2. august 2022.4 god. comment_331299 Teško da će Fofana i Cucurella. Ne bi bilo loše Cucurella + ofanzivni vezni/desno krilo (ljevak). Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331300 Dobro Whisp kaže, za to se slazem, jer ako čovjek samo nabrzinu preleti preko ovih imena koja smo pokušali dovesti u ovom prelaznom roku ili smo ih doveli ili pokusavamo dovesti, lako se da primjetiti da tu nema padobranaca tipa Baba Rahman i slični, sve su to ako nista bar solidni igrači a neki i odlicni. Colwill je trenutno taj neko zbog koga mnogi nisu da se dovodi ovaj ili onaj, ali ljudi Josh McEachran propao pa život ide dalje😆 Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331301 Ono sto je isto bitno spomenuti jeste to da se trebamo sto prije naviknuti na preplacivanje igraca i njihovih plata dolaskom Boehlya. U poredjenju sa MLB i NBA, novac kojinse vrti u fudbalu je smijesan. Primjera radi, u Dodgersima plate nekih igraca: Trevor Bauer: 21 milion po sezoni Mookie Bets: 27 miliona po sezoni Clayton Kershaw: 31 milion po sezoni Lakersi: Westbrook: 47 miliona Lebron James: 44 miliona Anthony Davis: 37 miliona Ne kazem da ce tolike cifre biti i ovdje ali pravim komparaciju izmedju fudbalera i ovih i Americkom sportu. Boehlyu je garant smijesno dati 10 miliona Cucurelli a kamoli Sterlingu ili nekoj vecoj zvijezdi. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331302 Mah, kontam da poslije ove sage sa odbranom ce napasti Antonya iz Ajaxa, jer nema vise koga, a da meni pada napamet da smo se povezivali. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331303 34 minutes ago, diablo_bih said: Mah, kontam da poslije ove sage sa odbranom ce napasti Antonya iz Ajaxa, jer nema vise koga, a da meni pada napamet da smo se povezivali. Ima Gnabri, on se uklapa u taj fazon s velikom platom 😁 Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331304 Nista taj Ćućurela posebno igrac, vidjet ce se. Brzinu nema, snagu nema, napadacki slabija verzija Alonsa. Nemas napadaca nijednog a ganjas lijevog beka gdje imamo 3 igraca vec. Smijesno. Fofana dobar igrac, ali dosta sklon povredama. Lesteru je mnogo bitniji Maddison tako da ce eventualni gubitak njega mnogo vise osjetiti. Fofana je mnogo utakmica propustio dosad. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331305 Majke mi Wisey ja stvarno ali stvarno nisam siguran da li ti trolas ili ne. Cucurella bas ima i brzinu i snagu za beka, pokriva 3 pozicije hladno bez ikakvih problema i na sve to poredis ga sa Alonsom, tj. kazes da je i od njega losiji. Nadam se da grijesim jer si mi jedan od najdrazih forumasa, ali u svakom postupku trenera i uprave trazis manu. Ne znam sto si negativan toliko bez imalo optimizma. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331306 5 minutes ago, Wisey said: Nista taj Ćućurela posebno igrac, vidjet ce se. Brzinu nema, snagu nema, napadacki slabija verzija Alonsa. Nemas napadaca nijednog a ganjas lijevog beka gdje imamo 3 igraca vec. Smijesno. Fofana dobar igrac, ali dosta sklon povredama. Lesteru je mnogo bitniji Maddison tako da ce eventualni gubitak njega mnogo vise osjetiti. Fofana je mnogo utakmica propustio dosad. Prvo jeste izuzetno kvalitetan igrac. Napadacki je za Alonsa Ris Dzejms. Drugo igrace levog stopera. Ima ovde i brzine i suta kvalitetnog i snage u duelima i odbrane i svega. Al ti si resio da mracis ove godine pa to ti je Prijavi
