Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

12 minutes ago, Adi said:

U pravu si, kada je on u pitanju problem nije odšteta, problem je plata. Već sad on tamo ima nekih 200 hiljada sedmično što naši ne vjerujem da će tako lako premašiti. Druga stvar je koliko se njemu uopšte ide negdje drugo, tražila ga je Barca na ljeto i nisu se dogovorili.

Olisea i Oshimena zbog plate doveli nismo, a bili bi in the race da jesmo.

Sutradan kad nasi ponude Delapu 3 miliona a United 7 rezulat ce biti isti.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Ne mislim uopste da smo mi i Nico neki dobar spoj, mi prije svega moramo da radimo na "ozdravljenju" situacije u klubu, ne terenu, bukvalno u svim segmentima, sto se tice najvecih klubova mislim da smo mi odmah tu negdje posle Uniteda kada su u pitanju loša okruzenja za igrace. Mi ako zadrzimo ovo trenutno stanje nama je svejedno da li igrao Nico ili Sterling, evo recimo Sancho, kada smo izgledali kao ekipa i on je igrao, cim smo potonuli i on je zaspo, nemas vise puno igraca koji ce doci i sami nesto gurati. 

Moras imati sistem, moras imati zdravo okruzenje, ekipu takmicarski nastrojenu da bi se moglo raspravljati o pojacanjima u smislu "e ovaj ne, ali zato onaj..". Nico je pokidao Euro jer je Fuente tako dobro poslozio sve do detalja da je bukvalno Nicu i Yamalu ostalo samo da izađu na teren i pokažu moć, naravno Yamal je nivo za sebe. Nico je posle osvajanja Eura samo obukao dres Bilbaoa i vratio se u tu neku prosjecnost, on cak ni u Bilbau nije dominanta figura. 

Nico da dođe u Liverpool bio bi sasvim ok, ali da dođe kod nas stvarno ne vidim da bi on nesto donijeo, jer opet kazem trebas neku igru i sistem da bi mogao izvlaciti najbolje iz igraca. Moras da postanes sredina u koju igraci zele da dođu, od toga treba krenuti, sve i da aktiviramo klauzulu mislite da bi on pristao doci kod nas. Loic Remy je nekada bio pojacanje, potroseni Samuel Eto bio pojacanje, itd da ne nabrajam sad, a sad ne valja niko, nije ljudi do imena toliko koliko je do nas kao sredine.

Skoro citam povezuju Kerkeza i Liverpool, vec vidis da bi to bio top transfer, o tome pricam.

• 2 sedmice kasnije...
4 minutes ago, King Chelsea said:

Moze li neko napisati koju rijec o dvojcu kojeg smo kupili iz Sportinga, jer vidim da smo 70 miliona istresli za pola dana..

Nismo za 2 dana vec za 7 godina amortizacijom :D

Ja mislim da Osimhen i njegov polubrat Obi Mikel gledaju, placu i nevjeruju :D

• reLo mijenja naslov u Ljetni prelazni rok 2025
5 hours ago, King Chelsea said:

Moze li neko napisati koju rijec o dvojcu kojeg smo kupili iz Sportinga, jer vidim da smo 70 miliona istresli za pola dana..

Ma profulani transferi kao i prethodna milijarda..

Sve što radimo, radimo pogrešno.

1 hour ago, chiba said:

Još nije ni krenulo leto a mi već spiskali pare na još jednog, odnosno dva iz Sportinga i vidim da se pominje neki CB iz Bornmuta

o napadači ni reči?

Napadac ce doci poslednji, kad prodaju sav skart koji budu mogli.

Ne znam sta da mislim o ovome. Guehi je dete kluba, dokazaniji igrac u PL ali Hujisen ove sezone igra neuporedivo bolje. Takodje Guehi ulazi u zadnju godinu ugovora, pa ce biti jeftinija opcija i sto se plate tice.

Svakako smatram da nam treba kvalitetniji igrac.

Što je najsmešnije Haseljabank (ako ga se neko uopšte i seća) izgleda ko Ronaldo u odnosu na pojedinie naše akvizicije u poslednjih 5-10 godina

Da ne pominje "sirotinju" Maludu i Kinga Kalua koji su sad ispada bili fenomalne kupovine a sad se kupuju neke "izbeglice" i mlatimudini

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.