22. januar 2025.1 god. comment_361954 Fabrizio Romano: 🚨🔵 Chelsea want a WINGER and can also add new MIDFIELDER in the final 10 days, reports Telegraph! 🤑 ——- Ne treba nam kvalitetan odbrambeni, ne treba nam napadač, ne treba nam golman, daj kakvog veznjaka i krilo. O čemu ova uprava razmišlja? Vide li oni naše nedostatke i šupljine? Napoli navodno želi Garnacha i ponudili su Manchesteru nižu cijenu za Osimhena. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361955 Prica oko stopera je mislim zavrsena vracanjem Trevoha, bar sto se januara tice, dovođenje golmana mislim da nije ni razmatrano, jedino mi odluka oko napadaca uopste nije jasna vjerovatno se i tu ceka ljeto, bar za mene ogromna greska. Eh sad taj neki winger i veznjak, meni to pije vode, lijevo krilo nam sigurno treba, od veznjaka na koje se racuna tu su Enzo i Caicedo, Laviu ne mozes posmatrat kao treceg jer momak je pokretna bolnica, tako da i tu ima mjesta za pojacanja. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361957 Tesko je u pola sezone kupovati igrace. Cijene i uvjeti posla su uvijek drugaciji. U svakom slucaju trebamo dovesti nekog samo ako ce biti direktna konkurencija za prvi sastav, a ne Dewsburye da popunjavaju brojku na klupi. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361958 Enzo, Caicedo, Lavia i Santos će sljedeće sezone biti sasvim dovoljni za ozbiljnu rotaciju na dvije pozicije. Peti može biti bilo ko, pa i KDH, Casadei ili neko iz akademije. Trošiti pare sad na tu poziciju je nepotrebno. Krilo maksimalno jedno sada ili na ljeto. Naredne sezone će u ofanzivnom dijelu veznog reda biti dovoljno igrača kad dođu Estevao i Paez uz odlaske Felixa i Nkunkua. Ali dovesti nekog na nivou Williams/Leao ne nekog čisto da se potroše pare. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361959 Problem je sto se kod nas ne zna na koga se uopste ozbiljno racuna, govorim o igracima koji su po posudbama, moj neki dozivljaj oko svih tih silnih talenata je da je dovoljno da neko ponudi vise nego sto smo ga mi platili i to je to ne racuna se vise na njega. Mediji u Italiji su "plakali" kada smo kupili Casadeia jer je smatrano da su najveci klubovi u Italiji podbacili jer su dopustili da takav igrac ode van Italije i sta na kraju, nista, kod nas vjerovatno nikada ni nece dobiti neku sansu, valjda ga Lazio sad hoce. Ko garantuje da necemo prodati Santosa ako stigne neka jaka ponuda uz neku klauzulu da ga mozemo vratit za neku xy cifru, nisu nam strani uopste takvi poslovi. Nekad si u sredini imao igrace koji su regularni clanovi prvog tima, znaci igraci koji imaju minute plus vjecitog talenta Josha McEachrana koji je bio na posudbi i to je to uvijek si znao sta ti treba ili ne treba, ovo sada je ravno lutriji, moze biti bidne moze biti ne bidne, sto bi se reklo. Laviu mi je neozbiljno posmatrati kao neki oslonac, momak je hronicno povređen, nista protiv njega ali realno gledano nema ga u vecini slucajeva. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361974 Realno najbolje bi bilo nekoga takvog kao Luiza na posudbu, ali ne da Juve zasad, pa treba vidjeti nekoga drugog. Mora imati neki bundesligas ili francuz za posudbe. Prijavi
