1. septembar 2025.1 god. comment_367155 Realno samo mi mozemo biti tolilo baksuzan klub da kad konacno uspemo da uvaljamo i Nkunkua i Jacksona povredi nam se practicno jedini pravi spic u ekipi i to na duze. Svakako se slazem sa ostalima da je vracanje Jacksona nepotreban potez. Nezadovoljan igrac je uvek problem. Mozda Dzakson ipak napusti klub.. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367160 1 hour ago, Whisper said: Realno samo mi mozemo biti tolilo baksuzan klub da kad konacno uspemo da uvaljamo i Nkunkua i Jacksona povredi nam se practicno jedini pravi spic u ekipi i to na duze. Svakako se slazem sa ostalima da je vracanje Jacksona nepotreban potez. Nezadovoljan igrac je uvek problem. Mozda Dzakson ipak napusti klub.. Nece sigurno u Newcastle Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367163 18 minutes ago, hamco said: Nece sigurno u Newcastle Ciklus se nastavlja. Jackson u Brentford - Here we go! Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367166 Jedino ako se Emeri opet zagreje za njega, ali tesko. Ili u Juve umesto Muanija da ode. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367167 Just now, Whisper said: Jedino ako se Emeri opet zagreje za njega, ali tesko. Ili u Juve umesto Muanija da ode. Juve doveo Opendu, imaju Davida i Vlah jos nije otisao nigdje. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367169 Ne zna se ko je tu gori, ili mi ili Bayern. Ako se nakon svega Bayern vrati u igru - ni oni ni mi nemamo samopoštovanja. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367171 ma to je ozbiljan problem, nije to samo onih 6 utakmica, valjda je wisey izvlačio, šta ako se produži odsustvo delapa i pitanja je kada će ga uopšte uvesti u igru od jedine pojačane goruće pozicije, ponovo smo upali u problem Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367173 Steta samo sto nece vidjeti terena i sto nije nas igrac. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367174 Ako Bayern pristane na obavezan otkup Jacksona opet imamo prostora za jedan ulazni transfer. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367175 11 minutes ago, Whisper said: Ako Bayern pristane na obavezan otkup Jacksona opet imamo prostora za jedan ulazni transfer. Bojim se da nemamo vremena ali nada zadnja umire. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367179 5 minutes ago, Whisper said: @hamco ako neko i bude dolazio bice to Fermin Lopez. Negdje sam procitao da ostaje u Barseloni. Ja bih njega vrlo radio vidio u Chelseau. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. Popularna objava comment_367183 70 miliona funti za Jacksona, ovo je nestvaran iznos. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367184 Eh sad da vidimo na koga će skršiti skoro 100 miliona od prodaje Georgea i ovoga. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367185 5 minutes ago, reLo said: Eh sad da vidimo na koga će skršiti skoro 100 miliona od prodaje Georgea i ovoga. Nivo razocarenja ako nikog ne dovedemo nakon ovog bi bio kao da prodamo Palmera nekom rivalu. Medjutim, nivo dopamina bi skocio na max kad bi saznali da je Delap magicno lakse ozledjen i da se vraca za 2 sedmice i da mu je honorarni posao gluma i da ce dobiti Oscara prije Johnny Sinsa. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367186 Ma nema šanse da neko dođe, Fermin ostaje u Barceloni, tako da stvarno ne vidim koga bi mi to mogli dovesti a vremena je premalo.. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367188 Ne znam kako to UEFA računa, al ako je posudba s otkupom onda ćemo tehnički te pare dobit tek iduće sezone, tako da je pitanje možemo uopće ikog više dovest Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367190 3 minutes ago, ja13 said: Ne znam kako to UEFA računa, al ako je posudba s otkupom onda ćemo tehnički te pare dobit tek iduće sezone, tako da je pitanje možemo uopće ikog više dovest To ulazi u ovu godinu, vec smo postavljali to negdje. Prijavi
1. septembar 2025.1 god. comment_367193 1 hour ago, ja13 said: Ne znam kako to UEFA računa, al ako je posudba s otkupom onda ćemo tehnički te pare dobit tek iduće sezone, tako da je pitanje možemo uopće ikog više dovest Ako kupuješ piše se za sljedeću godinu, ako prodaješ piše ti se za ovu godinu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.