Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

I Gittens može igrati na tom levelu, bitan je tu i team chemistry jer njihovi napadači se non stop kreću bez lopte i napadaju prazne prostore.

Ima nešto i do kvalitete igrača jer onaj šut za 3-0, Kvičin oči u oči za 4-0 treba i realizirati. Glupo je govoriti za svjetske zvijezde koje zarađuju 20 milijuna eura godišnje da zabije oči u oči s golmanom, ali mi smo svjedoci da je i to borba za neke igrače. Uz to svi su ekstremno dobri dribleri. Čudo kako su ih pronašli i okupili. Čim su se rješili zvijezda i počeli igrati momčadski, evo ih, najjači klub na svijetu.

Nadam se da i naš put ide u tom smjeru.

Odavno nisam vidio ovako dobar nogomet, još od Tuchelove Lige prvaka s Chelseajem ili prije njega Flickov Bayern.

8 hours ago, Bari said:

Prvi stoperi su zato sto nema boljih ali ih to ne cini WC stoperima. 

Englezi nemaju stopera od Terrya i Ferdinanda. 

Sam si sad rekao da su bolji od Colwilla i Chalobaha.

Dobrodošli oboje.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

1 hour ago, hamco said:

Meni ovaj lik identican Sanchu. Ne vidim nikakvu razliku, jos na sve to ista liga i isti klub :D

Mislim da je jedina razlika sto Gittens prvo vidi gol pa sve ostalo.

11 minutes ago, Whisper said:

Mislim da je jedina razlika sto Gittens prvo vidi gol pa sve ostalo.

Moglo bi se reci impruvana verzija Sancha, ev vec ga detaljno analiziram od jutros :D

Al opet ne mogu da se otmem dojmu da malo vise zapnemo i odrjesimo kesu da bi mogli gledati Leao, N. Williamsa ili Barcolu u Chelseau na poziciji lijevog krila koji su po meni za klasu bolji od Gittensa.

Gittens se vec spominjao kao potencijalno pojacanje tako da moguce da ce na kraju i doci, uklapa se u tu nasu politiku dovođenja mladih i talentovanih igraca, ja licno nisam ljubitelj te politike to jest nisam ljubitelj te krajnosti jer smatram da nam treba par malo iskusnih igraca ali eto.

Plasman u LP je velika stvar i sto se transfera tice to je sigurno.

Ti kad pogledas ni Gittens, ni ovaj trojac koji je hamco nabrojao nisu krila koja donose puno golova, u svakom od njih imas mozda 10-12 golova.

Williams mislim da ostaje u La Ligi, Barcola bi potencijalno mogao biti igrac oko kojeg ce se voditi baš jaka bitka ako ne bude raspolozen da se baš žestoko bori za svoje mjesto u prvih 11 PSG-a, opet teško je sada izvuci bilo koga bitnog iz PSG jer su na vrhu.

Leao mi je baš definicija za potencijalnog flopa, ko god ga dovede, kvalitet uopste ne dolazi u obzir, prekvalitetan igrac, ali glava je takav problem kod njega da bukvalno zasjeni svaku njegovu fudbalsku kvalitetu. Lider nije, borac nije, ako mu se igra odigrat ce nesto, ako mu se ne igra boli ga kurac bukvalno, portugalski Robinho rekao bi, pretalentovan ali u glavi nula. Scena iz ove ili prosle sezone kada u toku neke utakmice cijela ekipa Milana stoji oko trenera u pauzi pred produžetke mislim a Leao i Hernandez stoje zajedno na drugoj strani terena je toliko rekla o njemu, zbog takvih glava PSG nije mogao do LP a vidimo ih sada.

Na ovaj nacin nasi strucnjaci buraju pojacanja. Pa ovaj Eketike ima similar data profile kao Isak. 

Ali kad to to pretvoris i cinjenice, broj golova i razlike u velicini i snazi takmicenja dodjes do toga da to i nije bas isto. 

Gittens odličan igrač 1 na 1, odlican u progresiji s loptom, zna nosit igru prema naprijed, stvara odlicne pozicije za pucanje/dodavanje/centarsut.. znaci odlican u kreiranju sansi. Zavrsnica mu je jako dobra.. ima sve da postane top igrac al treba mu jos bar sezona, dvije da izpili. Puno slicniji igrac recimo viniju nego sanchu. 

Ja mislim da ima puno veci potencial od nica williamsa, koji trazi 250k a nije zabio vise od 5-6 golova u la ligi na sezonu. Leao je sigurno najkvalitetnini lw koji je dostupan ali kako kaze king chelsea, dobijes macka u vreci.. Barcola sigurno ostaje, a garnacho sto dalje to bolje..

Sve u svemu gittens za nekih 40-45m£ bio bi super.

