Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Popularna objava

Mogu dovesti Maldinija i Terrya nazad ali dok je debil Sancez na golu ja cu strepiti svaki mec. Nije mi jasno kako su olako odustali od kupovine pravog golmana pa jos na to se odrekli Petrovica. Opet cemo u sezonu sa ovom konjinom medju stativama.

1 minute ago, King Chelsea said:

Real prodaje Rodryga, sta mislite hocemo li ga zaganjat😁

Ne. Nema sanse da mu ponudimo platu kakvu bi trazio. Trenutno je na 250k sedmicno ako se ne varam a upravo smo kupili Gittensa a tu mogu jos igrati i Pedro i Neto.

Sada kada smo kupili Gittensa, sumnjam da ćemo ići na Rodryga. To bi bilo previše ofanzivnih igrača a sigurno i nije jeftin. Treba po mom mišljenju pojačati odbranu.

• Autor
1 hour ago, hamco said:

Arsenalovim navijacima porucujem: Momak na slici, ako zazmirite malo, vidjet cete Gyokeresa. Sitnica, 45m eura samo za vas.

IMG_9544.jpeg

Prije 5 min vidio ovaj tweet. Da li samo kopiras ili si ti iza tog profila? Ako kopiras bolje da si tweet zalijepio, jednostavnije je.

45 minutes ago, Bari said:

Prije 5 min vidio ovaj tweet. Da li samo kopiras ili si ti iza tog profila? Ako kopiras bolje da si tweet zalijepio, jednostavnije je.

Ma jok, nisam ja tweeto ali sam jos sinoc vidio i napravio sliku jer na jednom grupnom chatu sa prijateljima ne radi nam lijepo ucitavanje linkova sa twittera. Jutros samo ovdje zaljepio, btw sad su je vec vise accounta ovo objavilo. Kako god, prejako!

• Autor
32 minutes ago, Whisper said:

Fabrizio prenosi da postoje sanse da Jackson ode iz kluba sto jako podrzavam. Navodno je Milan najvise zagrizao ali postoji i interes iz PL. 

Znaci Maresca Joao Pedra kao napadaca...

Milan se raspitivao dok nasi nisu rekli cijenu, poslije toga se okrenuli. 

Nema Milan para za Jacksona, posebno jer ne igraju LP.

23 minutes ago, Bari said:

Milan se raspitivao dok nasi nisu rekli cijenu, poslije toga se okrenuli. 

Nema Milan para za Jacksona, posebno jer ne igraju LP.

Para imaju, pitanje je samo na koliko ce ih igraca potrositi.

• Autor
1 hour ago, Whisper said:

Para imaju, pitanje je samo na koliko ce ih igraca potrositi.

Kad je Milan doveo igraca za 50+ miliona (koliko bi najmanje kostao Jackson)?

Hato je talentovan igrac to stoji, ali ja ne bih davao 50 milliona za nekog ko ce vecinu sezone provesti na klupi i cekati kup utakmice i na taj nacin stagnirati kao igrac. Nije on u godinama da bude rezerva a Cucu je nedodirljiv trenutno.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.