2. august 2022.4 god. comment_331327 Sve osim obaveze kupovine na kraju sezone je trošenje vremena. Nema ovaj kvalitet za Chelsea. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331328 Kako Whisper prozva mučki mene i diabla sa onime sto kukamo da Colwill neće igrati a nikako ne shvata poentu priče. Ako će Cucurela igrati lijevog stopera ne znam sto ona uopšte gledamo taj sjajan napadacki ucinak, sigurno da mu neće trebati onda. Chukuwema je lijepo pojačanje, dobar igrač, samo mu treba naći dobru posudbu sad, lijepo bi bilo i kad bi ostao u Villi ovu sezonu ali da mu daju minute Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331329 Just now, reLo said: Sve osim obaveze kupovine na kraju sezone je trošenje vremena. Nema ovaj kvalitet za Chelsea. Vjerovatno neće biti must-buy opcija kao sto nikada ne bude, nego samo obična jadna posudba i vjerovatno mu plaćamo dio plate Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331331 30 minutes ago, Kun Aguer0 said: Vjerovatno neće biti must-buy opcija kao sto nikada ne bude, nego samo obična jadna posudba i vjerovatno mu plaćamo dio plate I njegova plata je biser na biserima. Preko 100k /w. Svaka susa od menadzera nas zive odere. Bio besplatan pa nasi ko magarci. Monako ne verujem da placa vise od 50 60%. Inter nam za Dufrisa trazi 45milki nadam se da toliko ludi nisu. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331334 4 hours ago, Fazlija said: Gospodine Diablo zasto nam niste dali informaciju o ovom transferu? Nisam zadovoljan. momak realizuje transfere, uslo se u zadnjih 30 dana transfer roka. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331336 1 hour ago, Kun Aguer0 said: Kako Whisper prozva mučki mene i diabla sa onime sto kukamo da Colwill neće igrati a nikako ne shvata poentu priče. Ako će Cucurela igrati lijevog stopera ne znam sto ona uopšte gledamo taj sjajan napadacki ucinak, sigurno da mu neće trebati onda. Chukuwema je lijepo pojačanje, dobar igrač, samo mu treba naći dobru posudbu sad, lijepo bi bilo i kad bi ostao u Villi ovu sezonu ali da mu daju minute Kaze Tviter da ga je Tuhel licno zvao da ga ubedi da dodje u Celsi, te da ce odmah uci u konkurenciju za prvi tim. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331338 Problem desnog beka ćemo riješiti tako što ćemo dovesti lijevog beka. Cucuella nikako ne može biti starter u ovoj ekipi i platit ćemo ga 50 miliona. Potpuno bespotrebno. Isto vrijedi i za Dumfriesa koji može biti samo rezerva Jamesu. Fofana se jednom povrijedio na skoro godinu dana, to ne znači da je sklon povredama. Pulišić je sklon povredama jer se svaki mjesec povrijedi, za ovoga ćemo tek vidjeti. Ne bih prodavao igrače kao što su RLC, Colwill, Broja, ali su to izgleda jedini igrači koje neko hoće. Ocjena prelaznog roka je za sada jako niska. Nikog nismo unovčili, nismo se riješili ovog otpada, nismo riješili nijedan problem i samo smo 2 igrača za prvi tim doveli. Vjerujem da će se u narednih mjesec dana ovo popraviti. Prijavi
2. august 2022.4 god. comment_331342 Antony se mora dovesti do kraja roka. Carney je iz vedra neba, jer je fakticki poslana ponuda koju su trazili Milanu od prije, kao i Barci. Prihvacena, a vec spremili novi ugovor za njega u Villi koju nije prihvatio dosad. Nevjerovatno talentovan momak, ali vidjet cemo sta se planira, jer se nazire kao da tek od iduce sezone dobije malo vece minute, mozda ove bude kao Saul ili nesto tako sto se minuta tice. Vec sam na internoj Chelsea viber grupi objavio noc prije Fabrizia da je sve dogovoreno sa Kukijem i da ce to biti uskoro gotovo (licno nisam zadovoljan, najvise zbog spominjanja Colwilla). Fofana je dalje od Kukija iako zeli da predje, ali klub ce morati malo pretplatiti zato sto nam je jedna od zadnjih opcija. Sarr - Monaco/Fulham i ima jos jedan iz Francuske tim, sve je to bijeda, pa ce biti tesko neke pare dobiti. Ziyech i Werner nece otici dok ne budemo blizu nekog desnog krila. Nadam se da Carney nije back up ako to ne uspijemo, ali sve na to lici. Kako god otici ce sigurno Ziyech, pa kako god. Trazi se i igrac u sredini terena, a tu je u pitanju De Jong, Matheus Pereira i SMS, vjerovatno jos ima neko na listi, ali to je bas ako se stigne sve ostalo sto trazi Tuchel. Sto se tice dodatka, ako zivite u nebesima, pa ne znate, ima jedan mali od 15, 16 godina u Brazilu, zove se Endrick i kostat ce minimalno 40ak miliona. Navija za Real, ali izgleda da se njemu i porodici svidio projekat koji mu je iznio nas klub. Vidjet cemo sta ce se desiti. Kazu da je nevjerovatan talenat, ne ono kada kazu generacijski talenat, nego buduci bog fudbala. