30. januar 2025.1 god. comment_362239 On bi finansijski obezbijedio naredne generacije i da je potpisao za Chelsea recimo, ili neki sličan klub visokog ranga. Taj višak para u mnogim slučajevima zarade kockarnice i takve institucije. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362240 5 minutes ago, reLo said: Apsolutno mi je OK. Da sam on, ne bih otišao sa 25, nego sa 20 ako bih imao priliku. Na kraju, kad umreš, spomenut će te navijači samo na godišnjicu smrti. I to prvih 10-15 godina. Poslije toga ni tada. A ovako si finansijski obezbijedio cijelo selo i širu i užu familiju sljedeće 3 generacije. Po meni je to puno veća stvar. Duran ima 21 godinu. Treba imati na umu da bi on i u Evropi zaradjivao ogroman novac u poredjenju sa normalnim ljudima. Iako ce u Arabiji zaradjivati mnogo vise, nije da ce ako ostane u evropi biti kokuz, pa i ovdje bi zaradjivao milione na godisnjem nivou. Ne znam, ja sam podjeljenog misljenja ali mislim da bih ostao u Evropi i igrao ozbiljan fudbal sa ozbiljnim igracima. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362241 Pod pretpostavkom naravno da se stvarno razvije u top igrača, ovako ga ovi na slepo plaćaju jebote kao da je drugi najbolji strelac premiershipa a ne druga opcija u Aston Vili gde su ga iskopali jebote, čitali na sky sport da ga drugi klubovi traže pa ajde da odštampamo novčanice i iskeširamo kolko traže Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362242 On ce da igra u Arabiji do 25e, lepo ih odere i posle se vrati u Evropu i opet napravi lepu karijeru, naravno ako se razvije kako se pretpostavlja. Mislim da tako nekako on razmislja. A pare ko pare, brzo se to potrosi, posebno kad su ti one prioritet. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362245 Ja isto mislim da je on u fazonu da ima kada i otici u Arabiju i zgrnit brutalnu lovu i opet u jednom momentu doci nazad u Europu ako ga bude zanimalo da juri taj neki fudbalski san. Ovo svako mora gledati iz ugla da sa jebenih 21 godinu neko ti nudi da obezbijedis sebi ostatak zivota u bogastvu i raskoši, stoji i to da je u nekom vecem klubu u Europi isto mogao zarađivati ozbiljne pare ali to ti je rijecnikom nas ozbiljnih smrtnika zarađuješ 2000 eura mjesecno i odjednom ti neko nudi 10000 eura mjesecno, nema sanse da ne padnes u dilemu bez obzira na neke zivotne okolnosti. Svako od nas ko je malo odmakeo u ovom slucaju od 21 godine moze shvatiti koliko je u tim godinama imao puno slabije, labilnije stavove, koliko si plitak bio, koliko si toga gledao kroz dobro auto, kroz par stoji u dzepu. Tako da nista mu ne mogu zamjerit sekunde, niti je on osjetio tog nekog europskog fudbala nesto specijalno, niti je se on vezao za neki klub u smislu da je kapiten nekog kluba sa 250 utakmica u nogama pa ga sad emocije lome da ostane, znaci nista od toga, iz pozicije drugog napadaca Ville dosao u situaciju da se zajebava ostatak zivota. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362246 Svako od nas na forumu bi identicno postupio. Ne osudjujem nikog ko ovako postupi. Fudbal se promjenio u velikoj mjeri. Pa nemam vise ni igraca koji ce vjecno igrati za neki klub, koji ce imati nekog principa da ne prelaze u protivnicke ekipe. Dodje Hazard provede vecinu svoje najbolje karijere u Chelsiju i poslije utakmice pred kamerama prica kako mu je san igrati za Real Madrid. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362253 Za Garnacha traze 95 mil eura hahahah, nasi su stvarno ogromni idioti ako ga pokusaju uopste dovesti. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362255 Taman za nas, mi i ne tražimo finishera nego nekog ko zna beskonačno petljati. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362257 1 hour ago, reLo said: Taman za nas, mi i ne tražimo finishera nego nekog ko zna beskonačno petljati. Joe Shields at the wheel Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362262 Najgore sto ce to dati sredstva za Nkunkua, a mi cemo Garnacha napasti zadnjih dana prelaznog roka, jer imamo dvojicu idiota koji ga zele. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362264 Realno Baleba ce biti igracina, mozda i ovaj drugi ali verujem da se nas par SDova debelo ugradio u svaki transfer iz Brajtona Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362267 Uzeo bih Fergusona na posudbu, samo eto da imamo neku konkurenciju u napadu. Onako Brightonu ne treba. Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362268 Lik je stalno povredjen, zadnjih 5-6 utakmica nije igrao zbog povrede. Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362270 1 hour ago, hamco said: Lik je stalno povredjen, zadnjih 5-6 utakmica nije igrao zbog povrede. Uklapa se u transfer politiku. Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362271 Mi toliko ne znamo gdje gonimo i sta hocemo da je to neka kombinacija smjesnog i zalosnog. Prosjecni gejmer, neki vikend ljubitelj fife bi mislim za dva sata skonto koji nam profili igraca fale i na kojim pozicijama, ali ne i nasi strucnjaci.. Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362272 Ferguson je definitivno profil napadaca koji nam fali, problem su njegove povrede i cijena koju bi Brighton opet zavuko. Sa njima ne bih poslovo ni da imaju igraca u rangu prajm Ronaldinha. Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362273 Ma neka odigra 10 meceva za Chelsea na posudbi dosta, ne mora se otkupiti. Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362274 evo rece nas trener da uopšte nije u toku sa transferima u klubu, kad se on me opterećuje zašto bi mi Prijavi
31. januar 2025.1 god. comment_362277 Loan with option ima smisla, ako lik zeli fa zapne i pokaze talenat i zelju da ostane. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.