Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

7 minutes ago, hamco said:

Jbte zamislite ovaj napad u Bayernu.

Kane
Leao-Musiala-Olise

Mislim da bi imali najjaci napad u evropi.

Ili igraca manje u timu kad se Leau ne igra.

12 minutes ago, Whisper said:

Ili igraca manje u timu kad se Leau ne igra.

Leao ce preskakati onu nejac u Bundesligi. Leao je za klasu bolji od svakog igraca tamo. Njegove fizikalije i igra 1 na 1 je nesto sto mozda ni jedan igrac nema trenutno. 
Istina, on je specifican i treba ga tjerati da daje maksimum, ali to je vec do trenera a u Milanu je ove godine bilo svega samo ne kvalitetnih trenera i dobrog hendlanja i odnosa sa igracima.

4 minutes ago, hamco said:

Leao ce preskakati onu nejac u Bundesligi. Leao je za klasu bolji od svakog igraca tamo. Njegove fizikalije i igra 1 na 1 je nesto sto mozda ni jedan igrac nema trenutno. 
Istina, on je specifican i treba ga tjerati da daje maksimum, ali to je vec do trenera a u Milanu je ove godine bilo svega samo ne kvalitetnih trenera i dobrog hendlanja i odnosa sa igracima.

Njegovi igracki kvaliteti nisu upitni uopste, samo sto je nekad lenj i nezainteresovan i setka se po terenu ko misica.

Milan je prodao Rejindersa, prica se i o odlasku Hernandeza, Maigana, Leaoa... Ne razumem njihove poteze trenutno.

Ne trebaju nam takve primadone, hoću 11 timskih igrača koji krvare jedan za drugoga.

A i sa nogometnog aspekta je precjenjen igrač.

Niti bi on došao za 200k po tjednu.

“Mnogo dobre vijesti iz Engleske - Amorim je obavijestio upravu da je njegova uloga u predstavljanju projekta i uvjeravanju Viktora Gyökeresa da se pridruži Manchester Unitedu završena i uspješna. Rekao je da je sada na klubu da finalizira finansijske uslove s igračem i Sportingom. Sve je veći optimizam da će se Gyökeres na kraju odlučiti pridružiti Unitedu.”

Ovo sam pročitao na Man Utd BiH. Nadam se sa nije istina i da se naši nisu zadovoljli samo Delapom. Jacksonom treba nogirati i dovesti Gyokeresa ali budući da ako Delapu dali broj 9, sve sam manje optimističan i moguće je da dovedemo nekoga drugog, vjerovatno onu Kitu.

Odlaskom Sancha mi nemamo lijevo krilo, mislim da bi lijevo krilo trebalo biti prioritet u odnosu na desno krilo, baviti se Kudusom i natezati se sa West Hamom u trenutku kada nemas lijevo krilo mi je malo nelogično.

Treba tražiti startno lijevo krilo i nekog ispod radara ko bi mogao biti pogodak, za kategoriju "ispod radara" ja bi pokusao sa Semenyom iz Bournemoutha.

Kudus igrac koji gram mozga nema. Nebildani Neto crno koze. Ima sve predispozicije da bude odlican igrac ali dzabe kad je glup ka stup. Plus ovo sto King govori, apsolutno nema potrebe za jos jednim desnim krilnim igracem. Ne zaboravite da nam dolazi Estevao tako da cemo imati Neta, Maduekea, Estevaa i jos Palmer moze tu igrati po potrebi. Kudus da kosta 10m je nepotreban a kamoli 70m.

Nadam se da naši znaju šta rade jer Kudus je mačak u vreči, Madueke je bolji igrač.

No ako već gledaju desno krilo, kako samo nisu vidjeli Brenana Johnsona iz Tottenhama koji bi već bio pojačanje.

Rezervnog veznjaka smo doveli gdje nije gorilo pod nogama, centarfora smo doveli gdje je gorilo, sad se treba komcentrirat na Gittensa gdje isto tako gori pod nogama.

Kolega King Chelsea je napisao da treba i rezervnog naći, no zaboravio je da dolazi Quenda koji je plaćen preko 50 milijuna, takav igrač ne ide na posudbe, a kada dovedemo Gyokeresa onda i Jackson može na krilo.

1 hour ago, Whisper said:

Info u medijima je da se trazi profil igraca koji je LW/AMC. U tom slucaju moze Rodgers iz Ville, zapravo on je idealno resenje. 

Rodgers je isto ljevak, ako se ne varam. Dobar igrac, atipican ofanzivac s obzirom na visinu. Sigurno ce trebati pored Delapa jos barem 1 igrac tu u napadu.

Ovo je već ozbiljno, čitam prema navodima skysports west ham zainteresovan za trampu kudus sanchez uz našu doplatu, ali bih se usudio reći da je to nabadanje ućoravo naslijepo.

