znam da li mislis na prsvog Scotta ali ovaj za kojeg smo mi zainteresovani nije ratnik u smislu Mcgin, dosta je tehnicki potkovaniji i ‘laganiji’. Ima vrlo mekan prvi dodir i lagan u driblingu posebno za svoju visinu.

Ako se zna da Enzo ide, ne bi imao nista protiv da ga zamjeni Scott ili Wharton.

30 minutes ago, Bari said:

A ja bi opet prije Scotta nego Whartona. Ne znam da li mislis na prsvog Scotta ali ovaj za kojeg smo mi zainteresovani nije ratnik u smislu Mcgin, dosta je tehnicki potkovaniji i ‘laganiji’. Ima vrlo mekan prvi dodir i lagan u driblingu posebno za svoju visinu.

Ako se zna da Enzo ide, ne bi imao nista protiv da ga zamjeni Scott ili Wharton.

Mislimo na istog. Nisam mislio da je Scott profil Caiceda kada sam rekao da je ratnik vec da je neko ko puno trci, radi u oba pravca, borac je za razliku od Whartona koji je prefinjeni igrac, voli da je lopta kod njega i da diktira igru i tempo. Bukvalno impruvana verzija Xhake jer je mladji, vidi doslovno 1-2 pasa ispred. To je igrac kakav nam fali, Enzo je trebao biti taj ali ocito ga nasi ne vide kao tog kontrolera ispred stopera vec nekog box to box igraca sto on ruku na srce radi dobro.

Ostane li Enzo onda nevjerujem da cemo dovoditi bilo koga ali ponuda za Scotta vjv govori i o Enzovom statusu u klubu.

Sve se vise prica da cemo 'big' uletiti za novog veznjaka, sto znaci da Enzo ode i pare za Rogersa cemo vratiti na Enzu. Alex Scott je vrhunski igrac, i vise bih volio njega upariti sa Caicedom nego Whartona, plus trebao bi biti manje para i on je takodjer zelja Alonsa. Ovo je prvi put od dolaska amera da se ispunjavanju zelje trenera, a ne da uprava sklapa i dovodi ekipu kako im se digne neka stvar i kako oni vide projekt. Novi stoper ce doci 100% jer ce i Chalobah napustiti, mogucnost dovodjenja jos jednog stopera je ovisno o odlasku stopera, a vec sam ranije pisao da nase stopere nece niko a ne vidim ni sto bi ih neko htio.

Ne treba zaboraviti da smo vec pofino zaradili para.
Cururella 55m eura + 23m eura od FIFA jer je osvojio SP. 
Santos 56m eura
George 21m eura

Ukupno 155m eura.

Kupili smo Rogersa za 130m eura i Palestru za 55m eura te ukupno potrosili nekih 185m eura.

Nama je i dalje na snazi "kazna" UEFE da moramo imati NET spend -60 miliona na svakom prelaznom roku pa i to treba imati na umu.

Kao sto se znalo tokom cijele prosle sezone, prije prelaznog roka, pocetkom ljeta i danas dan - bez 2 nova stopera i golmana nama nema napretka. A sve ukazuje na to da cemo i u ovu sezonu uci sa Sanchezom, Fofanom i ostalim cirkusantima kao glavnim vedetama u odbrani.

• Autor
1 hour ago, hamco said:

Mislimo na istog. Nisam mislio da je Scott profil Caiceda kada sam rekao da je ratnik vec da je neko ko puno trci, radi u oba pravca, borac je za razliku od Whartona koji je prefinjeni igrac, voli da je lopta kod njega i da diktira igru i tempo. Bukvalno impruvana verzija Xhake jer je mladji, vidi doslovno 1-2 pasa ispred. To je igrac kakav nam fali, Enzo je trebao biti taj ali ocito ga nasi ne vide kao tog kontrolera ispred stopera vec nekog box to box igraca sto on ruku na srce radi dobro.

Ostane li Enzo onda nevjerujem da cemo dovoditi bilo koga ali ponuda za Scotta vjv govori i o Enzovom statusu u klubu.

Ja se slazem da nama vise treba profil igraca kao Wharton jer je kompatibilniji za Xabijem stil igre. Meni je Enzo bukvalno hibrid ove dvojice, ima pomalo od obojice. 

Kamo srece da se mozes pouzdati u Laviu, bio bi top tandem uz Caiseda 

2 hours ago, hamco said:

Ne treba zaboraviti da smo vec pofino zaradili para.
Cururella 55m eura + 23m eura od FIFA jer je osvojio SP. 
Santos 56m eura
George 21m eura

Ukupno 155m eura.

Kupili smo Rogersa za 130m eura i Palestru za 55m eura te ukupno potrosili nekih 185m eura.

Nama je i dalje na snazi "kazna" UEFE da moramo imati NET spend -60 miliona na svakom prelaznom roku pa i to treba imati na umu.

Na ovo sto si sracunao treba dodati i nekih 100ak miliona za Barca i Lacroixa i sigurno ce biti jos koji dolazak.  Naravno i brdo odlazaka treba realizovati i bas mi je drago sto ce nasi direktori i "gazde" ovog leta morati dobro da oznoje guzice i da pojacaju tim i da popeglaju sva sranja koja su nam natovarili zadnjih par godina. 

Kao profit se takodje racunaju i pare koje nam je City uplatio za Marescu, i objavljeno je da ce otkup Garnacha biti zavrsen na vreme da se to upise kao profit za ovu a ne narednu sezonu. 

@chiba koliko god bi svi mi voleli da se sav visak koji si naveo proda na principu daj kolko das to sad nije moguce jer pored Uefa i FFP imamo i FA i njihov PSR pa moramo da gledamo u "book value" svakog od tih igraca jer nismo bas u situaciji da dozvolimo gubitke. 

On 7/21/2026 at 9:14 AM, reLo said:

Evo kaže Romano da nam je ponuđen Stones.

Kurac od igrača, od toga treba bježati što dalje. Mladu verziju njega imamo u vidu Fofane. Stones nije prebacio nikad više od 30 utakmica u PL u Citiy. On je u rangu otpada na toj poziciji kojeg se ne mozemo otarasiti.

Alex Scott > Whorton, mada bilo koji od njih dvojice bi dobro dosao.

Arsenal navodno salje ponudu za Brunu G. iz Toona, treba im i to ukrasti ispred ociju 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.