30. juli 2025.1 god. comment_366296 1 hour ago, hamco said: Kakav je ovo idiot, nevidjeno. Kiksercina na kub. Jos je ovo samo video njegovih gresaka koje su zavrsavale golom, a ih ima sigurno preko 10 gdje smo se pukom srecom izvukli da ga ne primimo. Dale bi se slicne kompilacije napraviti i od njegovih bravura u Brajtonu. Nisu ga dzaba izbacili iz sastava, u sustini je on postao njihov treci golman u momentu kad su nasi dosli s 25 miliona i kupili ga. Kretencina i kiksercina. Pizdim vec unaprijed jer ce mi kidati zivce najmanje jos godinu. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366297 1 hour ago, hamco said: Diogo Costa još danas treba biti na treningu. Golman u rangu Allisona. Porto je platio puno odšteta ovo ljeto, a još su pod sankcijama. Idemo. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366299 Doslovno kiks golman. Inace da nema tog propuha u glavio bio bi veoma dobar golman. On je pravi primjer kako moze braniti dobro 85 minuta ali u tih 5 minuta dekoncetracije da sjebe citavu ekipu. Zbog toga je nepouzdan i postoji velik rizik da se oslonimo na njega. Ja zaista mislim iskreno ali on je veoma dobar shoot stoper, dobar je na visokim loptama, cak ni pas mu nije los ali su mu lose odluke. Zapravo on ima neki mentalni problem i dzabe fizikalije, refleksi i ostalo kada svaki mec ali doslovno svaki mec u odredjenom trenutku ima brain fart. Po meni smo morali dovesti novog golmana pa makar i prelazno rjesenje bilo dok se Penders ili neko drugi kvalitetan ne pojavi. Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366302 Latest Chelsea News | Chelsea News jedan koristan link a da nije tviter.... ima solidnih vesti koje su prečišćene, prelistavao sam ih mesec dana i nisam video da izbacuju nešto nepotrebno, ima i nekih prevoda, sve u svemu korektna stranica... Prijavi
30. juli 2025.1 god. comment_366303 5 hours ago, Zemo said: Pa onaj iz Milana je bio ok i cijena. Taj nije bolji od Sancheza. Prijavi
30. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_366311 Nadrogirani Diablo je bolji od Sancheza. Prijavi
31. juli 2025.1 god. comment_366318 17 hours ago, Whisper said: Nadrogirani Diablo je bolji od Sancheza. Nemoj tako, diablo dobije +10 na sve statsove kad je drogiran. Prijavi
31. juli 2025.1 god. comment_366324 Isto kad te se onakog znojavog muha dojebe, e tako smo se i mi ovog garnača dojebali. Prijavi
31. juli 2025.1 god. comment_366325 Pa to je klasicni Celzi, ne mozemo mi odraditi prijelazni rok a da ga ne zabiberimo sami sebi. Garnaca dajte za 80 miliona pa nas poserite po glavama. Prijavi
31. juli 2025.1 god. comment_366326 to je sigurno bar 10 tekst iz telegrafa koje smatram da su vrlo bliske Čelziju zadnjih 5 godina da se pominje Govnaćo neko iz kluba baš ozbiljno forsira tu priču Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366343 On 7/30/2025 at 6:59 PM, chiba said: Latest Chelsea News | Chelsea News jedan koristan link a da nije tviter.... ima solidnih vesti koje su prečišćene, prelistavao sam ih mesec dana i nisam video da izbacuju nešto nepotrebno, ima i nekih prevoda, sve u svemu korektna stranica... Slicno to al preko aplikacije one football izaberes klub i te tekstove ti filtrira. Ubedljivo najvise se prica o Simonsu. Sve u svemu nije mi jasna logika da se dovodi i Simons i Garnaco. Po meni sa Simonsom dobijamo produkciju koju odavno nismo imali sa leve strane. Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366345 Izgleda da ćemo prodati Georgea i dovesti Garnacha. Strogo se protivim. Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366346 1 hour ago, cobinho said: Sve u svemu nije mi jasna logika da se dovodi i Simons i Garnaco. Po meni sa Simonsom dobijamo produkciju koju odavno nismo imali sa leve strane. pisalo se da klub/trener želi skupa 9 igrača za napadačke opcije pa sad sabiratje i tumačite to.... Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366347 To mogu samo mrzitelji Chelseaja. Doduše, kada sam gledao United kad god su nešto napravili, napravio je Garnacho, ali nije igrač kakvog želim, baca mi na slučaj Mudryk. Simons dobrodošao, još jedan lucidan igrač za kreaciju, ono što nisu ostvarili Nkunku i Felix, nadam se da će Simons biti ta karika i izrazito bitan igrač za širinu jer je kvaliteta igrati najjače utakmice u Ligi prvaka. Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366348 1 hour ago, ja13 said: Simons je više desetka, Granacho krilo može igrati sve u napadu, ja sam ga gledao protiv zvezde gdje je igro lijevo krilo i ubio nas je tad. evo sad gledam u poslednjih 20 utakmica više je igrao lijevo krilo nego 10ku, za holandiju je igrao na poslednjoj utakmici desno krilo. s obzirom na work rate i pasove može igrati i nekog ofanzivnog centralnog veznog u tandemu sa lupam esugom il kaisedom ili laviom protiv ekipa kao što su sanderlend ili barnli vjerovatno Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366353 Hato i službeno, dobrodošao u svjetskog prvaka i najveći klub u Engleskoj. Dajte još Simonsa, Costu i Inacia i bit će jedan od najboljih prelaznih rokova u nogometnoj povijesti. Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366356 1 hour ago, MASKO said: može igrati sve u napadu, ja sam ga gledao protiv zvezde gdje je igro lijevo krilo i ubio nas je tad. evo sad gledam u poslednjih 20 utakmica više je igrao lijevo krilo nego 10ku, za holandiju je igrao na poslednjoj utakmici desno krilo. s obzirom na work rate i pasove može igrati i nekog ofanzivnog centralnog veznog u tandemu sa lupam esugom il kaisedom ili laviom protiv ekipa kao što su sanderlend ili barnli vjerovatno Sto je najjace moze lik igrati i klasicnog veznog upravo zbog tog svog work ratea i sposobnosti i da uklize. Dobar je u prenosu lopte, dodavanju, igra s obje noge dobro. Siguran sam da sa njim u ekipi mozemo pokriti mnogo pozicija nedaj boze povreda, suspenzija i slicno upravo zbog toga sto je polivalentan i nije lijen. Prijavi
3. august 2025.1 god. comment_366359 Hato stigao, tako da mislim da je to to sto se odbrane tice. Mislio sam da cemo uspjet zavrsit Simonsa do pocetka priprema jer je tako izgledalo al ocigledno da je negdje "zapelo". Garnacho ocigledno mora doci, ni u jednom momentu nismo odustali od njega, to jest želimo ga a on želi nas, to je transfer koji ce se desiti sigurno, zicer bukvalno. Ne znam sta vidimo u njemu ni sta ocekujemo od njega ali sta da se radi izgleda da moramo baciti mrlju na sve dobro urađeno. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366420 Nisu mislili ali ce ih sila prilika ipak natjerati da krenu po novog stopera. Ne znam za sta su uzeli Hata, no posto se Kolvil povrijedio morat cemo pojacati ono sto nam je svakako trebao biti prioritet. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366422 1 hour ago, Wisey said: Nisu mislili ali ce ih sila prilika ipak natjerati da krenu po novog stopera. Ne znam za sta su uzeli Hata, no posto se Kolvil povrijedio morat cemo pojacati ono sto nam je svakako trebao biti prioritet. Pa Hato je dosao da pokrije i Kukurelju i Kolvila jebiga 😁 Uvek se desi da se neko povredi kad treba prodati nekog od otpadaka. Barem da Acheampong dobije sansu. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366429 Haman ce nasi deff dovesti Garnacha. Ajd sto se ne radujem tome da Garnacho postane nas igrac nego mi jos vise smeta cinjenica da ce time finansirati United i mozda im omoguciti kupovinu igracine kao sto je Baleba. Uveliko se spekulise da United zeli Balebu, cak je i Ornstein izjavio vijesti. Taman i da nas Garnacho pojaca ne smijemo time finansirati rivala. Prijavi
7. august 2025.1 god. comment_366431 50 miliona funti United trazi a nasi zapeli za blentavog Garnaća ko mazge. Ne bi to Čelzi bio a da se ne posere na sav dobar posao odradjen. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.