Radije bih Dioga Costu, ali moze i Maignan za nekih 20 miliona ako to znaci da ce se Sanchez prodati. Taman nekoliko godina, pa Pendersa ili nekog drugog mladica koji ce ga moci zamijeniti. 

Znaci Delap, Gittens (Karetsas), stoper (Diomande, Inacio ili neki drugi stoper iz Portugalske lige) i jos jedan napadac pored Delapa. Bit ce jebeno i prodati ovaj sav otpad sto imamo, ali kontam da mnogi imaju dobru trzisnu vrijednost za razliku od prijasnjih sezona.  

17 hours ago, Wisey said:

Rodgers je isto ljevak, ako se ne varam. Dobar igrac, atipican ofanzivac s obzirom na visinu. Sigurno ce trebati pored Delapa jos barem 1 igrac tu u napadu.

Desnjak je RoGers. Mislim sa se trazi jak ball carrier, posebno kroz centralni deo terena. Treba nam takav igrac jer precesto smo se mucili kruzenjem oko kaznenog. 

Kudusa dosta hvale zbog svojih fizikalija, (dobija skoro polovinu svojih duela na zemlji), kvalitetnog driblinga i tog ball carrying sposobnosti. 

Da je neki drugi trener u pitanju mogli bi da komentarisemo igrace i njihov eventualni doprinos ekipi. 

Mareska ima cudne neke stavove i sigurno vidi i razmislja drugacije od nas i logike kojom se mi vodimo. 

Ma bilo kakvi prihodi od ovih otpadaka su dobrodošli, jer ako nismo već popušili kaznu ffpa očigledno da poslujemo u okvirima ffpa. Lukaku, Felix, Nkunku,Kepa, Ugochukwu, Petrović (nije otpadak, ali ga naši ne vide kao prvog golmana), Broja, Sterling, Disasi, Chukwumeka(ne bih ga prodavao, dao bi mu rolu Dewsbury Halla), Chilwell, Sanchez, KDH, David Fofana, i Maduekea bih prodao za fine pare, mislim da nije toliko bezobrazno tražiti za njega 60 miliona eura. Može se realno zaraditi  oko 250 miliona eura bez ikakvih problema. 

48 minutes ago, BT14 said:

Ma bilo kakvi prihodi od ovih otpadaka su dobrodošli, jer ako nismo već popušili kaznu ffpa očigledno da poslujemo u okvirima ffpa. Lukaku, Felix, Nkunku,Kepa, Ugochukwu, Petrović (nije otpadak, ali ga naši ne vide kao prvog golmana), Broja, Sterling, Disasi, Chukwumeka(ne bih ga prodavao, dao bi mu rolu Dewsbury Halla), Chilwell, Sanchez, KDH, David Fofana, i Maduekea bih prodao za fine pare, mislim da nije toliko bezobrazno tražiti za njega 60 miliona eura. Može se realno zaraditi  oko 250 miliona eura bez ikakvih problema. 

Prije bih Neta prodao nego Maduekea.

• Popularna objava

Sad je jasno zašto je Madueke imao daleko bolje brojke u holandiji, prosto zato što je ono takmičenje 3 nivoa ispod premiershipa

podseća me malo na situaciju za Zahom koji nije uspeo u Junajtedu, da bi tek pokazao malo ozbiljnosti u CP, jbg mislim da je mogo mnogo bolje, kao što i ovaj naš babun može bolje ali dzabe kad je problem u glavi pre svega

Ovako kad gledam, mi imamo standardne Enzo, Kaisedo, Palmer, pa i Neto možda, ostalo je sve da ne znaš šta da očekuješ od njih, jedino ako taj mali Estevao ne eksplodira i izbaci ostale iz prve postave

Ponovo ima da porošimo velike novce na ta krila, kao da nismo potrošili kamione para i do sad, i ništa nismo uradili, sve se ponovo svodi na to da li će Palmeru biti dan ili ne

Gledao sam dosta puta Milan ove sezone, Maignon je imao baš dosta da ih tako nazovem ispodprosječnih partija, imao je dosta individualnih loših reakcija, tako da trenutno Maignon mi nije neka asocijacija za sigurnost.

Sa druge strane opet mi je on svemirski brod za ovo sve što imamo već, tako da pozdravio bi njegov eventualni dolazak. Ušao bi u novu sezonu sa Maignonom i Petrovicem.

Koliko vidim naši su ušli u taj neku mod cijenjkanja, on ulazi u posljednju godinu ugovora, koliko vidim italijanski mediji plivaju između toga da on želi kod nas do toga da zapravo Milan želi da se riješi igrača poput Hernandeza i Maignona, tako da vjerovatno su naši nanjušili situaciju u kojoj se mogu igrati opasnih trgovaca.

Otišla je nova ponuda od 15 miliona eura.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.