Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

On 6/11/2025 at 11:38 AM, hamco said:

Joao Felix, Raheem Sterling, Axel Disasi and Ben Chilwell will NOT be involved in Chelsea’s Club World Cup squad. (via @TheAthleticFC)

mozda ih je trebalo ubaciti da se lakse prodaju

Woltemade ne bi bio promašaj.

Preslika Havertza, visok, tehnički dobar, čak i brz.

Može igrati desetku, može biti centarfor.

Mislim ako se riješimo Fofane i Broje da bi nam dobro došao.

8 golova u 10 utakmica i još toliko asistencija nije zanemarivo, jako dobre brojke, a to se vidi i na terenu koliko odskače kvalitetom.

Ne znam jeste li primijetili, ali opet pokušavamo kupiti nedokazane igrače. Delap, dobra sezona u Ipswichu, ali to nije nikakva garancija vrhunske kvalitete. Rekli smo da treba napadač svjetske klase, doveli smo Delapa i treba još neko pored njega da dođe. Ta klasa nisu ni Ekitike, pogotovo ne Woltemade. Još uvijek. Lijevo krilo koje ganjamo je Bynoe Gittens. Daleko od dokazanog igrača. Bolju sezonu u BVB je imao Sancho prije nego što je došao, nego što on ima. Ovaj prelazni rok je, sa izuzetkom interesa za Maignana, samo nastavak svih transfer politika od ranije. Bez istinske klase u napadu i na lijevom krilu, ova ekipa neće doživjeti napredak.

Moj dojam je da ova ekipa igra timski, nema više jednog Hazarda koji uzme loptu, prođe 4 igrača i zabije gol.

Imamo nekoliko individualnih igrača koji rade prevagu, ali igramo timski.

Sad to treba samo nadogradit, a meni se Gittens odlično uklapa u to.

Ne mogu oprostiti gospodi koja je pokupovala pola Cityeve omladinske škole, a Villa je uzela Rodgersa za pišljivih 10 milijuna. Još da njega imamo, da rotira Palmera i lijevo krilo, to bi bila pjesma.

Sad nam takav igrač fali.

9 hours ago, Adi said:

Ne znam jeste li primijetili, ali opet pokušavamo kupiti nedokazane igrače. Delap, dobra sezona u Ipswichu, ali to nije nikakva garancija vrhunske kvalitete. Rekli smo da treba napadač svjetske klase, doveli smo Delapa i treba još neko pored njega da dođe. Ta klasa nisu ni Ekitike, pogotovo ne Woltemade. Još uvijek. Lijevo krilo koje ganjamo je Bynoe Gittens. Daleko od dokazanog igrača. Bolju sezonu u BVB je imao Sancho prije nego što je došao, nego što on ima. Ovaj prelazni rok je, sa izuzetkom interesa za Maignana, samo nastavak svih transfer politika od ranije. Bez istinske klase u napadu i na lijevom krilu, ova ekipa neće doživjeti napredak.

Dozivjet ce napredak ali minimalan. Ne samo napadac i lijevo krilo vec su nam potrebni i golman i stoper. Nama je Chalobah odjednom dobar a do prije 2 godine nam je bio mozda i najslabija karika u odbrani.

Trebaju nam 4 igraca na 4 pozicije ali da su ekstra klase. Naravno ovo sto zelimo bi pojacale i druge ekipe a kamoli nas. 

Ocito je da to necemo dozivjeti i da cemo kupovati samo na ovaj nacin. Potencijalno buduce ekstra klase i nadati se da cemo ubosti jos jednog Palmera.

Jedino je kupljen Tosin zato što se namestilo da je besplatan, od starijih igrača, neću sad da zalazim u kvalitet, i evo za ovog iz Milana što su poslali ponudu.

Ostalo, tek ponekad se onako stidljivo provuče neko izvikano ime tipa Osimen, ali i to ne uzimam za ozbiljno zato što je to sitno, kad tebi svi ostali tekstovi pomunju npr Ektitea, ostalo i ne vidim da se pominje neko od igrača 25+

Nama treba samo par iskusnijih igraca, ne iskusnijih u smislu godina vec nekoliko sezona na vrhunksom nivou iza sebe. To se moze i sa 25 godina. 
Meni je drago da uprava zeli podmladiti ekipu, evo uspjeli su u tome, jos samo da se rijesimo ovih starosjedilaca koji ne igraju nikako ili se na njih ne racuna i to je to. Ali sad treba nadograditi ekipu sa par kvalitetnih igraca. Ne treba sad ici u krajnost i imati neke apsurdne zabrane kupovine igraca samo ako su stariji od 25. To je problem, nije problem sto su podmladili ekipu i krenuli u totalno rebuild. 

