28. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362205 Jebem im majku pa jos nikog nisu prodali ni kupili. Pa jebenog Casadei ne mozemo prodat za 15 miliona, sta dalje pricati. Jedino sto smo Chabolu vratili tako da to ne mogu ni racunati. Tek se sad vide nerezonske kupovine i gomilanje prosjecnih igraca umjesto kvalitetnih pa ih sad ne mozes ni prodati. Chilwell, Broja, Kepa, Sterling, Disasi, Casadei, Chalobah, Chukwuameka pa realno sve same posudbe ili truhnu negdje u klubu, niti pomazu igrom niti novcem od eventualne prodaje. Na sve to dodas Mudryka koji je suspendovan, Sancheza koji kurcu ne valja, Halla koji takodjer nicemu ne sluzi i na sve to dodaj indisponiranog Nkunkua pa cak i Felixa koji nikako ne igra, jasno je kakav su posao odradili nasa dva vanserijska strucnjaka kao sportski direktori. Ocito je da ne mozemo nikoga kupiti da ne bi probili PSR a prodati ne mozemo nikoga ni za kikiriki. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362206 Kod Hamce svaki post kreće sa jebem vam _____. 😂 Ako je nekom nedostajao standardni režim foruma tu je. Mi smo navučeni na srklet. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362208 22 minutes ago, ker said: Kod Hamce svaki post kreće sa jebem vam _____. 😂 Ako je nekom nedostajao standardni režim foruma tu je. Mi smo navučeni na srklet. Ma svaku sezonu kod mene su ocekivanja ko da imamo R9 i Buffona a zapravo imamo Jacksona i Sancheza pa je logicno razocarenje toliko veliko da je jebavanje majki neki vid ispusnog ventila. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362209 @hamco PSR je mnogima omca oko vrata, a nasi flopovi i nezeljeni igraci uglavnom primaju velike plate kojih ne zele da se odreknu i to otezava posao. Pozajmice su samo nacin da se izbegne dodatno unosenje nemira medju igracima jer ne mogu svi da igraju, plus sto nas i minimalno rasterecenje troskova izgleda odrzava na povrsini. Bas mi je nekako milo sto ce se razvlaciti i sada i celo leto oko Felixa, to je najnepotrebniji transfer u novijoj istoriji kluba. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362211 6 hours ago, Whisper said: Moze, ako ce da ukljuce Durana u transfer i ako nece da da cene ko da je R9 reincarnated. Naši bi vjerovatno radije uključili osrednje krilo ili nekog talenta Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362215 Trenutno je svako bolji od Nkunkua jer je Nkunku pokazao da nije profesionalac. Ipak misljenja sam da Tel nije ono sto nam treba, dobar igrac ali on nije nista posebno drugaciji od Jacksona. Jedino ako ga vide kao lijevo krilo. Trebaju dovesti pravog napadaca, korpulentnog i fizicki jaceg. Pogledajte drugi i treci gol Citya protiv nas, bukvalno su nas kod oba gola rijesili dugom loptom na Haalanda koji se snagom izborio za nju i zabio/asistirao kod tih golova. Mi nemamo takvog igraca i bas takav profil nam treba. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362216 @hamco Tell i jeste opcija za levo krilo. Mislim da ce Liam Delap da bude taj napadac. Prijavi
28. januar 2025.1 god. comment_362218 Tel ce biti jos jedan igrac u prolazu koji nece nista doprinijeti klubu i nakon sto odigra nekoliko utakmica na visokom nivou past ce u prosjek kao i ostatak tim. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362219 Sto je najgore Tel je jos jedan Felix i Nkunku koji nema jasno definisanu poziciju. Niti je pravo krilo niti pravi napadac. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362220 Ne znam, pitanje je pravo/suštinsko ko pravi tim?? jel ga pravi sportski direktor, ako ga imamo, gazde?? jel ja kolko vidim Mareska nije menadzer nego glavni trener (head coach), a valjda znate koja je razlika između te dve uloge onda jelte i ne treba da nas čudi što se ovako dovode igrači ko na FM menadzeru bez nekog jasnog cilja sećate se kako je radio Murinjo, on je tačno znao, hoću napadača, DM i RB i to je to idem po titulu, a ovo sad je gledaj ko je dobar igrač pa dal ti treba ili ima neku funkciju to je nebitno Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362222 Mourinho je imao neke rijeci, kao i dosta trenera poslije njega, sada ti uprava diktira, a trener samo sluzi da trenira i postavlja te igrace na teren. