Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

1 hour ago, chiba said:

pa znalo se odmah da nije produžio ugovor da bi izvuko veliki ugovor, ko je beše Donarumi bio agent, ne sećam se

vidim da se pominju razni štoperi, samo ću da kažem da osim Silve sve ostalo smo nažalost promašili, ne računajući Rudigera... ali eto i njega nismo umeli da zadržimo

ispada sad kada je Čaloba bolji od Tosina Disasija, Badiašila, Fofane.... da ćemo možda i Akea, Kristensena praviti od blata

Pa Rajola, ko drugi..

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne znam zasto mnogi potcjenjuju Tosina. Dosao je besplatno, uvijek smo imali srece s tim igracima za male pare koji su dovedeni sjetite se Cahila, Balacka, Girouda. Ne sjecam se neke velike greske Tosina, korektno igra za sada manje grijesi nego Colwil.

On 7/20/2025 at 8:13 PM, Bari said:

Ekitike ce flopnuti samo tako. Zivi bili pa vidjeli. 

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto ga nasi nisu doveli nego se okrenuli drugim metama, posbeno ne za ovu cifru koju su Nijemci trazili. 

Za sad 3 gola i 1 asistencija u 3 zvanicne utakmice. 

• Autor
27 minutes ago, hamco said:

Za sad 3 gola i 1 asistencija u 3 zvanicne utakmice. 

Idalje mi kurac od igraca. Gledao sam sve tri utakmice u kojima je dao go, ovo veceras je lijepa zavrsnica, nema sta. 

12 minutes ago, Bari said:

Idalje mi kurac od igraca. Gledao sam sve tri utakmice u kojima je dao go, ovo veceras je lijepa zavrsnica, nema sta. 

Neosnovana tvrdnja, djeluje decko u svemu dobar cak i da nije dao ni jedan gol vidis da ke dobar. Ima snagu, tehniku, kontrolu lopte, brz je. Bice bolje pojacanje od Wirtza.

• Autor
21 minutes ago, hamco said:

Neosnovana tvrdnja, djeluje decko u svemu dobar cak i da nije dao ni jedan gol vidis da ke dobar. Ima snagu, tehniku, kontrolu lopte, brz je. Bice bolje pojacanje od Wirtza.

Ne slazem se, cijenim tvoje misljenje ali se ne slazem.

Hvala Bogu pa nije dosao kod nas za 90miliona, toliko. 

Kao sto vec svi uglavnom znaju, kupovina Simonsa i Garnacha izrazito zavisi o prodaji Jacksona i Nkunkua kako bi zadovljili UEFA-ina pravila zbog kojih smo kaznjeni. Sada moramo prodati odredjeni broj igraca koji su igrali ligu konferencije kako bi regitrovali nove igrace i mogli dovesti jos njih par.
Ako se neko pitao sta ce biti ukoliko Chelsea posudi Jacksona ili Nkunkua nekoj ekipi ali sa obaveznim pravom otkupa iduce godine, evo sta kazu pravila:
Under UEFA's Financial Sustainability Regulations, a loan with an unconditional obligation to buy allows Chelsea to book the transfer profit in the current financial year, aiding compliance with squad cost ratios and registration limits.

Iz ovog jasno vidimo da iako bi se transakcija novca izvrsila tek iduce godine, ovaj transfer se racuna za ovu godinu jer je tad sklopljen ugovor.

• Autor
1 hour ago, Spaha said:

Cekaj, jel mi nikako ne mozemo kupiti ili ne mozemo registrovati? Sta ako Simonsa kupimo i ostavimo ga na posudbi u Leipcigu?

Nema potrebe za tim, prodat ce se Jackson i Nkunku a doci ce Xavi i nazalost Garnacho. 

Fermin Lopez je odlican igrac, malo underrated u Barseloni jer je u hijerarhiji iza Pedra i Gavija ali mislim da bi bio fantasticno pojacanje. Ne u rangu Simonsa ali svakako bi. Fali nam malo spanske magije u ekipi.

Ali drugačiji profil, po one šta čitam (nisam ga gleda), Simons je više kreativac, klasična 10-ak, a ovaj SS, nešto kao Nkunku. Ovaj može više donijet po pitanju direktnosti, golova, šuteva, a Simons više u kreaciji za druge

On 8/26/2025 at 1:07 PM, Bari said:

Nema potrebe za tim, prodat ce se Jackson i Nkunku a doci ce Xavi i nazalost Garnacho. 

Jooj Bari kad nasi ne dovedu Simonsa a jos gore ode u Tottenhem :D

pa bt14 ce ti se na kosti nasadit :D

Garnačo i Maunt su dva veoma slična igrača,nemaju nekog posebnog kvaliteta samo silni trud,što i ne bi bila loša stvar da sebe ne vide kao neke ogromne zvijezde. Isto kao što je i Maunt kad je prešao u Junajted snimio onaj video sa ocem, eh tako sad i garnačo pokazuje da je navijač Čelzija. Samo i ako ga dovedemo mi ćemo proći bolje od Junajteda i jer ćemo ga manje platiti, ali i činjenica da je u Čelziju puno bolja atmosfera, puno bolji odnosi igrača i navijača i uprave i stoga smatram da će Garnačo pokazati više od Maunta u Junajtedu.

Ako sam dobro skonto sve novinare, razlog je valjda sto su Chelsea i Leipzig imali usmeni dogovor oko cijene koji je Chelsea trebao platiti nakon sto prodaju Nkunkua, izgleda da Leipzig sada trazi vise od tog usmenog dogovora i Chelsea se okrece novim igracima. 
Steta ako ne dodje, ogroman potencijal i vec sad odlican igrac a jos veca steta ako ode u Tottenhem i njih pojaca.

Nadam se ipak da je Bari upravu :D

Nigde to nisam video..... od kad se taj Simons pominje, vrlo brzo je puštena priča da je neophodno da se prvo Čelzi reši igrača (najpre Nkunku, posle Dzekson), i posle su ponovo pustili priču da transfer Govnaća i Simonsa ne isključuje jedan drugog....

mislim da nema mesta za paniku, prosto je i matematički logično da bi ispoštovao sva pravila i promenio toliko igrača za te pare, moraš da imaš izlaz i ulaz približno jednak

Plus bi bilo dobro da se rešimo i Sterlinga i Čilvela pošto oni imaju velike plate a ne koristimo ih, Disasi nije toliko kritičan

drugim rečima ako ne dodje Simons, biće to više zato što vremenski i finansijski nismo stigli nešto da obavimo, a ne toliko zato što nije klub njega lično hteo, e sad zašto je neko to tako posložio, to je drugo pitanje (zašto je tranfsfer Gitensa bio ispred Simonsa)... 

Jos mi vise idu na zivce ovi navijaci i branioci svega sto ima veze sa Marescom i upravom sto pokusavaju opravdati i pokazati nesto pozitivno u dovodjenju Bounanotea umjesto Simonsa i Fermina.

Pa majku vam jebem zar ste pored ociju slijepi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.