Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Realno samo mi mozemo biti tolilo baksuzan klub da kad konacno uspemo da uvaljamo i Nkunkua i Jacksona povredi nam se practicno jedini pravi spic u ekipi i to na duze. Svakako se slazem sa ostalima da je vracanje Jacksona nepotreban potez. Nezadovoljan igrac je uvek problem.

Mozda Dzakson ipak napusti klub..

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1 hour ago, Whisper said:

Realno samo mi mozemo biti tolilo baksuzan klub da kad konacno uspemo da uvaljamo i Nkunkua i Jacksona povredi nam se practicno jedini pravi spic u ekipi i to na duze. Svakako se slazem sa ostalima da je vracanje Jacksona nepotreban potez. Nezadovoljan igrac je uvek problem.

Mozda Dzakson ipak napusti klub..

Nece sigurno u Newcastle

Just now, Whisper said:

Jedino ako se Emeri opet zagreje za njega, ali tesko. Ili u Juve umesto Muanija da ode.

Juve doveo Opendu, imaju Davida i Vlah jos nije otisao nigdje.

11 minutes ago, Whisper said:

Ako Bayern pristane na obavezan otkup Jacksona opet imamo prostora za jedan ulazni transfer.

Bojim se da nemamo vremena ali nada zadnja umire.

5 minutes ago, Whisper said:

@hamco ako neko i bude dolazio bice to Fermin Lopez.

Negdje sam procitao da ostaje u Barseloni. Ja bih njega vrlo radio vidio u Chelseau.

5 minutes ago, reLo said:

Eh sad da vidimo na koga će skršiti skoro 100 miliona od prodaje Georgea i ovoga. 

Nivo razocarenja ako nikog ne dovedemo nakon ovog bi bio kao da prodamo Palmera nekom rivalu.

Medjutim, nivo dopamina bi skocio na max kad bi saznali da je Delap magicno lakse ozledjen i da se vraca za 2 sedmice i da mu je honorarni posao gluma i da ce dobiti Oscara prije Johnny Sinsa.

Ne znam kako to UEFA računa, al ako je posudba s otkupom onda ćemo tehnički te pare dobit tek iduće sezone, tako da je pitanje možemo uopće ikog više dovest

3 minutes ago, ja13 said:

Ne znam kako to UEFA računa, al ako je posudba s otkupom onda ćemo tehnički te pare dobit tek iduće sezone, tako da je pitanje možemo uopće ikog više dovest

To ulazi u ovu godinu, vec smo postavljali to negdje.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.