28. mart 2025.1 god. comment_363325 Kalou je tada bio provjereniji igrač od 90% onih koje sad dovodimo, a uzeli smo ga da malo pojača klupu. Prijavi
28. mart 2025.1 god. comment_363326 Gdje je taj lik danas? Svi se motaju nekako oko kluba, samo njega nigdje. Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363338 Villa i Newcastle zele Maduekea, video sam i da Sevilla ceka vesti o Mudrykovom b nalazu i da su zainteresovani za transfer na leto, sa Sanchom jos nije nista sigurno. Nasi se opet spremaju na cistku izgleda. Licno bih se resio sve trojice, sa uslovom da se dovede startno levo krilo. I trenera bih promenio jer nas napad ce sav pucati od top talenata a Mareska ce ih samo upropastiti svojim suludim idejama. Covek hoce da krila driblaju ko Roben i Azar a da igraju odbranu kao bekovi. To se nece desiti. Sto se konkretno levog krila tice moj pik je Kenan Yildiz. Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363339 50 minutes ago, Whisper said: Villa i Newcastle zele Maduekea, video sam i da Sevilla ceka vesti o Mudrykovom b nalazu i da su zainteresovani za transfer na leto, sa Sanchom jos nije nista sigurno. Nasi se opet spremaju na cistku izgleda. Licno bih se resio sve trojice, sa uslovom da se dovede startno levo krilo. I trenera bih promenio jer nas napad ce sav pucati od top talenata a Mareska ce ih samo upropastiti svojim suludim idejama. Covek hoce da krila driblaju ko Roben i Azar a da igraju odbranu kao bekovi. To se nece desiti. Sto se konkretno levog krila tice moj pik je Kenan Yildiz. Leao je za njega Ribery. Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363340 3 minutes ago, hamco said: Leao je za njega Ribery. Leao ce u Arabiju po pare, zivi bili pa videli. Ne bih se naravno bunio ni njegovom dolasku, ali mislim da se to nece desiti, iz finansijskih razloga. Prijavi
31. mart 2025.1 god. Autor comment_363343 2 hours ago, Whisper said: Villa i Newcastle zele Maduekea, video sam i da Sevilla ceka vesti o Mudrykovom b nalazu i da su zainteresovani za transfer na leto, sa Sanchom jos nije nista sigurno. Nasi se opet spremaju na cistku izgleda. Licno bih se resio sve trojice, sa uslovom da se dovede startno levo krilo. I trenera bih promenio jer nas napad ce sav pucati od top talenata a Mareska ce ih samo upropastiti svojim suludim idejama. Covek hoce da krila driblaju ko Roben i Azar a da igraju odbranu kao bekovi. To se nece desiti. Sto se konkretno levog krila tice moj pik je Kenan Yildiz. Nema Sevilla para za Mudryka niti za bilo kakvog ozbiljnijeg igraca, u strasnoj su krizi i ubjedljivo igrace dovode na pozajmicu cije plate placa njegov maticni klub. Ne vidim svrhu da tamo ide, ni za njega ni za nas, siguran sam da se moze naci bolji klub za njega, klub koji je trenutno u boljem stanju od Seville. Sto se tice Leao-a on je u top3 krila svijeta kada ustane na desnu nogu, tj kad mu se igra fudbal. Problem je sto je to svake 7-8 utakmice. Ne volim takve igrace i siguran sam da bi i kod nas utonuo u prosjek tj. da bi jos rjedje pruzao dobre partije. Mislio sam ima takav stav iz razloga sto ‘nema s kim’ igrati u napadu medjutim evo ove godine je Milan skuckao finu ofanzivnu ekipu(ponavljam ofanzivni dio ekipe) pa ovaj ne rijetko ne zapocinje utakmice jer vjerovatno ne pokazuje dovoljno zelje na treningu. Ja stvarno ocekujem velike stvari od Estevaa, tako da ne bih bas pod svaku cijenu ganjao pojacanje na krilne pozicije. Ne ocekujem da odmah bude u prvih 11 ali da ulazi umjesto Neta/Maduekea to da. Radije bi napadaca ‘zaganjao’. Prvi na listi bi mi bio Sesko, nakon njega Gyokeres pa onda i Jonathan David. Ne spominjem Isaka jer mislim da mi nemamo sanse pored velikih riba sto ga zele a cak i da ne traze sumnjam da bi trenutno mjenjao Newcastle za London. Takodjer bi ispitao cijenu za Delapa. Prije nisam bio za njega ali ove sezone je pokazao da itekako ima kvalitete. Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363346 @Bari poenta bi bila u tome da odigra celu sezonu kao starter i da ga se na osnovu toga resimo. Ili bilo gde drugde da ode Leao u Marescinom sistemu kao wing back/winger ne bi igrao ni toliko. Zasto Sesko pre Gyokeresa ? Prijavi
31. mart 2025.1 god. Autor comment_363348 2 hours ago, Whisper said: @Bari poenta bi bila u tome da odigra celu sezonu kao starter i da ga se na osnovu toga resimo. Ili bilo gde drugde da ode Leao u Marescinom sistemu kao wing back/winger ne bi igrao ni toliko. Zasto Sesko pre Gyokeresa ? Mislim da se mogu naci bolje opcije za njega od trenutne Seville (ne znam koliko ko prati Primeru). Ali ajde okej je i to, nek mu za pocetak skinu ban. Jer je mladji 😝 salim se, cisto moje neko favoriziranje Seska, nema neki poseban razlog. Imam osjecaj da cemo i Osimhena pokusati privoliti na London. Prijavi
31. mart 2025.1 god. comment_363350 Ja sam protiv da jedan vlasnik moze imati vise klubova u svom posjedu. Opet, dopustio bih im da se kvalifikuju istovremeno timovi u isto takmicenje, ali ako se desi da do toga dodje da ta dva tima igraju istovremeno jedan protiv drugog, da automatski ispadaju oba kluba. Prijavi
2. april 2025.1 god. comment_363363 Izgleda se racuna dovesti i Delap i Emegha. Pozdravljam taj potez. Prijavi
2. april 2025.1 god. comment_363367 Ja bih pozdravio nekog igrača iznad 23 godine. Sve nam djeca, nemamo ozbiljnog igrača. Prijavi
3. april 2025.1 god. comment_363387 Osimeh u 30 utakmica dao 28 golova za Galatasaray. Lik je golgeter tacno ono sto nam fali. Prijavi
3. april 2025.1 god. Autor comment_363397 2 hours ago, Zemo said: Osimeh u 30 utakmica dao 28 golova za Galatasaray. Lik je golgeter tacno ono sto nam fali. K.Piatek u Basaksehiru dao 28 golova, ima nesto i do lige. Bilo bi sramotno da Osimhen nije prvi strijelac Turske lige, sramota za njega. Prije sam bio za njega, medjutim gledao sam ga u reprezentaciji i uopste me nije impresionirao. Prijavi
4. april 2025.1 god. comment_363404 Ja sam sinoć gledao Sporting, pa Gyokeres igra sa invalidima a on je realno igračina. Jak je i u duelima što je posebno važno i Premierligi. Poslije je ušao i onaj naš od 17 godina. Vidi se da je mali talenat. Nadam se da je svjestan svog talenta i da uz pravilan rad i razvoj (na terenu ali i van terena) može postati veoma dobar igrač. Ali za Gyokeresa se ne bih previše razmišljao. Treba to kupiti prije drugih. Prijavi
4. april 2025.1 god. comment_363409 13 hours ago, Bari said: K.Piatek u Basaksehiru dao 28 golova, ima nesto i do lige. Bilo bi sramotno da Osimhen nije prvi strijelac Turske lige, sramota za njega. Prije sam bio za njega, medjutim gledao sam ga u reprezentaciji i uopste me nije impresionirao. Davao je Osimhen golove u Francuskoj, u Italiji... Vodio je Napoli do titule, vodice i Galatu kako stvari stoje. Reprezentacija nije uvek merilo kvaliteta. Prijavi
