Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Ne samo da ne dovode napadača i ne samo da se ne interesuju za napadača, nego i ne pokušavaju da naprave napadača.

Da je Guiu igrao redovno u kup takmičenjima i u ligi bilježio prosječnu minutažu od barem 15 minuta po utakmici možda bi već sljedeće godine bio na nivou nekih Delapa, Durana, Omorodiona i sličnih koji su tek nedavno zakoračili u ozbiljan fudbal. Ovako nakon pola godine nemamo pojma šta možemo očekivati od svog drugog napadača. Ako je ikad bila prilika da se pruži šansa mladom napadaču onda je to bila ova polusezona. Svaka utakmica je bila ili riješena pola sata prije kraja ili se ganjao rezultat. I čovjek je sakupio 32 (trideset i dvije) minute.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Za sve one koji aminuju za Vlahovica. 

Nemojte mi samo one price za svakog napadaca mozes napraviti ovakvu kompilaciju bla bla… imali smo Wernera koji je fulao nemoguce, imamo Jacksona koji fula nemoguce samo nam jos treba Vlahovic. 

42 minutes ago, Bari said:

Za sve one koji aminuju za Vlahovica. 

Nemojte mi samo one price za svakog napadaca mozes napraviti ovakvu kompilaciju bla bla… imali smo Wernera koji je fulao nemoguce, imamo Jacksona koji fula nemoguce samo nam jos treba Vlahovic. 

Čuj nemojte mi one priče, pa to je bukvalno argument koji obesmisli ovakve kompilacije. Pa Jackson u 5 utakmica napravi ovoliko promašaja. Mada nemoj se sikirati neće doći Vlahović nego Garnacho. Za njega pretpostavljam nema ovakve kompilacije.

Vlahovic je duplo bolji spic od Jacksona, to je cinjenica. Pa jebo te, pola komplikacije od minut i par sekundi covjek u precudnoj poziciji, a neke je naravno morao zabiti. Uglavnom mozes kompilaciju od minut napraviti i za Messija ili Ronalda u nekoj od sezona i govoriti vidi kurcina. Naravno ne usporedjujem Vlahovica sa bogovima fudbala, ali kompilacija od minut ne moze nikako oslikati sliku.

Objerucke bih prihvatio Lewu koji isto voli fulati za Barcu, ali i zabija mnogo, objerucke bih prihvatio napadace kao Kanea, Vlahovica, Jonathana Davida i slicnih igraca koji bi trebali da su jeftini, ma onaj ima neki Sandro Ramirez u jednoj od najgorih ekipa Spanske lige koji razvaljuje i bolji bi bio od Jacksona u zavrsavanju prilika.

Ja sam protiv svakog trgovanja sa tim klubom, bilo da su u pitanju kupovine ili prodaje.

Krilo možda jeste potrebno, ali su golman, štoper i napadač potrebniji. Potrebno je krilo koje neće biti samo broj kao Neto, Sancho, Madueke i Mudryk, nego neko ko će nositi teret u napadu. Da on i Palmer budu kao Saka i Odegaard.

On 1/20/2025 at 1:36 PM, hamco said:

Obezbijedili smo citavu familiju Sarr bilogdje na svijetu,onaj hadalj 100k sedmicno primo nije utakmice odigrao. 

Koga biste voljeli vidjeti na ljeto od krila? Najvise mislim na tu nasu desnu stranu koja je najvise podbacila.

Dobro smo krenuli na pocetku sezone sa Maduekeom, medjutim Madueke je skroz stao sa napredovanjem kako je Mudrik ispao iz igre. Zatim Neto je u pocetku kao nesto i obecavao medjutim postao je trkaca kokos.

Nekako mi je nevjerovatno da nemamo nikakve koristi ni od Maduekea ni od Neta istovremeno po toj desnoj strani.
Madueke je bio igrac koji je isao dosta puta 1 na 1, bio je skrt, ne krijem, ali dugo vremena mi nismo imali takvog igraca. Zadnji kojeg se sjecam po toj strani je bio Willian ali protivnik je znao unaprijed svaki moguci njegov potez.

Od Neta sam iskreno dosta vise ocekivao, ovako mi izgleda kao da je tu da popuni prostor i ukrade vrijeme u zadnjih 10-15 minuta utakmice.

Takodjer sa neefikasnoscu nasih krila, mi smo izgubili dosta potencijalnih sansi u napadu.

Sanchu cu tek komentarisati na kraju sezone, ako ga sad krenem napadati, napad na sancha je napad i na hamcu.

@Spaha

PSG je kupio Kvichu iako im je ove sezone najbolji strelac i igrac Bradley Barcola, levo krilo. Ako iz nekog razloga izgubi mesto u startnoj postavi do kraja sezone on je moj prvi izbor.

Nico Williams iz Bilbaoa broj dva

Jos jedan vrlo interesantan igrac takodje iz francuske lige je Luis Henrique iz Marseillea. On je neki plan C recimo.

Vila ozbiljno zeli Felixa. Emeri pati za jednim takvim igracem, probali su Kutinja da ozive pa se zajebali. 

Moze, ako ce da ukljuce Durana u transfer i ako nece da da cene ko da je R9 reincarnated.

Cena za Durana ce biti veca nego za Gyokeresa, i nasi ce naravno kupiti Durana.

Dosta je vise talenata,videli smo da nam za iskorak trebaju formirani igraci.

38 minutes ago, Whisper said:

Vila ozbiljno zeli Felixa. Emeri pati za jednim takvim igracem, probali su Kutinja da ozive pa se zajebali. 

Moze, ako ce da ukljuce Durana u transfer i ako nece da da cene ko da je R9 reincarnated.

Cena za Durana ce biti veca nego za Gyokeresa, i nasi ce naravno kupiti Durana.

Dosta je vise talenata,videli smo da nam za iskorak trebaju formirani igraci.

Sve je to top ovako u teoriji ali u praksi nama napadac nije ni u malom mozgu, zalosno ali je tako😁

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.