7. august 2025.1 god. comment_366437 Chaloba, Tosin, Fofana, Hato i to ako odu Disasi i Badiasil. Meni lici da nece kupovati stopera. Ovi nasi su zaljubljeni u AMC ove. Stoper i golmani su za pickice mi idemo da imamo 90% poseda pa da Sancez i ovi pozadi mogu da lade jaja. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366439 Jebeno nevjerojatno više s tim ozljedama. Pa jel moguće da je i Colwill potrgao ACL. Ima li i jedan klub na svijetu na ovoj razini toliko ozljeda ? Po stopera se mora ići jer nam o tome ovisi sezona. Gonzalo Inacio iz Sportinga meni djeluje kao najbolji izbor. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366444 Nadati se da ce nas sve razuvjeriti. Prije 2 godine je djelovao bolje nego trenutno, tako da mozda ima veze i sa Unitedom. Skeptican sam maksimalno sto se tice Garnacha i njegovih kvaliteta. Valjda grijesim za dobro kluba. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366445 Jedini nacin na koji bi podrzao dolazak Garnacha je loan + option za maksimum 35m Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366446 Znas sta mi je najgore u svemu ovome, Liepzig je prodao Seska i ne znam da li ce biti voljni prodati i Xavija. Plus su nasi krenuli izgleda prije dovesti Garnacha nego njega. I cijena koja se spominje, 50 miliona funti, je duplo veca od one koju bih ja platio. Prijavi
8. august 2025.1 god. Autor comment_366447 16 minutes ago, Plavac98 said: Znas sta mi je najgore u svemu ovome, Liepzig je prodao Seska i ne znam da li ce biti voljni prodati i Xavija. Plus su nasi krenuli izgleda prije dovesti Garnacha nego njega. I cijena koja se spominje, 50 miliona funti, je duplo veca od one koju bih ja platio. Sesko Xavi Simmons ne uticu jedan na drugi transfer. Simons jos nije realizovan jer su nasi bili prezaposleni oko prodaje igraci a onda su pni bili zaposleni odo transfera Seska. Ja ne sumnjam da ce Simmons biti nas igrac. Sto se tice Garnacha kao i vecini ovdje uopste mi se ne svidja kao igrac, mislim da je obicna ptica trkacica. Uopste mi nije ni brz samo ima sitan korak nesto kao Pedro. Eksplozivan je (u prvih 2-3-4 koraka) napravi razliku i to je to. Nije neki suter, nema neki work rate….Ne znam, nek nas razuvjeri. Sumnjam da ce svakako biti starter ako se taj Gitens pokaze kakvih ga neki ovdje predstavljaju. E ako i on bude flop kuku nama sa Garnachom u prvih 11 Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366448 1 hour ago, Bari said: Sesko Xavi Simmons ne uticu jedan na drugi transfer. Simons jos nije realizovan jer su nasi bili prezaposleni oko prodaje igraci a onda su pni bili zaposleni odo transfera Seska. Ja ne sumnjam da ce Simmons biti nas igrac. Sto se tice Garnacha kao i vecini ovdje uopste mi se ne svidja kao igrac, mislim da je obicna ptica trkacica. Uopste mi nije ni brz samo ima sitan korak nesto kao Pedro. Eksplozivan je (u prvih 2-3-4 koraka) napravi razliku i to je to. Nije neki suter, nema neki work rate….Ne znam, nek nas razuvjeri. Sumnjam da ce svakako biti starter ako se taj Gitens pokaze kakvih ga neki ovdje predstavljaju. E ako i on bude flop kuku nama sa Garnachom u prvih 11 A ko ti to garantuje da Seskov i Simonsov transfer nemaju nikakve veze jedan s drugim? I liepzig ima neke ambicije, prodali su glavnog napadača, u puno su boljoj pregovaračkoj poziciji. I do prije par dana Xavi je bio gotovo done deal, sad odjednom ganja se Garnacho i Simons se vratio na pripreme sa Liepzigom. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366449 10 minutes ago, Plavac98 said: A ko ti to garantuje da Seskov i Simonsov transfer nemaju nikakve veze jedan s drugim? I liepzig ima neke ambicije, prodali su glavnog napadača, u puno su boljoj pregovaračkoj poziciji. I do prije par dana Xavi je bio gotovo done deal, sad odjednom ganja se Garnacho i Simons se vratio na pripreme sa Liepzigom. Isto sam pomislio. I ako su im trebale pare vise im ne trebaju. Takodjer nasi moraju prodavati plus iskrso je potencialno problem i na stoperskoj poziciji. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366450 2 hours ago, Plavac98 said: A ko ti to garantuje da Seskov i Simonsov transfer nemaju nikakve veze jedan s drugim? I liepzig ima neke ambicije, prodali su glavnog napadača, u puno su boljoj pregovaračkoj poziciji. I do prije par dana Xavi je bio gotovo done deal, sad odjednom ganja se Garnacho i Simons se vratio na pripreme sa Liepzigom. Problem je što u ekipi imaš igrača koji ne želi da igra za tebe. Prijavi