5. april 2025.1 god. comment_363425 Ako vam nevalja Osimeh eto imate Jacksona nek masa po 4-5 zicera po utakmici. Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363461 On 4/4/2025 at 4:40 PM, Spaha said: Dajte anketicu, Gyokeres ili Osimhen. Ja sam izlapeo, zardjao, ne znam kako se stavlja beše anketa na temi Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363462 Moje misljenje kada poredim Osimhena i Gyokeresa je da je Osimhen sveukupno boljji. Fizicki jaci, brzi, u skoku bolji. Gyokeres mozda ima tehnicki sut bolji i zavrsnicu pa mu je to velika prednost ali sveukupno mislim da je Osimhen pravi onaj napadac koji nam godinama vec fali. Ono sto je fascinantno kod Osimhena koliko moze trcati i koliko je brz kada ganja presing i loptu kada je protivnik ima. On nije tip igraca kao Lukaku vec naprotiv. Medjutim, smatram da dzabe spominjemo i Osimhena i Gyokeresa jer ce nasi ici po Delapa. Nije ni on los ali smatram da je ipak slabiji od obojice. Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363463 Maresca je tvrdoglav i ako dovedemo i Delapa nastavice sa forsiranjem Jacksona sve dok mu ovaj ne dođe glave. Misljenja sam da napadaca treba biti prioritet ( Osimeh ili Gyokeres) bez obzira na cijenu. Prijavi
7. april 2025.1 god. Popularna objava comment_363466 Osimhen otpada definitivno jer nece pristati na nas platni sistem kao sto nije ni zimus, osim ako mu bas ne budemo bili jedina opcija u sta cisto sumnjam. Nema zapravo nikakve garancije ni da cemo Delapa dovesti a kamoli Gyokeresa. Opet zavisi od toga ko ce nam biti konkurencija i sta oni mogu da ponude igracu. Ako izvisimo za Ls bice nam premija Emegha iz Strasbourga. Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363467 Ma i ja mislim da necemo dovesti ni jednog, mozda Delapa. Osimhen bi bio pravo pojacanje, tako da ako treba istresti vrecu para i napraviti izuzetak onda treba. Pogledajte, ima nesto Drogba-ovski u sebi. Jackson trci, trudi se, gine ali ovo je neki novi level borbe i davanja 100%. Pogledajte samo taj intenzitet u svakom sprintu. Ovaj video nije primarno prikazivanje golova, skilova vec odlucnost, borbu, fizikalije, intenzitet, sprinteve.. fakat pokazuje i drugu stranu fudbala a ne samo skilove i ta sranja. Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363468 Jackson je dobar radnik, ali nije zvijer kao Drogba i Costa. Najveću vjerovatnoću za dolazak kod nas bih dao Delapu. Idealan igrač za naš sportski sektor. Mlad, Englez, zna ga Joe Shields, jeftin jer mu klub ispada, mala plata, bez iskustva na velikoj sceni, bolji učesnik u igri nego finišer itd. Prijavi
7. april 2025.1 god. comment_363472 Mislim da moramo sačekati kraj sezone, da me ne shvati neko pogrešno, ali ne vidim da smo u poziciji da privučemo nekim projektom top napadača (ako uopšte takvog i ima slobodnog na tržištu) šta nudimo? LŠ nismo obezbedili: dodaj na to da i dalje nemamo glavnog sponzora što mislim da su više stvarno preterali, jebote bog, pa stavite i Šerifa Konjevića na dres, samo stavite nešto tim igra loše, da imamo par talenta imamo ali sve su to mladi igrači onda prilično nejasna politika uprave oko plata, i uopšte oko nekog strateškog plana, od kad je došla nova uprava, sve su se ganjali mladi igrači, tako da ne znam kolko se ovaj švedjanin i Osimen uklapaju u taj plan ne bih da se mnogo nadamo i na kraju razočaramo, uopšte me ne bi čudilio da završimo sa Delapom iz Lestera Prijavi
8. april 2025.1 god. comment_363479 Za Delapa cemo se boriti sa Liverpoolom i Unitedom kako stvari stoje. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.