Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ljetni prelazni rok 2026

Istaknuti odgovori

Pa Cucurela je ove sezone vise igrao kao LCB za Brighton nego LB ili LWB. 

Za razliku od Chilwela i Alonsa, Cucurela je mnogo agresivniji igrac od njih dvojice, defanzivno mnogo bolji, ratoborniji.

Mozda ga Tuchel ipak vidi na toj poziciji? A svakako moze igrati i na poziciji LWB ili LB.

• Odgovori 20,6 hilj.
  • Pregledi 1,2 mil.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Obožavam ga hahhahaha rekao sam već da je tata svakog prijelaznog roka, jer čim mi se smije samo uletim na forum brzinski i pogledam je li šta pisao, strava koliko je krvav tip hahahaha Zamisli š

• Morao sam iskopati ovo da se ismijem 😂

• KARAĐORĐE PRELAZI U CHELSEA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA AJ KRV TI JEBEM PLAČEM OD SMIJEHA KAKAV TRANSFER TREBA MU NAPISATI KARAĐORĐE NA LEĐIMA

Objavljene slike

Pa dati 50m za igrača koji če biti backup za chiwella ili obratno to mi je glupo sasvim.. ajde razumem ako če na lcb u drugom slučaju ne razumem.

bolje bi bilo tih 50 odrešit i još dodati i uzeti Škrinarja ili nekog neznam

On je vrhunski, i plus pitanje je kakav ce bit Chilwell nakon povrede, plus ukrali bi ga cityu kojem bi ovaj bio odlicno pojacanje. Sad sam negdje procitao da ce se mozda ukljuciti Colwill u zamjenu, sto mi se ne svidja jer nemamo stopera 😂

Ako se Dumfries dovede on bi isao na desnog stopera 100% a tu bi bio useless, tako da nisam za taj transfer.

A mozda ce se dozvat i igrat 4-3-3 i tu nam treba jos jedan dobar lb, i rb. Ko zna tuchel je cudan, nadam se najboljem.

Colvilu treba jedna puna sezona u PL da bi sazreo kao igrac. Videli smo koliko je to znacilo Guehiju, koji je kroz partije u CP stigao i do reprezentacije Engleske. Realno gledajuci tesko da bi kod nas mogao da bude starter, u suprotnom bi samo stagnirao. Imamo Silvu kome je ovo najverovatnije poslednja sezona u klubu i Kulibalija koji je pregazio 30u i ima jos par dobrih godina samo. Daleko od toga da ista gubimo ovim potezom, ako se Colvilu ubaci buy back klauzula. 

18 minutes ago, Whisper said:

Colvilu treba jedna puna sezona u PL da bi sazreo kao igrac. Videli smo koliko je to znacilo Guehiju, koji je kroz partije u CP stigao i do reprezentacije Engleske. Realno gledajuci tesko da bi kod nas mogao da bude starter, u suprotnom bi samo stagnirao. Imamo Silvu kome je ovo najverovatnije poslednja sezona u klubu i Kulibalija koji je pregazio 30u i ima jos par dobrih godina samo. Daleko od toga da ista gubimo ovim potezom, ako se Colvilu ubaci buy back klauzula. 

Tako je tako je treba mu sezona, e umjesto da mu mi lagano damo dio te sezone kao što neki klubovi rade mi ćemo njega fino dati za džabaka i onda dovoditi poslije nekoga slične kvalitete za 60 milki, pametno nema šta

Sada je sigurno da kod Tuchela dok je on u klubu NIKADA ni jedan omladinac pa makar bio Messi neće dobiti šansu, eventualno ako ode na posudbu pa tamo bude Cristiano pa dobije šansu da ulazi sa klupe umjesto nekog igrača na kojeh Tuhica svršava

3 minutes ago, Kun Aguer0 said:

Tako je tako je treba mu sezona, e umjesto da mu mi lagano damo dio te sezone kao što neki klubovi rade mi ćemo njega fino dati za džabaka i onda dovoditi poslije nekoga slične kvalitete za 60 milki, pametno nema šta

Sada je sigurno da kod Tuchela dok je on u klubu NIKADA ni jedan omladinac pa makar bio Messi neće dobiti šansu, eventualno ako ode na posudbu pa tamo bude Cristiano pa dobije šansu da ulazi sa klupe umjesto nekog igrača na kojeh Tuhica svršava

Koji klubovi ? Racunaj samo one vrhunske.