Ne znam po meni je napadač baš kritična pozicija, već dugi niz godina i volio bih da bar tu naprave iznimku i dovedu nekog iskusnijeg i skupljeg, ali eto. Što se tiče krila volio bih da utopimo neta i maduekea, ili bar samo neta a ostavimo sancha, ako je spreman na smanjenje plaće i ulogu igrača s klupe. Kao drugo krilo bih volio vidjeti barcolu ili nicu williamsa. Štoperi Bastoni,Bisseck ili Marquinhos. Golman Diogo Costa. Možemo hamelja istresti za 200 miliona realno. 

Essugo dobrodošao u najveći klub u Engleskoj i puno sreće za zabilježiti prvi nastup.

Za početak kaljenje po Strassbourgu, a za dalje ćemo vidjet.

24 minutes ago, Geremi said:

Essugo dobrodošao u najveći klub u Engleskoj i puno sreće za zabilježiti prvi nastup.

Pisalo se da ce Essugo biti zamena za Caiceda, u smislu da ovaj ne mora da odigra 100 utakmica u sezoni. 

Essugo je sličan Essienu, ne samo po prva tri slova prezimena.

Fizička zvijer koja odnosi protivnika, razbijač.

Andrey Santos je nešto drugačiji tip, više kreativan.

Još imamo i Laviu, Dewsburrya da ne spominjem i Chukwuemeka, Ugochukwu, Amogou i valjda nisam nikoga zaboravio.

Moguće da će Essugo biti bargain transfer, takve igrače se cijeni.

Nešto slično Thomasu Parteyu.

Nasi pored ulaznih transfera imaju jos vise posla oko izlaznih.

Treba se rjesavat felixa, sterlinha, nkunkua, chilwella, kepe, broje, disasia plus tamo ovih manje zvucnih, chukwuemeka, ugochukwu da ne nabrajam vise.

Pa iz ove postave sta ce bit sa badiashileom, dewsburiem, mudrykom.

Oj hljebe, da za svakog uzmu 2 miliona, bit ce 40 miliona zarade

Da li je neko proveravao krštenicu tom tipu iz sportinga, izgeda kao da ima ne 19 nego 28 godina

Čitam da Osimena neće jel već ima godine i traži veliku platu, Sesko bliži Arsenalu, Ektite najverovatnije ali ne za 100m lol, ja stvarno nemam reči za to, onda Haland izgleda kao svemirski brod za njega

3 hours ago, Geremi said:

mene ovaj brat vise podsjeca na Mikela

⸻

Ne razumijem logiku dovođenja Ekitikea. Odličan je igrač, tu nema dileme, u osnovi bolja verzija Jacksona. Ali opet, to je playmaker napadač, koji voli igrati u prostoru i u tranziciji, a koštat će sigurno oko 70m £.

S druge strane imaš Delapa prava bagatela za 30 milijuna i uz to klasični box-napadač, što nam zapravo i najviše treba.

Po meni bi imalo više smisla dovesti nekog iskusnijeg uz Delapa – tipa Guirassyja, Wooda ili Matetu. Čemu dva mlada napadača? Jedan će za godinu-dvije sigurno htjeti otići jer neće pristati na klupu.

Možda Maresca vidi Ekitikea kao igrača koji može dolaziti s lijeve strane, ali ni tada mi to nema previše smisla. Radije ponudi dobre novce za Rodryga ili uštedi novac i uloži u druge pozicije – lijevo krilo, stopera ili vratara.

Ekitike je više kao Nkunku nego Jackson.

U svakom slučaju ne treba nam.

Treba krenuti po Kolo Muanija ako ne traži previše love, to je devetka profila kakav.nam treba, ako već imamo Delapa.

To je impruvana verzija Jacksona, odnosno igrač sličan Isaku.

Brzanac i tehnički dobar, dobra završnica.

Sve što ti treba, samo što nije baš tenk kao Delap, snagator.

Zato je tu Delap.

7 minutes ago, Geremi said:

I Dembele je igrač za tranziciju pa su njegovi razbili Intera 5-0 u finalu Lige prvaka 🤣🤣🤣

Igraca koji je u top 3 za ballon d’or usporeðujes sa mrtvim kolo muanijem🤣 Pa nije ga se bezveze enrique resio

• Popularna objava

Jedan od boljih prijatelja mi navija za Milan, hardcore navijac Milana jos od 2000-tih. Mike Maignan je pravi lider, doslovno lider u svakom smislu te rijeci. Igrac koji odise sigurnoscu, vodja na terenu. Nasi stoperi trebaju bas takvog golmana koji ce i njih povuci sa sobom u boj. Nogom igra bolje od vecine golmana ako je vec to bitno Maresci.

Ja sam za Maignana.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.