14. januar 2025.1 god. comment_361654 6 hours ago, Spaha said: Nkunku jeste karina, ali nam treba za konferencijske lige. Tamo ga ide i tamo je zabio 5 golova u 5 meceva. Velika glupost ga je prodavati sad i jos davati ga Bayernu, a ovi nama kao u zamjenu nekog 19to godisnjaka. Nkunku jeste sad u losoj formi, ali mislim da je tu najveca Marescina krivica sto nije vise taktiku prilagodjavao njemu kad on igra u napadu. Spaha nije vise u pitanju kvalitet ili trenerova losa taktika vec to sto je Nkunku nezadovoljan i sto i kad dobije sansu igra preko kurca. Sjetite se da je u pocetku Neto igrao konferenciju a Madueke u prvoj pa se i dalje trudio, borio i gino svaki minut koji bi dobio u ligi. Isto vazi i za Enza koji je u pocetku igrao LC pa se i on trudio. Utakmica protiv Newcastle u kupu kada smo ispali od njih, jebes mi sve ako je Nkunku pretrco 5km za 90 minuta. Totalno nezainteresovano je izgledao. Znam da nije zasluzio takav tretman ali svejedno postoji profesionalizam koji on nije pokazao. Prijavi
14. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361658 U svakom slučaju msm da je promašaj Nkunku za Tela. Nadam se da griješim, ali bolje da su te pare ostavili pa uložili u jedno normalan pojačanje. Nervira me što kad prodajemo igrača uvijek nam uvale nešto u zamjenu. Tako kad smo prodavali Gallaghera bez ikakve potrebe su nam u zamjenu dali Felixa. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361659 A ko je uopšte taj Tel??? jel on tamo neki random lik upao u celu priču ili nam stvarno treba?? Piše na transfermarket da je krilo, pa dokle više ta krila Prijavi
14. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361660 Nkunku je francuski reprezentativac i dokazan igrac u Bundesligi, na top nivou. Ko je uopste dosao na ideju da se nekakav anonimus trampi za Nkunkua? Mozda i moze ali jedino da dodje kao neki kusur nakon sto nam isplate minimum 50 miliona. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361661 40 minutes ago, ker said: U svakom slučaju msm da je promašaj Nkunku za Tela. Nadam se da griješim, ali bolje da su te pare ostavili pa uložili u jedno normalan pojačanje. Nervira me što kad prodajemo igrača uvijek nam uvale nešto u zamjenu. Tako kad smo prodavali Gallaghera bez ikakve potrebe su nam u zamjenu dali Felixa. Ovo si upravu 100%. Prodaj ga i uzmi pare. Najmanje 60 miliona treba da vrijedi igrac ko Nkunku. Sto kaze @Wisey dokazan igrac i bilo sta ispod ne treba ni pricati. Tel je mozda veliki talenat ali apsolutno se ne moze porediti sa Nkunkuom. Ja sam uvijek za to da se dovedu provjereni igraci iz Premierlige kojima ne treba nikakvo privikavanje na tempo, duel igru, sudije i slicno. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361665 19 hours ago, King Chelsea said: Araujo se vratio posle duže pauze, ali je sinoć izgledao dovoljno oštro da mu se može vjerovat, u smislu nekog ulaganja u njega, naravno ovo su samo moje neke želje jer se uopšte ne spominjemo u vezi sa Araujom. Spominje se nekih 50 miliona eura, meni se najviše kod njega sviđa što zna biti napast kada treba, nesto kao Rüdiger, namazan, prgav, opet sa druge strane fudbalski kvalitetan. Spominjali smo se sa njim, i on zeli da ode kako kazu sto prije iz Barce, tako da bi vjerovatno cijena bila normalnija. Ipak ovaj iz Deportiva za Strasbourg, da ima ko zamijeniti i Nanasija. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361668 Mi idemo u krajnost sa talentima i igracima koje tek treba staviti na noge, to nam je fetiš, nista novo, to je svima jasno. Nasa upravo ovo gleda na nacin mijenjamo nezadovoljnog Nkunkua sa kojim svejedno ne znamo sta cemo za talenta koji je "na glasu", mi necemo moci odoliti da ovo ne zavrsimo. Kazem "na glasu" u smislu, vec je jedan veliki klub vidio u njemu nesto i ulozio u njega, dosao je sa etiketom vrhunskog talenta, u Bayernu nikad nije dobio neku znacajnu minutazu i to je to mi prosto moramo pokusati sa njim. Nama je se osladilo sa Palmerom, tu je cijela sustina.. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361669 Treba napomenuti da ga je Shields htio i prosle sezone. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361670 30 minutes ago, diablo_bih said: Treba napomenuti da ga je Shields htio i prosle sezone. Da, procitah to negdje, da od proslog ljeta se raspituju za njega. Prvi razlog dovodjenja je child trafficking, jer ima samo 19 godina, a drugi jer moze igrati vise pozicija (spic i lijevo krilo). Iskreno ne bih Tela, ali bih prodao Nkunkua, desetku nikad nece dobiti ispred Palmera, a sad je najbolja prilika za uzeti pare. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361672 Treba uzeti sa rezervom to što Tel može igrati špica jer je visok oko 180 što je manje od Jacksona, a nama bi više trebao neko visočiji. Čudi me da se Nkunkuuu ide u Bayern jer na njegovoj primarnoj poziciji igra Musiala koji je najbolji igrač kluba, a na sekundarnoj igra ništa lošiji Kane koji nikad ne izlazi iz igre. Sigurno se nada da će ulaziti u igru prije 80. minute. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361679 1 hour ago, Blue97 said: ??? Ovo mi se svidja. Imam nade u tog momka da bi moglo biti nesto od njega. Pustit ga nek ide pokusat se pokazat i skupit koju minutu Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361704 Treba pljunuti 100 miliona za Osimeha ili Gyokeresa bez razmisljanja. Prijavi
14. januar 2025.1 god. comment_361707 3 minutes ago, Zemo said: Treba pljunuti 100 miliona za Osimeha ili Gyokeresa bez razmisljanja. Kupice mobitel, jer Bayern nece htjeti uzeti Nkunkua bez da mi pocistimo njihov otpad. Uzmi prodaj 3 igraca i kupi Gyokeresa i rijesi nas muka, a ne prodacemo 3 i kupicemo 3 anonimusa kojih vec imamo pun autobus na sprat. Prijavi
15. januar 2025.1 god. Popularna objava comment_361724 Ne znam, piše li se nešto, da nije Nkunkov agent ponudio igrača klubu? ali što "mrzim" to poslovanje Bajerna koji zadnjih 10 godina kupuje igrače samo kad se ukaže povoljna prilika, kao lešinari su neki koji čekaju da čovek padne u bedak pa ga očerupaju ako izvučemo tih 65m funti od njih, ja sam top zadovoljan, prosto mislim da je pogrešna kupovina od starta bio, a u Bajernu su uspevali ti neki hibridi, pa Miler je tamo bio bog otac najveći a mislim da u nijednom drugom klubu ne bi imao takvu karijeru Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361789 Gittens je za klasu bolji. Meni je Garnacho karina obicna, pa sva nasa krila su bolja od njega. Gittens je doslovno 3x bolji igrac. Bolju kontrolu lopte ima, bolji 1 na 1 i konkretan je i ima zavrsnicu dobru. Nadam se da necemo Garnacha dovesti kad ne bi nikog. Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361791 I Nico Williams je na listi zelja za tu krilnu poziciju, mada pretesko ce njega dovesti sad. Meni samo nije jasno da se nijedan napadac ne spominje konkretno s klubom, samo da je Delap zelja. Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361792 22 minutes ago, Blue97 said: I Nico Williams je na listi zelja za tu krilnu poziciju, mada pretesko ce njega dovesti sad. Meni samo nije jasno da se nijedan napadac ne spominje konkretno s klubom, samo da je Delap zelja. Velika je lista napadaca, samo sto se ne mogu dovesti sada, vec na ljeto. Delap je samo pri vrhu te liste. Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361793 59 minutes ago, diablo_bih said: Velika je lista napadaca, samo sto se ne mogu dovesti sada, vec na ljeto. Delap je samo pri vrhu te liste. Bez napadaca koji ce iskoristiti sanse koje u prvom poluvremenu stvore top 4 je pusta zelja... Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361794 10 minutes ago, Blue97 said: Bez napadaca koji ce iskoristiti sanse koje u prvom poluvremenu stvore top 4 je pusta zelja... Ma i nije. I sa takvim napadacem smo usli u top4. Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361795 @Blue97 Williamsa je najlakse dovesti, ako on zeli da dodje, samo treba uplatiti klauzulu(58 miliona evra) Mislim da bi nasi radije uzeli Gittensa jer ga poznaju iz mladjih kategorija. Bilo ko od njih dvojice je upgrade na ono sto je Mudrik pokazao. Prijavi
17. januar 2025.1 god. comment_361796 13 minutes ago, Whisper said: @Blue97 Williamsa je najlakse dovesti, ako on zeli da dodje, samo treba uplatiti klauzulu(58 miliona evra) Mislim da bi nasi radije uzeli Gittensa jer ga poznaju iz mladjih kategorija. Bilo ko od njih dvojice je upgrade na ono sto je Mudrik pokazao. Pa svakako jedan od njih dvojice, Garnacho ni pod razno. 24 minutes ago, Spaha said: Ma i nije. I sa takvim napadacem smo usli u top4. Ne znam, kako trenutno igraju ekipe iz vrha tabele, misljenja sam da cemo 8. zavrsiti bez boljeg napadaca, jer odbrana je toliko nestabilna da cemo najmanje CS-a imati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.