3. februar 2025.1 god. comment_362385 Ma garant sve ima veze sa PSR i FFP jer drugog objasnjenja nemam. Ovako i posudbama skidamo plate koje takodjer za pola godine ili godinu iznose nekoliko miliona po igracu. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362386 Otisli i/ili ce vjv otici danas: Veiga Casadei Chukwuameka Chilwell Disasi i Felix 99% idu.. Badiashile, Lavia, Fofana, Mudryk out do kraja sezone. Nikog osim Chalobe nismo doveli i 100% sam sad siguran da je u pitanju PSR i FFP jer drugog objasnjenja nema. Mozda je dosla naredba da se neki igraci i ne forsiraju u utakmicama kako se ne bi povrijedili i to su uglavno stvari koje mi iz vana ne znamo. Ali ako je tako onda Maresci ne zamjeram nista, ni lose utakmice ni poraze ni izjave nit ista. Ocito je sve to uticalo i na igrace koji su sigurno tu a kamoli na one na koje se ne racuna. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362388 39 minutes ago, hamco said: Ali ako je tako onda Maresci ne zamjeram nista, ni lose utakmice ni poraze ni izjave nit ista. Ocito je sve to uticalo i na igrace koji su sigurno tu a kamoli na one na koje se ne racuna. Zamjeraš li mu što brani Sanchez svaku utakmicu? Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362389 8 minutes ago, Adi said: Zamjeraš li mu što brani Sanchez svaku utakmicu? Zamjeram ali je opet to manji problem od ovog gore. Prodaju sve ne dovode bolje. Nece nas Jorgensen posebno pojacati. Na kraju krajeva krvi je i Maresca ali opet imamo veci problem u upravi i transferima, pa skontaj da nam prodje januar citav a nismo nikog doveli dok se s druge strane neki igraci se totalno otpisuju i pokusavaju rijesiti i otarasiti iz kluba. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362393 Sve vise potvrdjuje nase sumnje da je u pitanju obrtanje para i zarada. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362394 Koliko se sjecam kada se prvi put spominjao ovaj gore, to je da se kupi za Strasbourg, a ne Chelsea. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362395 21 minutes ago, hamco said: Sve vise potvrdjuje nase sumnje da je u pitanju obrtanje para i zarada. Apsolutno, nista vise od toga, zato se naježim kada neko sa sigurnoscu ubraja Santosa kao prvotimca za sljedecu sezonu. Dođe li dobra ponuda prodat ce svakog kada pricamo o mlađim igracima koji su po posudbama. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362402 Radio je i Roman slično sa mladim igračima, ovo nije ništa novo. Razlika je što se tad znalo da se ti talenti u 99% slučajeva neće izboriti za ulogu u prvom timu. Sada je situacija takva da bi 8. golman sa posudbe i 5. napadač mogli biti od koristi jer se standard prvog tima spustio. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362411 Hajde sve, ali: Bakayoko Badiashile Disasi Ugochukwu Svi dovedeni iz Lige 1, svi flopali, i mi kao izvukli poruku i na zadnji dan prelaznog roka dovodimo igrača iz Saint Etienne. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362415 Da se pitam, najviše bih gledao ka portugalskom tržištu Prijavi
3. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362418 2 hours ago, reLo said: Hajde sve, ali: Bakayoko Badiashile Disasi Ugochukwu Svi dovedeni iz Lige 1, svi flopali, i mi kao izvukli poruku i na zadnji dan prelaznog roka dovodimo igrača iz Saint Etienne. Potpuno je svejedno iz koje lige kupujemo jer iz svake je flop do flopa. Izdvojio sam top 10 transfera iz svake lige petice + ostatak svijeta, iznosi transfera po transfermarktu. Engleska 1. Moises Caicedo 116 mil € 2. Wesley Fofana 80,40 mil € 3. Marc Cucurella 65,30 mil € 4. Romeo Lavia 62,10 mil € 5. Pedro Neto 60 mil € 6. Fernando Torres 58,50 mil € 7. Raheem Sterling 56,20 mil € 8. Ben Chilwell 50,20 mil € 9. Cole Palmer 47 mil € 10. Danny Drinkwater 37,9 mil € Italija 1. Romelu Lukaku 113 mil € 2. Jorginho 57 mil € 3. Andriy Shevchenko 43,88 mil € 4. Kalidou Koulibaly 41,90 mil € 5. Antonio Rudiger 35 mil € 6. Juan Cuadrado 31 mil € 7. Hernan Crespo 26 mil € 8. Davide Zappacosta 25 mil € 9. Marcos Alonso 23 mil € 10. Adrian Mutu 22,79 mil € Španija 1. Kepa Arrizabalaga 80 mil € 2. Alvaro Morata 66 mil € 3. Joao Felix 52 mil € 4. Mateo Kovačić 45 mil € 5. Diego Costa 38 mil € 6. Nicolas Jackson 37 mil € 7. Cesc Fabregas 33 mil € 8. Pedro Rodriguez 27 mil € 9. Juan Mata 26,79 mil € 10. Filip Jorgensen 24,50 mil € Francuska 1. Axel Disasi 45 mil € 2. Tiemoue Bakayoko 40 mil € 3. Michy