30. august 2025.1 god. comment_367007 Ma nama je zavrsnica prelaznog roka bila dosta uslovljena od strane UEFE i kazne koju smo dobili. Smatram da je novac na Garnacha uzaludno potrosen ali s obzirom da se odustalo od skupljih opcija Simonsa i Lopeza te da su uzeli Buonanotea na pozajmicu jasno je da smo dostigli limit koliko je smelo para da se potrosi, posebno jer Jackson nije prodat. Liga Sampiona u kontinuitetu, jak ugovor za FOS i sve ce biti lakse. Prijavi
30. august 2025.1 god. comment_367034 Ozbiljno treba razmisliti o dovodjenju nekog iskusnog napadaca na posudbu ili na jednogodisnji ugovor. Recimo Jamie Vardy, siguran sam da je top fizicki spreman i u ovim godinama. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367093 Ne znam za vas ali meni je "fascinantno" da je prosao jos jedan prelazni rok bez dovođenja ozbiljnog štopera, mislim da ce nas manjak kvaliteta na štoperskoj poziciji ponovo koštati gomilu bodova. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367097 Uslov za angazovanje novog igraca je uverenje da i dalje pohadja osnovnu skolu. Eventualno moze da se porazmisli ako je skoro upisao srednju skolu. Jebes ti ove iskusne od 25 god. To bre matoro ne moze da se krece. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367098 Jacksonova situacija je dokaz da ako on ode na posudbu mi mozemo dovesti samo nekog na posudbu ili vratiti u ovom slucaju Guiua. Ako ga prodamo mozemo kupiti novog igraca. Jednostavno UEFA nas je kaznila i sad moramo s tim zivjeti, barem ovaj rok. Ja sam prije i da vratimo Guia nego da vratimo Jacksona koji ce biti nezadovoljan. Nemamo opcija nekih, nemamo ni vremena a ko je mogao ocekivati da ce se Delap zestoko povrijediti. Ipak potajno se nadam da ce nasi uspjeti iskopati neko novo ime a da cemo Jacksona prodati. Prijavi
31. august 2025.1 god. Autor comment_367108 Mozda je i bolje da se ovaj Guiu vrati. Tek je treci izbor na poziciji napadaca. Ajde sto je treci izbor nego ova prva dvojica daju golove , tako da se nece bas naigrati. Jel ono bjese za njega imamo u posudbi ukljucene penalty za minutazu? Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367122 Imal kakvih desavanja oko transfera, sad ce kraj roka ubrzo za par sati. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367123 12 minutes ago, hamco said: Imal kakvih desavanja oko transfera, sad ce kraj roka ubrzo za par sati. Nope. 01.09. u 20.00. Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367127 pominje se neki iz Sportinga sad će Hamco da ga skautira..... Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367130 Dobar prelazni rok ali ne mogu da vjerujem da smo izgubili Simmonsa od Tottenhama jebenog, ja kad sam vidio da nam je jedina konkurencija Tottenham odmah sam upisao Simmonsa u našu ekipu. Jackson neka ide u Bayern za nadati se da ih možemo izmusti za pare sledeće sezone. Šteta je ova povreda Delapa iskreno imao sam osjećaj da će se jako dobro uklopiti u ekipu kroz par kola. Što se napadača tiče mislim da do povratka Delapa se to može pokriti. Jedino što nije jasno je ne dovođenje pravog stopera pogotovo nakon povrede Colwilla i naravno što smo ostavili umobolnika kao prvog golmana pored Petrovića. Mislim da nema nikakvih dolazaka što se tiče nas do kraja prelaznog roka Prijavi
31. august 2025.1 god. comment_367135 javljaju se ili oprečne informacije, ili se stvarno vraćaju i Gui, i Dzekson Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367142 E kakva je sad ovo zavrzlama u pm. Guiu se vraća, a ovaj neće u Bayern. Pa gdje će ovaj? Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367143 Jbg sami smo sebi krivi, nismo trebali pipkati više transfer Jacksona.. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367144 Sad ga moraju utopiti bilo kome za bilo koliko novca. Ili će se Newcastle dići iz mrtvih i odnijeti ga za 60 miliona sad kad su Isaka prodali? Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367145 Ma kako god ne dobijaš ništa, niti ćemo imati nešto od Jacksona ako ostane, niti ce Maresca koristiti Guiua sad kad nema Delapa, to je samo bezveze jebavanje i cirkus.. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367147 Pa ako ga nisu ostavili u Bajern, sigurno ga sad neće dalje prodavati... više mislim da je bilo da za svaki slučaj vratimo dva... inače, ne znam zašto se Dzekson buni, Čelzi je njegov poslodavac još uvek, ovo sad je jako nesportski da objavljuje njegov agent grb od Bajerna i sl .... neka se oni preko telefona svadjaju, ali za javnost treba ćutati Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367149 2 minutes ago, chiba said: Pa ako ga nisu ostavili u Bajern, sigurno ga sad neće dalje prodavati... više mislim da je bilo da za svaki slučaj vratimo dva... inače, ne znam zašto se Dzekson buni, Čelzi je njegov poslodavac još uvek, ovo sad je jako nesportski da objavljuje njegov agent grb od Bajerna i sl .... neka se oni preko telefona svadjaju, ali za javnost treba ćutati Šta drugo očekuješ od crnačke sirotinje? Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367153 Agenti su govna a ja Jacksona ne bih vratio ni pod koju cijenu. Ostaje još malo vremena da dovedemo napadača i da Jacksona negdje uvalimo. Gui nije rješenje. Negdje sam pročitao da želimo Kolo Muanija. 🫣 U ovom trenutku ni od toga ne bih bježao. Mislim da nije skup. Navodno on želi Juventus. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367154 Treba priznati pa reci da ovo nije fer ni ljudski prema Jacksonu koliko god on bio profesionalac a Chelsea njegov poslodavac. Ako je postojao usmeni dogovor i dozvola da putuje u Njemacku na preglede nemas ga sad sta vracati, pa covjek se sliko vec tamo, bio u prostorijama kluba. Na kraju krajeva nemas nista od takvog igraca i da ga vratis, prvo jer mu se ne bude tu a drugo sto potencijalno moze narusiti i svlacionicu. Koliko god bila zajebana situacija sa Delapom, neke stvari se ne rade. I evo, Guiua su vratili tako da jos vise ne razumijem politiku vracanja i Jacksona. Bezveze se sramoti klub. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.