22. januar 2025.1 god. comment_361975 Dokaz da znamo misliti u pravom smjeru kada hocemo, dovođenje Luiza na posudbu bi bio odlican posao, dovodis igraca koji poznaje ligu sa 175 nastupa u PL, igraca koji se dokazao i pokazao u PL, sve to uz minimalna ulaganja. Naravno Juve sasvim ocekivano ne zeli da se odrekne Luiza tako lako nakon pola sezone u klubu iako se vidi da mu Seria A ne odgovara. Nema od ovog nista al sa moje strane pohvale za pravac kojim smo pokusali krenuti. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361985 Pa najbolja opcija je da nekoga posudimo do kraja sezone, ako se već otvara za sljedeću prostor za Santosa. Igrač koji se dovede treba da bude neko iskusniji, barem u srednjim dvadesetim godinama, da može donijeti instant učinak i koga ne treba čekati. Igrači koji u januaru idu na posudbe su uglavnom igrači koji ne igraju redovno u svojim klubovima ili su se posvađali sa trenerom. Kada je Chelsea u pitanju, nas mogu pojačati samo igrači koji su rezerve u onim najjačim klubovima, tako da nam izbor nije pretjerano velik. Slažem se sa svim što je King Chelsea napisao vezano za Douglas Luiza. Dodao bih da je dobar izvođač svih prekida, znao je zabiti i direktno iz kornera. Sa njim u paketu bi došla i ona njegova da pojača ženski tim. Juventus je za sada rekao NE posudbi. Istovremeno smo mi pristali da im posudimo Veigu. Kako je to moguće? Sigurno pregovaraju isti ljudi sa istim ljudima. Ako ne može nama Luiz, ne može ni njima Veiga. Imamo mi drugih mušterija za njega. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361987 Hoce Juventus da se odrekne Luiza, ali zele da ubace obavezan otkup na kraju sezone, na sta nasi ne pristaju i to koci dogovor. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361989 Ma ja ne bi bjezao ni od tog obaveznog otkupa za neku povoljnu cijenu, imas trenutno dva veznjaka u ekipi vrijednih pomena i eto jos Santos na kojeg se navodno racuna, ako se uspijemo docepati plasmana u LP dobijas jos minimalno 8 utakmica i to takmicarski utakmica ne tralala utakmica kao u ovoj konferenciji. Znaci treba ti sirina u svakom slucaju, treba ti igraca koji mogu iznijeti teret. Ja "guram" ovaj transfer iskljucivo zato sto bi dobili formiranog igraca i kao sto sam rekao igraca koji vec zna sta je PL, u nacinu na koji mi poslujemo formiran i dokazan igrac je luksuz, suho zlato. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361990 Zasto dati talijanskim ciganima igraca na posudbu kad oni tebe ucjenjuju obavezom otkupa za isti slucaj? Ma ne bih im dao ni Bakayoka kamoli mladog Veigu. Time si se dodatno osakatio jer decko moze pomoci, valja igrati i Konferencijsku ligu plus mozda jos koji kup mec a stediti prvotimce. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361992 Meni je najgore sto je Napoli izgleda odustao od Garnacha i fokusirao se na Adeyemija, sto bi znacilo da cemo ga mi pokusati dovesti Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361993 Sto se Garnacha tice zanima me koji to "staff members" unutar Celsija misle da je on vredan dovodjenja. A evo nam i zadnjeg veznog za nastavak sezone Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_361995 E ovo je vec igrac po nasoj mjeri, ojebina koja ce biti samo broj💪 Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_362000 On je zadnji vezni, profil kakav nam je trenutno potreban i kojem nece puno smetati minimum minutaze ili utakmice u kupu ili LK. Svakako ce letos zameniti Santosa u Strasbourgu. Kkinac nije ni los toliko. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_362002 Ma ja bi volio da on dođe i pokida i bude najbolji zadnji vezni u svijetu, ali zar nam nije dosta tih za Liga Kup i Ligu Konferencija i tih koje cemo sutnuti negdje na posudbu, daj nam nekog za Premiership, daj nam nekog ko ce doci i odmah donijeti kvalitet, bilo kakvo iskustvo, nekog ko ce rasteretiti Caiceda i Enza. Zato je mene veselilo i samo to interesovanje za Luiza.. Taj i da dođe, bice svezan za klupu, jer mu se nece vjerovat kad bude gusto, kad se bude lomilo u utakmicama PL mi cemo opet zavrsavat sa Trevohom u veznom redu itd. Hocu da kazem nece mu se vjerovat kad god bude bilo bitno, i sta imas od toga, nista, imas novo ime na klupi i dalje glavobolju ako se Caicedo i Enzo nakaslju jer nema ko igrat. Prijavi
