Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

36 minutes ago, chiba said:

Ukapirali nemci da će neko iz premiershipa uvek platiti, ako nije Siti onda smo mi, ako nismo mi, onda je Njukasl, ako ne oni, onda će neko iz sredine tabele pa na dole

bajern je suviše dominantan, nedodirljiv, ako neko drugi uzme titulu to je statistička greška

oni ljudi neće da dižu cene ulaznica, i tolko su razradili šemu, da Borusija već par puta kupuje i preprodaje igrače iz akademija sa ostrva

verujem da bi Čaloba otuda koštao 40-50m, Dzejms 90

sad ispada da smo mi jefitno prošli sa Palmerom

Palmer je kradja veka bajo moj. 

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Palmer nam je donio puno lijepih stvari, bez njega bi lutali kao guske u magli i bili u društvu Uniteda i Tottenhama.

Igrali bi Felix, Nkunku i slični igrači.

59 minutes ago, Adi said:

Došao bi Kudus, Olise ili Cherki. Bilo je njih trojica ili jedno iznenađenje. Na kraju dovedosmo iznenađenje. Ni sa jednim od navedenih ne bismo pogriješili (ako bi se prilagodili na pravi način), ali smo izabrali najbolje.

Ili Brennan Johnson recimo, on je isto bio u prici.

• Autor

Ekitike ce flopnuti samo tako. Zivi bili pa vidjeli. 

Ne mogu opisati koliko mi je drago sto ga nasi nisu doveli nego se okrenuli drugim metama, posbeno ne za ovu cifru koju su Nijemci trazili. 

najbolje da sačekamo da telegraf ili neko drugi normalan iz engleske izbaci tekst, pošto taj Romano samo nabacuje do iznemoglosti info o transferima ali se ne bavi bliže detaljima

ja sam okolko, naokolo razmeo da je prvobitan plan bio dva napadača možda (što je i bilo na kraju), ako Pedra računamo kao tako i dva krila su se pominjala i pre prodaje Maduekea i to Gitens i možda Garnaćo

da ne zaboravimo da mi i dalje na papiru imamo Sterlinga i Feliksa....

Estevao ne znam kad zvanično dolazi, vidim da na službenoj stranici nema još uvek profil

ne znam da li je taj Simons nama ponudjen što se radi u praksi ili smo ga mi baš tražili sami

Marsesku sam ja ovako razumeo:

1. Enzo, Santos;

2. Kaisedo, Lavia, Esuago;

Sterlig i Feliks 

Gitens, Estevao da vidimo, Pedro, više nam treba pravo krilo nego taj Simons ako je on najpre AM

Palmer iskreno, da ga staviš i na štopera verovatno će najbolji biti, nešto kao Lampard ranije ali to ne znači da i to treba da postane praksa

Ukoliko odu a trebalo bi Jackson, Nkunku, Felix i Sterling onda nam treba jos jedan igrac u manevru. Puno se spominje taj profil igraca LW/AMC kao neko ko moze da deli minute sa Gittensom i odmeni pre svega Palmera kad bude bilo potrebe. Mislio sam da ce Joao Pedro da bude taj, ali vidim da ga Mareska vidi kao napadaca. 

Nama fali taj igrac koji moze da povuce kroz sredinu i bude opasan po gol kad Palmeru nije dan. 

Pod pretpostavkom da lete Jackson, Sterling, Nkunku i Felix, te sporedni likovi kao što su Broja, Fofana i slični, naš napad se svodi na ovo

........................Pedro

.......................(Delap)

Gittens...........Palmer................Neto

(George)................................(Estevao)

Možemo posmatrati Pedra kao lijevo krilo ili kao desetku, možemo Neta posmatrati kao lijevo krilo itd. ali imamo 7 igrača za 4 pozicije ili u nekim varijantama 3 pozicije kada igramo kao u finalu Svjetskog Klupskog.

Simons je igrač koji pokriva pozicije lijevog krila i ofanzivnog veznog. Njegova idealna pozicija je kao i Palmerova nešto između. U prvoj sezoni na posudbi u Leipzigu je briljirao. U drugoj sezoni je bio često povrijeđen i nije ni pola mogućih minuta skupio, a bez njegove kreacije je ekipa mnogo trpila. Dovoljno je pogledati poziciju u ligi, poziciju u Ligi Prvaka, broj postignutih golova, brojke Opende i Šeška u odnosu na sezonu prije. Sve je to posljedica njegovog izostanka. Leipzig ga je prošle zime otkupio za čak 50 miliona eura što je za njihove standarde baš puno i čudi me fa bi ga dali za samo 70. Vjerovatno on vrši pritisak jer ekipa neće igrati nikakvo europsko takmičenje.

Xavi Simons je vrhunski igrac i pojacao bi svaku ekipu pa tako i nas. Naci ce se mjesto za njega a i dijelit ce se minute, ovaj put imamo hrpu utakmica u kojima ce svi dobijati minute.

Ja sam 100% za Simonsa.

zato se meni čini da nam je ponudjen igrač

gde može Lajpcig da izdrži da ga i oni ne umoče malo

evo nekih detalja iz Telegrafa

Christopher Nkunku is expected to leave the club and his departure would almost certainly lead to Chelsea moving to replace him with a profile of a player such as Simons or Rogers, who can play centrally behind a striker or from the left.

Chelsea want as many as nine players competing for their attacking positions in the forthcoming season and Simons is thought to be a realistic target.