2 minutes ago, Whisper said:

Koji klubovi ? Racunaj samo one vrhunske.

City sa Fodenom, City sa Cancelom koji doduše nije bio njihov produkt ali je prvu sezonu bio očajan dok se nije navikao na klopov sistem i sad znamo kakav je igrač. Liverpool i Klopp koji odlično pronalazi igrače za jako solidne pare i uklapa ih u ekipu od igrača za rotaciju kao što je Tsimikas, pa do njihovih igrača kao sto su Jones i Elliot koji bi imao zapaženiji učinak da prošle sezone nije imao težu povredu. Arsenal ima more mladih igrača koji su njihov produkt Martinelli, Saka, ESR nisu svi stvoreni odjednom i počeli igrati na tom nivou.

Ne kažem da i oni ne troše ali mislim da niko ama baš niko ovako ne baca pare kao mi i ne iskorištava ovako dobre igrače iz akademije kao mi, pa meni je muka kad pogledam na koja govna smo mi bacili pare i koja govna plaćamo 

• Popularna objava

Ma ovo je najzamorniji prijelazni rok ikada majke mi mile. Em se ganja onog cupavog 8 prijelaznih rokova kao da je ne znam tko, em ne mozes dovesti zeljeno, em ti ode prvi obrambeni dzabe a o nemogucnosti rijesavanja ovih drljina koje nam se vise ne gledaju da i ne govorim..uh

Srecom odavno sam se prestao cimati na glasine itd, nego se vodim onom "majstore kad odigras prvu tekmu i vidim psovke na tvojoj temi onda vjerujem da si tu".

Bjezi jebote, pa ovo da pratim sve umorilo bi me vise nego ljetni transfer rok na fifi 19 kad sam sebi u Lincoln City dovodio Halanda iz Salzburga (i to uspjesno, Marina pusi ga😉) 

Evo novih primeraka gluposti koje pravimo. Na mestu GK a pozajmljujes kepu da bi ga placao preko 100 k nedeljno a da ne brani, dovodis Sloninu koji ti je na raspolaganju od januara, a ko ce da bude rezerva do januara. Pa cemo onda da dovedemo golmana kojeg ce da placas 60 70 k kojih zajedno sa onim sto placas Kepi u napoliju vise nego ceo kepin ugovor! Gde je mozak? 

Na WLB dajes barsi alonsa skoro besplatno i placas 40 50milki  Kukurelju i njegov ugovr koji je veci od Alonsovog ugovora! Gde je mozak?

Tuchel ne voli Chilwella vidi se iz aviona. Generalno je problematicno sto covjek jasno ima igrace kolje simpatise (npr. Mendy, Azpi) i neke koji mu ne pasu i umjesto njih ce staviti i goreg igraca ako treba (Chilwell).

Nema ga, ali doduse vjerujem da ce bettineli i neko od mladica iz akademije biti taj drugi i treci golman. Guehi je imao mjesta kod nas, ali su u upravi zeljeli da ga prodaju, zato je i Chalobah igrao kao i Sarr. Bolji od obojice je Guehi, a to ce dokazati i Colwill koji je spreman vec sada za prvu postavu kao sto je bio spreman i Reece i Mount.

Dodatak na to sve da ide Kuki na lijevog stopera sto je preludo, ali vidjeli smo da je i Emersona tu gurao tokom predsezone sto znaci da ne racuna na Colwilla nikako. Sa nijednim desnim bekom se ne povezujemo, a tu imamo samo Reecea koji nema potrebe da igra milion meceva tokom sezone. U napadu nam fali jos jedan igrac sigurno, jer ce Ziyech i mozda Werner otici.

