4. august 2022.4 god. comment_331417 Pet puta bolja opcija je Depay. Nije mator, dobra tehnika, brzina, first pass bolji od Aubemejanga. A ni u zavrsnici nista ne zaostaje a moze da igra spica, iza spica i krilnog napadaca a nije ni skup. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331418 Depay je lijen, ne trci i udebljo se. Aubameyang je bolji igrac od njega. Mislim generalno nisam ni za jednog on njih, ali bolje i nekog od njih nego Ronaldo. Aubameyang je za Wernera, Thiery Henry. Upgrade u svakom slucaju. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331420 Bome kako je igrao zadnju sezonu u PL nije ni bolji od Wernera. Mada eto Hamco po obicaju mora da pljune po Werneru cak i kad on nije tema. 😅 Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331421 Jest sezonu prije toga. Generalno nisam ni ja ljubitelj Aubameyanga ali zaista mislim, najiskrenije to mislim, on je bolji igrac od Wernera. Ako ode Werner iz kluba, mi moramo nekog dovesti. Lukaku je vec otisao i odlazak Wernera znaci da moramo dovesti makar jos jednog napadaca. Trenutno ne vidim koga to mozemo dovesti a da je pri tome kvalitetan i dostupan. Aubameyang ima i iskustva, ne bi bio skup tako da mi ima smisla njegovo dovodjenje isko nisam licno za njega. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331422 Pa bolji jeste, ali kad je u formi, sad ne znam da li vrijedi ulaganja. Werner ako hoce da ide ne bih ga dvaput ni pitao, jednostavno ga treba pustiti, jer i kad se trudi ne ide mu, a mogu misliti kakav je kad se ne trudi. Medjutim kao sto i sam kazes, iako ne znam da li je Aubameyang najbolje rjesenje, u svakom slucaju nemamo izbora. Iskreno ne bih nikoga ni kupovao, prije bih uzeo stopera i eventualno desnog beka. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331424 3 hours ago, Chelsea_fan said: Dobro doveli smo Koulibalya, Sterlinga, Cucurellu. Odličan za nas do sad transfer period. Još ako uspijemo prodati ove ološe što imamo super. Za Fofanu mi je 60m absolutno previše. Ne znam koji stoper vrijedi tolike pare osim VVD. Ja ne znam gde su nam skavti da nekog malog dovodemo za male pare Za fofanu traze 80, danas ide ponuda od 60, ako odbiju, onda ce na 70 povecati. Sto se tice napadaca, ako je Havertz prva violina, onda je Broja dobra zamjena. Ja bih vise volio desno krilo da dovedemo. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331425 35 minutes ago, hamco said: Jest sezonu prije toga Jeste jeste prije korone, davno je to bilo hamco moj Nema potrebe da se dovodi Auba, tu su Kai i Broja za napadača Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331427 2 minutes ago, diablo_bih said: Ja bih vise volio desno krilo da dovedemo. Misliš desnog beka Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331428 1 minute ago, Kun Aguer0 said: Misliš desnog beka To svakako, ali eto vjerovatno ce Azpi opet krpiti to mjesto ako ga ne prodamo Barci. Znaci desno krilo, po mogucnosti ljevak bi bilo vrh. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331429 Da se ja pitam uzeo bih Osimhen ii resen problem u napadu. Zver od igraca Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331430 Just now, Stefan123 said: Da se ja pitam uzeo bih Osimhen ii resen problem u napadu. Zver od igraca Osimhena ne bi pustio ispod 80 miliona, toliko ne vrijedi. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331431 6 minutes ago, Kun Aguer0 said: Jeste jeste prije korone, davno je to bilo hamco moj Nema potrebe da se dovodi Auba, tu su Kai i Broja za napadača Da li su dovoljni njih dvoje? Pogotovo da li su dovoljno dobri? Svakako treba dovesti jos jednog napadaca. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331432 8 minutes ago, hamco said: Da li su dovoljni njih dvoje? Pogotovo da li su dovoljno dobri? Svakako treba dovesti jos jednog napadaca. Bolji su od Depaya i Aube ako ih stavis na spica. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331434 2 hours ago, Kun Aguer0 said: Kakav bi hit bio da dovedemo raspalog Aubameyanga Nastavak niza Falcao, Pato, Higuain Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331435 Uf, Kai koji je sve sem napadac i Broja koji jos uvek nije na nivou top klub napadaca su malo za ambicije Celsija. Igraci jao sto su Auba, Depaj i slicni se gledaju kao quick fix jer nema kvalitetnih dugorocnih resenja. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331436 Nakon što se nije uspjelo ni sa jednim provjerenim napadačem zaključak je da je svejedno ko je u napadu. Najefikasniju sezonu poslije Coste je imao Abraham koji nije imao nikakav pritisak. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331439 36 minutes ago, Whisper said: Uf, Kai koji je sve sem napadac i Broja koji jos uvek nije na nivou top klub napadaca su malo za ambicije Celsija. Igraci jao sto su Auba, Depaj i slicni se gledaju kao quick fix jer nema kvalitetnih dugorocnih resenja. Sesko i Broja mogu biti dugorocni, ali vjerovatno ne instant. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331442 1 hour ago, diablo_bih said: Sesko i Broja mogu biti dugorocni, ali vjerovatno ne instant. Pa da, al treba i jedan instant, bar dok jedan od njih dvojice ne sazri dovoljno. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331444 3 hours ago, diablo_bih said: Osimhena ne bi pustio ispod 80 miliona, toliko ne vrijedi. Jeste al oni su hteli RLC, JORGINHO.. Pa sad eto shanse da smece Jorginho ode.. 40m i Jorginho. Ili da dovedemo Ronaldo, Aubameyang za ovu sezonu. Pa sledece damo sve od sebe za Nkunku ili osimhen Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331449 S obzirom da ostaje Azpilicueta sad je potrebno jos dva pojacanja dovesti da kompenzujemo hendikep. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331451 6 hours ago, Whisper said: Uf, Kai koji je sve sem napadac i Broja koji jos uvek nije na nivou top klub napadaca su malo za ambicije Celsija. Igraci jao sto su Auba, Depaj i slicni se gledaju kao quick fix jer nema kvalitetnih dugorocnih resenja. Samo što nam ti quick fix napadači nikad ne upale, časti Samuelu Etou. Jednostavno je jako teško biti napadač kod nas pogotovo u eri Tuchela tako da zaista misim da nema potrebe za time. Pogotovo kad su u pitanju igrači koji češu kurac i tetoviraju se za vrijeme utakmica kao Aubameyang i repera kao što je Depay. Ništa neće donijeti osim velikih plata Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331452 Gospodine Diablo, ovaj prijelazni rok ste zakazali, zamolio bih vas da se vratite u formu. Azpi je podpisao novi ugovor sa nama, a ubijedili ste me da ce prijeci u Barcelonu. Hvala na razumijevanju. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331454 Sad ide priča o predugovoru i tako to. Kako god ako već ostaje Azpi mislim da je bolje što je dobio produženje ugovora jer to znači da neće samo čekati da sezona prođe kako bi otišao u barsu, dobio si novi ugovor, kapiten si, trebaš nastaviti sa kidanjem. Nadam se i mislim da ima snage za još samo što ga više nema smisla gurati na beka, neka ga na stoperu, uvijek je bio sjajan defanzivac Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331456 Greška velika, produženje njegovov ugovora. Postao je prevelik kikser, koštao nas brat bratu 10 bodova. Ma kakav Kai ko napadač, 2 sezone su dovoljne da se dođe do zaključka da nije za toga. Pitanje je veliko da li je uopšte dobar igrač za nas, iskreno Auba i nije loše rješenje jer teško da može gore od ovog. Do njegovog pada forme imala je ulogu i uvijek loša atmosfera u Arsenalu. I onda joś otišao u Barsu gdje je hajmo reći slična situacija. I ovaj transfer bi Broji, ako zaista to želi, dao priliku da se izbori za to mjesto prvog napadača, jer se ne dovodi neki kapitalac. Koštao bi neku siću i nemamo boljih alternativa na tržištu, možda čak i neka zamjena Alonso Auba. Imamo mi para i za krilo komotno. 300 miliona mislim da nam je budžet ove sezone. Prijavi
4. august 2022.4 god. comment_331459 Pitanje za ove kojima Havertz nije za napadača: Za šta jest? Više je za napadača nego za krila. Gdje biste ga stavili, kako biste ostalo posložili? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.