2. august 2022.4 god. Popularna objava comment_331307 8 minutes ago, hamco said: Majke mi Wisey ja stvarno ali stvarno nisam siguran da li ti trolas ili ne. Cucurella bas ima i brzinu i snagu za beka, pokriva 3 pozicije hladno bez ikakvih problema i na sve to poredis ga sa Alonsom, tj. kazes da je i od njega losiji. Nadam se da grijesim jer si mi jedan od najdrazih forumasa, ali u svakom postupku trenera i uprave trazis manu. Ne znam sto si negativan toliko bez imalo optimizma. ova Tuchelova brazilka je Wiseyova bivša s faksa Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331308 Covjek vise sansi stvorio od Robertsona i Cancela, o cemu dalje da pricamo. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331309 2 minutes ago, hamco said: Covjek vise sansi stvorio od Robertsona i Cancela, o cemu dalje da pricamo. Pa ne igra za jedan od ta dva kluba, pa otud takvo pisanje Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331310 A meni je ovde malo interesantno kako je Kunde bio popljuvan zbog visine pa iz tog razloga nije za desnog stopera a kukurelju svi vide na levog stopera sa manjom visinom i to cak isticu u ovom klipu da mu je to mana. Sto se tice poredjenja po meni je Kukurelja jeste kvalitetniji od Alonsa u mnogim segmentima posebno u odbrani s tim da on tek treba da se razvija i to , verujem, u top 5 levih bekova na svetu. A sto se tice tog famoznog levog stopera on po meni moze igrati prinudno. Jeste on to igrao u brajtonu i to sa vrlo fobrim ocenama prosle sezone ali u osnovi nije za to mesto. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331311 8 minutes ago, cobinho said: A meni je ovde malo interesantno kako je Kunde bio popljuvan zbog visine pa iz tog razloga nije za desnog stopera a kukurelju svi vide na levog stopera sa manjom visinom i to cak isticu u ovom klipu da mu je to mana. Sto se tice poredjenja po meni je Kukurelja jeste kvalitetniji od Alonsa u mnogim segmentima posebno u odbrani s tim da on tek treba da se razvija i to , verujem, u top 5 levih bekova na svetu. A sto se tice tog famoznog levog stopera on po meni moze igrati prinudno. Jeste on to igrao u brajtonu i to sa vrlo fobrim ocenama prosle sezone ali u osnovi nije za to mesto. Ako su centralni i desni stoper Kulibali/Silva/Fofana moze komotno i levog da igra Prijavi
2. august 2022.4 god. Autor comment_331312 35 minutes ago, Whisper said: Prvo jeste izuzetno kvalitetan igrac. Napadacki je za Alonsa Ris Dzejms. Drugo igrace levog stopera. Ima ovde i brzine i suta kvalitetnog i snage u duelima i odbrane i svega. Al ti si resio da mracis ove godine pa to ti je od odlaska Lamparda Wisey je poceo s mracenjem i to se nastavlja. Kukurela 50 milion je puno, bas puno ali je kvalitetan igrac i dobro ce nam doci. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331316 Walker-Peters je odlican backup igrac. Veoma veoma tehnicki potkovan, kontrola lopte vrhunska kao da je krilni igrac. Mislim da se ne bi ni bunio biti zamjena tako da bi on po meni bio sasvim dobro pojacanje. Bolji od Dumfries 100%. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331317 2 hours ago, hamco said: Majke mi Wisey ja stvarno ali stvarno nisam siguran da li ti trolas ili ne. Cucurella bas ima i brzinu i snagu za beka, pokriva 3 pozicije hladno bez ikakvih problema i na sve to poredis ga sa Alonsom, tj. kazes da je i od njega losiji. Nadam se da grijesim jer si mi jedan od najdrazih forumasa, ali u svakom postupku trenera i uprave trazis manu. Ne znam sto si negativan toliko bez imalo optimizma. Nije tacno. Pohvalio sam transfer Kulibalija, vjerujem da je doveden dobar stoper za prihvatljivu cifru. Vidjet cemo to sto pricas, za 50 miliona ocekujem da preore lijevu stranu terena kao Cilvel sto je radio, a ne da bude back-up bek i priuceni stoper. Sto se Fofane tice, istakao sam jednu mogucu negativnu stranu tog transfera. Ne znaci da se ne treba kockati pa platiti lovu za dobrog mladog igraca. Takodjer ponovo kazem ulazi se u sezonu bez pravog napadaca. Nesto sumnjam da ce se mali Broja tu naigrati, sve mirise da je Tuchel uvjeren u vec propali eksperiment sa Havercom u spicu napada. Vezni red nista osvjezio nisi (ne racunam Gallaghera) a najbitniji je dio terena. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331318 13 minutes ago, Wisey said: Nije tacno. Pohvalio sam transfer Kulibalija, vjerujem da je doveden dobar stoper za prihvatljivu cifru. Vidjet cemo to sto pricas, za 50 miliona ocekujem da preore lijevu stranu terena kao Cilvel sto je radio, a ne da bude back-up bek i priuceni stoper. Sto se Fofane tice, istakao sam jednu mogucu negativnu stranu tog transfera. Ne znaci da se ne treba kockati pa platiti lovu za dobrog mladog igraca. Takodjer ponovo kazem ulazi se u sezonu bez pravog napadaca. Nesto sumnjam da ce se mali Broja tu naigrati, sve mirise da je Tuchel uvjeren u vec propali eksperiment sa Havercom u spicu napada. Vezni red nista osvjezio nisi (ne racunam Gallaghera) a najbitniji je dio terena. Kog bi ti napadaca doveo recimo ? Eto kad vec pises na tu temu, ponudi neko konkretno resenje, a ne samo reda radi da kazes da nam treba igrac na toj poziciji. Koga to ima na trzistu, da je dostupan a da ce unaprediti nasu igru u napadu ? Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331319 Da i ja malo prokomentarišem prelazni rok. Bilo je dosta zanimljivih imena fina su pojačanja dovedena, moglo ih je biti još da smo osvojili koji trofej i da se opet ne nazire ona gora strana medalje gdje trener krivi igrače za neuspjeh, igrači gledaju da idu iz kluba ili da se pak riješe trenera kako bi se doveo neko novi. Da smo ovako ušli u prelazni prošle godine siguran sam da bi ili De Ligt ili Kounde bili kod nas pa čak možda i Dembele, ali šta bi. Koulibaly odlično pojačanje, Sterling između dobrog i odličnog(njegova završnica mi ne ulijeva povjerenje), što se tiče Cucurelle odličan igrač, doduše malo preskup. I da, omladinci i njihovi agenti jebu stvar. Realno i Colwill i Broja bi dobili dovoljan broj minuta da se može skontati može li se na njih ozbiljno računati. Volio bih do kraja prelaznog Gvardiola,neko krilo iskreno ne znam odakle bi to krilo izvukli, ništa ne djeluje primamljivo i napadača možda Andre Silva, Lautaro ne znam slaba ponuda. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331320 Izgleda da Chukwuemeka blizu dolaska u klub iz Vile, odnosno da je stvar gotova. Znam da je razbio na donedavnom euru za mlade i da je barsa bila zainteresovana. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331321 Gospodine Diablo zasto nam niste dali informaciju o ovom transferu? Nisam zadovoljan. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331323 9 minutes ago, Corto Maltese said: Kolega Diablo zavrsava transfer Fofane, zauzet je. Moguce, a jesam li jedini koji je primjetio prve dvije recenice u Whisperovom postu da lice na standardne diablove recenice. Mislim da je to kolega diablo planski poslao Whisperu da ne bude da samo on iznosi povjerljive informacije oko transfera u nasem klubu. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331324 25 minutes ago, lampard8 said: Moguce, a jesam li jedini koji je primjetio prve dvije recenice u Whisperovom postu da lice na standardne diablove recenice. Mislim da je to kolega diablo planski poslao Whisperu da ne bude da samo on iznosi povjerljive informacije oko transfera u nasem klubu. Diablo i ja se slazemo ko rogovi u vreci Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331325 Ovaj mali Chukwuemeka deluje bas bas opasno. Sad i sa njim da ne zaseremo. On u ovom uzrastu ima opasne fizikalije i tehniku za PL nivo. Treba dobro razmisliti da li ga slati na pozajmnicu ili mu odmah dati sansu. U Vili je vec imao oko 10 ak nastupa. U odnosu na Gilmura i Galagera tehnicki je savrseniji. Po meni u miki maus kupu, fa kupu, neku laganiju ligu sampiona i po neki Pl nastup pogotovu u garbidz tajmu moze da se skupi 15 do 20 nastupa. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.