31. juli 2022.4 god. comment_331215 4 hours ago, ja13 said: Kojeg su se to oni otpada na razini našeg uspijeli riješiti? Sterling i Jesus su ne usporedivi s ovim našima, eventualno možeš Zinchenka računat otpadom, ali on je bolji od naših... Ajde Liverpool je fino prodao Minamino i Williamsa za po 20-ak M, al opet i taj Minamino je zabia 10-ak golova koji naš to ima? A Real je morao dočekat da Baleu i Joviću isteknu ugovori da ih se uspije riješit... Sterling nije otpad, zaista ne mogu da vjerujem da neko misli da je jadni Minamino bolji od Ziyecha, Wernera ili Lukakua svaka čast gg wp Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331218 Pa kad klubovi padnu pod uticaj menadzera koji im nakrkaju ugovor taman da zabetoniraju i igraca a i klubove koji ne mogu da ih prodaju. Ko ce sad da kupi Pulisica ili vernera sa platom od 150 200 i kusir k nedeljno ili Havertza ako mu forma ode jos nize sa tom platom. Prosto je, ako hocemo dobre transfere mora da dovedemo dobrog sportskog direktora i dobar staf da bi smanjili rizik od losih transfera. Evo ga primer od skora, prodali smo Abrahama sa BB klauzulom od 80 milki a sad nam fali spic. Koliko lud treba da budes da ga prodas za 40 a da ga posle platis 80. Koja je to povlastica za klub koji ga prodaje. Deklan Rajs bez BB klauzule. Klub od kog otkupljujed svog igraca treba da zaradi al sve preko 20 25% je ciganisanje. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331222 Tammya ne bi vratili ni da je buy back za iste pare. Tuchel ga ne gotivi ni sekunde. Tek se o tome moze razmisljati kada novi trener nekad u buducnosti dodje. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331223 Mozda bi mogli da otvorimo temu za De Jonga. Nadam se da je realno. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331225 🚨 Chelsea working on deals to sign both Wesley Fofana + Denzel Dumfries. Leicester thought to value Fofana at £80/85m but #CFC hope offering players may lower price. Dumfries interest also firm & Inter Milan need to raise funds @TheAthleticUK #LCFC #Inter https://t.co/5zqENwnQzb Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331226 Fofana moze, ali ce nas Lester odradti i postaviti veliku cijenu, Dumfries mi je prosjek jedino ako ce biti opcija s klupe. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331228 2 hours ago, lampard8 said: Fofana moze, ali ce nas Lester odradti i postaviti veliku cijenu, Dumfries mi je prosjek jedino ako ce biti opcija s klupe. Jeste Dumfries jeste prosjek ali nam treba taj prosjek. Mi nemamo odbranu, zato nam treba Dumfries. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331230 Dumfris jedino zbog fizike, visok je i jak al bas nije neko ko se istice odbrambenim kvalitetima, onako deluje sljampavo taman da bi ga iole brzi igrac lako pretrcavao. Pozadi nesto poput alonsa. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331232 Odlično onda, jedan Alonso ode za 3-4 miliona, na drugog bacamo 30-40 miliona. Nastavljamo gdje smo stali s Abramovičem. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331233 Kontam treba pozuriti ako mislimo nesto oko Fofane. Mozda hoce prodati jednog od dvojca Maddison i Fofana, nece sigurno ostati bez obojice. Valjda mozemo nesto obaviti iduce sedmice. Prijavi
31. juli 2022.4 god. comment_331235 Ja bih pre probao sa Traoreom. Jeste on rupa pozadi ali kontam da sa brzinom i jakim telom moze vise da pomogne. A verujem i da bi ga Tuhel koliko toliko odbrambeno nadogradio. A napred bi bio od vece koristi. Generalno vazi za najbrzeg igraca PL. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331240 Koja je cijena za tog Dumfriesa, nadam se samo da ga neće gurati u prvih 11 što bi značilo da će Reece na desnog stopera Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331247 Jedino na pozajmnicu da ga dovedemo. Ako su oni za lukakua dali 6 mi da ponudimo 3 milke po sezoni. Zabari su to, ne verujem da ce traziti ispod 45 milki evradi Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331252 Mislimo samo to da ćemo popušiti još jednu odbijenicu i da bespotrebno gubimo vrijeme. On je zapikao City, sumnjam da mu je u planovima bilo šta drugo. Tačno više ne znam ni koga sve hoćemo, ni šta su nam prioriteti. Jedva čekam da se završi transfer rok. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331253 Nema od toga nista. Cucurella ce ili ostati ili u City otici. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331255 Kakav je ovaj Šeško i koji vrag će nam on? Umjesto koga? Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331256 Gledao sam ga u tekmi Srbija-Slovenija, klasa je igrač. Fakat kad ga vidiš tačno odskače od ostalih. A samo 19 godina. Ne bore se džabe za njega najveći. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331257 5 minutes ago, ker said: Kakav je ovaj Šeško i koji vrag će nam on? Umjesto koga? Odlican, 19 godina, visok, brz, daje golove k'o na traci kada dobije sansu i za klub i repku. Pravi spic. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331259 jel nije on pozicija Chiwella? je dobar igrač ali šta če nam 2 na isti poziciji? Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331260 Kvaliteta nikad dosta. Ovo ili znači da Alonso sigurno napušta, ili da Tuchel sumnja da se Chilwell može vratiti na onaj nivo prije povrede. Prioriteti su nam druge pozicije, tako da mi je ovo sve čudno, a i čisto sumnjam da ćemo ga dovesti svakako. Prijavi
1. august 2022.4 god. comment_331261 4 minutes ago, Chelsea_fan said: jel nije on pozicija Chiwella? je dobar igrač ali šta če nam 2 na isti poziciji? Ista pozicija, ali bolje imati njega i Chilwella nego Chilwella i Alonsa. I bolje imati njega i Chilwella nego Chilwella i nikog drugog. Od krucijalne važnosti nam je da imamo 2 backupa na bekovima. Pošteno je reći da smo prošlu sezonu ispušili jer to nismo imali. Na greškama se uči. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.