22. juli 2025.1 god. comment_366149 4 hours ago, Walter said: Da se nadovežem. Mnogi bi objeručke pristali da imaju karijeru kao Džeko. Gdje god je igrao, nije flopao i uvijek je imao profesionalni pristup i pristojno ponašanje jednog sportiste pa i kada je bio na klupi kod Mancinija. Slažem se da bi mnogi pristali na Džekinu karijeru, ali je stvar što je on mogao imati još bolju. Nikad nije imao problema sa kretnjom bez lopte, završnicom i generalno smislom za igru i zato ostaje žal što je propustio da ostvari više stvari individualno.Trpio je u Cityu, a nije trebao. Jedan Mandžukić, neka se ne naljute hrvati, bio je jedan period glavni napadač Bayerna i Juventusa, a po meni je Džeko znatno,da ne kažem puno, bolji špic od Mandžukića i vazda je bio ili drugi izbor u bitnoj ekipi ili glavni u sporednoj ekipi. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366157 Da ne skrećem puno s teme, ali ne znam što je to Ozil pokazao u PL, meni jedan od najprecjenjenijih igrača, a neki ga stavljaju u isti koš sa Hazardom koji je sam osvajao Premiership. Ozil je u Arsenalu bio loš, isto kao Szaboslai u Liverpoolu. Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366158 4 hours ago, Whisper said: Opet pisaju po coveku koji je svasta pretrpeo od njih i na kraju se vratio i davao sve od sebe I odigrao zavrsnicu sezone na zadovoljavajucem nivou. Sramotno ponasanje! Nije Fofana ispres njega u hijerarhiji vec Fofanu nece niko da kupi jer je covek za tri godine odigrao 29 meceva za klub. Retko drag momak. Lojalan, uvek daje sve od sebe, posten odnos prema dresu. Takvi igravi se ne prodaju jer vise vrede nego sto trziste njega ceni. A siguran sam da bi ove sezone dao vise od svih nasih stopera. Ako ga budu prodali treba im jebati mater Prijavi
22. juli 2025.1 god. comment_366160 Badiashille, Disasi, Fofana u klubu a oni produ Chalobaha. Chalobah, Colwill i Tosin trebaju ostati kao treći, četvrti i peti stoper, a dovesti startna dva. Riješiti se ova tri panja, dovesti dva kvalitetna i to je napredak. Fofanu sam prekrižio od one utakmice kad nas je Dinamo Zagreb napljuskao, Fofana je mogao samo popušit jednom Bruni Petkoviću, da ne pomišljam šta bi mu radili Halland, Isak ili netko treći. Gonzalo Inacio i Nico Schlotterbeck trebaju biti u klubu na prvi dan priprema za novu sezonu. Prijavi
23. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_366164 15 hours ago, BT14 said: Slažem se da bi mnogi pristali na Džekinu karijeru, ali je stvar što je on mogao imati još bolju. Nikad nije imao problema sa kretnjom bez lopte, završnicom i generalno smislom za igru i zato ostaje žal što je propustio da ostvari više stvari individualno.Trpio je u Cityu, a nije trebao. Jedan Mandžukić, neka se ne naljute hrvati, bio je jedan period glavni napadač Bayerna i Juventusa, a po meni je Džeko znatno,da ne kažem puno, bolji špic od Mandžukića i vazda je bio ili drugi izbor u bitnoj ekipi ili glavni u sporednoj ekipi. Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366165 pa nije od podcenjen, daleko od toga, ali ne vidim poentu da ga uopšte uporedjuješ sa ovim gore igračima jel nije sve statistika ...Sad ću ja da uporedjujem njega i Suareza ili Levandovskog koji su trpali po 60 golova u Barseloni ili bilo kog napadača Bajerna koji ima brojke kao na igrici, pa drugi napadač Bajerna je imao preko 20 golova, ja sam u uveren da bi i Dzeko isto isporučio u Bajernu on je najbolje godine ostavio u Volsburgu i Sitiju, gotovo sam siguran i bez proveravanja da sad izvučeš tu statistku da ima bolje brojke nego naš Dzeskon, Morata koji su bili prvi špicevi... on je samo imao tu "nesreću" da je otišo u SIti kada je Aguero bio u prajmu, eto to je to, pa sad ko hoće, može da mu zameri to... ali nije on doveka tamo ostao, sve što je posle igrao je bilo ili odlično ili jako korektno kako su išle godine na gore i možda je i u neku ruku bolje što nije kod nas došo jel čini mi se da su kod nas više uspevali oni krkani kao Drogba i Kosta, ovo ostalo je slabo ili nikako u odnosu na njih dvojcu Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366166 Pise se da ce razgovori oko Hatoa da se intenziviraju cim se realizuje Veigin transfer u Atletiko. Time prakticno zatvaramo LB/LCB pozicije. Problem je na RCB jer ne verujem da cemo tu dovesti kvalitetno pojacanje jer jedini kog realno mozemo prodati je Chalobah a on je najbolji od svih koje imamo. U napadu se ekipa pojacala jako kvalitetno, ali su zato odbranu zapostavili nacisto. Treba nam ta klasa od stopera, makar i da ostanemo sa Sanchezom na golu opet bi imali vecu sigurnost ispred. Ako zatvore prelazni rok kako treba a Maresca i igraci udju u sezonu kao u finale CWCa imamo se cemu nadati. Bila bi prava steta da ekipa na kraju ispasta jer ljudi iz uprave nisu prepoznali problem. Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366167 Morali smo taj napad malo rekonstruisati, jer pravog napadača i nismo imali, Mudryk pao za doping, Sancho bio na posudbi, Nkunkuu se ne igra za klub, Felix nikad nije trebao ni dolaziti i još Madueke zatražio odlazak. U odbrani je problem što se niko nije posvađao, nikome se ne odlazi, niko nije nimalo atraktivan drugim klubovima itd. Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366169 U obrani nam je najvažniji alternativni lijev bek, da i jadan Cucurella može dobit predah povremeno. Ali sama obrana, stoperi, više nisu toliko problem kao što se činilo u prvom djelu sezone, obrana se dosta stabilizirala, Colwill je prilično napredovao, Tosin je u solidnoj formi, Chalobah se pokazo korisnim pojačanjem... + Caicedo koji je ove sezone eksplodirao... Idealno bih doveo jednog WC stopera u paru s Colwillom, Tosin i Chalobah rezerve, ostale prodaja. Ali nije toliko kritično kao što je bilo... Ja bih rađe golmana, ako moram birati samo jedno (gk ili dc) uzeo bi golmana Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366170 Ovaj Hato djeluje veoma veoma dobar bek/stoper. Kako vidim fizicki je jak a i solidnu kontrolu lopte ima. On nije onaj ofanzivni bek vec bas nesto kao Cucurella, agresivan, jak u duelima. Djeluje da bas kao Cucurella moze igrati beka ali i lijevog stopera kada igramo sa 3 nazad. Zamisljam ovakvu postavu i zamjenu (ne nuzno prvih 11 ovako al ovaj roster) Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366171 Niposto se ne smije dogoditi da Santos ili Essuogo odu iz kluba ljetos jer se na Laviju ne moze ozbiljno racunati. Pokazalo se to u posljednje 2 sezone. Ova 2 igraca bi trebali imati ozbiljne minute, posebno Santos. Govorimo o redovnim ulascima s klupe i barem 5-10 startova u prvenstvu. Decko je igrao francusku ligu i moze to sigurno. Ako Simonsa dovedu, vidim ga na pozicijama Palmera i Enza. Pitanje je da li je toliko dobar igrac da u Premiershipu moze praviti razliku kao sto Palmer radi, ali ocekujemo veliki doprinos. Bitno je da nam se glavni igrac moze odmoriti, te da ne igra bas svaki mec punih 90 minuta. Isto vazi za recimo Caiceda. Bez kvalitetne rotacije, pravovremenih izmjena tokom samih utakmica i drzanja svih igraca na 100% spremnosti, sav ovaj rad na transferima i povecanju kvalitete u ekipi bit ce uzaludan. Preostaje nam samo da se nadamo da je nas vrli strucnjak naucio na greskama u drugom dijelu prosle sezone, a najvise u zimskom periodu. Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366172 Ja sam vise bio za to da dodje klasican ofanzivni bek, koji sem sto bi menjao Cucua mogao bi da ponudi nesto drugacije u igri ali dobro. Svakako ce doneti osvezenje i kvalitetniju konkurenciju u odbrani Prijavi
23. juli 2025.1 god. comment_366173 Ne znam za tog momka. Ali i za njega mozemo reci ono glavno a to je da ga povrede zaobidju. Sjetimo se Badiashila. U pocetku je bas obecavao. Ali poslije povrede drugi igrac. Fofana da nije imao povreda bio bi odlican stoper. Ali ja se njega vise i ne sjecam kad je zadnji put igrao. Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366188 pa ja ne znam dal je neko u istoriji fudbala napravio toliko ukupan ulaz/izlaz transfera u jednom prelaznom roku, ali ajde da sačekamo kraj da vidimo ukupne brojke Prijavi
24. juli 2025.1 god. comment_366190 Idemo deri Ma samo daj ove talente, mora neko valjati za ekipu ! Hato je odlicna zamjena za Kukija, jos stoper i to je to, kompletirana ekipa. Onda samo prodaje ove salate. Prijavi
24. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_366192 47 minutes ago, diablo_bih said: Idemo deri Ma samo daj ove talente, mora neko valjati za ekipu ! Hato je odlicna zamjena za Kukija, jos stoper i to je to, kompletirana ekipa. Onda samo prodaje ove salate. Zovite Hata nek promeni sport, to je to. Prijavi
24. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_366193 1 hour ago, diablo_bih said: Idemo deri Ma samo daj ove talente, mora neko valjati za ekipu ! Hato je odlicna zamjena za Kukija, jos stoper i to je to, kompletirana ekipa. Onda samo prodaje ove salate. jebo te kolje krvavo usra momke pa za mladog igrača bolje da ahilovu pokida u startu nego da ih diablo hvali, jebeš mi sve Prijavi
26. juli 2025.1 god. comment_366209 Kakve su budaletine u našoj upravi, i ovaj bi Sanchezu grijao klupu. Prijavi
26. juli 2025.1 god. comment_366215 ovaj traži platu milijardu sedmično, nemojte se ložit neće kod nas ko ni rodrigo Prijavi
26. juli 2025.1 god. comment_366216 Ima covek 370k nedeljno, nasi bi mu dali pola od toga maksimum. Pisi propalo. Prijavi
26. juli 2025.1 god. comment_366217 Donnarumma je najprecjenjeniji golman svijeta. U finalu pogledajte drugi gol, pa to Sanchez brani garantirano. Ako se gleda veliko ime, onda možemo dovesti Oblaka, ali dovesti golmana koji ima plaću kao naših prvih 11, a lošiji golman nego što imamo, e to je pravi harakiri. Diogo Costa, Kobel ili Oblak. Nema četvrte opcije, nema golmana boljeg od Sancheza, a da je dostupan dalje od ova 3 imena. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.