2. juli 2025.1 god. comment_365552 20 minutes ago, hamco said: Araujo je povredjen i nije igrao uopste na CWC. Jebiga onda sam procitao neku recikliranu vest. Al cim je povredjen, jos ako je ozbiljnije onda je opcija 1 za nas. Prijavi
2. juli 2025.1 god. comment_365555 29 minutes ago, BT14 said: Izgleda da ni ovaj estevao nije nešto. Na osnovu cega si to zakljucio? Prijavi
2. juli 2025.1 god. comment_365559 3 hours ago, hamco said: Araujo je povredjen i nije igrao uopste na CWC. Možda Araujo (Araužo) iz Benfike Prijavi
2. juli 2025.1 god. comment_365560 6 minutes ago, Adi said: Možda Araujo (Araužo) iz Benfike I taj je povredjen 😀 Prijavi
2. juli 2025.1 god. comment_365562 7 hours ago, BT14 said: Izgleda da ni ovaj estevao nije nešto. I mene zanima. Dječak je talenat vrhunski a uspjet će samo ozbiljnim radom i ozbiljnim tretmanom. To je možda najviše do njega. Ali da je najbolji mladi talenat u Brazilu to je neminovno. Sad, da li će mu u Chelsea vjerovati kao što vjeruju Yamalu u Barceloni, vidjet ćemo. Premier liga je dosta zahtjevnija od Primere. Prijavi
2. juli 2025.1 god. comment_365565 Ne očekujem da će imati previše ugodnu situaciju za početak karijere u Europi kao što je imao Yamal, ali će biti stariji 2 godine u odnosu na njega. Ne očekujem da ćemo mi imati puno utakmica gdje se zna da ćemo pobijediti ili onih gdje je pobjeda na vrijeme osigurana, pa da mlad igrač bez pritiska u uređenoj situaciji može da se pokaže. Plaši me i to što trener nije previše sklon pravljenju izmjena na utakmici. Ali me raduje ono što je pokazao do sada u Palmeirasu i mislim da će uz pametno vođenje eksplodirati u sezoni 2026/27 na način na koji je Palmer to uradio. Za Brazilce je važno da u klubu imaju svojih zemljaka, a dolazak Joaa Pedra će tu imati značaj. Tu je i Andrey Santos, a baš bi značilo da je nekako Silva još tu. Prijavi
3. juli 2025.1 god. comment_365567 Diomande iz Sportinga je na putu za Crystal Palace, tako da Guehi lako moguće da odlazi. Želim vjerovati da su naši sposobni to realizirati. Ako ne, onda je Gonzalo Inacio najbolji izbor od tih Portugalaca, ali opet je pitanje bi li Sporting prodao oba stopera. U velikoj sam žalosti što naši ne gledaju na Schlotterbecka. Prijavi
3. juli 2025.1 god. Autor comment_365568 A meni je ensto bas drago sto ce nas Guehi zaobici. Nije los igrac ali nije ni svemirski brod za ove nase stopere. Chaloba je igrao s njim u Palaceu i nije bio nista losiji. Ocekujem da ce se Inter raspasti i da ce Bastoni biti dostupan. Vec sam negdje pisao da je moja zelja stoper Benfice Silva. Za sad ne spominju bas konkretna imena u vezi s nama, ne znam ni koga trazimo. Pojavila se vijest da je Renato Veiga na meti Bayerna ali samo ako Kim napusti klub. Prijavi
3. juli 2025.1 god. comment_365572 On 7/2/2025 at 2:51 PM, hamco said: Na osnovu cega si to zakljucio? Ništa značajnije nije napravio na svjetskom klupskom prvenstvu,a evo već su 4 utakmice prošle. Prijavi
3. juli 2025.1 god. Autor comment_365577 4 hours ago, BT14 said: Ništa značajnije nije napravio na svjetskom klupskom prvenstvu,a evo već su 4 utakmice prošle. Osim sto je bio u dvije utakmice igrac utakmice, i u jednoj najbolje ocijenjeni igrac. Dijete tek 18 napunilo, calma. Prijavi
4. juli 2025.1 god. comment_365594 18 hours ago, Bari said: Osim sto je bio u dvije utakmice igrac utakmice, i u jednoj najbolje ocijenjeni igrac. Dijete tek 18 napunilo, calma. Ni gol ni asistenciju u 4 utakmice, ne kažem da nije kvalitet za prema, već da nije nešto posebno kako se obećava. Prijavi