Stvarno ne znam čemu rasprave na temu traženja logike naših poteza kada je ovaj prelazni rok u pitanju, jer mi smo ovaj prelazni rok bukvalno prsli, ne znamo gdje gonimo, svasta smo nešto stidljivo "pipkali" plus nas Barcelona istraumirala i to ti je to klasično izletanje sa staze.

Tako da bar što se mene tiče koga god da dovedemo ja zadovoljan, Cucurella je uzbudljiv igrač, igrač koji se uklapa u smisao danasnjeg fudbala nije ga bezveze City vidio kao nekog ko bi služio sistemu, prosle sezone sam gledao par utakmica Brightona kada je bukvalno gosn Cucurella izdominirao, tako da neka dođe što se mene tiče, opet kazem koga god da ovako isprepadani dovedemo ja zadovoljan.

Neko je spomenuo takođe, pitanje je kakav ce biti Chilwell nakon povrede.

Al generalno ne treba ovaj prelazni rok traziti krivca ni u kome, pa tako ni u Boehlyu. Covjek je tek dosao, napustilo nas dosta igraca zbog nemogucnosti produzivanja ugovora, neki igraci i dalje zele da idu.

U medjuvremenu otisli su Marina i Cech, i sve je spalo na njega. Niko od nas ne zna razlog zasto su nas njih dvoje napustili.

Ono sto je sigurno jasno jeste cinjenica da covjek nece stedjeti novac. Ulagat ce u klub i to je najbitnije. LA Dodgersi i LA Lakersi su ekipe koje najvise trose u MLB i NBA. Ako treba i preplacuju igrace kako bi ih doveli. 

Ono sto hocu da kazem, ne treba previse kritikovati Boehlya koji je tek dosao i koji jos nema fudbalske konekcije sa menadzerima i agentima, klubovima.  Svasta nam se izdesavalo u zadnje vrijeme, i vjerujem da je pored transfera jos dosta posla koji je Boehly mora obavljati. I jos obavlja. Tako da ne treba cuditi ako smo spori ili smo izgubili neke igrace. 

Ocekujem i da uskoro dovedemo i sportskog direktora. Zna se sta je posao vlasnika a sta sportskog direktora. Tek onda ocekujem jako dobre stvari.

Jos imamo mjesec dana prelaznog roka, nije idealno jer sezone pocinje, ali i duga je sezona. Doveli smo za sad 2 jako dobra igraca, na pragu smo jos njih nekoliko. Siguran sam da cemo ih dovesti, taman to bili Cucurela, Fofana ili neko drugi.

Ono sto nisam vidio da je neko pisao, mozda i jeste ali sam ja propustio, jeste da se ove sezon u Chelsea uvela analitika kada su transferi u pitanju. To je vec odavno praksa u Americi, pogotovo NFL i MLB. Prate se igraci kroz analitiku kao sto su progresivni pasovi, uspjesni/neuspjesni driblinzi, kljucni pasovi, broj sprinteva po utakmici i slicno. Znaci uvodi se i to. 

Po meni koliko god vazno dovesti nove igrace, vazno je i otarasiti se starih parazita. Zato bih volio da se i to dogodi, neke igrace ne mogu vise da gledam.

Uglavnom, htio sam vam reci da malo treba iskulirati i pokusati imati malo vise razumjevanja zbog gore navedenih stvari. Ubjedjen sam da nam se smijesi blistava buducnost sa Boehlyem kao vlasnikom. Ako nista, ima rezultate iza sebe i nije neko ko prosipa lafinu. 

Only time will tell.

25 minutes ago, hamco said:

Al generalno ne treba ovaj prelazni rok traziti krivca ni u kome, pa tako ni u Boehlyu. Covjek je tek dosao, napustilo nas dosta igraca zbog nemogucnosti produzivanja ugovora, neki igraci i dalje zele da idu.

U medjuvremenu otisli su Marina i Cech, i sve je spalo na njega. Niko od nas ne zna razlog zasto su nas njih dvoje napustili.

