Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

On 1/31/2025 at 12:36 PM, diablo_bih said:

Uzeo bih Fergusona na posudbu, samo eto da imamo neku konkurenciju u napadu. Onako Brightonu ne treba.

Trenutno bi nas pojačali Karius i Andy Carroll, da ne govorim o nekim ozbiljnijim igračima. Uprava i trener su očito zadovoljni trenutnom situacijom i očekuju da se ovaj strmoglavi pad zaustavi sam od sebe.

Trener i da nije zadovoljan niko ga ne pita nista. Covek se svim silama trudi da izgura Nkunkua i Felixa iz ekipe, Guiua kulira na maks iako za to bas i nema razloga. 

Govori da imamo dovoljno krila iako oni zele da mu uvale Garnaca. 

Vratili Chalobaha i obecali mu minutazu javno, pa sad na silu guraju Disasija svakome kome fali stoper.

Naredjeno mu da neke igrace precrta iako nam ocigledno fali sirine na tim pozicijama pa i da je zeleo da ih koristi ne moze.

Izvukli su Waileya iz Strasbourga da ga pozajme Watfordu da naprave prostora za Barca, Veigu su poslali Juventusu, Chillvel ce izgleda u Palace, i mi ostajemo na jednom levom beku do kraja sezone. 

Ako izvisimo za Ls opet ocekujem ruzan raskid na leto. 

• Popularna objava

Prije trenera bi sigurno morala oba direktora da lete. Vec su imali dovoljno prilika da sastave ekipu a ono ispade da nam i dalje fale golman, makar 1 vrhunski stoper i centarfor.

Ne treba neka posebna vjestina da potpises Enza za 120 ili Caiceda za 130 miliona. To je mogao bilo koji forumas, kad te vlasnici podrze s lovom. Jedino Palmer je otkrovenje, moze se reci. 

• Popularna objava

Ma jebem im mater svima, od uprave, sportskih direktora do Maresce. Pa sta radite citav mjesec, 33 dana vec proslo samo su Chabolu vratili, pa jesul oni normalni?

Jesul se toliko zavalili prethodnim kupovinama pa sad ne mogu makar nekog klosara kupit? 

Ne dovedu li nikog do sutra pokazat ce toliki manjak ambicija i za ocekivati je da na kraju zavrsimo 6. u najboljem slucaju.

Promašili su fudbal. Suludo je da ignorišu dva glavna problema, napadača i golmana. Bolje je da ne dovode nikoga ako im je plan da dovedu 19-godišnje krilo koje eventualno može da odigra i napadača.

2 hours ago, hamco said:

Ma jebem im mater svima, od uprave, sportskih direktora do Maresce. Pa sta radite citav mjesec, 33 dana vec proslo samo su Chabolu vratili, pa jesul oni normalni?

Jesul se toliko zavalili prethodnim kupovinama pa sad ne mogu makar nekog klosara kupit? 

Ne dovedu li nikog do sutra pokazat ce toliki manjak ambicija i za ocekivati je da na kraju zavrsimo 6. u najboljem slucaju.

Let them cook

• Popularna objava

fabriziorom

🚨 𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Tottenham agree on loan deal with Chelsea for Axel Disasi… but player’s currently 𝐧𝐨𝐭 accepting move to Spurs ⚪️⚠️

Despite loan fee agreed and no buy option clause… Disasi only wanted to join Aston Villa and play UCL.

🚫 Chelsea have 𝐧𝐨 intention to accept Villa move, considering them as big contenders for UCL spot.

Kakva debilana 🤣
1 minute ago, reLo said:

"Ali nisu na vrijeme poslani papiri" 😀😀

Bili su zauzeti nagovaranjem Disasija da predje u Tottenham i u medjuvremenu niko nije cuo da faks bronda u pozadini i eto.

Nova nebuloza Uprave je odlazak Chukwuemeke na pozajmicu, jer mu kao veruju za buducnost a danas je izadla vest da se interesujemo za omladinca Sitija Nicoa O Rileya koji igra na istoj poziciji kao Carney.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.