7. juli 2025.1 god. comment_365687 Desno Neto i Estevao, po potrebi Palmer. Naredne sezone stižu Quenda i Paez. Po meni dovoljno, ali me ne bi iznenadilo da još neko stigne. Prijavi
8. juli 2025.1 god. comment_365713 Spominje se Antonio Silva, stoper Benfice, dobra jos jedna opcija od tih stopera iz Portugalske lige. Prijavi
8. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365714 Mogu dovesti Maldinija i Terrya nazad ali dok je debil Sancez na golu ja cu strepiti svaki mec. Nije mi jasno kako su olako odustali od kupovine pravog golmana pa jos na to se odrekli Petrovica. Opet cemo u sezonu sa ovom konjinom medju stativama. Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365771 Porto doveo golmana, sprema li se odlazak Dioga Coste ? 🤔🙏 Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365774 Bolje da ide tamo nego u Sanderlend, oni su mi nekako uvek bili nikakvi, osim kad nas je Alonso punio po levoj aut liniji Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365790 1 minute ago, King Chelsea said: Real prodaje Rodryga, sta mislite hocemo li ga zaganjat😁 Ne. Nema sanse da mu ponudimo platu kakvu bi trazio. Trenutno je na 250k sedmicno ako se ne varam a upravo smo kupili Gittensa a tu mogu jos igrati i Pedro i Neto. Prijavi
10. juli 2025.1 god. comment_365791 Sada kada smo kupili Gittensa, sumnjam da ćemo ići na Rodryga. To bi bilo previše ofanzivnih igrača a sigurno i nije jeftin. Treba po mom mišljenju pojačati odbranu. Prijavi
11. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365800 Arsenalovim navijacima porucujem: Momak na slici, ako zazmirite malo, vidjet cete Gyokeresa. Sitnica, 45m eura samo za vas. Prijavi
11. juli 2025.1 god. Autor comment_365802 1 hour ago, hamco said: Arsenalovim navijacima porucujem: Momak na slici, ako zazmirite malo, vidjet cete Gyokeresa. Sitnica, 45m eura samo za vas. Prije 5 min vidio ovaj tweet. Da li samo kopiras ili si ti iza tog profila? Ako kopiras bolje da si tweet zalijepio, jednostavnije je. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365804 45 minutes ago, Bari said: Prije 5 min vidio ovaj tweet. Da li samo kopiras ili si ti iza tog profila? Ako kopiras bolje da si tweet zalijepio, jednostavnije je. Ma jok, nisam ja tweeto ali sam jos sinoc vidio i napravio sliku jer na jednom grupnom chatu sa prijateljima ne radi nam lijepo ucitavanje linkova sa twittera. Jutros samo ovdje zaljepio, btw sad su je vec vise accounta ovo objavilo. Kako god, prejako! Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365809 Fabrizio prenosi da postoje sanse da Jackson ode iz kluba sto jako podrzavam. Navodno je Milan najvise zagrizao ali postoji i interes iz PL. Znaci Maresca Joao Pedra kao napadaca... Prijavi
11. juli 2025.1 god. Autor comment_365811 32 minutes ago, Whisper said: Fabrizio prenosi da postoje sanse da Jackson ode iz kluba sto jako podrzavam. Navodno je Milan najvise zagrizao ali postoji i interes iz PL. Znaci Maresca Joao Pedra kao napadaca... Milan se raspitivao dok nasi nisu rekli cijenu, poslije toga se okrenuli. Nema Milan para za Jacksona, posebno jer ne igraju LP. Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365812 23 minutes ago, Bari said: Milan se raspitivao dok nasi nisu rekli cijenu, poslije toga se okrenuli. Nema Milan para za Jacksona, posebno jer ne igraju LP. Para imaju, pitanje je samo na koliko ce ih igraca potrositi. Prijavi
11. juli 2025.1 god. Autor comment_365817 1 hour ago, Whisper said: Para imaju, pitanje je samo na koliko ce ih igraca potrositi. Kad je Milan doveo igraca za 50+ miliona (koliko bi najmanje kostao Jackson)? Prijavi
11. juli 2025.1 god. comment_365827 Kad se igrač nađe na izlaznim vratima kod nas, a još uvijek ima neku tržišnu cijenu, za njega postoje dvije destinacije. Ove premium igrače sa većim zahtjevima šaljemo u Arsenal, a ove malo manje zahtjevne šaljemo u Milan. Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365860 Sto da ne u Arabiju da ne ode Jackson, africki debil, sigurno bi jedva docekao da ode tamo. Prijavi
13. juli 2025.1 god. comment_365870 17 minutes ago, Spaha said: Ne bih Gusta prodavao. prodati ga i dovesti nekog bjelca Prijavi
15. juli 2025.1 god. comment_365991 Hato je talentovan igrac to stoji, ali ja ne bih davao 50 milliona za nekog ko ce vecinu sezone provesti na klupi i cekati kup utakmice i na taj nacin stagnirati kao igrac. Nije on u godinama da bude rezerva a Cucu je nedodirljiv trenutno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.