Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

4 hours ago, Wisey said:

Osimhen se qrci i trazi neke astronomske plate a dolazi iz turske lige. Napoli je evo dokazao da moze itekako bez njega, nit je nezamjenjiv nit je tolika klasa koliko je sebi umislio. Dobar je igrac ali nista vise od toga. 

Lik je u 35 utakmica dao 32 gola, klasa jest sigurno.

Jeste on klasa al takav igrac trazi da se nasa igra malo vise modifikuje i prilagodi njemu. On je spic realizator koji mnogo manje ucestvuje u igri u smislu sirenja igre pas igre dodavanja stvaranja sansi. U kojoj meri to moze i koliko bi to uticalo na igre Palmera, Enza, Caiseda, Neta, Sancha....

1 hour ago, cobinho said:

Jeste on klasa al takav igrac trazi da se nasa igra malo vise modifikuje i prilagodi njemu. On je spic realizator koji mnogo manje ucestvuje u igri u smislu sirenja igre pas igre dodavanja stvaranja sansi. U kojoj meri to moze i koliko bi to uticalo na igre Palmera, Enza, Caiseda, Neta, Sancha....

Ma nama treba napadac koji ce da realizuje sanse. Ima dovoljno ljudi iza njega koji kreiraju. Lako je prilagoditi sistem napadacu koji radi ono sto se od njega ocekuje. Igracima iza njega bi on takodje doneo olaksanje jer ti igras presing, trcis, ubijas se da nesto iskreiras i kada se taj trud isplati ne verujem da ce postojati smetnje u prilagodjavanju.

Ja mislim da nam takav napadač upravo i treba da iskoristimo maksimalno ostatak ekipe, jer većina igrača su kreatori, koji traže loptu, malo tko napada prostor, nemamo namamo napadača koji se zna kretat u šesnaestercu. Mi nemamo Salaha i Manea koji će trpat kad se otvori prostor Firminovim spuštanjem, ali zato imamo hrpu kreativaca koji će moć pronalaziti tog napadača. 

53 minutes ago, ja13 said:

Ja mislim da nam takav napadač upravo i treba da iskoristimo maksimalno ostatak ekipe, jer većina igrača su kreatori, koji traže loptu, malo tko napada prostor, nemamo namamo napadača koji se zna kretat u šesnaestercu. Mi nemamo Salaha i Manea koji će trpat kad se otvori prostor Firminovim spuštanjem, ali zato imamo hrpu kreativaca koji će moć pronalaziti tog napadača. 

Apaolutno u srz pogodjeno.

Ja mislim da griješimo opet sa tom špicom, to će biti ista stvar kao sa Lukakuom, Osimhen (ili bilo koji drugi takav klasičan špic od kojeg očekujemo da spremi zicere) će imati jedan dodir sa loptom po poluvremenu i mi ćemo opet pizditi. Jackson fula toliko toga da, ali on si svojim kretnjama omogući te šanse. Jackson fula 5 od 6 šansi, a Osimhen će fulati 2 od 3 tako da dodje na isto. Ne vidim trenutno izlaz iz situacije i ne bih bacao pare za napadača svako ljeto, radije čekati nekoga poput Leaoa iz najboljih dana, a takvi sumnjam da će dolaziti u ovaj klub

51 minutes ago, leomx33 said:

Ne vidim trenutno izlaz iz situacije i ne bih bacao pare za napadača svako ljeto, radije čekati nekoga poput Leaoa iz najboljih dana, a takvi sumnjam da će dolaziti u ovaj klub

Zadnja 3 ljeta smo doveli redom:

2022 - nikoga

2023 - Jacksona

2024 - nikoga

Ne računam Datro Fofanu, Guiu i sl. Skupocijeni napadač nije doveden već 4 godine.

Leipzig se upravo oprostio od igranja u LP naredne sezone, a do kraja vikenda se možda oprosti i od LE. Ni plasman u LK više nije siguran. To znači da će imati lošu pregovaračku poziciju za Šeška. Od njihovih igrača može i Simons, ali samo ako bismo imali u planu prelazak na 3-4-3 što mislim da nema smisla u ovom trenutku.

