29. maj 2025.1 god. comment_364658 uh, kad krenu sad sa radio slobodna evropa i radio nikaragva izvorima ... ajde sve to, tvit,.. svaka budala može da tvita, ali ko se uopšte mlati da učitava klipove na youtube kako su neki transferi završeni, ono stvarno treba prijavljivati.... 59 minutes ago, hamco said: kako da vidim ovo, ne prikazuje mi nikakav video ? Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364660 1 hour ago, hamco said: Da bar ispadne malo prefinjeniji Giroud, bilo bi super 1 hour ago, Whisper said: Aajmoooo Još uvijek nijedan Šveđanin nije zaigrao za klub. Najbliže tome je bio Jorgensen koji je ipak izabrao Dansku, 8 minutes ago, chiba said: kako da vidim ovo, ne prikazuje mi nikakav video ? Gornja slika na kojoj su Delap i Maresca zajedno je video Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364683 1 minute ago, soxx said: Lukaku 2 Ma pokretljivije je od njega 3x. Uopste nije igrac kojem je glavno oruzje da se zagradi i trazi loptu samo ledjima okrenut. Ali da je rizik uci u sezonu samo sa njim i sa Jacksonom jeste i to veliki. Nekako imam osjecaj da cemo dovesti jos nekog na mjesto napadaca. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364688 4 hours ago, Adi said: Još uvijek nijedan Šveđanin nije zaigrao za klub. Najbliže tome je bio Jorgensen koji je ipak izabrao Dansku, Računaju li se žene, Zećy? Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364697 Mozda racunaju i Dzaksona uvaliti nekome za 30ak miliona (realno izvedivo) i tako nulirati ulaganje za Delapa. Onda dodati jos jednog napadaca. Svidja mi se sto je ovako brzo i na vrijeme odradjen posao. Nadam se da ce kompletirati sada sve bez razvlacenja. Ipswich ce imati dovoljno vremena a takodjer i igrac ce proci pripreme s nasom ekipom od pocetka. Tako se biznis radi. Delap je mlad, jos uvijek nedokazan igrac ali izuzetno agresivan na terenu. Vidjet cemo ga u ekipi koja vise napada i drzi loptu kako se snalazi. Jedna stvar koju sam vidio da ima je dobar sut i to je odlicno. Nakon godina gledanja onog frljavog Haverca i smotanog Dzaksona eto nam centarfora sa jakim i dobrim sutem. Prijavi
29. maj 2025.1 god. comment_364701 Nevjerujem ja da ce dzakson ici. Raznatral se uopste njegova prodaja Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364708 Jedan mladi Englez je već tu, ajmo dalje. Guehi, Gittens Što više Engleza, bolji team chemistry, a nisu nimalo loši igrači. Prijavi
30. maj 2025.1 god. comment_364710 Ne pominje se zasad prodaja Dzeksona, samo Nkunku od tih napadača, i od sinoć da Sančo mora da prihvati manju platu ako želi da ostane.. Relo je postao da Gui možda ode na pozajmicu u Ipsvič.... Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364741 Spominje se da smo zagrijani za Jarrada Branthweita kz Evertona. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364743 29 minutes ago, hamco said: Spominje se da smo zagrijani za Jarrada Branthweita kz Evertona. Koje je tvoje misljenje o njemu ? Nije bas Murillo po fizikalije ali nije ni mekusac, ume da se pobije i da se izbori sa jacima. Napredovao je i ove sezone pored Tarkovskog i mislim da je spreman za iskorak. Levonog je, mozda bi bilo problema da se oslobadja lopte tokom presinga ako bi igrao kao desni stoper u paru sa Colvilom. Takodje mu agilnost odnosno startna brzina nisu bas za pohvalu( zbog toga Maresca ceni Fofanu). On to dobro kompenzuje odlicnim pozicioniranjem i citanjem igre ali na sirem prostoru protiv brzog napadaca se slabo snalazi. S obzirom da Maresca i ne forsira high line toliko moze ovo biti solidan transfer. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364744 Mislim da bi lakše doveli nekog koga traži 10 top klubova, nego bilo kog igrača iz premiershipa a da nije klub tipa Vulverhepton ili tako nešto ako je istina, mi smo Neta i ovog Delapa kupili samo zato što je aktivirana klauzula fiksna i to je to Inače, uopšte mi nije jasno zašto bi Everton prodao igračima ovima iz Mančestera a ne nama.... ako nije klauzula, čini mi se da je jedini način da dodje do medjusobne razmene, ako igrač ne želi da produži ugovor pa ga prodaješ na silu Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364745 6 minutes ago, chiba said: Mislim da bi lakše doveli nekog koga traži 10 top klubova, nego bilo kog igrača iz premiershipa a da nije klub tipa Vulverhepton ili tako nešto ako je istina, mi smo Neta i ovog Delapa kupili samo zato što je aktivirana klauzula fiksna i to je to Inače, uopšte mi nije jasno zašto bi Everton prodao igračima ovima iz Mančestera a ne nama.... ako nije klauzula, čini mi se da je jedini način da dodje do medjusobne razmene, ako igrač ne želi da produži ugovor pa ga prodaješ na silu Peglanje knjiga je takodje veliki faktor otkad je FA pocela da zateze klubove sa PSR propisima. Eto recimo Brantwhaite sigurno nece ici ispod 50/60 miliona,dete je kluba tako da ce Everton upisati cist profit i dovesti nekog lupam iz francuske lige ciji ce se transfer racunati kao 10 miliona godisnje maksimum. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364746 25 minutes ago, Whisper said: Koje je tvoje misljenje o njemu ? Nije bas Murillo po fizikalije ali nije ni mekusac, ume da se pobije i da se izbori sa jacima. Napredovao je i ove sezone pored Tarkovskog i mislim da je spreman za iskorak. Levonog je, mozda bi bilo problema da se oslobadja lopte tokom presinga ako bi igrao kao desni stoper u paru sa Colvilom. Takodje mu agilnost odnosno startna brzina nisu bas za pohvalu( zbog toga Maresca ceni Fofanu). On to dobro kompenzuje odlicnim pozicioniranjem i citanjem igre ali na sirem prostoru protiv brzog napadaca se slabo snalazi. S obzirom da Maresca i ne forsira high line toliko moze ovo biti solidan transfer. Slazem se sa svime. Generalno sam misljenja da nam treba ratnik, stoper koji se ne libi uklizati, podmetnuti glavu i koji usput ima fizikalije i gabarite. Brantwheite je deff impruvana verzija Tosina jer je brzi i spretniji. Btw ja sam cito da iako je ljevak poprilicno je dobar s obje noge. Ja sam svakako za njegov transfer. Ima boljih od njega ali su vrlo vjv nedostupni. Prijavi
31. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364747 Pojavila se info da Eketike trazi oko 250k platu te da cemo odustati od njega. Podrzavam, boljima nismo dali takve uslove. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364753 Ako su Branthwaite i Guehi dobri za prve stopere engleske reprezentacije, dobri su i za Chelsea. Dobrodošli oboje, umijesto Disasija, Badiashilea i Fofane. Prijavi
31. maj 2025.1 god. Autor comment_364762 2 hours ago, Geremi said: Ako su Branthwaite i Guehi dobri za prve stopere engleske reprezentacije, dobri su i za Chelsea. Dobrodošli oboje, umijesto Disasija, Badiashilea i Fofane. Prvi stoperi su zato sto nema boljih ali ih to ne cini WC stoperima. Englezi nemaju stopera od Terrya i Ferdinanda. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364765 Pogledam krila PSGa u vidu Kvare, Barcole, Dembelea, Douea i onda skontam da mi imamo Neta. Zivot je lijep. Prijavi
31. maj 2025.1 god. comment_364772 29 minutes ago, hamco said: Pogledam krila PSGa u vidu Kvare, Barcole, Dembelea, Douea i onda skontam da mi imamo Neta. Zivot je lijep. Psg nema salary cap jebiga 😁 Nasi su u dva prelazna roka bili zainteresovani i za Barcolu i za Douea, al Psg je platio sta i koliko se trazi i zavrsio posao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.