8. juni 2025.1 god. Popularna objava comment_365016 Lik se zove Maignan. Sad odjednom postao Maignon. Ovo je logičan slijed evolucije njegovoga imena: Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365021 Dajte 100m za Ekitikea frajer je svemirski brod za Jacksona. Fubdalski Wembanyama! Prijavi
8. juni 2025.1 god. Popularna objava comment_365022 Svemirski brod za Jacksona je svaki igrac koji zavrsava zicere. U ovom klipu nisam jednom vidio igru ledjima, primanje lopte u guzvi, neki potez na postavljenu odbranu. Sva igra je na velikom prostoru, napad direktan i okomit ili u 16m 1 na 1. U Premiershipu se igra mnogo bolja odbrana, 3 puta jaci presing na igraca i loptu a sudije tolerisu dosta vise kontakta nego u Bundesligi. Nije cudo zasto su mnogi vrhunski napadaci bas u Celziju flopali. Ako dovedu tog momka, nadam se da ce me razuvjeriti ali ja sam momentalno skeptican za sve sto nam iz njemacke lige dolazi. Za Havertza su isto govorili ti twitter strucnjaci 'generational talent' a ono lik dodje i odbija se lopta od njega. Takodjer smo imali losa iskustva s Wernerom te Nkunkuom. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365023 Imamo Delapa za to Zato kad Unitedu dodje Gyokeres pa budu imali ovakav napad: Gyokeres Cunha-Mbeumo Dorgu-Bruno-Ugarte-Amad Stoke City na steroidima. Salu na stranu ali United ako uspije imati ovakvu postavu ovo ce biti izuzetna ekipa i fizicki i po skillovima. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365025 1 hour ago, hamco said: Dajte 100m za Ekitikea frajer je svemirski brod za Jacksona. Fubdalski Wembanyama! Dao bih goli kurac za njega, neozbiljan igrač u ligi koja ostavlja mnogo prostora napadačima, još je mlad. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365028 Nije mi jasno to, kupljen je Delap koji je mlad i tek treba da vidimo da li će nešto biti uopšte od njega... nije da sam sad nešto preterano uveren da ćemo sa njim, onako kako sam i pisao (da samo kupimo "normalnog" napdača imati siguran top 4)... Zašto bi sad davali pazi 100m za nekog klinca koji ima 2-3x slabije brojke od Halanda i koji je stvarno dominirao i eto posle nastavio i u Sitiju. Čak je i flop Verner daleko bolje izgledao... pa nije uspeo Mislim i dalje da bi trebali da pojurimo malo tog golmana što se i vidim radi na tome, i eventualno uz malo više prodaje da se onda pojačamo sa štoperom i to kvalitetnim, jel ne vidim šta bi nam značilo da ponovo dodajemo nekog talenta, isuviše nam je mlada ekipa. Gitens je baš mlad, ne bi me iznenadilo da ga pojede pritisak, ali živi bili pa videli... Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365029 18 miliona eura, dogovoren ce biti Maignan. Ne gotivi nikako Petrovica nazalost, pa se mora ovako neko dovoditi. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365031 Ovo su napadači koji su imali brutalne sezone u Eintrachtu zadnjih godina, nekad u toku sezone sam izbacio i detaljnu statistiku: Sebastian Haller Luka Jović Andre Silva Randal Kolo Muani Omar Marmoush Prva četvorica su propala u narednim klubovima, za petog ćemo još da vidimo. Prijavi