I psg je kupovao slicno nasima i podmladili ekipu i to bas podmladili ali su od ranije imali nekoliko igraca koji su iskusni i koji imaju X sezona iza sebe na vrhunskom nivou (Donaruma, Dembele, Ruiz, Hakimi).

Vitinha, Neves, Kvara, Doue, Pancho, Kim, Zaire, Barcola, sve su to mladi igraci i jos nedokazani u trenutku kupovine.

Nasi su pogrijesili jer su odlucili prodati sve sto je od prosle uprave ostalo sto je pogresno. Mogli i trebali su se ostaviti kljucni igraci koji su iskusni i lideri, njih nekoliko i to je to. Al jebat ga sad, al ako su vec prodali onda sad dovedi par igraca koji su klasa, imaju iskustvo i nece pucati pod pritiskom i grijesiti u najobicnijem pasu  kada "moras pobjediti utakmicu" ili kada igras protiv velike ekipe.

Ja i dalje tvrdim da imamo dobre temelje, samo sad trebamo kvalitetno nastaviti graditi.

Naravno da može, kao i za sve u životu, ni u čemu ne treba preterivati, ići iz krajnosti u krajnost.

to da ti skupiš 15 igrača klinaca koji na papiru imaju dobre ocene može da funkcioniše samo na FIFI, ne kažem sad da nam je to najveći problem ali uvek treba imati jezgro tima i oko njega graditi, dodavati, kao što je onomad Azar stasao uz starije igrače npr.

sad jedino ako su naši procenili da neko nije dostupan, ne znam možemo samo da pričamo napamet... i totalno je druga priča ako je STAV KLUBA DA SE SAMO TAKVI (mladji igrači) kupuju i nikako drugačije

Dovodila je i Romanova uprava u periodu 2011-2014 igrače u dobi oko 20 godina: Courtois, Hazard, Oscar, De Bruyne, Marin, Salah, Moses, Willian, Lukaku i dr. ali su imali uz sebe iskusne igrače, iskusnu odbranu što je veoma bitno (Terry, Ivanović, Cole, Cahill, Luiz) na koju se mogu osloniti. Ekipa se uvijek podmlađivala, i Mourinhov tim je bio tada najmlađi koji je osvojio ligu, pa i kasnije onaj koji je uzeo LP 2021. godine je bio pun jako mladih igrača. Ali su sve te ekipe imale iskusne igrače na pozicijama na kojima je to bitno.

18 hours ago, Adi said:

I Doue je imao bezveze statistiku, ali svi ga trazili, ukljucujuci i nas, pa ga vidi sta radi u PSGu. Gittens izgleda bas slicno tom profilu, samo da ne pretjerujemo sa ciframa i da ga dovedemo u normalnoj valuti.

čitam nešto da je quenda plaćen 52m evra auuu

Inače jedna stvar mi nije jasna, mi smo bukvalno u jednom danu kupi njega, i onog drugog za nekih ukupno 70m i to smo istresli ne trepnuvši

na drugu stranu, napadač koji nam je bio gorući problem, kupuje se Delap za 30, ne pišem ovo protiv Delapa ali ne razumem zašto se za ono što nam je najpotrebnije ne daju pare kolko god to koštalo ako već nemamo nekog našeg igrača, a bitno da se za random igrača daje 20-50 miliona

@chiba Quendu su nasi preplatili samo da im se ne ponovi situacija sa Doueom, kojeg je PSG lagano pokupio. Inace momak blista na EP za mlade.

Nasi nece dovesti igraca koji se ne uklapa u njihovu viziju vodjenja kluba bez obzira sto nam gori pod nogama.

1 hour ago, Whisper said:

@chiba Quendu su nasi preplatili samo da im se ne ponovi situacija sa Doueom, kojeg je PSG lagano pokupio. Inace momak blista na EP za mlade.

Nasi nece dovesti igraca koji se ne uklapa u njihovu viziju vodjenja kluba bez obzira sto nam gori pod nogama.

Treba spomenuti i da je najmladjo igrac prvenstva, njegovi saigraci iz reprezentacije i iz drugih reprezentacija redom imaju 21-23 godine.

• Autor
4 hours ago, Whisper said:

Ja ne znam sto je ljudimo to tesko shvatiti, Imaju svoju viziju i tjt, njihove pare njihova ulaganja mogu sta hoce i kako hoce.

Quenda je bas talenat nema sumnje. Mene samo zanima kako ce se Sporting ponasati u narednoj sezoni tj hoce li ga forsirati ili ce gurati nekog svog novog klinca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.