Ono sto je sigurno jasno jeste cinjenica da covjek nece stedjeti novac. Ulagat ce u klub i to je najbitnije. LA Dodgersi i LA Lakersi su ekipe koje najvise trose u MLB i NBA. Ako treba i preplacuju igrace kako bi ih doveli. 

Ono sto hocu da kazem, ne treba previse kritikovati Boehlya koji je tek dosao i koji jos nema fudbalske konekcije sa menadzerima i agentima, klubovima.  Svasta nam se izdesavalo u zadnje vrijeme, i vjerujem da je pored transfera jos dosta posla koji je Boehly mora obavljati. I jos obavlja. Tako da ne treba cuditi ako smo spori ili smo izgubili neke igrace. 

Ocekujem i da uskoro dovedemo i sportskog direktora. Zna se sta je posao vlasnika a sta sportskog direktora. Tek onda ocekujem jako dobre stvari.

Jos imamo mjesec dana prelaznog roka, nije idealno jer sezone pocinje, ali i duga je sezona. Doveli smo za sad 2 jako dobra igraca, na pragu smo jos njih nekoliko. Siguran sam da cemo ih dovesti, taman to bili Cucurela, Fofana ili neko drugi.

Ono sto nisam vidio da je neko pisao, mozda i jeste ali sam ja propustio, jeste da se ove sezon u Chelsea uvela analitika kada su transferi u pitanju. To je vec odavno praksa u Americi, pogotovo NFL i MLB. Prate se igraci kroz analitiku kao sto su progresivni pasovi, uspjesni/neuspjesni driblinzi, kljucni pasovi, broj sprinteva po utakmici i slicno. Znaci uvodi se i to. 

Po meni koliko god vazno dovesti nove igrace, vazno je i otarasiti se starih parazita. Zato bih volio da se i to dogodi, neke igrace ne mogu vise da gledam.

Uglavnom, htio sam vam reci da malo treba iskulirati i pokusati imati malo vise razumjevanja zbog gore navedenih stvari. Ubjedjen sam da nam se smijesi blistava buducnost sa Boehlyem kao vlasnikom. Ako nista, ima rezultate iza sebe i nije neko ko prosipa lafinu. 

Only time will tell.

Hamco, problem je u toj primopredaji kluba. Ja kolilo sam razumeo, ideja je bila da to isprati Bus Bak sa svojim ljudima i koliko toliko amortizuje taj sok za ceo klub, cak je on spominjan kao uslov prodaje da to telo Fan klub ili kako li se vec zove bude garant svega. Ako Boeli nije imao svoje ljude i ideju trebalo je isposlovati ostanak odredjnih ljudi (optimalni minimum). Ovako je kupip klub, sportski sektor otisao a on nije imao koga. Jos se razume u fudbal ko marica u kriv kurac! 

Sto se tice napredne analitike to se odavno vodi. Mislim da ne mozemo ni ti ni ja xa pojmimo koliko se podataka vodi , koja su to sitna crevca i koliki je scouting reeport za jednog igraca.  Ovo sto mi vidimo po portalima sajtovima je lipov kurac. 

16 hours ago, cobinho said:

Evo novih primeraka gluposti koje pravimo. Na mestu GK a pozajmljujes kepu da bi ga placao preko 100 k nedeljno a da ne brani, dovodis Sloninu koji ti je na raspolaganju od januara, a ko ce da bude rezerva do januara. Pa cemo onda da dovedemo golmana kojeg ce da placas 60 70 k kojih zajedno sa onim sto placas Kepi u napoliju vise nego ceo kepin ugovor! Gde je mozak? 

Na WLB dajes barsi alonsa skoro besplatno i placas 40 50milki  Kukurelju i njegov ugovr koji je veci od Alonsovog ugovora! Gde je mozak?

Pa o kojem mozgu pričamo kada je u pitanju transfer politika naša, nije ga nikada bilo niti će ga ikada biti. Ovakve promašaje kakve rade mislim da je malo ko uradio.