Jackson radi mnogo stvari na terenu a koje nisu realizacija, zna da povuce kontru, otvori prostor, gurne lootu, izdrI duel, zna da izvrsi pritisak, izmigolji se igraacu. Al jbg ofsajdi, nediscuplina realizacija. E sad Osimhen ima 6 7 dodavanja po mecu, izgubili bi u onom delu koji Jackson dobro radi, vrlo moguce da bi manji broj sansi stvarali, ali imali bolju realizaciju. Ume i on ko sivonja  da zapne sutne a da pre toga ni ne gleda raspored igraca. Dakle morace i sa njim neke korekcije i prilagodjavanja daa se radi. U kojoj meri ko zna.

Spominjemo Isaka i Gyokeresa, a znamo da će uprava dovesti Emeghu iz Strassbourgha.

Bournemouth dovede stopersku liniju za 40 milijuna kakvu mi nismo imali godinama, a platili smo 200 milijuna.

Dajem sve naše stopere za Huijsena, Zabarnog i Senesija.

Imaš ideju za trenera ?

Ja bih htio Xabi Alonsa, ali on 99% ide u Real.

Od ostalih trenera ne vidim veliki napredak u odnosu na Marescu. Možda Roger Schmidt, taj njemački nogomet prolazi zadnjih godima, Slot i Klopp su to dokazali.

A možda se i Klopp odmorio i želi opet novi projekt.

Chelsea je kao stvoren za njega, gomila mladih igrača s velikim potencijalom koje treba uštimat.

Napadač Šeško, krilo Nico Williams, stoper Schlotterbeck i golman Diogo Costa.

Ja bih ta pojačanja potpisao odmah kad bi mi ponudili. To su igrači Leipziga, Bilbaa, BVB-a i Porta. Nije nemoguće.

Ostale realnije opcije su Ekitike, Baena, Murillo, Huijsen, Gila, Kobel...

Problem je što rasipamo novac na igrače koji nam ne donose kvalitetu već potencijal, a onda kad se otvori prilika na tržištu kao Marmoush, onda nemamo s čim.

Sto se tice trenera mi smo ispusili sto nismo uzeli Enrikea kad je htio da preuzme klub, Klop se nece vratit u pl, treba uzet ovog Hurzelera :D

Zaganjat Ancelotia dok nije preuzeo Brazil.

Drugo rjesenje Spaleti.

Po meni je najvisa greska sto nismo Marescu otpustili kad je ekipa igrala skroz lose, vjerujem da bi lakse osigurali ligu prvaka.

Bio sam za enriquea i flicka a ev ispadose obojica pun pogodak kako u psgu tako ovaj u barci.

Sad mislim da enzo ostaje jos jednu sezonu ako izbori LP. Ako me izbori svasta je moguce, samo ne znam koga za nasljednika

Pojavile su se glasine, vjerojatno samo prazne priče da Chelsea želi vratiti Rudigera.

Iako je on svojim dobrim igrama u dresu Chelseaja zaslužio odlazak u Real Madrid, ne vidim kako se on danas uklapa u ovu momčad Chelseaja.

Iz Real Madrida se uklapa stoper Asensio koji ima ugovor još godinu dana i to nije nerealno, ali pitanje je njegove kvalitete.

Što se tiče stopera, moja velika želja su Schlotterbeck, Huijsen ili Gila iz Lazia.

Ako ćemo agresivnog i oštrog stopera poput Rudigera, onda bih radije Murilla

Licno mislim da bi Leao kod nas prosao ko Felix. On je stvarno top igrac, kad mu se hoce, a u poslednje vreme munse sve cesce nece. Lenj je, nedovoljno fokisiran, cak neko vreme je proveo i na klupi zbog toga. U Milanu igra samo napad, sa jednim od najboljih ofanzivnih bekova na svetu iza sebe. Kod nas nema bekova, mora da se vraca u odbranu, plus je tempo u PL za dva nivoa visi nego u Seriji A. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.