18. maj 2025.1 god. Autor comment_364316 za Kobela su trazili 60-80 miliona sto ja ni u ludilu ne bi platio za njega. Nece ni Costa biti puno jeftiniji, ako ce uopste i biti. Prijavi
18. maj 2025.1 god. comment_364318 Romano piše da će Gokyeresa pustiti ove godine za 65 miliona eura. Naši će ponuditi 80 miliona i platu igraču od 100 hiljada sedmično. Samo nek se obrće. Prijavi
18. maj 2025.1 god. comment_364322 Ne treba zaliti para ni za transfer ni za platu. Ako se neko od nasih bude zalio neka mu samo kazu da napravi takve brojke prvo. Covek je gol masina, sa izuzetnim osecajem za timsku igru. On vec tri sezone zaredom zavrsava sa double/double ucinkom golova i asistencija. Eghbali ako treba nek se pobije sa nekim ali ovog coveka moraju dovesti. Liverpool je uveliko krenuo sa pojacanjima, City nece imati problem da odresi kesu opet, cak su i u Arsenalu aktivni. Mmi kaskamo, zaostajemo za velikima i to ce nam stvarati probleme. Sporting ce rado saradjivati sa nama, vec smo im solidan kes dali, treba Gyokeresa obradjivati na maks. Prijavi
18. maj 2025.1 god. comment_364324 @Whisper amin da se desi ali United ako se plasira u LS on ce kod Amorima siguran sam. Daj boze da ga nasi ubjede, ne znam ko mu je agent jer s obzirom na 65m otkupnu klauzulu nece se Sporting tu puno pitati. Dakle agent je kljucan i naravno novac i projekat. Uglavnom trebaju nam prioritet biti Osimhen, Sesko i Gyokeres. Ko god od njih troje. Prijavi
18. maj 2025.1 god. comment_364325 Gyokeres ili Osimeh prioritet. Kakav je Maresca idiot i dalje ce kiristiti Jacksona. Prijavi
19. maj 2025.1 god. comment_364344 Ja nisam toliko uvjeren u Osimhena, vrlo lako će biti "pojačanje" rang Coulibalya. S tim da će tražiti najveću plaću u klubu. Prijavi
20. maj 2025.1 god. comment_364371 Ovo je vise pustena prica od strane agenata, ali zanima me vase misljenje, da li ste za ovaj transfer? Igra losiju sezonu nego proslu, njega je dolazak Mbapea najvise pogodio izgleda. Ja sam za, ali za 60/70 miliona, stotka je previse. Prijavi
20. maj 2025.1 god. comment_364372 Ne verujem da će ga pustiti za te pare pod jedan, pod dva, mislim da nam ponovo neko krilo nije prioritet, da dodje na kraju prelaznog roka, ne bi mi smetalo da dodje vala bilo ko ali bih kupovao ovim redosledom 1.Napadač pritom Dzeksona ne bih prodavao osim ako mu se ne nadje zamena 2. štoper ali ne vidim stvarno koga bi kupili da je kvalitetan, onda da se molimo da se bar Fofana oporavi kako je god to moguće, znači ili neki bomba štoper ili ništa 3.golman, ako ne onda bih bar Petroviću ponovo dao šansu iako stvarno ne mogu da vidim univerzum gde će on na ovaj ili onaj način biti i ostati prvi golman, nije doduše da imam nešto protiv njega, baš suprotno sve preko toga bi bilo šlag na tortu, ali ništa bukvalno ne bih dirao, osim prodaja, dok se ovog gore ne završi A mi vala da kupujemo ne znam, mislim da bi nas možda Azar u prajmu ili Mesi malo podigli, bez napadača i sa Mareskom mislim da će ponovo to biti sterilno, jalovo Prijavi
21. maj 2025.1 god. comment_364378 Dobro da Huijsen ide u Real, to nije najviša klasa igrača. Jedva igrač za Bournemouth, a kamoli Chelsea, a di je tek Real... Prijavi
21. maj 2025.1 god. comment_364379 46 minutes ago, Geremi said: Dobro da Huijsen ide u Real, to nije najviša klasa igrača. Jedva igrač za Bournemouth, a kamoli Chelsea, a di je tek Real... Au brate... Prijavi
21. maj 2025.1 god. comment_364388 vidim da je ponovo neki mršavi, manite više dobio sam zatvor od Dzeksona Prijavi