23. januar 2025.1 god. comment_362003 Po YT klipovima djeluje da ima izvanrednu tehniku i kontrolu lopte, cak i u duelima djeluje jak. Al na YT i Bilbija izgleda ko R9 a znamo svi da je taraba. Mada ja sam misljenja da je ovo novinarska patka, mozda i agent fura pricu da se malo procuje za njega, vec vidjeno milion puta. Prijavi
24. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_362012 Sve je izvjesnije da ce nasi dovesti Garnacha. Sinoc nakon utakmice United - Rangers pozdravljanje sa navijacima kao da se oprasta, zahvaljuje im, mase im, poklanja se, suze u ocima... Jbte led pricamo o 60 miliona za Garnacha. Taman i da nas demantuje sve i da bude dobar, nije ono sto nam je potrebno. Potreban nam je napadac, znam sve januar je ali ima ih koje mozemo cak i u januaru dovesti. Vlahovic je na izlaznim vratima Juventusa, niti ga Motta koristi niti on zeli ostati u klubu. 60 miliona je sasvim dovoljno da ga se dovede, totalno drugaciji profil od Jacksona i neko ko bi nam dobro dosao. Sesko, otkupna klauzula sad u januaru je oko 70 miliona, ako mogu dati za Garnacha toliko mogu i za Seska. Pa cak i ovaj Gimenez iz Feyenorda, za 40 miliona se moze dovesti, Milan pregovara bas oko te cijene. Vjerujem da se i Delap moze dovesti za 50 miliona pa nek je i 60 ko Garnacho opet nam je potrebniji od njega. Ne shvatam zaista kako ljudi koji se bave ovim poslom ne rade nista povodom pozicije napadaca. Prvi Maresca kao trener a onda i nasi SD-i, evo nije da nema opcija iako je januar. Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362015 Ma naravno da ima opcija na trzistu kada je napadac u pitanju ali naše ne zanima to pitanje, prosto je tako, sto prije to prihvatimo bice nam lakse. Pored svih napadaca koje si nabrojao tu je i Cunha koji je navodno zakuhao sa upravom Wolvesa i odustao je od produzenja ugovora, tu je bio Kolo Muani koji je otisao na posudbu u Juve, znaci bilo koga da smo doveli na mjestu špica bilo bi ok, ako nista cisto da imas tog jos jednog napadaca. Garnacho dolazi 1000%, to se moze racunati zavrsenim, mi u njemu vidimo jos jednog klinca oko kojeg je hajp i to je to bog nas vise ne moze natjerat da promjenimo odluku, isto kao sto smo bili poceli kružiti oko Tela iz Bayerna, fetiš su nam ta dijeca i to ti je to. Od Luiza cemo odustat dok trepnes, odustat cemo od svakog formiranog igraca ali kad osjetimo miris pelena gotovo je placamo zivotom.. Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362028 Polako sa izjavama. Ovako ste se zalijetali i za Palmera. Prijavi
24. januar 2025.1 god. comment_362031 1 hour ago, Spaha said: Polako sa izjavama. Ovako ste se zalijetali i za Palmera. Nisu dugo srali, samo par dana dok nije odigrao prvi mec Ovoga vec znamo oko sedmicu da ce doci, pa seremo. Statistika mu ja na nivou Gordona u Evertonu, samo sto nije ni blizu dobar igrac kao on kada god sam ga gledao. Nadam se da ce proraditi, ali ne vidim kako osim da pocne jedini od krila koristiti sanse, pa pocne zabijati nenormalno. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.