Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Općenito na Donnarummi shvatim tko razumije nogomet, a tko ne.

Gledam Donnarummu već preko 10 godina i u 100 utakmica koje sam gledao što Milan, što Pariz, što Italija je poklonio pa evo iz glave znam 10 golova, a sigurno još toliko u manjim utamicama. I to ne brojim ovaj poklon drugi gol protiv nas u finalu klupskog prvenstva.

Izašao iz akademije Milana u trenutku kada je Milan bio katastrofa i trebala se napumpati priča oko mladog Donnarumme, golmanske senzacije od 17 godina.

KATASTROFALAN u igri nogom, lopte mu prolaze kroz ruke, povratni pasevi od stopera završavaju u golu itd.

Pariz je popušio tu priču da je on svjetski golman i masno ga platio, a da je takav ne bi ga sad sigurno puštali jer Pariz ima love ko blata, puštaju ga jer su već izgubili strpljenje s njim i znaju da mogu dovesti boljeg.

I onda se tu samo može naći nekakav Chelsea, Man United ili bliskoistočni klubovi sa katastrofalnom transfer politikom, a nadao sam se da se to kod nas promjenilo.

Ja odgovorno tvrdim da je Robert Sanchez bolji golman. Donnarumma ima samo napumpanu reputaciju.

100 utakmica, 10 poklonjenih golova i još 10 koje bi Sanchez obranio...nije loše ni za napadača.

Pogledajte još jednom sažetke finala i drugi gol i samo pogledajte kako Donnarumma stoji, kako je pozicioniran.

Ako ne vidite njegovu grešku, onda ne razumijete nogomet.

Meni je zao sto nisu isli do kraja za Maignana, cjenkali su se ko sitni sverceri sa turskih bazara i propustili top golmana. A transfer se mogao zavrsiti za 20-25 miliona.

Donnarumma je kikser bez obzira na druge kvalitete i ne bih ga dovodio. Mislim da je i los karakter.

Donnarumma je najbolji golman na svijetu za penale. Da nema više nijednu kvalitetu, to je jedna kvaliteta više nego što Sanchez ima. To što je neko bio kikserčina prije 5 ili prije 3 godine ne mora ništa da znači. Ljudi su u stanju da sazriju u jednom trenutku i poprave se. Kakva je Rudiger bio kikserčina kod Lamparda, pa vidjeli smo u šta se pretvorio. Tako se i ovaj popravio. Sanchez može da odbrani samo šuteve koji idu pravo u njega ili malo pored toliko da može kad se raširi da odbije loptu. Refleksi su mu kao kod mrtvog konja. Sanchez bi one Palmerove šuteve odbranio samo u snovima.

Ne bih dao Cucurellu ni za 200 trenutno. On je vec jedan od lidera.

Treba javiti gospon Ronaldu da imamo jednog beka za njih, taman mjera mu je ta liga. Zove se Benjamin a preziva Chilwell, odlican bek moze ici i za 10m ko vama.

Zaboravili smo kako je Sanchez branio zadnjih 10 utakmica lige u kojima smo osigurali natjecanje u Ligi prvaka.

Neke od najboljih obrana sezone u cijeloj ligi je imao u tom periodu.

Cucurella je najbolji lijevi bek svijeta i kao takav košta minimalno 120 milijuna.

Kao eventualnu zamjenu vidim povratak Halla ili dovođenje Udogiea. Treća opcija Alphonso Davies ako bi se uklopio u financijske gabarite.

Di Marco je najbolji lijevi wing bek, ali mi ne igramo sa wing bekom, a on je već u poznim godinama za našu transfer politiku tako da on nije na mojoj listi.

Čeh je imao verovatno za klasu ako ne i za dve klase bolje igrače ispred sebe u odnosu na Sančeza, Mendi i Kurtoa tu i tamo, ali je ekipa bila zategnuta top onda kada su i oni pružali najbolje partije ... to je pod jedan

a ono što je svima gore zajedničko to je da se niko od njih nije izdrkavao sa loptom, nisu se nešto dodavali, Čeh kolko se sećam jedva da je i izlazio sa linije, Kurtoa i Mendi su znali da skupljaju centaršuteve

e sad, ko je kriv za te Sančezove izlete sa loptom i ko treba da sredi odbranu, u to već neću da zalazim, ali mogo bi barem da prestane da pokušava da glumi Bekama

Kad dolaziš u Real/Barcu/Bayern: Oduvijek sam sanjao da igram za ovaj klub, dolazim osvojiti sve trofeje

Kad dolaziš u Zvezdu/Partizan/Hajduk: Odbio sam milione i milione i želio sam da ovdje dođem. Ovdje se igra iz ljubavi.

Kad dolaziš u neki malo posrnuli klub sa ambicioznom novom upravom (Chelsea): Dolazim jer mi se svidio projekat

Ovo ako se desi nece ih oprat da ligu osvojimo.

🚨 NEW: Should Garnacho arrive at Stamford Bridge, the idea to loan Estevao Willian back to Palmeiras has been floated amongst the Chelsea directors. (@Matt_Law_DT) #CFC

bre ja čitam ceo tekst na Telegrafu nigde nema ta rečenica....

42 minutes ago, hamco said:

Ovo ako se desi nece ih oprat da ligu osvojimo.

🚨 NEW: Should Garnacho arrive at Stamford Bridge, the idea to loan Estevao Willian back to Palmeiras has been floated amongst the Chelsea directors. (@Matt_Law_DT) #CFC

I ja vjerujem u Chelseajev projekat.

Osvojili smo CWC sa najmlađom momčadi u Europi, škartove prodajemo za 20 miliona više nego što smo ih doveli....

Lijepo izgleda ta momčad na kojoj je samo da krvavo radi i doći će doba kada ćemo biti nepobjedivi.

Cucurella je najbolji lijevi bek svijeta, James najbolji desni, Enzo - Caicedo najbolji vezni duo svijeta, Palmer kandidat za zlatnu loptu, imamo tu jezgru ekipe, samo fali nadogradnje.

Najbolji stoper u klubu nam je prosjek Premier lige, no naprimjer Tottenham ima 3 jaka stopera pa su umalo ispali iz lige, stoga nije ni to tako loše.

On 7/27/2025 at 10:11 PM, Geremi said:

Zaboravili smo kako je Sanchez branio zadnjih 10 utakmica lige u kojima smo osigurali natjecanje u Ligi prvaka.

Neke od najboljih obrana sezone u cijeloj ligi je imao u tom periodu.

Ajax initially asked for €55-60m for Hato, but it became increasingly clear that €50m would suffice.

However, after an initial offer of €40m, Chelsea have so far been unwilling to offer more than €41m. This is not enough for Ajax atm.

However, the technical staff are weighing up their options and are now willing to accept a total package of €43-45m, with or without bonuses.

Given Ajax's less-than-ideal financial situation, they can't afford to risk Chelsea pulling out of the deal. - Who can guarantee that any club will come back with an offer in excess of €40m in the future?

Furthermore, Hato, who has reportedly already agreed personal terms, has stated internally that he strongly wants a move to Chelsea, and Ajax are in need of money to strengthen their squad.

prevod na engleski iz holandije vest njihov telegraf

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.