15 hours ago, King Chelsea said:

Stvarno ne znam čemu rasprave na temu traženja logike naših poteza kada je ovaj prelazni rok u pitanju, jer mi smo ovaj prelazni rok bukvalno prsli, ne znamo gdje gonimo, svasta smo nešto stidljivo "pipkali" plus nas Barcelona istraumirala i to ti je to klasično izletanje sa staze.

Tako da bar što se mene tiče koga god da dovedemo ja zadovoljan, Cucurella je uzbudljiv igrač, igrač koji se uklapa u smisao danasnjeg fudbala nije ga bezveze City vidio kao nekog ko bi služio sistemu, prosle sezone sam gledao par utakmica Brightona kada je bukvalno gosn Cucurella izdominirao, tako da neka dođe što se mene tiče, opet kazem koga god da ovako isprepadani dovedemo ja zadovoljan.

Neko je spomenuo takođe, pitanje je kakav ce biti Chilwell nakon povrede.

Cucurella je odličan igrač to stoji i logično da je City zagrizao za njega kad na lijevom beku imaju silovatelja koji je u zatvoru i Cancela koji je odličan. Odlaskom Zinchenka jedina zamijena za Cancela je ko ? Ake ? Također i Walker gazi tridesete tako da im sigurno fali jedan kvalitetan bek. 

Kod nas na lijevom beku imaš Chilwella i možeš ostaviti Emersona za rotaciju ali klempavi tu prvo vidi Alonsa pa onda sve drugo. A Cucurellu gurati na lijevog stopera, ne znam, ne vjerujem da bi u nekim situacijama mogao da odigra fizički kao što je igrao Rudiger prošle sezone, ne što je loš nego što nije toliko jak.

Najveći od svih apsurda je ako klempo ne vidi Chilwella u prvih 11

Mozda se Chilwell jos nije dovoljno dobro oporavio? Mozda je izgubio explozivnost, snagu? Polako, i prosle godine Chilwell nije igrao ba pocetku jer je dosao zadnji sa odmora, sam je Chilwell izjavio da nije bio spreman. 

Na kraju krajeva ja ocekujem da se Alonso proda ukoliko dovedemk Cucurellu.

Meni bi dovodjenje Fofane bilo vrhunski pojacanje. 21 godinu ima tek a vec je toliko dobar. Plus imas igraca za narednih x godina. Jeste skup ali to i zalog za buducnost.

Ono sto takodjer moramo dovesti to je jos jednog igraca u napadu. Krilo ili napadac, ali neko ko je drugaciji profil od ovih sto trenutno imamo. 

Eno Leipzig zagrizao za Wernera tako da ocekujem da onda i dovedemo nekoga.

Osim sporine u ovom prelaznom roku a pisao sam iznad razloge zasto mislim da je tako, trenutno radimo veoma dobar posao.

Neka ga dovedu samo, može igrati lijevog štopera i lijevog krilnog beka, dakle na neki način riješene su dvije pozicije.

Fofana teško da će preći, a i preskup je.

• Popularna objava

Kukurela ce igrati levog stopera, jer ce Celsi pustiti Alonsa cim ovaj potpise. Mozda ode i Emerson, jer postoje kontakti sa Laciom oko pozajmice, pa Cilz i Kuki budu te dve opcije.

Jos jedan stoper ce sigurno doci, verovatno Fofana i to ce biti fantastican transfer.

Kupujemo igrace koji imaju kvalitet da odmah upadnu u prvi sastav i donesu boljitak nasoj igri. Iako nema vise Drinkvoter, Bakajoko i Baba Rahman transfera ljudima opet ne valja i nisu zadovoljni jer nece igrati Kolvil. 

Meni bi bilo krivo da recimo Kolvilu to mesto zauzme Miazga, Djilobidji, Hektor ili slicni... 

Od dva najjaca tima u PL Siti gura Fodena, Liverpul Eliota i jos neke tu klince(al to su morali jer nije imao ko da igra) i to je sve od akademaca. 

Progresno je bilo prodati Guehija i Tomorija a ostaviti Sara, Kristensena i Calobaha. 

Ali ako se dovode igraci koji imaju kvalitet onda ne trebamo se buniti previse, bar dok se sezona ne zavrsi.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.