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362226 To sto cemo uspjet utrpat Disasia u Vilu na posudbu ce nam vjerovatno biti i highlight prijelaznog roka. Steta, mislim da smo mogli stvarno vise, ne mislim sada neke transfere od 80+ miliona, vec u smislu sto je na trzistu bilo igraca koji si bili dostupni i za posudbu a bili bi nam od koristi. Sto se tice tog naseg glavnog fokusa a to je prodaja igraca koje smatramo da su višak, mislim da smo izabrali totalno pogresnu politiku, otpisemo igraca ko da sutra ne postoji i onda ocekujemo da neko dođe i ispunjava neke nase uslove i cijene, o visokim platama koje tim igracima niko nece ni blizu dati da i ne pricam, nebuloza. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362227 Neka sa pozajmice vrate Petrovica a Jorgensena posalji tamo i problem golmana smo resili. Chalobah ce da odmeni Disastera u startnoj postavi, Acheampong da dobije koji minut vise. Jos da ubacimo neki option to buy i top smo. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362228 https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1884696731209596976?t=DH1grcfP6Qxm0v5rjYr6_A&s=19 Hehwhe Prijavi
29. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362230 Eto i Duran rijesen, nisam bas mislio da ce ovako zavrsit. Hahah ljudi prodaju rezervnog špica za 90 miliona eura, našu otpad nece ni Arapi, mislim kakvi crni Arapi kad ih Italijani nece u 34 rate onda znas koliko je sati. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362231 Ovo je nesto novo. Tell je dobar ako mu se definise pozicija. Brz je, dobar dribler, jak na lopti i dobar finiser. Kao levo napadacko krilo je jaka opcija. Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362234 53 minutes ago, Whisper said: Ovo je nesto novo. Tell je dobar ako mu se definise pozicija. Brz je, dobar dribler, jak na lopti i dobar finiser. Kao levo napadacko krilo je jaka opcija. Jel bas tako dobar ili ima potencijala da bude to kako si ga opisao? To sto si napisao podsjeca i na Sancha. Sto se tice ovog zadnjeg, ako ima iole bolju zavrsnicu od nasih krila, za mene je dovoljno. Muka mi je vise gledati 5 viska poteza nasih krila u 16tercu ili pred 16tercom protivnicke ekipe. Sta je on, ljevak ili desnjak? Prijavi
29. januar 2025.1 god. comment_362235 52 minutes ago, Spaha said: Jel bas tako dobar ili ima potencijala da bude to kako si ga opisao? To sto si napisao podsjeca i na Sancha. Sto se tice ovog zadnjeg, ako ima iole bolju zavrsnicu od nasih krila, za mene je dovoljno. Muka mi je vise gledati 5 viska poteza nasih krila u 16tercu ili pred 16tercom protivnicke ekipe. Sta je on, ljevak ili desnjak? Desnonogi levi krilni napadac. Drugacije igra u odnosu na Sancha, jer direktno napada na gol iz situacija iz kojih bi Sancho krenuo da dribla ka sredini trazeci sut izvan kaznenog ili neki dupli pas. Voli da je blizu golu, posebno je aktivan oko druge stative. Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362236 Da li je vama ok da igrac kao Duran i tako mlad ide u Arabiju? Da li bi i vi pokusali rijesiti finansijsku egzistenciju ili bi nastavili ganjati fudbalsku karijeru u evropi? Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362237 Ja se ne slažem sa tim, ali eto pričam kao laik, odnosno kao neko ko se nikada nije bavio profesionalno sportom. Meni bi lično za moj profesionalni razvoj bilo bitnije da radim sa boljim trenerskim osobljem i u takmičenju koje ti pruža širinu u razvoju. ali niko na ovoj planeti ne može da mu zameri i prihvatanje tamo neke nenormalne svote novca iz ugla navijača, jedan od razloga zašto volim premiership jeste što svi klubovi imaju neku svoju zvezdu, sigurno mi je Fulam bio zanimljiviji sa Mitrovićem primera radi... Sutra će isto neki desni klub iz Arabije kupiti Isaka npr. a nama zanimljivo svaki vikend da ga gledamo pa makar igrao i negde drugde... Prijavi
30. januar 2025.1 god. comment_362238 31 minutes ago, hamco said: Da li je vama ok da igrac kao Duran i tako mlad ide u Arabiju? Da li bi i vi pokusali rijesiti finansijsku egzistenciju ili bi nastavili ganjati fudbalsku karijeru u evropi? Apsolutno mi je OK. Da sam on, ne bih otišao sa 25, nego sa 20 ako bih imao priliku. Na kraju, kad umreš, spomenut će te navijači samo na godišnjicu smrti. I to prvih 10-15 godina. Poslije toga ni tada. A ovako si finansijski obezbijedio cijelo selo i širu i užu familiju sljedeće 3 generacije. Po meni je to puno veća stvar. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.