8. juni 2025.1 god. comment_365038 Neko je o Nici Williamsu rekao da je "meh". Odgovorno tvrdim da je bolji od sve i jednog našeg krila. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365040 Nico je dobar, drugačiji tip od Sancha, ali isto traži visoku plaću. Skuplji od Gittensa i traži više novaca, ali ako propadne dolazak Gittensa, onda bih Williamsa. Ali prije Williamsa bih bacio udicu u Parizovo dvorište za Barcolu, on je jadan uvijek rezerva, a odličan igrač. Ako sva 3 propadnu onda možda Baena iz Villareala ili kako se već preziva. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365042 Steta sto nasi nisu zaganjali Leaa prije. Njemu bi bas godila promjena sredine, posebno prelazak iz Italije i žabarskog mentaliteta. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365043 Ma ponašaju se isto dijete na pesu, čak i gore, jer dijete dovede sebi zvijezda. Kakav ekitike, kakva kidara iz grčke za 35 miliona funti, debilni transferi. Gittens mi je prihvatljiv za 35 miliona funti sve preko je bacanje para. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365044 Mamadou Sarr dobrodošao. Ne očekujem ništa, tako da me može samo ugodno iznenaditi ako nešto ostvari. Prijavi
9. juni 2025.1 god. comment_365046 krenuo sam da tripujem da imao 15 transfera po 20m a niko od njih nije skupio 2 utakmice sve skupa Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365097 24 minutes ago, reLo said: Svi žele kod nas, a nikog da dovedemo. Ubleha. Pa realno pokusavali su nas i Milan a pogotovo BVB prefarbati upravo zbog kraja transfer roka danas. Mislili su izvuci sto vise. Za Maignana se svi slazemo da su trebali i morali dati, ali za Gittensa je toliki bezobrazluk pogotovo sto su 2x govorili cijenu i svaki put iznova trazili jos vise. Vjverovatno ce se opet pregovarati s obojicom igraca, mozda s jednim samo, transfer rok se ponovo otvara 16.06 pa cemo vidjeti. Steta sto nece igrati na CWC ali ima tu novih igraca koje vrijedi oprobati. Prijavi
10. juni 2025.1 god. comment_365108 ako je igrač prijavljen za jedan klub, onda do kraja tog turnira ili učešća na njemu, igrač ne može da igra za drugi klub Inače, zbilja mislim da nije u redu da sad puštaju priču da Čelzi nastavlja praksu, da oni igrači koji su bili na pozajmici, da se uopšte ne registruju za ovo takmičenje, znači tom logikom, Felix, Disasi, Sterlig, Čilvel, Petrović sada će negde tamo blejati, i drkati kući i čekati da se prodaju, bez prilike da se malo pokažu i tako možda još privuku pažnju jel ih je jelte neko totalno precrtao ja stvarno ne znam ko bi sad dao više novca za ove igrače, znači ako je neko hteo da ih kupi, pa do sad bi ih kupio??? šta dobijamo više sa tim da se igrači totalno odstrane iz ekipe??? Prijavi
11. juni 2025.1 god. comment_365114 Pa više smisla ima da igraju igrači na koje računaš u budućnosti. Zamisli da si Chalobah, prošao si sve što si prošao, u drugoj polusezoni sve dao za klub i sad ti vrate nekog Disasija sa posudbe da igra ispred tebe da se malo proda. Uostalom, ne znam šta bi Disasi mogao napraviti da privuče pažnju nekoga. Prijavi
11. juni 2025.1 god. comment_365116 Ne racunaju na Petrovica, nema to veze jel posudjen bio ili nije, eto Santos je primjer. Procitao sam maloprije i da Paez nece ici, planiraju ga na posudbu vjv u Strazbur. Za njega mi ima smisla jer ima najvecu konkurenciju u vidu Palmera i Enza a i mlad je tako da ce mu mozda najvise i goditi odlazak u Strazbur. Vise me zanima sta je sa Pendersa, Essuoga, Sarra, da li ce oni ici i dobiti sansu? Delap je vec potrvdjeno da ide na CWC. Kako god, znam samo da ne smijemo sezonu poceti sa Sanchezom i Jorgensenom na golu. Ako ce dovesti novog golmana posle CWC onda ok. Ako mogu uzeti 30-40 miliona za Petrovica i iskoristiti za kupnju novog golmana, sad potpisujem. Prijavi
11. juni 2025.1 god. comment_365118 Gitensa je prijavila Borusija za ovaj turnir.... a zašto nemamo spisak naših igrača službeno objavljeno ili ja ne mogu da nadjem??? dal je istina da je Nkunku prijavljen Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.