Sviđa mi se što se povezujemo sa Xavi Simonsom, stvarno dobar fudbaler al najviše mi se sviđa kada sam ga gledo protiv zvezde pre par godina, momak ima nevjerovatan work rate, radi baš puno na terenu a uz to je i majstor. Nadam se da će se to završiti i da će igrati na lijevom krilu dosta jer tu je igro te dvije utakmice protiv zvrzda i ubio nas je. Sad samo ne znam kakav je u glavi i da li ima crnački mentalitet

15 hours ago, Wisey said:

Zadnji transferi iz Leipziga su nam Werner i Nkunku. Pa vi vidite. A obojica su prekucali tu ligu mnogo vise no sto je Simons.

Jesu statisticki ali to je za ocekivati s obzirom na pozicije koje igraju. Ipak Xavi Simons je doktor fudbala za njih, dovoljno je da se pogledaju 2-3 utakmice da shvatis da ono sto on zna sa loptom Nkunku a pogotovo Werner mogu samo sanjati. Simons ima savrsenu kontrolu lopte pogotovo na malom prostoru i ono sto je Masko spomenuo, ima strasan work rate, nesto slicno Pedriju iz Barse. Znaci pored toga sto zna sve s loptom on ne staje sa trkom i zbog toga je dobar u oba pravca pogotovo za igranje presinga.

Ovakav igrac se ne smije propustiti.

Mogo bi on biti i posljednje pojacanje za ovu sezonu, zelio sam jos golmana, gledam Ederson na izlaznim vratima Citya.

Ma ja vjerujem da ce wirtz propast u EPL a kamo li xavi simons.

Nagledali smo se ovih bundesligasa, mkhitariyan, kagawa, havertz, werner, nkunku, dzeko, gdje su se popisali po bundeski a vamo flopnuli

Bolje da dodaju jos 10-20 miliona i dovedu rodryga, dokazan igrac na velikoj Sceni. 24 godine. Ulazi u svoj prime tek, gladan dokazivanja jer su ga gusili sa mega zvjezdama u realu

Šta fali dzeku, ne znam, možda nije bio nivo tipa Drogba ali meni je bio odličan ....

nije problem da ti kupiš igrača iz neke druge lige za premiership, problem je što se izdvajaju preogromne pare i onda su i očekivanja takva 

nije da su baš svi promašaji, Ozil i KDB su igrali tamo i posle su mi bili top igrači, isto Haland, Son, Firmino, Gundogan, Sane, Akanđi, Kompani, Gvardiol, onaj madjar u Liverpullu.... ne znam neki bolje neki slabije a neki jbg promašaj

evo sad će mislim ogroman pritisak biti na ovog Ektitea, posebno Virca pa da vidimo kako će se to završiti

Dzeku je zajebao Mancini i Amra. Prvi sto ga je stalno stabotirao ostavljajuci na klupu kad god dobro odigra, a ova sto ga je nagovorila da iz Citya predje u Romu. A i on tipicni sarajlijica pristao. 

Dzeko je odlican bio u Cityu pogotovo ako se uzme u obzir da je imao strasnu konkurenciju u vidu Aguera, Teveza i Mancinijevog sunardonika tada velikog talenta Balotelija. Tu se ni jedan Diego Costa ne bi naigrao. 

50 minutes ago, soxx said:

Ma ja vjerujem da ce wirtz propast u EPL a kamo li xavi simons.

Nagledali smo se ovih bundesligasa, mkhitariyan, kagawa, havertz, werner, nkunku, dzeko, gdje su se popisali po bundeski a vamo flopnuli

Bolje da dodaju jos 10-20 miliona i dovedu rodryga, dokazan igrac na velikoj Sceni. 24 godine. Ulazi u svoj prime tek, gladan dokazivanja jer su ga gusili sa mega zvjezdama u realu

Mnogo igraca iz Bundeslige je uspjelo u engleskoj i pri tome su imali odlicne karijere.

Da se nadovežem. Mnogi bi objeručke pristali da imaju karijeru kao Džeko. Gdje god je igrao, nije flopao i uvijek je imao profesionalni pristup i pristojno ponašanje jednog sportiste pa i kada je bio na klupi kod Mancinija.

Sada da se osvrnem na temu o transferima. Ja sam se nadao pa i dalje se nadam da ćemo pojačati odbranu. Mislim da smo golmana prekrižili ali se nadam da ćemo pojačati odbranu. Jedan lijevi bek kao zamjena za Cucurellu i jedan centralni odbrambeni igrač.

Što se tiče Xavi Simonsa, nemam neko mišljenje jer ne znam kako igra niti sam gledao neku utakmicu. Nadam se da ćemo rasprodati igrače na koje ne računamo da ne popušimo kakvu kaznu ako ne zadovoljimo FFP. 

Što se tiče Eketikea, drago mi je što ga mi nismo kupili jer sam mišljenja da je precijenjen. Ono što smo vidjeli od Delapa i Joao Pedra na CWC je sasvim dovoljno i kvalitetno samo da nastave tako.

• Popularna objava

Opet pisaju po coveku koji je svasta pretrpeo od njih i na kraju se vratio i davao sve od sebe I odigrao zavrsnicu sezone na zadovoljavajucem nivou. Sramotno ponasanje!

Nije Fofana ispres njega u hijerarhiji vec Fofanu nece niko da kupi jer je covek za tri godine odigrao 29 meceva za klub.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.