21. maj 2025.1 god. comment_364389 Hugo KikeBudalike. Daj ne jebite vise s ovim likovima. Iz Bundeslige sve sto imalo valja ode u Bajern, nama je otpad dolazio sem Ballacka birvaktile (a i on je iz Bayerna). Pitanje je i za Šeška iz te iste lige kako bi se snasao u Engleskoj, ali mi fizicki djeluje kao da ne bi imao problema. Veoma potcijenjen napadac je Mateta iz Palacea. Ozbiljan strijelac. Lijeva, desna, glava. Jak ko zemlja. Vjerujem da je za nase direktore "prestar" sa uskoro 28 godina. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364401 Znači ako je tako, ostat će nama Jackson kao prvi pik za napadača i naredne sezone. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364402 Hoce li on zeleti da ostane, pravo je pitanje, ne odbija se lako Real Madrid. Mislim da je Enzo licno Alonsova zelja, jer fali im organizator igre sad kad i Modric odlazi. Mislim da ce im primarna meta biti Rodri ipak. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364409 ja nijedan tvit nisam video sa druge strane, evo sad se ovaj Fabricio oglašava ne bih voleo nikako da ga prodamo jel ga jako cenim i mislim da bi tek bio dobar kada bi i ostatak tima podigli nekako na viši nivo neću ni da zamišljam kako bi to izgledalo kada bi Palmer, on i ostatak ekipe imali Drogbu u prajmu ispred sebe Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364410 4 hours ago, Walter said: Znači ako je tako, ostat će nama Jackson kao prvi pik za napadača i naredne sezone. Poznavajući modus operandi ove uprave, poprilično sam siguran da će uprava dovesti Emeghu iz Strassbourga. Što ne treba uopće biti loša opcija. Stvar može promjeniti igranje Lige prvaka i činjenica da Šeško želi promjeniti klub. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364412 21 minutes ago, chiba said: ja nijedan tvit nisam video sa druge strane, evo sad se ovaj Fabricio oglašava ne bih voleo nikako da ga prodamo jel ga jako cenim i mislim da bi tek bio dobar kada bi i ostatak tima podigli nekako na viši nivo neću ni da zamišljam kako bi to izgledalo kada bi Palmer, on i ostatak ekipe imali Drogbu u prajmu ispred sebe Ili Costu recimo. Ma Enzo je do sada odbijao sve navode da ce otici, nadam se da ce ostati tako. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364415 24 minutes ago, soxx said: Nesto nevjerujem da ga zeli real al hajde Pa brate Fabrizio retko prenosi netacne vesti. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364416 Ne vjerujem da će iko bitan otići ako izborimo Ligu Prvaka. Realu je potreban igrač kao on, jer im se vezni red postepeno pretvorio u radnički. Tamo bi igrao na svojoj prirodnoj poziciji, ne bi bio konkurencija Bellinghamu i Ardi Guleru . Vezano za Ekitikea.. mislim da je jedan Alexander Isak i da svi ostali igrači ovakve građe jednostavno nemaju šta tražiti u Premier Ligi. I nije mi jasno na osnovu čega je postavljena ovako visoka cijena za njega. Napadač se treba dovesti, skoro pa bilo kakav bi nas unaprijedio. Moramo imati nekoga ko je dobar u skoku, ko je fizički prisutan u 16 m, koga će se odbrane plašiti. Mi to već 2-3 sezone nemamo. Napadač nam je prvo bio Havertz koji jest dobar u skoku, ali je loš u igri glavom i koji nije napadač, a zatim 2 sezone Jacksona za kojeg ne trebam da nas podsjećam. Pored njih su tu bili ranije Aubameyang i sada Nkunku kao totalno beskorisni igrači, te Fofana, Broja, Washington, Guiu i Mheuka koji nisu sakupili ozbiljne minute. Sa bilo kim od ovih koje spominjemo bih bio zadovoljan, samo da se dovede neko. I ne bi loše bilo i Emegha ili Delap kao dodatna opcija. Pa da imamo 2,5 napadača u ekipi. Guiu može malo u Strasbourg, zajedno sa Pendersom. Prijavi
22. maj 2025.1 god. comment_364417 Bukvalno koga god da dovedemo od ovih sto se spominjemo unaprijedit ce nas. Medjutim ako planiramo dati 60+ miliona onda bolje da se dovede provjeren napadac nego jos jedan talenat sa jednom sezonom iza sebe. Ipak najvaznije je da izborimo LS i onda cemo pratiti. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.