Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Popularna objava

Svemirski brod za Jacksona je svaki igrac koji zavrsava zicere. U ovom klipu nisam jednom vidio igru ledjima, primanje lopte u guzvi, neki potez na postavljenu odbranu. Sva igra je na velikom prostoru, napad direktan i okomit ili u 16m 1 na 1. U Premiershipu se igra mnogo bolja odbrana, 3 puta jaci presing na igraca i loptu a sudije tolerisu dosta vise kontakta nego u Bundesligi.  Nije cudo zasto su mnogi vrhunski napadaci bas u Celziju flopali. 

Ako dovedu tog momka, nadam se da ce me razuvjeriti ali ja sam momentalno skeptican za sve sto nam iz njemacke lige dolazi. Za Havertza su isto govorili ti twitter strucnjaci 'generational talent' a ono lik dodje i odbija se lopta od njega. Takodjer smo imali losa iskustva s Wernerom te Nkunkuom.

Imamo Delapa za to :D

Zato kad Unitedu dodje Gyokeres pa budu imali ovakav napad:

Gyokeres

Cunha-Mbeumo

Dorgu-Bruno-Ugarte-Amad

Stoke City na steroidima. Salu na stranu ali United ako uspije imati ovakvu postavu ovo ce biti izuzetna ekipa i fizicki i po skillovima. 

1 hour ago, hamco said:

Dajte 100m za Ekitikea frajer je svemirski brod za Jacksona. Fubdalski Wembanyama!

Dao bih goli kurac za njega, neozbiljan igrač u ligi koja ostavlja mnogo prostora napadačima, još je mlad. 

Nije mi jasno to, kupljen je Delap koji je mlad i tek treba da vidimo da li će nešto biti uopšte od njega... nije da sam sad nešto preterano uveren da ćemo sa njim, onako kako sam i pisao (da samo kupimo "normalnog" napdača imati siguran top 4)... 

Zašto bi sad davali pazi 100m za nekog klinca koji ima 2-3x slabije brojke od Halanda i koji je stvarno dominirao i eto posle nastavio i u Sitiju.

Čak je i flop Verner daleko bolje izgledao... pa nije uspeo

Mislim i dalje da bi trebali da pojurimo malo tog golmana što se i vidim radi na tome, i eventualno uz malo više prodaje da se onda pojačamo sa štoperom i to kvalitetnim, jel ne vidim šta bi nam značilo da ponovo dodajemo nekog talenta, isuviše nam je mlada ekipa.

Gitens je baš mlad, ne bi me iznenadilo da ga pojede pritisak, ali živi bili pa videli... 

Ovo su napadači koji su imali brutalne sezone u Eintrachtu zadnjih godina, nekad u toku sezone sam izbacio i detaljnu statistiku:

Sebastian Haller

Luka Jović

Andre Silva

Randal Kolo Muani

Omar Marmoush

Prva četvorica su propala u narednim klubovima, za petog ćemo još da vidimo.

Nico je dobar, drugačiji tip od Sancha, ali isto traži visoku plaću.

Skuplji od Gittensa i traži više novaca, ali ako propadne dolazak Gittensa, onda bih Williamsa.

Ali prije Williamsa bih bacio udicu u Parizovo dvorište za Barcolu, on je jadan uvijek rezerva, a odličan igrač.

Ako sva 3 propadnu onda možda Baena iz Villareala ili kako se već preziva.

Ma ponašaju se isto dijete na pesu, čak i gore, jer dijete dovede sebi zvijezda. Kakav ekitike, kakva kidara iz grčke za 35 miliona funti, debilni transferi. Gittens mi je prihvatljiv  za 35 miliona funti sve preko je bacanje para. 

24 minutes ago, reLo said:

Svi žele kod nas, a nikog da dovedemo. Ubleha. 

Pa realno pokusavali su nas i Milan a pogotovo BVB prefarbati upravo zbog kraja transfer roka danas. Mislili su izvuci sto vise. Za Maignana se svi slazemo da su trebali i morali dati, ali za Gittensa je toliki bezobrazluk pogotovo sto su 2x govorili cijenu i svaki put iznova trazili jos vise.

Vjverovatno ce se opet pregovarati s obojicom igraca, mozda s jednim samo, transfer rok se ponovo otvara 16.06 pa cemo vidjeti. Steta sto nece igrati na CWC ali ima tu novih igraca koje vrijedi oprobati.

ako je igrač prijavljen za jedan klub, onda do kraja tog turnira ili učešća na njemu, igrač ne može da igra za drugi klub

Inače, zbilja mislim da nije u redu da sad puštaju priču da Čelzi nastavlja praksu, da oni igrači koji su bili na pozajmici, da se uopšte ne registruju za ovo takmičenje, znači tom logikom, Felix, Disasi, Sterlig, Čilvel, Petrović sada će negde tamo blejati, i drkati kući i čekati da se prodaju, bez prilike da se malo pokažu i tako možda još privuku pažnju jel ih je jelte neko totalno precrtao

ja stvarno ne znam ko bi sad dao više novca za ove igrače, znači ako je neko hteo da ih kupi, pa do sad bi ih kupio??? šta dobijamo više sa tim da se igrači totalno odstrane iz ekipe???

Pa više smisla ima da igraju igrači na koje računaš u budućnosti. Zamisli da si Chalobah, prošao si sve što si prošao, u drugoj polusezoni sve dao za klub i sad ti vrate nekog Disasija sa posudbe da igra ispred tebe da se malo proda. Uostalom, ne znam  šta bi Disasi mogao napraviti da privuče pažnju nekoga.

Ne racunaju na Petrovica, nema to veze jel posudjen bio ili nije, eto Santos je primjer. Procitao sam maloprije i da Paez nece ici, planiraju ga na posudbu vjv u Strazbur. Za njega mi ima smisla jer ima najvecu konkurenciju u vidu Palmera i Enza a i mlad je tako da ce mu mozda najvise i goditi odlazak u Strazbur. 
Vise me zanima sta je sa Pendersa, Essuoga, Sarra, da li ce oni ici i dobiti sansu? Delap je vec potrvdjeno da ide na CWC.

Kako god, znam samo da ne smijemo sezonu poceti sa Sanchezom i Jorgensenom na golu. Ako ce dovesti novog golmana posle CWC onda ok. 

Ako mogu uzeti 30-40 miliona za Petrovica i iskoristiti za kupnju novog golmana, sad potpisujem.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.