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331346 8 hours ago, Adi said: Cucuella nikako ne može biti starter u ovoj ekipi i platit ćemo ga 50 miliona. Može i to na dvije pozicije. Tuchel uopšte ne cijeni Chilwella koliko to ljudi misle, čest je i Alonsa forsirao prije njega, tek zamišljam šta bi bilo sa Cucurellom. Takođe, može biti i starter na lijevom štoperu jer igramo jako dinamično sa zadnjom linijom, nije to tipična formacija sa 3 štopera, a i u svakom slučaju pored njega su dva visoka dominantna igrača što jeste slučaj kod većine klubova. Ta solucija mi se i više sviđa. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331348 Ostaje problem desnog beka i dalje, kojeg rješavamo dovođenjem lijevog. Iskreno mislim da bi moglo biti problema u skoku i prekidima jer ostajemo na jednom visokom stoperu Kolulibaly 186cm i Kai tako da bi i to mogao biti problem, pogotovo kad pogledaš kakvih novih konjina ima u PL-u Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331349 9 hours ago, Whisper said: Kaze Tviter da ga je Tuhel licno zvao da ga ubedi da dodje u Celsi, te da ce odmah uci u konkurenciju za prvi tim. Da li Cucurella vrijedi 50ak miliona + Colwill ? Da li je bolji igrač od Chilwella u slučaju da bude uguran na njegovu poziciju ? Pitam samo Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331350 7 hours ago, diablo_bih said: Sto se tice dodatka, ako zivite u nebesima, pa ne znate, ima jedan mali od 15, 16 godina u Brazilu, zove se Endrick i kostat ce minimalno 40ak miliona. Navija za Real, ali izgleda da se njemu i porodici svidio projekat koji mu je iznio nas klub. Vidjet cemo sta ce se desiti. Kazu da je nevjerovatan talenat, ne ono kada kazu generacijski talenat, nego buduci bog fudbala Kakav je projekat, da ga mi odhranimo i onda da ga damo Realu ? Inače kiddo ima 16 godina igra špica i lafo već vrijedi 40 miliona, smijurija Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331351 28 minutes ago, Kun Aguer0 said: Da li Cucurella vrijedi 50ak miliona + Colwill ? Da li je bolji igrač od Chilwella u slučaju da bude uguran na njegovu poziciju ? Pitam samo Kukurela i Kolvil ce biti dva zasebna transfera. Sem Dijasa i Van Dajka koje necemo spominjati nijedan odbrambeni igrac u PL ne vredi 50 miliona funti plus Kolvil. Kukurela je kupovina na sigurno, u smislu da njega mozemo lako i brzo dobiti u odnosu na neke druge igrace koje smo zeleli (u odbrani). Moze da igra LB, LWB i rotira sa Cilvelom, te da igra uspesno i levog stopera. Povrh svega toga je odlican igrac. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331353 Zašto De yong.. ebi me ako znam šta naši razmišljaju. Imaš Kanteja, Kova, Galagher Jorginha i njega još hočeš.. za 85m pa nisu normalni baš.. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331354 I ja nisam za De Jonga. Sta ce nam jos jedan slican igrac Jorginhu? Treba nam igrac koji ce dinamikom praviti razliku, ne treba nam jos jedan dodavac prvom do sebe. Ok, De Jong je dobar igrac ne kazem da je los, ali misljenja sam da nam ne treba ovakav profil igraca. Pogotovo ne za ovoliki iznos. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331355 Npr. treba nam Milinkovic Savić, ali već imamo takva dva igrača od kojih će vjerovatno jedan presjediti na klupi (mislim na Gallaghera). Elem Brighton je ispao maksimalno nefer, juče su naši poslali ponudu (Athletic je source) koliku oni traže tj. 50M i sad stoka traži više. Ne mogu da vjerujem dokle ide to iskorišćavanje. Treba ih odjebati ako neće tu cifru, namirisali su krv pa sad bi da se okoriste. https://www.reddit.com/r/chelseafc/comments/wezf5w/chelsea_have_offered_brighton_50m_for_marc/ Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331356 Pa očito je da će neko od veznjaka put pod noge. Čitao sam da bismo rado prodali Jorginha. Ali neće ga niko valjda. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331357 Kme, kme, kme, Tuhel tera omladince iz kluba kme, kme, kme Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331359 Not keen, ali ce ga dati. Umjesto da bude Tuchel wants Colwill to stay because he is better than Sarr and Chalobah. Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331362 47 minutes ago, diablo_bih said: Not keen, ali ce ga dati. Umjesto da bude Tuchel wants Colwill to stay because he is better than Sarr and Chalobah. Pa Sar ce svakako otici Prijavi
3. august 2022.4 god. comment_331367 Ostat cemo znaci na thiagu, koulibalyu, chalobi, mozda fofani i mozda kukiju. Ode Ampadu, ode Sarr, ode Colwill, sramota. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.