Batshuayi 39 mil € 4. Didier Drogba 38,50 mil € 5. Benoit Badiashile 38 mil € 6. Michael Essien 38 mil € 7. Eden Hazard 35 mil € 8. David Luiz 35 mil € 9. Malo Gusto 30 mil € 10. Lesley Ugochukwu 27 mil € Njemačka 1. Kai Havertz 80 mil € 2. Christian Pulišić 64 mil € 3. Christopher Nkunku 60 mil € 4. Timo Werner 53 mil € 5. Abdul Rahman Baba 26 mil € 6. Andre Schurrle 22 mil € 7. Khalid Boularhouz 13,20 mil € 8. Marko Marin 8 mil € 9. Michael Ballack 0 mil € 10. Claudio Pizarro 0 mil € Ostalo 1. Enzo Fernandez 121 mil € 2. Mykhaylo Mudryk 70 mil € 3. Hakim Ziyech 40 mil € 4. Willian 35,50 mil € 5. Noni Madueke 35 mil € 6. Estevao Willian 34 mil € 7. Oscar 32 mil € 8. Ricardo Carvalho 30 mil € 9. Nemanja Matić 25 mil € 10. David Luiz 25 mil € Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362420 ako si sam ovo posložio, imsš odobrenje da nas sve naguziš.....🥰 o ovoj tabeli možemo mesec dana da izvlačimo detalje i da ne istražimo sve meni su npr zanimljivi Matić i Luiz koji nisu bili top igrači a trener je bio sposoban da im nadje, rekao bih krucijalno važno mesto u timu i uzme titulu za Šurlea se pisaloda je novi Geret Bejl🤣 Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362423 Svaka cast Adi na informacijama. Generalno vise je losi nego dobri transfera, pozdravio bi od novih svakako Enza, Caiseda i Palmera. Bode u oci ove masne cifre tipa Lukaku, Kepa, Morata a nisu napravili nista. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362425 U moru svih ovih, mislim da je Marko Marin u top 3 promašaja definitivno. I dalje se pitam ko njega, gdje i po čijoj preporuci iskopa. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362426 1 hour ago, chiba said: ako si sam ovo posložio, imsš odobrenje da nas sve naguziš.....🥰 Sam sam posložio, ali ću da se odreknem nagrade. 30 minutes ago, reLo said: U moru svih ovih, mislim da je Marko Marin u top 3 promašaja definitivno. I dalje se pitam ko njega, gdje i po čijoj preporuci iskopa. Kad se uzme u obzir za koliko je doveden ne treba ga ni spominjati u tim konverzacijama. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362447 Marinov transfer isti kao Doncicev. Niko ga nije ocekivao, ali se ipak realizovao preko noci. Gledam ovu listu sto je Adi postavio, generalno smo dosta bolje prolazili sa igracima koje nismo pretplatili. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362449 Koliko bi Palace trazio za Matetu? Mece ih frajer u prosjecnoj ekipi i to ne malo. Dobar napadac pravo, onako ispod radara. Prijavi
3. februar 2025.1 god. comment_362450 Trenutno su svi napadaci bolji od Jacksona, pogotovo ovi korpulentniji. Nadam se da cemo na ljeto dovesti nekog takvog profila, Sesko, Gyokeres, Delap, Osimhen, Vlahovic bilo ko i svi ce nas pojacat. Pa Guiu koji je toliko sirov danas je protiv WHU samo svojom borbom unio zivost i pomogao igracima. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362459 1 hour ago, Whisper said: Prodato. Ta klauzula ne znači ništa. Imali su je i za Maatsena i nisu je aktivirali, a čovjek razvalio polusezonu. Ako bude dobar, kad istekne posudba, pokušat će da se cjenkaju. Sad su ga uzeli jer se Nmecha povrijedio. Dugoročno ga možda vide kao zamjenu za Brandta. Ako bude zdrav vjerujem da će dobar biti. Prijavi
4. februar 2025.1 god. comment_362460 9 minutes ago, Adi said: Ko Sad su ga uzeli jer se Nmecha povrijedio. Dugoročno ga možda vide kao zamjenu za Brandta. Ako bude zdrav vjerujem da će dobar biti. Prodato s moje strane, videcemo za dalje 😃 kad si vec spomenuo Maatsena tu smo lepo prosli od pozajmice, iako nije zavrsio u Dortmundu. Moglo bi se slicno ponoviti Prijavi
5. februar 2025.1 god. Popularna objava comment_362507 Rasuli su pola ekipe na posudbe u trenutku kad smo jos u 3 takmicenja i znamo da su nam mnogi igraci skloni povredama. Sve su to napravili zasto? Da bi usicarili koji dinar, po 4-5 miliona kad na kraju saberes u vrh glave je tu nekih 20 miliona ustede/zarade za pola sezone. I te su se pare slupale na ovog klinca iz Francuske kojeg ce opet prodavati za godinu-dvije i pokusavati vratiti ulozeno. Kao sa Cukvuemekom, Cesadeijem, Fofanom i slicno. Tacno smo postali klub nivoa Brajtona. Ustvari nismo ni to, Brajton kad kupi igraca makar ga proda po trostruko vecoj cijeni. Prijavi
5. februar 2025.1 god. comment_362510 Kakva politika kluba u PM, tačno bi nam dvogodišnji ban dobrodošao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.