4. juli 2025.1 god. Autor comment_365600 4 hours ago, BT14 said: Ni gol ni asistenciju u 4 utakmice, ne kažem da nije kvalitet za prema, već da nije nešto posebno kako se obećava. Jesi li gledao utakmice pa kazes ili samo na osnovu statistike? Prijavi
4. juli 2025.1 god. comment_365602 1 hour ago, Bari said: Jesi li gledao utakmice pa kazes ili samo na osnovu statistike? Nisam gledao utakmice, ali jesam gledao highlights i u sve 4 utakmice bio je zapažen možda u dva tri navrata. Prijavi
4. juli 2025.1 god. comment_365604 57 minutes ago, BT14 said: Nisam gledao utakmice, ali jesam gledao highlights i u sve 4 utakmice bio je zapažen možda u dva tri navrata. Kao prvo trener ga stavlja na LW gdje je realno kao ljevak manje ucinkovit nego da igra RW. Kao drugo, nije ima ni srece bas sto se tice golova, protiv Porta su mu skidali loptu sa gol linije, protiv Botafoga mu je ponisten gol nakon malog ofsajda. Kao trece Palmeiras ne igra na izolaciju krila i cesto nije imao priliku da igra 1 na 1. Ja mislim da ce ovaj mali biti nas najbolji krilni igrac vec u narednoj sezoni samo ako dobije pravu priliku. Prijavi
5. juli 2025.1 god. comment_365610 Još k tome, igrao je protiv najboljeg lijevog beka svijeta. Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365665 Lijevi krilni je tu, Pedro je došao kao krilni/špica, još samo ostaje stoper i golman. Guehi/Inacio ili Schlotterbeck i Costa ili Kobel i opet smo svjetski vrh. No treba rješiti i odlaske. Petrović je na izlaznim vratima, Badiashile, Disasi, W. Fofana, Chillwell, Veiga, Ugochukwu, Chukwuemeka, Sterling, Felix, Broja, D. Fofana.... Sa tom momčadi smo u borbi za Premier ligu podjednako kao i City, Liverpool i Arsenal, možda dajem Liverpoolu milimetar prednosti, ali tu smo. Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365667 Valjalo bi kad bi mogli sve te nabrojane igrace prodati, a ne opet slati na neke pozajmice. Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365669 Ne znam zašto naši ne krenu po Nwanerija, idealna zamjena za Palmera, mlad, Englez, uklapa se u viziju kluba. Još godinu dana ima važeći ugovor. Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365670 10 minutes ago, Geremi said: Ne znam zašto naši ne krenu po Nwanerija, idealna zamjena za Palmera, mlad, Englez, uklapa se u viziju kluba. Još godinu dana ima važeći ugovor. Krenuli su tj. prate situaciju. Ako ne produži ugovor do kraja prelaznog roka, krenut će po njega. Prijavi
6. juli 2025.1 god. comment_365680 Pa s obzirom da ce Madueke doneti 40 do 50 milliona onda nema razloga za brigu. Prijavi
7. juli 2025.1 god. comment_365683 Apsolutno nemam problem sa prodajom Maduekea, potroši kamion lopti po utakmici, u situacijama pred golom protivnika u vecini slucajeva donese pogresnu odluku, i kroz sezonu je se provlacila prica o njegovom nezalaganju tako da rastanak je sasvim ok opcija. Moje skromno misljenje je da je to igrac za West Ham, Everton, tako te neke klubove. Koja mu je zamisao sa odlaskom u Arsenal ne znam, Saka je tu Tito, ocigledno je da oni traže nekog ko ce biti opcija sa klupe a ocigledno je da se i on slaže sa tom ulogom. Mislim da cim Madueke zalupi vratima da cemo mi krenuti po novo krilo, meni sve baca na to da cemo pokusati sjebati Tottenham za Kudusa. Prijavi
7. juli 2025.1 god. comment_365684 Tottenham možemo sjebati za Johnsona, za Kudusa nikako, osim da im ga prepustimo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.