3. juni 2025.1 god. comment_364834 Ovo su mu ozljede posljednjih sezona: Dakle, samo je 2023-2024 imao ovih skoro 5 mjeseci odsustva, ovo ostalo je sve sitno.. Po meni nije alarmantno zbog toga odustati od njega. Ali 29 godina na leđima ima, može deda biti našim mladićima. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364840 Ako dodje Maigan lepo bi bilo da Djordje ode njima. Mislim da bi uspeo u Seriji A, Milan je veliki klub i bice borbe za trofeje. Maigan je odlican golman, zahteva solidnu rezervu doduse jer zna da secka sa povredama ali sem toga je klasa. Podrzavam ovakav transfer. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364846 Maignan 29 godina, pa sta je to za jednog top golmana? Moze i 10 sezona jos na top nivou biti. To bi bio netipican transfer za ovu Upravu. Talijani bi ga sigurno prodali za dobru cijenu a mi imamo dosta aduta s kojima bismo mogli trgovati. Gittens je onako, nit smrdi nit mirise. Kad god sam ga gledao, a to ruku na srce nije bilo puno puta, djelovao mi je dosta prosjecno. Ni u Dortmundu nije vodja ekipe bio, nije u Bundesligi dominirao. Mlad je igrac, kockat cemo se s velikom lovom. To nam je ionako transfer politika. Nek oni uzmu Cukvuemeku od nas, dodat cemo 30ak miliona i ok. To bi bio posten deal. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364850 Steta sto Sancho nije pristao na manju platu, imam osjecaj da je on ponajbolji od svih krila koje imamo. Ne mogu zamisliti prvu postavu sa Maduekeom na krilu. Prijavi
3. juni 2025.1 god. comment_364851 Maigan ce biti 30m€ maks. Pise se da je cena Gittensa 30m£ Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364856 Delap 30, Gittens 30 i Maignan 30...kakav steal. Još prethodno Essugo 20-ak. To otvara prostora da se dovede još jedan centarfor uz Delapa i barem jedan skuplji stoper. Gittens će za 5 godina vrijediti preko 100. Maignan, Guehi, Inacio, Essugo, Gittens, Delap i Gyokeres, e to bi bio prijelazni rok koji bi nas vratio u borbu za titulu. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364857 Za Maignana ja jos nisam siguran koliko su ove vijesti tacne. U zadnje vrijeme mnogi igraci tj. njihovi agenti koketiraju sa novinarima i plasiraju fake vijesti kako je njihov igrac u pregovorima sa drugom ekipom kako bi se pritisla druga strana i izvuko bolji ugovor. Ne treba jos uvijek puno ocekivati kada je ovaj transfer u pitanju jer Maignan je doslovno u pregovorima sa Milanom a Allegri ga zeli ostaviti po svaku cijenu i to moze igrati veliku ulogu takodjer. Vidjet cemo ali meni mirise da ce Mike ostati u Milanu. Nadam se da grijesim. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364858 47 minutes ago, hamco said: Za Maignana ja jos nisam siguran koliko su ove vijesti tacne. U zadnje vrijeme mnogi igraci tj. njihovi agenti koketiraju sa novinarima i plasiraju fake vijesti kako je njihov igrac u pregovorima sa drugom ekipom kako bi se pritisla druga strana i izvuko bolji ugovor. Ne treba jos uvijek puno ocekivati kada je ovaj transfer u pitanju jer Maignan je doslovno u pregovorima sa Milanom a Allegri ga zeli ostaviti po svaku cijenu i to moze igrati veliku ulogu takodjer. Vidjet cemo ali meni mirise da ce Mike ostati u Milanu. Nadam se da grijesim. Nasi se opet cenkaju za sitnis, i ako deal propadne zbog toga treba ih nabiti metlom u dupe. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364859 Bem ti seljake i cjenkanje za 5 miliona za ovakvog golmana. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364860 Ja vam kazem, smrdi sve na lafinu i igre agenta. Nisu nasi ludi da se cjenkaju za 5 milliona a ovamo na nepoznate igrace daju 2x vise nego sto vrijede, pustite te price. Po Romanu ispada da nudimo 10m, mislim ko god vjeruje u ovo lud je. Ovo je nesto sto se stalno desava kada su obnove ugovora u pitanju. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364862 1 minute ago, Didi11 said: Ma nasi su debili, ako ovo propadne nek zatvore klub Ponavljam, uopste ne mora znaciti da ga nasi i zele. PR je danas veoma jak, novinari uzimaju veliku lovu za distribuciju vijesti a razmisli malo o ovome iznad sto sam pisao. Allegri je tek presao u Milan, vec su mu prodali Reijndersa u City i vjv ce Theo otici iz kluba, skoro pa je gotovo sve. Iskljucivo je trazio da Maignan ostane i nece siguran sam dozvoliti da mu ode i treci igrac, to bi 3 od 4 glavna igraca da su otisla iz kluba. Vidi nadam se da grijesim, ali ovo je milion puta vidjeno iskljucivo kod igraca koji jos uvijek nisu potpisali novi ugovor u svom klubu. Pa Maignan je postao kapiten ove sezone. Skojtajte malo koliko su razlicite vijesti zadnjih 5h. Prvo Longo pise da nudimo 25m ali da Milan trazi 30m, zatim Romano da nudimo samo 10m. Ja vec vidim da Maignan nece nigdje, nadam se samo da grijesim. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364863 Pa valjda bi već neko demantira glasine da naši nisu zainteresirani uopće Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364864 @hamco Ben je barem pouzdan kad su vesti oko Chelsea u pitanju Ono sto je kljucno za celu stvar a nasi idioti u Upravi ne vide je da Maigan apsolutno vredi i celih 30 miliona, bez obzira sto mu istice ugovor. Nije sve u parama jebenim, nesto je i u kvalitetu. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364865 15 minutes ago, ja13 said: Pa valjda bi već neko demantira glasine da naši nisu zainteresirani uopće Nisam ja rekao ni da nisu mi da jesu vec da je cesto jak PR agenata i da novinari uzimaju velike novce zbog toga. Obrati paznju koliko se vijesti brzo promjene. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364866 1 minute ago, hamco said: Nisam ja rekao ni da nisu mi da jesu vec da je cesto jak PR agenata i da novinari uzimaju velike novce zbog toga. Obrati paznju koliko se vijesti brzo promjene. Naravno, Fabricio je cak rekao da su ga puno puta i sami igraci zvali jer zele da promene klub. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364869 Pa dobro, nigde nam ne gori da moramo na prvu odma da isplatimo 30 miliona za igrača u poslednjoj godini ugovora, nije još ni otvoren prelazni rok Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364870 1 minute ago, chiba said: Pa dobro, nigde nam ne gori da moramo na prvu odma da isplatimo 30 miliona za igrača u poslednjoj godini ugovora, nije još ni otvoren prelazni rok Liverpool i City rade ko da smo u zadnjoj nedelji. Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364871 Šta znam, ja sam one tekstove o mogućim pojačanjima shvatio da će uzeti drugog golmana samo ako se otvori povoljna prilika i upgrade.... očigledno da su naši zadovoljni sa trenutnim stanje u šta neću da zalazim, dovoljno sam napisao i u temi Sančez Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364879 Ovako kad pogledas mali je novi Ribery. Na terenu to ipak nije izgledalo toliko impresivno ali dobro on je i dalje klinac. Iako ima veliki potencijal mislim da jos uvek nije spreman da bude prvi izbor u ekipi kao sto je Chelsea. Bice ovo jos jedna sezona psovanja i grickanja noktiju... Prijavi
4. juni 2025.1 god. comment_364880 Bynoe Gittens je držao Borussiju iznad vode nekad krajem prošle godine kada niko ništa nije pokazivao u tom klubu. Pred kraj sezone kad su uhvatili konce, on je ispao iz prve postave. Pokazao je neki potencijal, ali je prerano očekivati nešto puno od njega. Prvo treba imati sezonu u kojoj će se igrati Bundesligom, pa tek onda da vidimo može li išta u najvećim klubovima. Prednost mu je što je dobar šuter, a toga nam fali. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.