Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

• Autor

Araujo blizu Juventusa (danas se i Arsenal ukljucio). Kamo srece da nasi to zaganjaju. Jeste izasao iz povrede ali do te povrede je bio u Top5 stopera svijeta, bas je sila ld igraca, vrijedilo bi rizikovati.

Kako cemo ga pustiti kada onda ne bi imali drugog lijevog beka, ne kontam..

Ako postoji bilo kakva logika onda ga necemo prodati, opet sa druge covjek nije dobio minute ni kad je Cucurella bio suspendovan tako da shvatam ga u potpunosti.

3 minutes ago, Wisey said:

Dobro a zasto je doveden ovaj igrac? Pa prije gola godine je dosao, zar se nisu tad dogovarali oko pozicije i uloge u timu?

Sad ce morati jos jednog beka traziti jer je trener prekrizio Cilvela.

Pa mijenjaju se uloge, mijenjaju se zelje igraca, trenera. Nije sigurno Veiga potpisan a da je izrazio zelju da igra stopera. Veiga je prvi put u karijeri zaigrao stopera kod Martineza za Portugal ove sezone i sad odjednom hoce da igra stopera? 

Ako ce vec ici, ako igrac zeli da ide, to mora biti prodaja za novac veci od kupovine. Nikakve posudbe i ta sranja. 

Eh znaci ako Veiga ode, a Hato ili jos bolje Dorgu dodje, to je vrhunski posao. Veiga je prosjecan igrac, solidan kao taj rezervista.

@King Chelsea kaze Maresca (za Chilwella) da zna igrati vrhunski lijevog beka, ali da ne zna invertovanog i odjeba ga zbog idiotizma svog.

Neko lijevo krilo, jos jedan talenat, ovaj put ni manje ni vise iz Deportiva la corune se povezuje sa nama, trenira u Chelseajevim dresovima cesto.

@diablo_bih

Dorgu, koji je nominalno levi bek je ove sezone igrao sve od LD do FWR i najbolje partije pruzao kao krilni napadac. Pitanje je kakva je njemu situacija u glavu i sta on zeli da igra. 

Hato, klasican levi bek, za kojeg bi nas Ajax odrao zive, da bi grejao klupu Kukurelji. 

Bilo ko od njih dvojice bi kostao poprilicno a nema garancija da bi bio u prvoj postavi. 

Tyrick Michael iz Palacea, kome ugovor istice u junu je igrac po meri, ako se radi o igracu za rotaciju.

Araujo se vratio posle duže pauze, ali je sinoć izgledao dovoljno oštro da mu se može vjerovat, u smislu nekog ulaganja u njega, naravno ovo su samo moje neke želje jer se uopšte ne spominjemo u vezi sa Araujom. 

Spominje se nekih 50 miliona eura, meni se najviše kod njega sviđa što zna biti napast kada treba, nesto kao Rüdiger, namazan, prgav, opet sa druge strane fudbalski kvalitetan.

Ma stoji i to ali lupam onako bezveze sa imenima u potrazi za tim nekim stoperom koji ce ako nista donijeti malo petlje, ono da protivnicki napadaci pred spavanje dan prije utakmice pomisle "ko ce se sutra laktat sa onim majmunom"..

• Autor
3 hours ago, King Chelsea said:

Araujo se vratio posle duže pauze, ali je sinoć izgledao dovoljno oštro da mu se može vjerovat, u smislu nekog ulaganja u njega, naravno ovo su samo moje neke želje jer se uopšte ne spominjemo u vezi sa Araujom. 

Spominje se nekih 50 miliona eura, meni se najviše kod njega sviđa što zna biti napast kada treba, nesto kao Rüdiger, namazan, prgav, opet sa druge strane fudbalski kvalitetan.

Spominje se 5 miliona posudba + 25 obavezno otkup na kraju  godine, Juve je u igri pisao sam ne nekoj temi o Arauju.

Nkunku jeste karina, ali nam treba za konferencijske lige. Tamo ga ide i tamo je zabio 5 golova u 5 meceva.

Velika glupost ga je prodavati sad i jos davati ga Bayernu, a ovi nama kao u zamjenu nekog 19to godisnjaka.

Nkunku jeste sad u losoj formi, ali mislim da je tu najveca Marescina krivica sto nije vise taktiku prilagodjavao njemu kad on igra u napadu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.