Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Vec unazad 3 mjeseca imam neki osjecaj da ce taj blentavi Garnacho zavrsiti kod nas. Tacno razvije covjek intuiciju, jednostavno znas na koji nacin razmisljaju ova dvojica klauna od sportskih direktora.

Vjerovatno je drugi pravi razlog al ajde da vidimo.

Niko Kovac's press conference on the match against Ulsan HD!

…on the staff: “The only one who isn’t here is Jamie Gittens. We left him at home because he’s sick.”

Ornstein u nekoj emisiji rece da 01.07. pocinje nova finansijska godina i da je za ocekivati velike transfere ponajvise tu misli na Gyokeresa, Osimhena i Seska. Kaze da treba obratiti paznju i na Nicu Wiliamsa.

• Autor
1 minute ago, chiba said:

možda ja nisam dovoljno ispratio, ali ne vidim stvarno ko je taj Žao Pedro, poznat mi je kao Palmer onomad, znači nisam ni čuo za njega, na klipovima sve neke krompire od golova

Pratis li Premiership? Ako je odgovor potvrdan nije mi jasno kako ne znas ko je Joao Pedro. 

Kad god je Chelsea igrao protiv Brightona ja sam se uglavnom najvise plasio Mitome i Joao Pedra. To valjda dovoljno govori o kakvom se igracu radi.

Po onom sto sam ja upratio on je polivalentan igrac, moze igrati u napadu a moze i iza napadaca, recimo meni djeluje da je najbolji kao lijevi halfspace, nesto sto je juce Palmer igrao protiv Benfice. Mozda malo preskup ali svejedno dobar igrac.

Drago mi je pogotovo sto je Gittens zavrsen. Mnogo nam treba lijevo krilo i ako se vec nisu mogli dovesti Leao, Nico Williams ili Barcola, Gittens je sasvim ok izbor. Mozda decko i eksplodira pa nas sve zadivi, sigurno je da ima talenat i da ima dobar dribling, sut i eksplozivnost. 

55 minutes ago, Bari said:

Pratis li Premiership? Ako je odgovor potvrdan nije mi jasno kako ne znas ko je Joao Pedro. 

Bari :D

očigledno da upadam kao ko beše dal Elao ili neki firerov drugar koji samo što nije promašio sport o kome priča hahaha

njemu nismo zamerili, nadam se da nećete ni meni :D

Nisam oduševljen sa Joao Pedrom, ali očito su bolje opcije nedostupne.

Na stranu ova provikana imena kao Gyokeres, nadao sam se i Bierethu prije Pedra.

Pozitivna stvar je što smo vrlo rano doveli pojačanja i bit ćemo više manje kompletni za početak sezone. Nadam se da će se Gittens ubrzo pridružiti i službeno.

Volio bih i da se riješi situacija s Guehijom te Costom za golmana i to bi bilo to.

pozz ljudi od mene posle duzeg vremena..

i meni se cini da su igraci sto su dosli iste klase nego ovi sto jih imamo.. iskreno najvise od svih se radujem estavau.. za njega me bas zanima kako ce se snaci u pl… ali isto me zanima gde cemo sa svim tim igracima.. nkuku, madueke (ostaje?), felix itd… 

nadam se i stoperu i golmanu.. to mislim da nam treba sad bit prioritet

žoao pedro po meni top igrač, jedno od rijetkih pojačanja kojima sam zadovoljan. vidi se da zna igrati baš. džaksona nogirati u saudijsku arabiju ako bog da

Ne znam za vas ali ja nisam uopste ocekivao da ce nasi odraditi ovoliko posla do sada. Eh sad da li je moglo bolje, pa i nisam baš siguran, uvijek moze bolje ali opet kazem mislim da smo trenutno izvukli maksimum iz tržišta, naravno da ima boljih igraca od ovih imena koje smo doveli al sve su to nedostupni igrači ili igrači koji zahtjevaju velika obeštećenja i ogromne plate.

Mozemo mi reći da je Williams bolji igrac od Gittensa ali vec se zna da ce on cekati Barcelonu i pajdosa Yamala do kraja, Leao takođe bolji igrač ali Leao je nacrtan flop sa nula radne etike, Barcola nece nigdje iz Pariza, tako da mi je Gittens ok, ako nista imamo se cemu nadat, agilan je, cim primi loptu gleda prema golu tako da vidjet cemo. Delap zanimljiv igrac, tip napadaca kojeg nismo imali, mislim da smo tu jurnili da zavrsimo posao jer smo znali da su sve ostale mete poput Osimhena ili Gyokeres transferi koji mogu biti prekomplikovani prije svega zbog visokih plata koje ti igraci zahtjevaju. Što se Joao Pedra tiče, ako smo vec takav tip igrača tražili mozda je jedino Morgan Rogers bio bolja opcija, tako da sam i sa Joao Pedrom zadovoljan. Najveći plus vezano za Delapa i Pedra mi je sto su to igrači koji su upoznali već ligu.

Sviđaju mi se nagovještaji da ganjamo golmana i stopera tako da nadati se da i tu mozemo obaviti dobar posao.

Treba se okrenuti i izlaznim transferima koji trebaju biti jednako važni kao i ulazni jer se škarta baš nakupilo.

Rekao bih da Mareska nema šta da se žali ali ajde da sačekamo neki insajderski tekst, pošto čini mi se da nikad novinari toliko pristrasni nisu bili od kada pratim vesti za Čelzi

već sam u dva navrata pročitao da je uključen u transfere, i da se čuje i sa igračima

Da li on stvarno toliko brani Sančeza, to me jedini živo interesuje, neke odluke i izbore neću da komentarišem jel nisu za ovu temu, ovako u globalu, mislim da ima apsolutnu podršku da mu se dovede sve što želi, s tim da verovatno moraju da budu mladji igrači

Pise se da Liverpool ima agreement in principle sa Guehijem i da ce se transfer verovatnno uskoro realizovati jer je Quansah otisao u Leverkusen.

Nama ostaje onda neko iz Portugala ? Navodno smo Arauja opet skautirali na CWC.

1 hour ago, Whisper said:

Pise se da Liverpool ima agreement in principle sa Guehijem i da ce se transfer verovatnno uskoro realizovati jer je Quansah otisao u Leverkusen.

Nama ostaje onda neko iz Portugala ? Navodno smo Arauja opet skautirali na CWC.

Araujo je povredjen i nije igrao uopste na CWC.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.