8. august 2025.1 god. Autor comment_366451 2 hours ago, Plavac98 said: A ko ti to garantuje da Seskov i Simonsov transfer nemaju nikakve veze jedan s drugim? I liepzig ima neke ambicije, prodali su glavnog napadača, u puno su boljoj pregovaračkoj poziciji. I do prije par dana Xavi je bio gotovo done deal, sad odjednom ganja se Garnacho i Simons se vratio na pripreme sa Liepzigom. Nije prvi put da ostaju bez najvaznijih igraca u toku jednog prelaznog roka. Nisu oni zbog finansija prodavali igrace, sa te strane stoje vrlo dobro, odlicno. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366453 16 minutes ago, reLo said: Problem je što u ekipi imaš igrača koji ne želi da igra za tebe. Kaže mu strpi se godinu dana i pustit cemo te iduce ljeto. 9 minutes ago, Bari said: Nije prvi put da ostaju bez najvaznijih igraca u toku jednog prelaznog roka. Nisu oni zbog finansija prodavali igrace, sa te strane stoje vrlo dobro, odlicno. Nije prvi put, ali stvar je što se ništa ne dešava na tom frontu dok ovamo se sjebaše oko Garnacha. Problem je također što nije još ostalo puno do kraja prelaznog, mora Liepzig bilokakvu zamjenu naći. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366454 Potpuno nepotreban transfer. Hajde da je ekstra klasa kao Simons pa bih razumio, ali ovako ne vidim nijedan razlog da ga uzmemo. Borben igrač, brz i to je sve. Mozga ni u tragovima, a taman smo se počeli rješavati takvih (Jackson, Madueke) i vršiti selekciju i po tom kriteriju. I još veoma iritantan lik iz mog ličnog ugla. Pomažemo rivalu kupovinon igrača koji im je nepotreban jer u tom sistemu nema gdje da igra. Zatim, radi se o igraču kojeg su i ovaj i prethodni trener odstranjivali iz ekipe zbog nediscipline. Koji psihološki profil kod njega si tačno provjerili pa im odgovara njegov karakter. Ne samo da finansiramo dolazak Balebe nego i Šeška, što mi se još manje sviđa jer ne želim nikako da ode u United. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366456 Ma hajde ako se ugrabi za 30 miliona to podržavam. Nije loš za te pare. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366465 Sto se tice Šeška daleko je on od toga da je naibolji igrac Lajpciga. Ako gledamo ambicije kluba mislim da im je u inreresu da zavaljaju Šeška za 80 ak 90 milki i kupe spica za 40 ak koji je iskusniji i produktivniji. Šeško je i dalje zelen i neobradjen i malo precenjen tek ima da se radi na njemu. E Simons je vec druga prica al verujem da oni za šeška i simonsa mogu da iskopaju 3 4 odlicna igraca. Prijavi
8. august 2025.1 god. comment_366467 Sumnjam da je Lejpcigova transfer politika kupiti iskusnijeg, prije će iskopati nekog novog mladog kojeg će za 2-3 sezone preprodat za novih 80 milijuna Prijavi
9. august 2025.1 god. comment_366479 Ma da bre, pa gde neće da prodaju za tolke pare, ne mislim ništa loše o Lajpcigu subjektivno ali šta ljudi da rade, njima je redovno igranje u LŠ i taj obrt novca prioritet oni da uzmu titulu moraju sami da imaju baš mnogo sreće plus Bajern da bude u kurcu što se dešava jednom u 20 godina pošto su zadnjih 15 godina ostali maltene jedini klub i ostalo pilićari ali najjače mi je kad navijači bajerna prozivaju navijače iz engleske i premiership i pričaju o kakvoj pravdi i skupim kartama, a ovamo Barnli napravi najveći profit u svetu fudbala pored tog istog Bajerna Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366510 1 hour ago, hamco said: Jel ovo frajer nesto duva (sta drzi u ruci)? Paket tampona. Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366514 Nije mi jasno zašto prodaju Savinha, i to vrlo vjerovatno Tottenhamu. Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366515 8 minutes ago, reLo said: Nije mi jasno zašto prodaju Savinha, i to vrlo vjerovatno Tottenhamu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.