Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1 hour ago, hamco said:

Kakav je ovo idiot, nevidjeno. Kiksercina na kub. Jos je ovo samo video njegovih gresaka koje su zavrsavale golom, a ih ima sigurno preko 10 gdje smo se pukom srecom izvukli da ga ne primimo. Dale bi se slicne kompilacije napraviti i od njegovih bravura u Brajtonu. Nisu ga dzaba izbacili iz sastava, u sustini je on postao njihov treci golman u momentu kad su nasi dosli s 25 miliona i kupili ga. Kretencina i kiksercina. Pizdim vec unaprijed jer ce mi kidati zivce najmanje jos godinu.

1 hour ago, hamco said:

Diogo Costa još danas treba biti na treningu.

Golman u rangu Allisona.

Porto je platio puno odšteta ovo ljeto, a još su pod sankcijama.

Idemo.

Doslovno kiks golman. Inace da nema tog propuha u glavio bio bi veoma dobar golman. On je pravi primjer kako moze braniti dobro 85 minuta ali u tih 5 minuta dekoncetracije da sjebe citavu ekipu. Zbog toga je nepouzdan i postoji velik rizik da se oslonimo na njega. Ja zaista mislim iskreno ali on je veoma dobar shoot stoper, dobar je na visokim loptama, cak ni pas mu nije los ali su mu lose odluke. Zapravo on ima neki mentalni problem i dzabe fizikalije, refleksi i ostalo kada svaki mec ali doslovno svaki mec u odredjenom trenutku ima brain fart. 

Po meni smo morali dovesti novog golmana pa makar i prelazno rjesenje bilo dok se Penders ili neko drugi kvalitetan ne pojavi.

On 7/30/2025 at 6:59 PM, chiba said:

Latest Chelsea News | Chelsea News

jedan koristan link a da nije tviter.... ima solidnih vesti koje su prečišćene, prelistavao sam ih mesec dana i nisam video da izbacuju nešto nepotrebno, ima i nekih prevoda, sve u svemu korektna stranica...

Slicno to al preko aplikacije one football izaberes klub i te tekstove ti filtrira. Ubedljivo najvise se prica o Simonsu. Sve u svemu nije mi jasna logika da se dovodi i Simons i Garnaco. Po meni sa Simonsom dobijamo produkciju koju odavno nismo imali sa leve strane. 

To mogu samo mrzitelji Chelseaja.

Doduše, kada sam gledao United kad god su nešto napravili, napravio je Garnacho, ali nije igrač kakvog želim, baca mi na slučaj Mudryk.

Simons dobrodošao, još jedan lucidan igrač za kreaciju, ono što nisu ostvarili Nkunku i Felix, nadam se da će Simons biti ta karika i izrazito bitan igrač za širinu jer je kvaliteta igrati najjače utakmice u Ligi prvaka.

1 hour ago, ja13 said:

Simons je više desetka, Granacho krilo

može igrati sve u napadu, ja sam ga gledao protiv zvezde gdje je igro lijevo krilo i ubio nas je tad.

evo sad gledam u poslednjih 20 utakmica više je igrao lijevo krilo nego 10ku, za holandiju je igrao na poslednjoj utakmici desno krilo. s obzirom na work rate i pasove može igrati i nekog ofanzivnog centralnog veznog u tandemu sa lupam esugom il kaisedom ili laviom protiv ekipa kao što su sanderlend ili barnli vjerovatno

Hato i službeno, dobrodošao u svjetskog prvaka i najveći klub u Engleskoj.

Dajte još Simonsa, Costu i Inacia i bit će jedan od najboljih prelaznih rokova u nogometnoj povijesti.

1 hour ago, MASKO said:

može igrati sve u napadu, ja sam ga gledao protiv zvezde gdje je igro lijevo krilo i ubio nas je tad.

evo sad gledam u poslednjih 20 utakmica više je igrao lijevo krilo nego 10ku, za holandiju je igrao na poslednjoj utakmici desno krilo. s obzirom na work rate i pasove može igrati i nekog ofanzivnog centralnog veznog u tandemu sa lupam esugom il kaisedom ili laviom protiv ekipa kao što su sanderlend ili barnli vjerovatno

Sto je najjace moze lik igrati i klasicnog veznog upravo zbog tog svog work ratea i sposobnosti i da uklize. Dobar je u prenosu lopte, dodavanju, igra s obje noge dobro. Siguran sam da sa njim u ekipi mozemo pokriti mnogo pozicija nedaj boze povreda, suspenzija i slicno upravo zbog toga sto je polivalentan i nije lijen.

Hato stigao, tako da mislim da je to to sto se odbrane tice.

Mislio sam da cemo uspjet zavrsit Simonsa do pocetka priprema jer je tako izgledalo al ocigledno da je negdje "zapelo". 

Garnacho ocigledno mora doci, ni u jednom momentu nismo odustali od njega, to jest želimo ga a on želi nas, to je transfer koji ce se desiti sigurno, zicer bukvalno. Ne znam sta vidimo u njemu ni sta ocekujemo od njega ali sta da se radi izgleda da moramo baciti mrlju na sve dobro urađeno.

Nisu mislili ali ce ih sila prilika ipak natjerati da krenu po novog stopera. Ne znam za sta su uzeli Hata, no posto se Kolvil povrijedio morat cemo pojacati ono sto nam je svakako trebao biti prioritet.

1 hour ago, Wisey said:

Nisu mislili ali ce ih sila prilika ipak natjerati da krenu po novog stopera. Ne znam za sta su uzeli Hata, no posto se Kolvil povrijedio morat cemo pojacati ono sto nam je svakako trebao biti prioritet.

Pa Hato je dosao da pokrije i Kukurelju i Kolvila jebiga 😁

Uvek se desi da se neko povredi kad treba prodati nekog od otpadaka.

Barem da Acheampong dobije sansu.

Haman ce nasi deff dovesti Garnacha. Ajd sto se ne radujem tome da Garnacho postane nas igrac nego mi jos vise smeta cinjenica da ce time finansirati United i mozda im omoguciti kupovinu igracine kao sto je Baleba. Uveliko se spekulise da United zeli Balebu, cak je i Ornstein izjavio vijesti. 

Taman i da nas Garnacho pojaca ne smijemo time finansirati rivala.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.