11. august 2025.1 god. Autor comment_366516 Ne vrijedi 100miliona. Za kakve se sve poluigrace daje 50-70mil , to je dobra cijena Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366517 5 minutes ago, Bari said: Ne vrijedi 100miliona. Za kakve se sve poluigrace daje 50-70mil , to je dobra cijena Nasi su dali za Gittensa 65m, Joao Pedro koliko god sad bio dobar kostao je isto oko 65m eura, Mbeumo 70, Kudus 70, Ekitike 95 i Wirtz 115m. Po svemu onda Rodrigo mora vrijediti vise od njih jer je postigao mnogo vise od njih, igra za prvih 11 Brazila vec redovno, moze igrati vise pozicija, osvojio sve i svasta (dao doprinos nije posmatrac bio) i na sve to ima samo 24 godine. Vrijedi itekako da vrijedi. Rizik uvijek postoji ali mnogo manji nego sto su ovi gore igraci. Pa Grealish je vrijedio 100m prije 3 sezone, sto ne bi Rodrigo vrijedio 100m? Prijavi
11. august 2025.1 god. Autor comment_366521 Ako je Ekitike placen tj pretplacen 95miliona ne znaci da je ovaj vrijedan tih 100mil. Napisao sam gore lijepo kakvi sve se prodaju za 50-70 ovaj je i okej s cijenom. Meni jednostavno ne vrijedi 100mil i tjt,moje misljenje. I uopste ne igra za prvih 11 Brazila vec je tu rubno starter, ali ajde nije to ni bitno. Za sezonu dvije ce Estevao biti daleko ispred njega. Zivi bili pa vidjeli. Prijavi
11. august 2025.1 god. comment_366524 Kad bi uzeli Garnaća to bi bilo 1 1 za Maunta što smo im uvalili, iako mislim da će Garnaćo biti korisniji za nas nego Maunt za Junajted. Prijavi
12. august 2025.1 god. comment_366525 9 hours ago, Plavac98 said: Ma zasto ste naivni i mislite sa bi nasi dali jednom Donarumi 300k sedmicno? Ne postoji promil sanse da ga dovedemo. Prijavi
12. august 2025.1 god. comment_366526 10 hours ago, Wisey said: Na kraju cemo uzeti Garnaća a izvisiti za Simonsa. Garnacho će biti odlična zamjena za Sterlinga, ne zna se koji mi je gadniji Prijavi
12. august 2025.1 god. comment_366528 4 hours ago, hamco said: Ma zasto ste naivni i mislite sa bi nasi dali jednom Donarumi 300k sedmicno? Ne postoji promil sanse da ga dovedemo. Ko kaže da će moći dobiti 300k sedmično? Pariz je već doveo golmana, i već su izostavili Donarumu sa spiska za superkup. I ko bi ga htio dovesti sad u ovom trenutku, jedino mi i Mančester se spominjemo. Ako ne htjedne prihvatiti smanjenje plate, ostat ce na klupi, a mozda i na tribinama u Parizu. Lequipe je pouzdaniji od Fabrizija po pitanju Francuske lige. Prijavi
13. august 2025.1 god. comment_366536 23 hours ago, Plavac98 said: Ko kaže da će moći dobiti 300k sedmično? Pariz je već doveo golmana, i već su izostavili Donarumu sa spiska za superkup. I ko bi ga htio dovesti sad u ovom trenutku, jedino mi i Mančester se spominjemo. Ako ne htjedne prihvatiti smanjenje plate, ostat ce na klupi, a mozda i na tribinama u Parizu. Lequipe je pouzdaniji od Fabrizija po pitanju Francuske lige. L'equipe je postao vece zutilo od dnevne zvezde nedeljom. Prijavi
15. august 2025.1 god. comment_366560 Maresca na pressu nekoliko puta ponovio da zeli novog stopera i da to klub zna. Trazi on i interno rjesenja u slucaju da ne budu doveli novog stopera ali s obzirom da na nedovoljno oporavljene Badiashilea, Fofanu i tesku povredu Colwilla on misli da nam treba novi stoper i da to klub zna. Takodjer je naglasio da nije u pitanju broj stopera koji imamo vec profil. Samo Tosina uz Colwilla smatra da mogu igrati CCB i niko vise. Badi, Fofana, Chaloba, Hato, Achempong svi su oni LCB ili RCB a ne CCB. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366627 Acheampong je bio dobar juce, odlicno se nosio sa Matetom, mnogi iskusniji od njega nisu uspevali. Plasi me da ce sve vise gurati Jamesa na desnog stopera da bi kreirao igru iz zadnje linije, ili da cemo opet gledati Fofanu u stsrtnih 11 jer on ume fino da iznese loptu. Simonsa moraju da zavrse do kraja roka kako znaju i umeju. Pokazalo se i juce da nepostojanje alternative za Enza/Palmera pogubno utice na nasu igru. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366629 Ajde kao da je Kolvil neki aman dodavač pa da se zali za njim. Prosle sezone nije 5 lopti napred dodao da valjaju. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366630 Ako je vjerovati medijima, ne mozemo kupiti Simonsa tj. nove igrace dok ne prodamo Nkunkua, Jacksona ili Veigu. Zbog krsenja FFP Uefe moramo se rijesiti nekih igraca i napuniti kasu tj. da imamo net spend od 60 miliona eura kako bi mogli registrovati nove igrace za ligu sampiona. Prijavi
18. august 2025.1 god. comment_366631 19 minutes ago, hamco said: Ako je vjerovati medijima, ne mozemo kupiti Simonsa tj. nove igrace dok ne prodamo Nkunkua, Jacksona ili Veigu. Zbog krsenja FFP Uefe moramo se rijesiti nekih igraca i napuniti kasu tj. da imamo net spend od 60 miliona eura kako bi mogli registrovati nove igrace za ligu sampiona. Zapravo mozda cemo morati i dvojicu da bi nadomestili cenu Simonsa jer prema nekim izvorima mi smo vec na granici dozvoljenog minusa. Prijavi
20. august 2025.1 god. comment_366657 Tacno nam treba jos jedan izlazni transfer da bi Simonsa doveli. Prijavi
20. august 2025.1 god. comment_366658 Doveli smo Encisa u Strasbourg i dogovoreno je da će preći kod nas. Treba otvoriti sekciju "Budući igrači" Prijavi
21. august 2025.1 god. comment_366660 Ovi prelazni rokovi su postali nemogući za upratiti a također i nerealni. Mnoštvo transfera 30-40 miliona se baca svako malo pogotovo od strane engleskih klubova. Što se nas tiče, solidno odrađeno zasad kada je u pitanju dovođenje igrača, kada bi uzeli još Simmonsa mislim da bi to bilo odlično, njega zaista cijenim i mislim da bi bio odlično pojačanje. Garnacho je mačak u vreći, zna da poludi, unese mnogo živosti u ekipu ali opet ko zna kakva je to glava. Jedino što mi je neočekivano je da nismo doveli ni jednog stopera, očekivao sam da bi se Guehi recimo mogao vratiti ili tako nešto. Što se tiče izlaznih transfera, masterpiece Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366735 Ostalo je još dosta otpada u momčadi kojeg treba rješit. Radije bih pravog stopera nego Simmonsa. Gonzalo Inacio je postao prvi stoper Portugala, dobar s loptom, dobar u duelu, meni izgleda da oko njega ne treba puno razmišljat. Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366745 Pa Donaruma ima tek 26 godina. Ja mislio da je onvec prekajdasio 30. Kolika mu je plaća bila u PSGu? Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366746 12 minutes ago, Spaha said: Pa Donaruma ima tek 26 godina. Ja mislio da je onvec prekajdasio 30. Kolika mu je plaća bila u PSGu? Pa nekih 360k nedeljno Prijavi
23. august 2025.1 god. comment_366747 pa znalo se odmah da nije produžio ugovor da bi izvuko veliki ugovor, ko je beše Donarumi bio agent, ne sećam se vidim da se pominju razni štoperi, samo ću da kažem da osim Silve sve ostalo smo nažalost promašili, ne računajući Rudigera... ali eto i njega nismo umeli da zadržimo ispada sad kada je Čaloba bolji od Tosina Disasija, Badiašila, Fofane.... da ćemo možda i Akea, Kristensena praviti od blata Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.