22. maj 2025.1 god. comment_364420 Ne bih htio izgubiti Enza jer njega vidim kao ključnog igrača u tom našem cilju rebuilda i stvaranja nepobjedive ekipe kroz mlade igrače za nekakve 3,4 godine kada svi stasaju. Naravno da ga Real želi jer je kompletniji i od Tchouamenija i Valverdea. Od današnje ekipe, članovi te momčadi bi bili: James, zamjena Gusto, Cucurella, Enzo, Caicedo, zamjena Lavia, Palmer, zamjena Neto. Ostalo bi valjalo sve pronaći i kada se skupi njih 10 za prvu postavu i 5 za klupu, onda ćemo opet biti pretendenti za Ligu prvaka. Golman, 2 stopera i centarfor su pod obavezno već ovaj prijelazni rok i ako pogode, bit ćemo puno bliže, već iduća sezona borba za titulu. Prijavi
23. maj 2025.1 god. comment_364433 Enzo nema teoretske šanse da ide u Real. Prvo jer Real ne trazi takav tip veznjaka, a drugo njegovo ime se uopce ne spominje barem ne iz njihovih izvora. Imaji oni pikove na veznjake ali ne na Enza Tako da mozete odahnut Prijavi
23. maj 2025.1 god. comment_364436 Ne bih baš rekao, Enzo može baš da radi ono što je Modrić radio, naravno trebat će mu par godina da dođe na Modrićev nivo, ali to je taj tip veznjaka. Prijavi
23. maj 2025.1 god. comment_364437 8 minutes ago, BT14 said: Ne bih baš rekao, Enzo može baš da radi ono što je Modrić radio, naravno trebat će mu par godina da dođe na Modrićev nivo, ali to je taj tip veznjaka. Ni slicni igraci nisu osim sto igraju slicnu poziciju. Modric je mnogo pokretljiviji, osim sto ima kontrolu lopte bolju od Enza moze povuci loptu veoma brzo i u trku je kontrolisati, nesto sto Enzo nazalost ne moze. Enzo je meni vise tip igraca kakav je bio Kroos. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364447 Iako bih volio da Chelsea ukoliko osigura Ligu prvaka počasti sa nekakvim transferom tipa Rodrygo, moram reći da to nije moguće. Kao što znamo Chelsea je drastično srezao plaće igrača u odnosu na prošla vremena, postavio limit na 200k po tjednu što je nisko za rang kojem stremimo i u takvim uvjetima je teže dovoditi potencijalna pojačanja. Tu ne može doći povlašteni igrač koji bi tražio 400 po tjednu, jer onda bi nastala pobuna u svlačionici. Što ne znači da je nužno loše jer 400k ima Casemiro, Bruno i ostale zvijezde u tom klubu u ponoru. Mbappe ima 1.5 milijuna tjedno. Kao naših 8 igrača prve postave skupa. Zato podržavam ovu politiku kluba i bilo bi stvarno fenomenalno igrati Ligu prvaka i biti jak sa igračima od 22,23 godine. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364450 Htio bih nadodati dva imena za centarfora koja se ne znam zašto nisu spominjala. Prvi je Goncalo Ramos, PSG...u toj močnoj napadačkoj liniji je on ispao rezerva i možda bi htio otići u klub gdje će imati većinu minutaže. Radi se o klasnoj devetki, strijelcu koji je vrlo jak s loptom u nogama. Drugi igrač, ne znam zašto i mi ne bi bili zainteresirani za Cunhu. Ako daj Bože igramo Ligu prvaka, to je veliki mamac za obojicu, posebice za Cunhu koji bi mogao otići u United i gledat europski nogomet samo na televiziji. Oboje imaju plaće u našim gabaritima, odštete bi bile oko 60 milijuna što je isto tako u našim mogućnostima. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364451 Cunha je dogovorio sa Unitedom. Ako nista Jonathan David besplatno i kud koji mili moji. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364452 I on bi bio pojačanje. Pitanje je kakav tip centarfora traže. David se voli izvlačiti po loptu i otvarati prostor krilima. Isto tako je odličan i u presingu, bez lopte. Ali možda traže centarfora koji okupira šesnaesterac i čeka loptu i kada mu dođe da realizira, stari tip centarfora. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364453 Je l moze neko molim vas da otera one dve spodobe iz Brightona ?! Jebo vas Joao Pedro maloumne. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364455 Nakon sto nas je pojacao Sanchezom, Winstanley izgleda nastavlja kupovinu prosjeka u Brightonu, kakav klaun od direktora... Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364457 Potvrda od jaceg izvora da ga ipak ne zelimo. Hvala kurcu. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364458 Joao Pedro i Cunha su lažne devetke, a takav profil nam ne treba. Obojica po meni i precijenjeni igrači. Goncalo je flopao u PSG, poslije onog hattricka Švicarskoj na Svjetskom ne znam da je išta značajno napravio. Opet i svi oni bi nas pojačali, ali radije ne bih. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364462 Ornstein piše da ga je Amorim obavijestio da pronađe novi klub. Evo prilike da ga naši majmuni dovedu. Edit: Radi se o Garnachu. Ali vidim da ste i bez toga znali o kome se radi. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364467 Garnacho i nije toliko loš, možda i najtalentiraniji igrač Uniteda, ali meni je i šupljoglavac Mudryk previše za kvotu glupsona. Prijavi
24. maj 2025.1 god. comment_364471 United za Garnacha traži ni manje ni više nego 60 milijuna eura. Misle da postoje jednake budale kao i oni, možda jedino u Saudijskoj Arabiji nađu kupca. Još jedna vijest je da Chelsea neće otkupiti Sancha, znači li to da se sprema lov na Gittensa ? Gittens i Guehi, dva mlada engleza, kvalitetna, stasana, ja bi ih obojicu potpisao ako se može, odlično će se uklopiti u ekipu. Prijavi
25. maj 2025.1 god. Popularna objava comment_364500 Uspjeli smo izboriti Ligu prvaka što će nam uvelike pomoći ovo ljeto i u financijskom i u reputacijskom smislu. Kako bi naredne sezone imali šanse u borbi za prvaka Engleske, evo da izrazim svoje želje. Želim da uprava dovede tri mlada Engleza i dva Portugalca, a to su Guehi, Gittens, Delap, Inacio, Costa te Hatto kao rezerva Cucurelli Što bi prema pozicijama izgledalo sljedeće: Golman: dolazak - Costa odlazak - Sanchez, Kepa, Petrović povratak s posudbe - odlazak posudba:Penders, Slonina Desni bek: dolazak - odlazak - Gilchrist povratak s posudbe - odlazak na posudbu - Acheampong Stoper: dolazak - Guehi, Inacio odlazak - Badiashile, Disasi, Tosin, Fofana povratak s posudbe - Veiga odlazak na posudbu - Anselmino Lijevi bek: dolazak - Hato odlazak - Chilwell povratak s posudbe - odlazak na posudbu - Wiley Centralni vezni: dolazak - odlazak - Dewsbury Hall, Chukwuemeka, povratak s posudbe - Santos odlazak na posudbu - Amogou, Ugochukwu Ofenzivni vezni: dolazak- odlazak - Felix povratak s posudbe - Paez odlazak na posudbu - Kellyman Krilni: dolazak - Gittens, Estevao odlazak - Sancho, Mudryk, Sterling povratak s posudbe - odlazak na posudbu - George Centarfor: dolazak - Delap odlazak - Nkunku, Fofana, Broja povratak s posudbe - odlazak na posudbu - Guiu, Washington Što bi izgledalo na terenu: Costa (Jorgensen) James (Gusto) Guehi, Inacio(Colwill, Veiga, Chalobah) Cucurella(Hatto) Caicedo, Enzo (Lavia, Santos) Palmer (Paez) Neto, Gittens(Madueke, Estevao) Delap ( Jackson) Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364508 Delap je macak u vreci, vise sam za provjereno ime tipa Osimeh ili Gyokeres. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364512 Delap je igrač školovan za Engleski nogomet, koji je trpao najboljim stoperima pa i našima. Za ostale centarfore je pitanje prilagodbe, kod nas se nisu snašli Eto'o,Torres, Morata, Falcao, Pato.... Samim time što je Englez, to mu je plus. E sad, bio je nekada u ligi i Evan Fergusson pa tko zna gdje je sad... hoće li Delap ispasti kao Fergusson ili kao Kane, to ne znamo. Uglavnom ja bih najradije Delapa. Gittens je igrač od 20 godina, isto Englez sa ekstremno brzom promjenom smjera i kod njega se samo čeka da eksplodira i postane ponajbolji igrač na svojoj poziciji u svijetu. Također mu je plus što je Englez. Zna se izvuči na desnu i realizirati, jako brz i težak za čuvanje, gotovo nemoguć zbog promjene smjera. Ove sezone nema statistiku koja bi izuvala iz cipela, ali možda već iduće sezone ostvari double-double učinak. Prijavi
25. maj 2025.1 god. comment_364528 Za Ligu Sampiona dogodine ce trebati barem 3-4 nova igraca plus da se s posudbe vrate Santos i Petrovic, a prikljuci onaj mali Brazilac. Naravno, ne racunam tu igrace koje je sam Maresca otpisao tipa Cilvel, Sterling, Felix, Veiga i slicno. Bit ce tesko rasprodati sav taj otpad a ima ga bas mnogo. Uzeti u obzir da se na Mudrika ne moze vise racunati, da imamo 2 igraca koji su inace 70% sezone van stroja (James i Lavia), da ce se prekriziti jos igraca tipa Nkunku i Sancho eventualno... Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364540 Koliko vidim, cilj je ili Gyokeres ili Delap. Nazalost Osimhen ce putem Arabije, ali sta je tu je. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364547 Zadnjih dana sam analiziro malo ovog Ekitikea iz Frankfurta. Na prvu sam mislio da je los ali sam promjenio misljenje. Ponajvise jer sam vidio da je izuzetno zilav i moze zadrzati loptu okrenut ledjima. Svi znamo da ime savrsenu tehniku i poprilicno dobar dribling ali ja barem nisam znao da je dobar i u igri ledjima, skok i duek igri. Djeluje kao impruvana verzija Jacksona. Ne znam sta da mislim, naravno Gyokeres i Osimhen bi mi i dalje bili top izbor, zajedno sa Seskom, ali sad mi se i ovaj Hugo cini dobar. Prijavi
26. maj 2025.1 god. Autor comment_364548 Zagrlizli su za Hugu, a cijena prava sitnica, 84mil funti. Ne znam, on mi je posljednji na listu zelja. Posebno jer dolazi iz Bundeslige (Havertz,Werner,Sancho…). Mene podsjeca na baby Isaka. Nadam se da ce nasi ipak ici drugim putem, prema drugim igracima. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364550 Iz Njemacke su dosli i Berbatov, Dzeko, Firmino, Haaland, kad je igrac kvalitetan liga mu nista ne znaci. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364551 Citam po drugim forumima, svi su bas skeptični sto se tice Maresce, misljenja da ce nastaviti forsirati neke igrace tipa Sanchez ili Jackson bez obzira na pojacanja. Slavi se 4 mjesto ko da smo osvojili ligu prvaka, a nekad su treneri kod Romana dobijali otkaz za 2.mjesto na tabeli tipa Anceloti. Prijavi
26. maj 2025.1 god. comment_364552 70-80m za ekitikea? Previse stvarno, profil igraca kao jackson, upgrade je to stoji ali opet ima slab ball striking i finishing. Ja bi stvarno htio jednu pravu 9 koja zabija, imamo dosta drugih kreatora.. napadac je tu da zabija. Ako vec iz bundes onda sesko, on je prototip napadaca PL, visok, snazan i odlican udarac. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.